Jump to content

Матки КАРНіКА від Дацка Володимира

Recommended Posts

Пропоную Вашій увазі матки породи КАРНІКА   на сезон 2021

Матки ІО - 1200грн, перевірені на печатний розплід,  дозування сперми 8мкл

Матки F1   плідні – 250 грн,

неплідні --  100 грн

По лініях, є Майєн, ВТ, АСА(Пернер і Штрьомер), пешец від Маха, ЛеКлєр.

Батьківськими для ІО в цьому сезоні будуть Майєн UA-2-115-10-2019 та ВТ   UA-2-115-56-2019

Походження моїх материнок можна подивитися тут:  http://bj.tochok.info/Breeder/Breeders/DVS,

Оскільки є учасником європейської системи селекції, частину материнок також можна подивитися в beebreed.eu, код в системі UA-2-115

Всі матки ІО та F1 мічені номерними опалітками

Доставка здійснюється  Новою Поштою  за рахунок замовника, після попередньої оплати на карту ПБ.

У випадку пошкодження матки під час доставки, роблю заміну, або повертаю кошти, на вибір замовника

Замовлення приймаю  за  тел. 098 425 41 90 (viber) ,     066 447 95 68,  Володимир, або в приватні повідомлення

9 хвилин тому, Медовичок сказав:

На який час іде запис ?

Приблизно на кінець червня. Більш конкретно не хочу обіцяти, минулий сезон багато чому навчив...

В 12.03.2021 в 20:23, davolodya сказал:

Пропоную Вашій увазі матки породи КАРНІКА   на сезон 2021

Матки ІО - 1200грн, перевірені на печатний розплід,  дозування сперми 8мкл

Матки F1   плідні – 250 грн,

неплідні --  100 грн

Батьківськими для ІО в цьому сезоні будуть Майєн UA-2-115-10-2019 та ВТ   UA-2-115-56-2019

Походження моїх материнок можна подивитися тут:  http://bj.tochok.info/Breeder/Breeders/DVS,

Оскільки є учасником європейської системи селекції, частину материнок також можна подивитися в beebreed.eu, код в системі UA-2-115

Всі матки ІО та F1 мічені номерними опалітками

Доставка здійснюється  Новою Поштою  за рахунок замовника, після попередньої оплати на карту ПБ.

У випадку пошкодження матки під час доставки, роблю заміну, або повертаю кошти, на вибір замовника

Замовлення приймаю  за  тел. 098 425 41 90 (viber) ,     066 447 95 68,  Володимир, або в приватні повідомлення

Можите мене поправити, якщо щось не так зрозумів. Отже у вас виходить, ви пропонуєте маток ШО безпосередньо вже від своїх маток, які свого часу робились із закупленого закордоном матеріалу? 

По батьківських зрозуміло, а ось материнки, які будуть? Яка на вашу думку є найкраща(щі) комбінація(ції) маток ШО, яка(які) в подальшому по матках Ф1 найбільше отримає ознаки материнки?

21 минуту назад, Yaroslav сказал:

Яка на вашу думку є найкраща(

Яка у вас виявилась найкращою ,якщо не секрет?

1 година тому, Yaroslav сказав:

Можите мене поправити, якщо щось не так зрозумів. Отже у вас виходить, ви пропонуєте маток ШО безпосередньо вже від своїх маток, які свого часу робились із закупленого закордоном матеріалу? 

По батьківських зрозуміло, а ось материнки, які будуть? Яка на вашу думку є найкраща(щі) комбінація(ції) маток ШО, яка(які) в подальшому по матках Ф1 найбільше отримає ознаки материнки?

Материнки маю як свої, вже українські, так і з Європи.

Материнки є 

12.03.2021 в 20:23, davolodya сказав:

Також в сезоні плануються нові острівні матки  для тестування.

Яка комбінація краща - важко сказати, в моїх умовах вся карніка працює чудово, незалежно від лінії чи кросу.

15 часов назад, asot сказал:

Яка у вас виявилась найкращою ,якщо не секрет?

Відповів пп

• Sanich pinned this topic

Брал в прошлом сезоне у Володимира Дацко 8шт F1 в зиму пошло 6 семей с его матками,по миролюбию и усидчивости на рамках 5 из 5 балов по меду проверить не получилось,так как перешли на гнездо 145рамка и не смогли добиться чтоб матка сеяла в нижнем корпусе,семьи слабоваты были,но меда взяли даже чуть больше чем в 19году с карпаткой(но там развитие с пакетов было).Спасибо Владимиру за качественный материал!!!

У мене з зеленою опаліткою 2 пернера ф1 теж перезимували уже 2 зиму - самі спокійніші бджоли на пасіці 

Я брав 2 роки тому шо маточку у п. Володимира. На жаль вона не перезимувала цього року. Дуже хороша бджілка. Спокійна і медовита. Маю ефки від неі. Також хороші. Цього року замовлю собі маточку шо. Хороший матеріал. Дякую. 

1 час назад, lufe сказал:

На жаль вона не перезимувала цього року.

Сама матка відійшла ,чи сімя?

30 хвилин тому, asot сказав:

Сама матка відійшла ,чи сімя?

Сімя,  моя помилка,  думаю що потрібно було забрати осінній мед, а закормити сиропом, хотів як краще....

В 12.03.2021 в 23:36, davolodya сказал:

Приблизно на кінець червня. Більш конкретно не хочу обіцяти, минулий сезон багато чому навчив...

я так розумiю що це плiдки, а з неплiдками якi приблизно дати? 

2 хвилини тому, Puzlik сказав:

я так розумiю що це плiдки, а з неплiдками якi приблизно дати? 

Зараз озвучувати якісь терміни - трохи нерозважливо... Однозначно, неплідки будуть швидше - все залежить, коли почнеться матковивідний сезон. Після обльоту бджоли вже практично місяць сидять в клубах, що робиться в сім'ях - невідомо, погода не дозволяє зробити огляд.

В 22.03.2021 в 21:55, davolodya сказал:

Зараз озвучувати якісь терміни - трохи нерозважливо... Однозначно, неплідки будуть швидше - все залежить, коли почнеться матковивідний сезон. Після обльоту бджоли вже практично місяць сидять в клубах, що робиться в сім'ях - невідомо, погода не дозволяє зробити огляд.

тримайте в курсi, можливо i неплiдки пригодяться

48 хвилин тому, Puzlik сказав:

тримайте в курсi, можливо i неплiдки пригодяться

Зараз щось спрогнозувати важко - лиш вчора понесли перший пилок у вулики, час перших прививок буде залежати від розвитку сімей

• Sanich locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...