davolodya Posted March 12, 2021 Share Posted March 12, 2021 Пропоную Вашій увазі матки породи КАРНІКА на сезон 2021 Матки ІО - 1200грн, перевірені на печатний розплід, дозування сперми 8мкл Матки F1 плідні – 250 грн, неплідні -- 100 грн По лініях, є Майєн, ВТ, АСА(Пернер і Штрьомер), пешец від Маха, ЛеКлєр. Батьківськими для ІО в цьому сезоні будуть Майєн UA-2-115-10-2019 та ВТ UA-2-115-56-2019 Походження моїх материнок можна подивитися тут: http://bj.tochok.info/Breeder/Breeders/DVS, Оскільки є учасником європейської системи селекції, частину материнок також можна подивитися в beebreed.eu, код в системі UA-2-115 Всі матки ІО та F1 мічені номерними опалітками Доставка здійснюється Новою Поштою за рахунок замовника, після попередньої оплати на карту ПБ. У випадку пошкодження матки під час доставки, роблю заміну, або повертаю кошти, на вибір замовника Замовлення приймаю за тел. 098 425 41 90 (viber) , 066 447 95 68, Володимир, або в приватні повідомлення Link to comment Share on other sites More sharing options...
Медовичок Posted March 12, 2021 Share Posted March 12, 2021 На який час іде запис ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
davolodya Posted March 12, 2021 Author Share Posted March 12, 2021 9 хвилин тому, Медовичок сказав: На який час іде запис ? Приблизно на кінець червня. Більш конкретно не хочу обіцяти, минулий сезон багато чому навчив... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yaroslav Posted March 15, 2021 Share Posted March 15, 2021 В 12.03.2021 в 20:23, davolodya сказал: Пропоную Вашій увазі матки породи КАРНІКА на сезон 2021 Матки ІО - 1200грн, перевірені на печатний розплід, дозування сперми 8мкл Матки F1 плідні – 250 грн, неплідні -- 100 грн По лініях, є Майєн, ВТ, АСА(Пернер і Штрьомер), пешец від Маха, ЛеКлєр. Батьківськими для ІО в цьому сезоні будуть Майєн UA-2-115-10-2019 та ВТ UA-2-115-56-2019 Походження моїх материнок можна подивитися тут: http://bj.tochok.info/Breeder/Breeders/DVS, Оскільки є учасником європейської системи селекції, частину материнок також можна подивитися в beebreed.eu, код в системі UA-2-115 Всі матки ІО та F1 мічені номерними опалітками Доставка здійснюється Новою Поштою за рахунок замовника, після попередньої оплати на карту ПБ. У випадку пошкодження матки під час доставки, роблю заміну, або повертаю кошти, на вибір замовника Замовлення приймаю за тел. 098 425 41 90 (viber) , 066 447 95 68, Володимир, або в приватні повідомлення Можите мене поправити, якщо щось не так зрозумів. Отже у вас виходить, ви пропонуєте маток ШО безпосередньо вже від своїх маток, які свого часу робились із закупленого закордоном матеріалу? По батьківських зрозуміло, а ось материнки, які будуть? Яка на вашу думку є найкраща(щі) комбінація(ції) маток ШО, яка(які) в подальшому по матках Ф1 найбільше отримає ознаки материнки? Link to comment Share on other sites More sharing options...
asot Posted March 15, 2021 Share Posted March 15, 2021 21 минуту назад, Yaroslav сказал: Яка на вашу думку є найкраща( Яка у вас виявилась найкращою ,якщо не секрет? Link to comment Share on other sites More sharing options...
davolodya Posted March 15, 2021 Author Share Posted March 15, 2021 1 година тому, Yaroslav сказав: Можите мене поправити, якщо щось не так зрозумів. Отже у вас виходить, ви пропонуєте маток ШО безпосередньо вже від своїх маток, які свого часу робились із закупленого закордоном матеріалу? По батьківських зрозуміло, а ось материнки, які будуть? Яка на вашу думку є найкраща(щі) комбінація(ції) маток ШО, яка(які) в подальшому по матках Ф1 найбільше отримає ознаки материнки? Материнки маю як свої, вже українські, так і з Європи. Материнки є 12.03.2021 в 20:23, davolodya сказав: По лініях, є Майєн, ВТ, АСА(Пернер і Штрьомер), пешец від Маха, ЛеКлєр. Також в сезоні плануються нові острівні матки для тестування. Яка комбінація краща - важко сказати, в моїх умовах вся карніка працює чудово, незалежно від лінії чи кросу. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yaroslav Posted March 16, 2021 Share Posted March 16, 2021 15 часов назад, asot сказал: Яка у вас виявилась найкращою ,якщо не секрет? Відповів пп Link to comment Share on other sites More sharing options...
vitalij05 Posted March 19, 2021 Share Posted March 19, 2021 Брал в прошлом сезоне у Володимира Дацко 8шт F1 в зиму пошло 6 семей с его матками,по миролюбию и усидчивости на рамках 5 из 5 балов по меду проверить не получилось,так как перешли на гнездо 145рамка и не смогли добиться чтоб матка сеяла в нижнем корпусе,семьи слабоваты были,но меда взяли даже чуть больше чем в 19году с карпаткой(но там развитие с пакетов было).Спасибо Владимиру за качественный материал!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
asot Posted March 19, 2021 Share Posted March 19, 2021 У мене з зеленою опаліткою 2 пернера ф1 теж перезимували уже 2 зиму - самі спокійніші бджоли на пасіці Link to comment Share on other sites More sharing options...
lufe Posted March 20, 2021 Share Posted March 20, 2021 Я брав 2 роки тому шо маточку у п. Володимира. На жаль вона не перезимувала цього року. Дуже хороша бджілка. Спокійна і медовита. Маю ефки від неі. Також хороші. Цього року замовлю собі маточку шо. Хороший матеріал. Дякую. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asot Posted March 20, 2021 Share Posted March 20, 2021 1 час назад, lufe сказал: На жаль вона не перезимувала цього року. Сама матка відійшла ,чи сімя? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lufe Posted March 20, 2021 Share Posted March 20, 2021 30 хвилин тому, asot сказав: Сама матка відійшла ,чи сімя? Сімя, моя помилка, думаю що потрібно було забрати осінній мед, а закормити сиропом, хотів як краще.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puzlik Posted March 22, 2021 Share Posted March 22, 2021 В 12.03.2021 в 23:36, davolodya сказал: Приблизно на кінець червня. Більш конкретно не хочу обіцяти, минулий сезон багато чому навчив... я так розумiю що це плiдки, а з неплiдками якi приблизно дати? Link to comment Share on other sites More sharing options...
davolodya Posted March 22, 2021 Author Share Posted March 22, 2021 2 хвилини тому, Puzlik сказав: я так розумiю що це плiдки, а з неплiдками якi приблизно дати? Зараз озвучувати якісь терміни - трохи нерозважливо... Однозначно, неплідки будуть швидше - все залежить, коли почнеться матковивідний сезон. Після обльоту бджоли вже практично місяць сидять в клубах, що робиться в сім'ях - невідомо, погода не дозволяє зробити огляд. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puzlik Posted March 27, 2021 Share Posted March 27, 2021 В 22.03.2021 в 21:55, davolodya сказал: Зараз озвучувати якісь терміни - трохи нерозважливо... Однозначно, неплідки будуть швидше - все залежить, коли почнеться матковивідний сезон. Після обльоту бджоли вже практично місяць сидять в клубах, що робиться в сім'ях - невідомо, погода не дозволяє зробити огляд. тримайте в курсi, можливо i неплiдки пригодяться Link to comment Share on other sites More sharing options...
davolodya Posted March 27, 2021 Author Share Posted March 27, 2021 48 хвилин тому, Puzlik сказав: тримайте в курсi, можливо i неплiдки пригодяться Зараз щось спрогнозувати важко - лиш вчора понесли перший пилок у вулики, час перших прививок буде залежати від розвитку сімей Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.