Jump to content

На панщіні пшеницю жала

Recommended Posts

Дружбан з села їздив в чехію на б...я заробітки...предисторія: робив охранніком 1/3 получав 7к... поїхав туда з жінкою, робив 6 днів у тиждень по 13 ть (з його слів у середньому, бо каже було й більше годин) на конвейорі на консервашкі (банкі переставлять)...заробив у пересчьоті (седіли всій братвой счітали))))) десь по 13-15 к грн у місяць на лицьо... каже ше поїду бо там так классно(((( як мені з цим жить(в смислі з інформаціею).. це шо, пів України їде на пашщину за дармо як воли ішачить????

• Confused 1
  • Sad 1

9 часов назад, Іван Затуливітер сказал:

України їде на пашщину за дармо як воли ішачить????

Ну да ! Конечно есть кто зарабатывает больше , но основная масса работает примерно за такие деньги! Тут есть ещё один ньюанс , многим нравится там жить , порядок чистота нравится многим ! 

• Like 3

1 година тому, aleksandrfeed сказав:

Тут есть ещё один ньюанс , многим нравится там жить , порядок чистота нравится многим ! 

При тому,що вдома вони аж ніх..на не зробили,для порядку та чистоти.Є таких багато знайомих.Все життя обідрана хата та дворище засране,а воно пило,гуляло... .Аж тут закордон... .І приїхавши до дому почало пиз..ти,що яка краса на чужині,а вдома срач.Держава починається з кожної хати та двору... .

• Like 8
  • Thanks 7

3 часа назад, Роман Кременчук сказал:

Держава починається з кожної хати та двору

Согласен полностью ! Но в этой ситуации я затрудняюсь ответить , кто виноват . В последнее время пришёл к выводу , что это совокупность факторов ! Врядли можно решить проблему изменивши что то одно....  А если нельзя изменить , тогда и голову морочить себе не нужно.... кто хочет пусть едет , кто не хочет пусть живет дома!

• Like 2

1 година тому, aleksandrfeed сказав:

Согласен полностью ! Но в этой ситуации я затрудняюсь ответить , кто виноват . В последнее время пришёл к выводу , что это совокупность факторов ! Врядли можно решить проблему изменивши что то одно....  А если нельзя изменить , тогда и голову морочить себе не нужно.... кто хочет пусть едет , кто не хочет пусть живет дома!

Так,самі ж винні... .

"За шмат гнилої ковбаси,

У вас хоч матір попроси,

То отдасте... "(с).

А на рахунок хочуть,чи не хочуть їхати,мені по-барабану.У всіх різні обставини.А те,що,приїхавши до дому,починають фу-кать і фе-кать,це мене обурює.

• Like 3

Среди моих знакомых, уехавших на заработки, есть молодые люди, которым нравиться и зарабатывать и жить нормально. По выходным берут машину на прокат, ездят и на море и красоты посмотреть и мир повидать. 

На вещи надо смотреть ширшэ. :az:

P.S. Виноград кислый всегда, если не можешь до него допрыгнуть.

• Like 2

18 часов назад, Іван Затуливітер сказал:

Дружбан з села їздив в чехію на б...я заробітки...предисторія: робив охранніком 1/3 получав 7к... поїхав туда з жінкою, робив 6 днів у тиждень по 13 ть (з його слів у середньому, бо каже було й більше годин) на конвейорі на консервашкі (банкі переставлять)...заробив у пересчьоті (седіли всій братвой счітали))))) десь по 13-15 к грн у місяць на лицьо... каже ше поїду бо там так классно(((( як мені з цим жить(в смислі з інформаціею).. це шо, пів України їде на пашщину за дармо як воли ішачить????

Є певний відсоток людей в нашій країні  які мусять працювати тільки на когось така психологія . Ну невміють вони стовчика самі в землю закопати , чи цьвяха в стіну забити . От тільки біда не в тому що вони їздять на заробітки а в тому що ходять  на вибори в кінцевому результаті ,, маємо те що маємо,, 

• Like 2
  • Thanks 1

26 минут назад, uam_63 сказал:

Є певний відсоток людей в нашій країні  які мусять працювати тільки на когось така психологія . Ну невміють вони стовчика самі в землю закопати , чи цьвяха в стіну забити . От тільки біда не в тому що вони їздять на заробітки а в тому що ходять  на вибори в кінцевому результаті ,, маємо те що маємо,, 

Я найбільш непойму , чому людей звинувачують у неправильному виборі на виборах 

Та одних і тих самих по кругу ганяли , альнернативи небуло ,

Я невмію накогось працювати , також і на себе невмію працювати , все в послідню чергу галопом ,

це ще по універу замітив , курсак за пару сдав,  на другий день екзамен , одне хорошо мозги на другий предмет неперескочили :umora:, сразу за курсовим екзамен , сдав і забув , сутки сна і поновій 

В принципі так і бджоли , рамки,  вулики :umora:

• Like 1
  • Thanks 1

21 минуту назад, AVA сказал:

Я найбільш непойму , чому людей звинувачують у неправильному виборі на виборах 

Це константація факту а не звинувачення.

25 минут назад, AVA сказал:

Та одних і тих самих по кругу ганяли , альнернативи небуло ,

Вибір є завжди неприходим або приходим портим бюлетень,  а не легитимізуєм краще з гівенець.

Коли є наприклад 5 сімей з поганими матками миж не залишаєм кращих з гірших , всіх під вулик підошвою хляп і всьо.

8 минут назад, uam_63 сказал:

Це константація факту а не звинувачення.

Вибір є завжди неприходим або приходим портим бюлетень,  а не легитимізуєм краще з гівенець.

Коли є наприклад 5 сімей з поганими матками миж не залишаєм кращих з гірших , всіх під вулик підошвою хляп і всьо.

У нас було , а можливо і зараз , законодавство таке . що не приход , чи спорчений бюлетень в процентах розпроділяєтся між тими хто пройшов мінімум 

От тому і не міг понять наз заганяли під вибір двох " баранів " і голоси потім розпроділялтсь в процентах на кількість населення України 

От чому нас не хотять переписать , чим нас менше тим гірше маніпулірувать І думаю єсть регіони , де це особливо актуально 

Ну реально як краще когось вибрать , точніше не вибрать , чи вибрать :umora:,  коли три людини вивибирає чи 10 

• Like 2

3 години тому, AVA сказав:

Я невмію накогось працювати , також і на себе невмію працювати , все в послідню чергу галопом ,це ще по універу замітив , курсак за пару сдав,  на другий день екзамен , одне хорошо мозги на другий предмет неперескочили :umora:, сразу за курсовим екзамен , сдав і забув , сутки сна і поновій

Нагадали мені,про мій 3-й курс:umora:.

Почав тоді підробляти,то вчився на ЗЗЗ:umora:.

• Like 1

У нас було , а можливо і зараз , законодавство таке . що не приход , чи спорчений бюлетень в процентах розпроділяєтся між тими хто пройшов мінімум 

Зіпсований бюлетень нікому не зараховується.У протоколі ДВК є графа-зіпсовані і ведеться окремо підрахунок(відсотки).Інша справа з невикористаними.Їх повинні погасити і запечатати на ОВК,окремо.На місцевих виборах невикористані бюлетні,то велика спокуса.

На мою думку,якщо мені остогидли всі оті мордяки,то,краще прийти та зіпсувати бюлетень.

8 часов назад, Роман Кременчук сказал:

Зіпсований бюлетень нікому не зараховується.У протоколі ДВК є графа-зіпсовані і ведеться окремо підрахунок(відсотки).Інша справа з невикористаними.Їх повинні погасити і запечатати на ОВК,окремо.На місцевих виборах невикористані бюлетні,то велика спокуса.

На мою думку,якщо мені остогидли всі оті мордяки,то,краще прийти та зіпсувати бюлетень.

Ну хай так і що це зміне , все рівно залишется10 бюлетнівівиграє один із двух ПІДСТАВЛЕНИХ КАНДИДАТІВ 

• Like 2

Ну хай так і що це зміне , все рівно залишется10 бюлетнівівиграє один із двух ПІДСТАВЛЕНИХ КАНДИДАТІВ 

Якщо всі будуть більш-менш свідомі,то буде важче "вибрати" ПІДСТАВЛЕНИХ КАНДИДАТІВ.Чим вище явка,тим важче мухлювати.

• Haha 1

1 минуту назад, Роман Кременчук сказал:

Якщо всі будуть більш-менш свідомі,то буде важче "вибрати" ПІДСТАВЛЕНИХ КАНДИДАТІВ.Чим вище явка,тим важче мухлювати.

Ну японяв кого невибирать 

А от проблема кого вибирать :dntknw:

• Like 1

1 година тому, AVA сказав:

Ну японяв кого невибирать 

А от проблема кого вибирать :dntknw:

:dntknw:

Проукраїнських...(тільки не псевдо).

• Like 5

3 часа назад, Роман Кременчук сказал:

:dntknw:

Проукраїнських...(тільки не псевдо).

Як із комсомольців і дітей комуністичної номенклатури можуть з'явитися не псевдо????

А вишиванку начепити на себе можуть навіть blm. На мові вони, до речі, розмовлять краще ніж ці комсомольці.

• Like 2
  • Thanks 1

3 години тому, Avgust Vadim Poltava сказав:

Як із комсомольців і дітей комуністичної номенклатури можуть з'явитися не псевдо????

А вишиванку начепити на себе можуть навіть blm. На мові вони, до речі, розмовлять краще ніж ці комсомольці.

Так від нас і залежить,розгледіти,хто перевзувається чи перевзувся в повітрі.

А вишиванкою,салом,мовою багато мудаків прикриваються та прикривались,вводячи в оману люд.

Це нас понесло в інший степ... .

І ще ось так

IMG_20210308_145037.jpg

• Like 3
  • Thanks 3
  • Haha 1

"на панщіні пшеницю жала". "На панщині пшеницю жала".

• Like 4

Лучший аргумент против демократии — пятиминутная беседа со средним избирателем.

Врожденный порок капитализма — неравное распределение благ; врожденное достоинство социализма — равное распределение нищеты. © 

• Like 3

07.03.2021 в 07:46, aleksandrfeed сказав:

порядок чистота нравится многим !

Завжди знав , що засмічувати чисте, красиве приемніше. Наче як дефлоріруеш.

• Haha 5

Свіжа думка про вибори і кандидатів. Якось від одного з кандидатів в президенти почув :-" То велика радість(насолода) змінити владу неконституційним способом". Спочатку обуривсь на що "крамолу", потім поміркувавши трохи подумав -"А таке правий, в цьому має бути неабияка радість, радість перемоги, власної значущості, перспективи, відчуття участі в великій справі..."

• Like 1

Давно думав про демократію, яку презентують як найкращий устрій, і при цьому маємо беззаконня, зловживання в держ. управлінні, корупцію. Це різною мірою стосується не лише нашої країни, а всіх молодих і не дуже демократій. А справа в тому, що нинішня демократія - це виродок. Класичне місто демократії Афіни мало 200 тис. населення (приблизна оцінка) і лише 10% мали виборче право. І не лише виборче право, а й обов'язок приймати участь в державному управлінні.

Тому ми можемо багато говорити про те, як голосувати, за кого, але все вже давно прораховано людьми, які гребуть за це гроші лопатою. Виборче право перетворилось на змагання політтехнологів. Електорат - стадо баранів, яке треба "обробити". Якщо у вас буде три освіти, ви будете знати всі маніпулятивні техніки, будете все бачити - все одно програєте, тому що баранів більше. Більшість завжди помиляється, тому ця представницька демократія - брехня. Політики стали шоуменами, заграють з публікою і не несуть ніякої відповідальності. Їх все влаштовує, керувати дурнями легко. Вибори, бюлетені - ідеальна схема для маніпулятивних оборудок і захоплення влади. Тому вони і закликають настирливо: прийдіть, проголосуйте! До того ж більшість влади ми не обираємо. Її обирають наші "представники" (ги-ги). В нестабільних країнах Африки вибори західного зразка - це взагалі катастрофа, початок громадянських воєн і повної руйнації. Їм би встановити жорстку монархію, а нав'язали таку пародію, яка руйнує держави і життя. Мовляв, ось робіть як ми (західні ліберальні демократії) і будете жити, як ми, ага...

Отже, нинішня представницька демократія - це великий обман. Не більшість має право ніби-то "вирішувати", а меншість справді вирішувати. Для цього встановлюється ценз, наприклад, розумового розвитку. Всі, хто бажає отримати виборче право, повинні здати певний екзамен, схожий на шкільне ЗНО. Там визначається їхня адекватність, рівень розумового розвитку. Треба відсіяти від виборів всіх рагулів і, можливо, жінок. Визнаю, це може когось образити, серед них є симпатичні люди, і серед моїх знайомих також, але їм немає чого робити на виборах. Тоді ми побачимо, як почнуть розмовляти політики, як зміняться їхні агітаційні матеріали і хто взагалі піде в політику. І це лише перший крок до класичної демократії. На жаль, мрія нездійсненна. Тому я, наприклад, повертаючись ближче до заявленої теми, їду у внутрішню міграцію і спокійно спостерігаю за цирком.

Ще ближче до заявленої теми: не зважаючи на все погане до міграції, виїзду, заробітків і т. д.  ставлюсь негативно. Ось хороша пісня: https://www.youtube.com/watch?v=_eJ0L0vBm3k 

• Like 2
  • Thanks 2

43 минуты назад, Arius сказал:

Давно думав про демократію, яку презентують як найкращий устрій, і при цьому маємо беззаконня, зловживання в держ. управлінні, корупцію. Це різною мірою стосується не лише нашої країни, а всіх молодих і не дуже демократій. А справа в тому, що нинішня демократія - це виродок.

«Демократия- это наихудшая форма правления, если не считать всех остальных.» У. Черчилль.

• Like 3

• Алёнка changed the title to На панщіні пшеницю жала