Віктор просто 2,444 Posted February 20 Share Posted February 20 2 часа назад, Олександр Коваль сказал: тим часом к-сть переглядів наближається до 10000 Так всі пасічники на "межі", як там зимівля, які причини невдачі. А тут новий ролик, всі туди... Отримай і розпишись-понос, як завжди. 4 Quote Link to post Share on other sites
Віктор просто 2,444 Posted February 20 Share Posted February 20 7 минут назад, Гурович сказал: А что объяснять? Денег хочется побольше, вот и зарабатывает всеми доступными способами, ни чем при этом не гнушаясь Не знаю по чем сейчас хамство, а на его глупости заработает пакетчик, если захочет кто-то с ним иметь дело. 1 1 Quote Link to post Share on other sites
Роман Кременчук 10,673 Posted February 20 Share Posted February 20 1 година тому, Віктор просто сказав: Он сам признается, что борец( бывший), а там все просто- либо ты, либо тебя спиной об землю. В его случае, наверно, чаще его, и не только спиной. Иначе как объяснить его агрессию и глупость? Теж знаю багато бійців і борців.Займався і сам.Але,є філософія бійця,борця,воїна... .Може,саме його часто клали на спину?Тепер виміщає злість.Чує "силу",але є люди,які такому "бику" в зуби не будуть дивитися.Плюс подався у попи(прости Господи),а це "влада" над людьми,яка здатна підкорювати маси.Хоча духовний сан,повинен нести за собою Світло. Тепер по темі,ходив до дівчат-гудуть.Розмерзнеться,витягну контрольку,подивимось що та як. П.С.:"До такої злостивої людини,можуть і бджоли не прилипнути"(с). 9 Quote Link to post Share on other sites
Гурович 4,684 Posted February 20 Share Posted February 20 41 минуту назад, Віктор просто сказал: Не знаю по чем сейчас хамство, а на его глупости заработает пакетчик, если захочет кто-то с ним иметь дело. С такими лучше никаких дел не иметь. Он тебе весь мозг вынесет и денег не захочешь. 6 1 Quote Link to post Share on other sites
chajka2005 702 Posted February 20 Share Posted February 20 Продивився сьогодні десяток сімей, більше не встиг. Розгрібав сніг. У більшості клуби розпалися. Завтра буду додивлятися. 3 Quote Link to post Share on other sites
Рудаков Юрий 2,049 Posted February 20 Share Posted February 20 Бакфаст помер у Бороды Значит он 3,14дор , хамло ,любитель боярышника в фуфайке . Вы сами себя слушайте .... Вот посмотрите он через год два три и степнячек кончит ,возможно . Вполне так может статься . Но помоями вы его облили с ног до головы уже сейчас! А он самый патриот ,бакфаста кончил ,степнячек собрался расширять . Затем опять на бакфаст перейдет . Это бег по кругу . Просто у людей круги часто короткие .. 4 2 Quote Link to post Share on other sites
Макарыч57 1,684 Posted February 20 Share Posted February 20 200 лет назад по этому поводу уже сделали вывод. Лиса и Бакфаст. Голодная кума Лиса залезла в сад, В нем винограду кисти рделись. У кумушки глаза и зубы разгорелись; А кисти сочные как яхонты горят; Лишь то беда, висят они высоко: Отколь и как она к ним ни зайдет, Хоть видит око, Да зуб неймет. Пробившись попусту час целой, Пошла и говорит с досадою: «Ну, что ж! На взгляд-то он хорош, Да зелен — ягодки нет зрелой: Тотчас оскомину набьешь». Quote Link to post Share on other sites
цыганок 1,266 Posted February 20 Share Posted February 20 19 минут назад, Рудаков Юрий сказал: Бакфаст помер у Бороды Значит он 3,14дор , хамло ,любитель боярышника в фуфайке . Вы сами себя слушайте .... Причем здесь бакфаст ? Человек не адэкват который всех кто не согласен с его мыслей и в 3.14 ер не ставит . Прочтите все его ответы в коментах и поймете все . 3 2 Quote Link to post Share on other sites
цыганок 1,266 Posted February 20 Share Posted February 20 34 минуты назад, Рудаков Юрий сказал: А он самый патриот ,бакфаста кончил ,степнячек собрался расширять . Патриотизм это не то что материальное , а то что в сердце , в душе . Оно или есть или его нету . И от того что поменяет он бакфаста на степнячку в его душе ничего не изменится . 2 Quote Link to post Share on other sites
Рудаков Юрий 2,049 Posted February 21 Share Posted February 21 Нынче будет много сообщений о гибели пасек бакфаст в РФ . Причины : 1 зима холоднее обычного во многих областях . 2 предыдущий плохой сезон ,при котором плохо наростилась пчела в зиму . 3 усиленный вароатоз из -за особенностей сезона ... например я уже знаю как доходит одна из пасек бакфаст в Кировской области . Видимо все то же срабатывает и в Украине в некоторых районах . Опять же от такого гибнут не только бакфаст ,но и по РФ гибель Большая ( тюменская обл) по карпатке и карнике . И особенно по слабым семьям и отводкам независимо от породы особенно зимующим на воле или в холодных зимовниках . 4 Quote Link to post Share on other sites
Олександр Коваль 9,025 Posted February 21 Share Posted February 21 Поки хаяли Бороду, кількість переглядів вже перевалила за 10000, тобто як мінімум 1 бджолопакет батюшка відбив 1 5 Quote Link to post Share on other sites
Anatolij 93 Posted February 21 Share Posted February 21 19.02.2021 в 17:20, Сергій-апі сказав: На місце розташування точка звернули увагу? З північної сторони цегляного будинку, під скапом, з другої сторони високий глухий металевий паркан, ще й збоку в кутку щось промелькнуло типу компостної ями... Літом ще куди не йшло, а на зиму таке місце не годиться. Якщо не перейшли, то тільки через те, що там була жменя бджоли або розплід. Як не крути - виключно вина пасічника. У мене між стіною хати і металевим 2 м. парканом 3.5 м. нормально зимують. 1 Quote Link to post Share on other sites
Anatolij 93 Posted February 21 Share Posted February 21 (edited) 19.02.2021 в 19:13, Сергей Тюркин сказав: У меня этот канал даже ютуб игнорирует. никогда в рекомендуемые не выбрасывает. як казала моя бабка краще з розумним потіряти чим з дурним знайти.. Я від нього відписався більше року назад, і не одного відео не продивився. Але всетаки треба глянути що в нього з бакфастом. Edited February 21 by Anatolij Quote Link to post Share on other sites
Wladimir_K 29,894 Posted February 21 Share Posted February 21 1 час назад, Олександр Коваль сказал: Поки хаяли Бороду, кількість переглядів вже перевалила за 10000, тобто як мінімум 1 бджолопакет батюшка відбив Ще зимувати цілий місяць багато чого може статися до того часу. І проблему потрібно шукати в собі, а потім в чомусь іншому. 2 Quote Link to post Share on other sites
koste 901 Posted February 21 Share Posted February 21 1 час назад, Anatolij сказал: Я від нього відписався більше року назад, і не одного відео не продивився. Але всетаки треба глянути що в нього з бакфастом. А я и не подписывался ,изначально человек бред несет . Причины гибели семей всегда нужно анализировать что бы не допускать их в будующем . И тут не важно какая порода или помесь . 9 Quote Link to post Share on other sites
Николай S 16,595 Posted February 21 Share Posted February 21 5 годин тому, Олександр Коваль сказав: Поки хаяли Бороду, ... Я не сказав би, що його хаяли, просто константували факт, а це річ уперта.... Quote Link to post Share on other sites
ромео 36,741 Posted February 21 Share Posted February 21 9 часов назад, Рудаков Юрий сказал: Нынче будет много сообщений о гибели пасек бакфаст в РФ . І не тільки бакфаст. Багато пасік посипиться. Зима в вашій країні дійсно жорсткіша, ніж у нас. Тому і наслідки будуть жорсткіші 1 Quote Link to post Share on other sites
Wladimir_K 29,894 Posted February 21 Share Posted February 21 34 минуты назад, Николай S сказал: Я не сказав би, що його хаяли, просто константували факт, а це річ уперта.... Та не могла там бджола перезимувати. Пасічнику потрібно трохи понизити свої амбіції і шукати проблему в своїх методах пасічникування. 4 Quote Link to post Share on other sites
Олександр Коваль 9,025 Posted February 21 Share Posted February 21 тим часом в мене на 4-ому точку був частковий обліт, десь третина обліталися - сніг став жовтого кольору поки без втрат, ще всіх там не міряв, але трохи переважає хмельницька сіра 1 2 Quote Link to post Share on other sites
Valik740 1,745 Posted February 21 Share Posted February 21 11 минут назад, Олександр Коваль сказал: тим часом в мене на 4-ому точку був частковий обліт, десь третина обліталися - сніг став жовтого кольору поки без втрат, ще всіх там не міряв, але трохи переважає хмельницька сіра Що Ви забули в темі '' Бакфаст''?? У Вас жеж , У .С. , Яке відношення Ваше повідомлення має до цієї теми??? 4 Quote Link to post Share on other sites
Valik740 1,745 Posted February 21 Share Posted February 21 Два рази відчув себе лохом. Перший раз коли повівся на пост koste , і другий коли подивився відос з попом, . Тож знав шо там якась кака , От треба було воно мені??. Аж гидко. Дарма втрачений час. 1 6 Quote Link to post Share on other sites
Олександр Коваль 9,025 Posted February 21 Share Posted February 21 1 хвилину тому, Valik740 сказав: Що Ви забули в темі '' Бакфаст''?? У Вас жеж , У .С. , Яке відношення Ваше повідомлення має до цієї теми??? Поки крила не прогнали через ідентифлу, там може бути все що завгодно. Позаминулого року були навіть рижики 1 Quote Link to post Share on other sites
Valik740 1,745 Posted February 21 Share Posted February 21 1 минуту назад, Олександр Коваль сказал: Поки крила не прогнали через ідентифлу, там може бути все що завгодно. Позаминулого року були навіть рижики Хіба баків можна вчислити по крилах?? Мене дивують ваші глибокі знання. 2 Quote Link to post Share on other sites
Віктор просто 2,444 Posted February 21 Share Posted February 21 48 минут назад, Valik740 сказал: Хіба баків можна вчислити по крилах Зараз в тренді друга методика: здохли- значить бакфаст. Метод бороди називається. 2 1 9 Quote Link to post Share on other sites
whale 919 Posted February 21 Share Posted February 21 1 годину тому, Wladimir_K сказав: Та не могла там бджола перезимувати. Пасічнику потрібно трохи понизити свої амбіції і шукати проблему в своїх методах пасічникування. мені просто цікаво, хто Ви є за професією (освіта) ? Quote Link to post Share on other sites