Два капитана Posted January 15, 2018 Share Posted January 15, 2018 1 минуту назад, Херсонец сказал: Я так зрозумів то фірма Лідер. Чи може я помиляюсь. за назву не скажу. треба договор подивитись. на причепі наклейка "прогресс" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan Ivanovich Posted January 15, 2018 Share Posted January 15, 2018 3 часа назад, Херсонец сказал: У мого напарника Уаз бортовий тягне пичеп з 36 вуликами перероблений з ПТС-4. І Херсонські степи це не завжди рівна, як стіл дорога, а ще є і пісчані ділянки. Важкенько уазику, але тягне. Тому думаю, що такий, як у капітана потягне точно. 2 часа назад, Ильич (альп) сказал: Ага, особенно в районе между лепетихой, Горностаевкой и Каховкой, где балки, или по Олешковским пескам У нас теж є піски. Але там де доводиться кочувать підйоми і спуски такі, що буває страшно пустим їхать. Хтось скаже, навіщо залазить в таку глухомань? Але в нас, де гарні підїздні шляхи, на одному місці звозять по 200-300 бджолосімей. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Херсонец Posted January 15, 2018 Share Posted January 15, 2018 1 минуту назад, Два капитана сказал: за назву не скажу. треба договор подивитись. на причепі наклейка "прогресс" Дякую. Розкажіть якістю виготовлення задоволені? Може в процесі були якісь моменти на які необхідно звернути увагу. Цікаво бо питання причепа теж не останнє. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Два капитана Posted January 15, 2018 Share Posted January 15, 2018 Только что, Херсонец сказал: Дякую. Розкажіть якістю виготовлення задоволені? Може в процесі були якісь моменти на які необхідно звернути увагу. Цікаво бо питання причепа теж не останнє. Я бачив його тільки один раз, Ще навіть не забрав. Поки нічого сказатии не можу, Покраска не дуже сподобалась є багато текучісті. Далі буде видно. Але в процесі виготовлення дзвонять, взнають параметри машини, задають питання. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Херсонец Posted January 15, 2018 Share Posted January 15, 2018 2 минуты назад, Ivan Ivanovich сказал: У нас теж є піски. Але там де доводиться кочувать підйоми і спуски такі, що буває страшно пустим їхать. О знайома картина. Якось виїзджали на акацію таке було розвазяхане шо капець. Напарник уазом спочатку свої прицепи у ліс затягнув, а потім мене перевозили від траси до точка бо перевізник далі асфальту їхати відмовився. Якби не той уазик не знаю щоб я робив. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Херсонец Posted January 15, 2018 Share Posted January 15, 2018 1 минуту назад, Два капитана сказал: Я бачив його тільки один раз, Ще навіть не забрав. Поки нічого сказатии не можу, Покраска не дуже сподобалась є багато текучісті. Далі буде видно. Але в процесі виготовлення дзвонять, взнають параметри машини, задають питання. Покраска то теж звісно повинно бути добротно зроблено, але я так думаю головне то рама і ходова, щоб вагу витримати. Ну як заберете то тоді більш детально розкажете бо цікаво дуже Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Два капитана Posted January 15, 2018 Share Posted January 15, 2018 49 минут назад, Херсонец сказал: Покраска то теж звісно повинно бути добротно зроблено, але я так думаю головне то рама і ходова, щоб вагу витримати. Ну як заберете то тоді більш детально розкажете бо цікаво дуже Думаю вагу витримає. Рама з підрамником. 7 листів ресор на колесо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaXUA123 Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Маю бажання придбати причеп на свій фіат добло 1,3 Дизель 70 л. с.. довга база. Зараз вожу без причепа в багажне відділення стає 16 вуликів в 2 етажа. Тож цікавить скільки він зможе потягти вуликів на причепові? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Конструктор Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 32 хвилини тому, MaXUA123 сказав: Маю бажання придбати причеп на свій фіат добло 1,3 Дизель 70 л. с.. довга база. Зараз вожу без причепа в багажне відділення стає 16 вуликів в 2 етажа. Тож цікавить скільки він зможе потягти вуликів на причепові? Залежить від ваги вуликів , від місцевості по рівній дорозі можна везти значно більше ніж по горбках. Взагалі краще більший причіп , недогрузити його завжди можна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaXUA123 Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 3 години тому, Конструктор сказав: Залежить від ваги вуликів , від місцевості по рівній дорозі можна везти значно більше ніж по горбках. Взагалі краще більший причіп , недогрузити його завжди можна. Вулики 20 мм. дерево. Вага приблизно 40-50 кг. Думаю якщо купляти причіп 18-20 вуликів, то мабуть марно витрачати гроші, так як і так по 16 можна возити. Трохи незручно грузити, але можна терпіти. А причіп на більшу кількість боюсь моя машине не потягне. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Конструктор Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 1 година тому, MaXUA123 сказав: Вулики 20 мм. дерево. Вага приблизно 40-50 кг. Думаю якщо купляти причіп 18-20 вуликів, то мабуть марно витрачати гроші, так як і так по 16 можна возити. Трохи незручно грузити, але можна терпіти. А причіп на більшу кількість боюсь моя машине не потягне. Можна на причепі везти +-20 шт , і в машині з десяток. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Александр К. Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 2 часа назад, MaXUA123 сказал: . Трохи незручно грузити, але можна терпіти. Я тачкой обзавелся чтоб улью не носить... и вожу газелью с тентом ... Надобности в прицепе не вижу... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaXUA123 Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 1 годину тому, Конструктор сказав: Можна на причепі везти +-20 шт , і в машині з десяток. Теж як варіант. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Александр К. Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 3 часа назад, MaXUA123 сказал: 4 часа назад, Александр К. сказал: Я тачкой обзавелся чтоб Только тачка должна быть на больших колесах с камерой а то по нашим ямам не проехать другой.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts