Jump to content

Перевозка пчёл

Иван Педан
 Share

Recommended Posts

1 минуту назад, Херсонец сказал:

Я так зрозумів то фірма Лідер. Чи може я помиляюсь.

за назву не скажу. треба договор подивитись. на причепі наклейка "прогресс"

3 часа назад, Херсонец сказал:

У мого напарника Уаз бортовий тягне пичеп з 36 вуликами перероблений з ПТС-4. І Херсонські степи це не завжди рівна, як стіл дорога, а ще є і пісчані ділянки. Важкенько уазику, але тягне. Тому думаю, що такий, як у капітана потягне точно.

2 часа назад, Ильич (альп) сказал:

Ага, особенно в районе между лепетихой, Горностаевкой и Каховкой, где балки, или по Олешковским пескам :umora:

У нас теж є піски. Але там де доводиться кочувать підйоми і спуски такі, що буває страшно пустим їхать.

IMG_3112.thumb.jpg.8c5e49843353f8af57906da61aef8bd0.jpgIMG_1020.thumb.jpg.28f8902995230b31539a1ad13083aa6d.jpg

Хтось скаже, навіщо залазить в таку глухомань? Але в нас, де гарні підїздні шляхи, на одному місці звозять по 200-300 бджолосімей.

• Like 2

1 минуту назад, Два капитана сказал:

за назву не скажу. треба договор подивитись. на причепі наклейка "прогресс"

Дякую. Розкажіть якістю виготовлення задоволені? Може в процесі були якісь моменти на які необхідно звернути увагу. Цікаво бо питання причепа теж не останнє.

Только что, Херсонец сказал:

Дякую. Розкажіть якістю виготовлення задоволені? Може в процесі були якісь моменти на які необхідно звернути увагу. Цікаво бо питання причепа теж не останнє.

Я бачив його тільки один раз, Ще навіть не забрав.  Поки нічого сказатии не можу, Покраска не дуже сподобалась є багато текучісті. Далі буде видно. Але в процесі виготовлення дзвонять, взнають параметри машини, задають питання.

2 минуты назад, Ivan Ivanovich сказал:

У нас теж є піски. Але там де доводиться кочувать підйоми і спуски такі, що буває страшно пустим їхать.

IMG_3112.thumb.jpg.8c5e49843353f8af57906da61aef8bd0.jpg

О знайома картина. Якось виїзджали на акацію таке було розвазяхане шо капець. Напарник уазом спочатку свої прицепи у ліс затягнув, а потім мене перевозили від траси до точка бо перевізник далі асфальту їхати відмовився. Якби не той уазик не знаю щоб я робив.

• Like 1

1 минуту назад, Два капитана сказал:

Я бачив його тільки один раз, Ще навіть не забрав.  Поки нічого сказатии не можу, Покраска не дуже сподобалась є багато текучісті. Далі буде видно. Але в процесі виготовлення дзвонять, взнають параметри машини, задають питання.

Покраска то теж звісно повинно бути добротно зроблено, але я так думаю головне то рама і ходова, щоб вагу витримати. Ну як заберете то тоді більш детально розкажете бо цікаво дуже :)

49 минут назад, Херсонец сказал:

Покраска то теж звісно повинно бути добротно зроблено, але я так думаю головне то рама і ходова, щоб вагу витримати. Ну як заберете то тоді більш детально розкажете бо цікаво дуже :)

Думаю вагу витримає. Рама  з підрамником. 7 листів ресор на колесо

• 3 years later...

Маю бажання придбати причеп на свій фіат добло 1,3 Дизель 70 л. с.. довга база.

Зараз вожу без причепа в багажне відділення стає 16 вуликів в 2 етажа. 

Тож цікавить скільки він зможе потягти вуликів на причепові? 

32 хвилини тому, MaXUA123 сказав:

Маю бажання придбати причеп на свій фіат добло 1,3 Дизель 70 л. с.. довга база.

Зараз вожу без причепа в багажне відділення стає 16 вуликів в 2 етажа. 

Тож цікавить скільки він зможе потягти вуликів на причепові? 

Залежить від ваги вуликів , від місцевості по рівній дорозі можна везти значно більше ніж по горбках.

Взагалі краще більший причіп , недогрузити його завжди можна.

3 години тому, Конструктор сказав:

Залежить від ваги вуликів , від місцевості по рівній дорозі можна везти значно більше ніж по горбках.

Взагалі краще більший причіп , недогрузити його завжди можна.

Вулики 20 мм. дерево. Вага приблизно 40-50 кг.

Думаю якщо купляти причіп 18-20 вуликів, то мабуть марно витрачати гроші, так як і так по 16 можна возити. Трохи незручно грузити, але можна терпіти.

А причіп на більшу кількість боюсь моя машине не потягне.

1 година тому, MaXUA123 сказав:

Вулики 20 мм. дерево. Вага приблизно 40-50 кг.

Думаю якщо купляти причіп 18-20 вуликів, то мабуть марно витрачати гроші, так як і так по 16 можна возити. Трохи незручно грузити, але можна терпіти.

А причіп на більшу кількість боюсь моя машине не потягне.

Можна на причепі везти +-20 шт , і в машині з десяток. 

• Like 1

2 часа назад, MaXUA123 сказал:

. Трохи незручно грузити, але можна терпіти.

Я тачкой обзавелся чтоб улью не носить... и вожу газелью с тентом ... Надобности в прицепе не вижу...

• Like 1

1 годину тому, Конструктор сказав:

Можна на причепі везти +-20 шт , і в машині з десяток. 

Теж як варіант.

3 часа назад, MaXUA123 сказал:

4 часа назад, Александр К. сказал:

Я тачкой обзавелся чтоб 

Только тачка должна быть на больших колесах с камерой а то по нашим ямам не проехать другой....