Kumpel (Ігор Довгуник) 2,810 Posted January 27 Share Posted January 27 13 хвилин тому, Пахомич сказав: Знайшов Дякую. Всі ці підприємства мають одинаковий статус і документи видані до маток рівносильні? Та біда їх знає, як воно з тими статусами. Підприємства ніби рівносильні, але на якісь маток той статус точно не впливає, якщо нема відповідної роботи... 2 1 Quote Link to post Share on other sites
Kumpel (Ігор Довгуник) 2,810 Posted January 27 Share Posted January 27 (edited) 1 година тому, Avgust Vadim Poltava сказав: Капєц Кабміну... Та може Кабмінові і минеться . Краєм вуха чув, що наші чернівецькі хлопці знайшли ще дві чіткі генетичні відмінності між карпаткою і класичною карнікою. Якщо так далі піде, то ще одна відмінність і мова йтиме про окремий підвид бджіл, а не популяцію карніки. Кабмін може вціліти... Edited January 27 by Kumpel (Ігор Довгуник) 3 1 Quote Link to post Share on other sites
Пахомич 2,519 Posted January 27 Share Posted January 27 30 минут назад, Kumpel (Ігор Довгуник) сказал: Та біда їх знає, як воно з тими статусами. Підприємства ніби рівносильні, але на якісь маток той статус точно не впливає, якщо нема відповідної роботи... Я задумав легально занятись карпатянкою . Якість маток до одного ,а от документи повині відповідати. Quote Link to post Share on other sites
Kumpel (Ігор Довгуник) 2,810 Posted January 27 Share Posted January 27 3 хвилини тому, Пахомич сказав: Я задумав легально занятись карпатянкою . Якість маток до одного ,а от документи повині відповідати. Ну то будемо в одній лодці . Там зараз грядуть великі зміни. Розробляється і новий закон, і вимоги щодо племінної справи у бджільництві. Побачимо... Quote Link to post Share on other sites
rudakov 3,683 Posted January 27 Share Posted January 27 2 часа назад, Kumpel (Ігор Довгуник) сказал: Михайле, доведеться Вам розганяти ще й пів кабміну, якщо не весь . притому ще з початку нежалежності, чи коли там почали видавати такі документи 2 часа назад, Avgust Vadim Poltava сказал: Капєц Кабміну... ну не може одна державна машина покарати іншу, бо саме з таким машин як гринтиків все і складається Quote Link to post Share on other sites
rudakov 3,683 Posted January 27 Share Posted January 27 1 час назад, Kumpel (Ігор Довгуник) сказал: Та може Кабмінові і минеться . Краєм вуха чув, що наші чернівецькі хлопці знайшли ще дві чіткі генетичні відмінності між карпаткою і класичною карнікою. Якщо так далі піде, то ще одна відмінність і мова йтиме про окремий підвид бджіл, а не популяцію карніки. Кабмін може вціліти... здається хтось говорив що для окремої породи требе аж три відмінності тобто вже маємо три. зате комусь може влітити за підрив гідності національного генетично ресурсу. В палки як не крити завжди два кінця Quote Link to post Share on other sites
Kumpel (Ігор Довгуник) 2,810 Posted January 27 Share Posted January 27 6 хвилин тому, rudakov сказав: здається хтось говорив що для окремої породи требе аж три відмінності тобто вже маємо три. зате комусь може влітити за підрив гідності національного генетично ресурсу. В палки як не крити завжди два кінця Ні, для визнання окремим підвидом потрібно чотири відмінності, як мінімум. 1 Quote Link to post Share on other sites
rudakov 3,683 Posted January 27 Share Posted January 27 48 минут назад, Kumpel (Ігор Довгуник) сказал: Ні, для визнання окремим підвидом потрібно чотири відмінності, як мінімум. прийдеться кабміну на це витрати купу бюджетних грошей на відповідні пошуки доказів, інакше пан @Mihail-ves їх закидає листами. з.і. треба просто трохи почекати Quote Link to post Share on other sites
Mihail-ves 9,374 Posted January 27 Share Posted January 27 5 годин тому, Kumpel (Ігор Довгуник) сказав: Михайле, доведеться Вам розганяти ще й пів кабміну, якщо не весь Тут навіть сильно напружуватись не потрібно. Можна вийти на опозиційні телеканали і підкинути гарячу новину про тупість міністрів. А журналістам навіть не важливо яких тих чи цих. Головне показити, викрити і так далі. Вони там і так гризуться, як щурі в діжці. Quote Link to post Share on other sites
rudakov 3,683 Posted January 27 Share Posted January 27 1 час назад, Mihail-ves сказал: Тут навіть сильно напружуватись не потрібно. Можна вийти на опозиційні телеканали і підкинути гарячу новину про тупість міністрів. А журналістам навіть не важливо яких тих чи цих. Головне показити, викрити і так далі. Вони там і так гризуться, як щурі в діжці. здається що це вже "національна загроза", хоча може лише проста інструкція написана на швидку руку. Все одно це все за бюджетні кошти, а бюджет наповнює народ України. 1 Quote Link to post Share on other sites
Victor PROG 13 Posted February 4 Share Posted February 4 Здравствуйте друзья. Сделал видео про карпатскую пчелу, что бы вы еще добавили или с чем не согласны? https://www.youtube.com/watch?v=B-VpHC6rzS0 1 Quote Link to post Share on other sites
Сергей Тюркин 25,795 Posted February 6 Share Posted February 6 В 04.02.2021 в 20:29, Victor PROG сказал: Здравствуйте друзья. Сделал видео про карпатскую пчелу, что бы вы еще добавили или с чем не согласны? https://www.youtube.com/watch?v=B-VpHC6rzS0 Посморел первых насколько секунд. до слов ВИДЫ ПЧЁЛ... выключил. 3 Quote Link to post Share on other sites
rudakov 3,683 Posted February 8 Share Posted February 8 В 04.02.2021 в 20:29, Victor PROG сказал: Здравствуйте друзья. Сделал видео про карпатскую пчелу, что бы вы еще добавили или с чем не согласны? https://www.youtube.com/watch?v=B-VpHC6rzS0 Интересно, насчет прополиса, неужели в карпатки его так мало? Quote Link to post Share on other sites
слава 1987 690 Posted Saturday at 07:26 PM Share Posted Saturday at 07:26 PM Сьогодні зяглянув в декілька сімей. Чого у карпатки не забереш так це - весняного розвитку. 2 Quote Link to post Share on other sites
К. А. Е. 12,021 Posted Saturday at 07:57 PM Share Posted Saturday at 07:57 PM В 06.02.2021 в 10:52, Сергей Тюркин сказал: Посморел первых насколько секунд. до слов ВИДЫ ПЧЁЛ... выключил. Немного дальше досмотрел до фотографии матки с пчелами.На фото пчелы ну совсем на карпатку не похожи.Мне иногда становится страшно за мусор.Везде мусор -в космосе,на свалках,в море,информационный мусор.И никуда ж от него не денешся.Открыл сюжет и он тебе сразу прыг в голову,а ты потом и думай каким образом его удалить,где он там засел и спрятался на уровне подсознания..Завалим мы скоро сами себя этим мусором 1 1 Quote Link to post Share on other sites
koste 899 Posted Saturday at 08:11 PM Share Posted Saturday at 08:11 PM 9 минут назад, К. А. Е. сказал: Немного дальше досмотрел до фотографии матки с пчелами.На фото пчелы ну совсем на карпатку не похожи.Мне иногда становится страшно за мусор.Везде мусор -в космосе,на свалках,в море,информационный мусор.И никуда ж от него не денешся.Открыл сюжет и он тебе сразу прыг в голову,а ты потом и думай каким образом его удалить,где он там засел и спрятался на уровне подсознания..Завалим мы скоро сами себя этим мусором Так возьми и покажи какой должна быть Карпатка .Серый ,серебристо-серый , серенькииий ,каштановый ... 1 Quote Link to post Share on other sites
К. А. Е. 12,021 Posted Sunday at 02:42 AM Share Posted Sunday at 02:42 AM (edited) 6 часов назад, koste сказал: Так возьми и покажи какой должна быть Карпатка .Серый ,серебристо-серый , серенькииий ,каштановый ... Для особо одаренных и тех у кого мусор таки залез в подсознание и сами не могут освободится от него есть описание породы. Ну а если нет такой пчелы на что ВЫ без всякой этики намекает,то не нужно называть ее карпаткой или нужно менять описание породы Я работал с карпаткой и помню ее как пчелу равной которой не было.И когда я писал ранее что Карпатка была миролюбивой пчелой у большинства это улыбку вызывало как у Вас.Откуда им было знать какая она была когда мусор там засел где должны быть знания.А еще желательно было бы чтобы бабушка с дедушкой в свое время и воспитанием занимались У нас так было.Бывало и с ремнем, бывало что и на пшене на коленях.Но я хорошо усвоил что к людям ,особенно у старшим на Вы обращение есть. Edited Sunday at 03:07 AM by К. А. Е. 5 Quote Link to post Share on other sites
Серж 82 19,264 Posted Sunday at 05:35 AM Share Posted Sunday at 05:35 AM 2 часа назад, К. А. Е. сказал: И когда я писал ранее что Карпатка была миролюбивой пчелой у большинства это улыбку вызывало Вона і зараз такою є. Проблема лише в тому що більшість карпатку сприймає як бджолу із західної України ( пакети)? Я працював з вучківськими від Плиски, то я б не сказав що бджола агресивна. 1 Quote Link to post Share on other sites
koste 899 Posted Sunday at 08:41 AM Share Posted Sunday at 08:41 AM 5 часов назад, К. А. Е. сказал: Для особо одаренных и тех у кого мусор таки залез в подсознание и сами не могут освободится от него есть описание породы. Ну а если нет такой пчелы на что ВЫ без всякой этики намекает,то не нужно называть ее карпаткой или нужно менять описание породы Я работал с карпаткой и помню ее как пчелу равной которой не было.И когда я писал ранее что Карпатка была миролюбивой пчелой у большинства это улыбку вызывало как у Вас.Откуда им было знать какая она была когда мусор там засел где должны быть знания.А еще желательно было бы чтобы бабушка с дедушкой в свое время и воспитанием занимались У нас так было.Бывало и с ремнем, бывало что и на пшене на коленях.Но я хорошо усвоил что к людям ,особенно у старшим на Вы обращение есть. Карпатка пчела меролюбивая ,это все знают . А улыбку у меня вызывают высказывания того же Гайдара когда говорит об окраске тела пчел ,и типах . Но не показывает внешни окраску ,и отличия каторые встречяются . Что толку если я буду говорить об этом но не покажу . У каждого свое представление цвета . Так сложилось что у нас в стране нету четких границ для породы ,каторые необходимы . Этот и другие форумы могут помочь в этом ,для этого мы тут . Обращение на вы на форумах ,и соцыальных сетях не приемлемо . Так как подразумевает дружеское общение ,и нету разделения по возрасту ... 1 Quote Link to post Share on other sites
Ворон 5,263 Posted Sunday at 09:07 AM Share Posted Sunday at 09:07 AM 23 хвилини тому, koste сказав: Карпатка пчела меролюбивая ,это все знают . А улыбку у меня вызывают высказывания того же Гайдара когда говорит об окраске тела пчел ,и типах . Но не показывает внешни окраску ,и отличия каторые встречяются . Что толку если я буду говорить об этом но не покажу . У каждого свое представление цвета . Так сложилось что у нас в стране нету четких границ для породы ,каторые необходимы . Этот и другие форумы могут помочь в этом ,для этого мы тут . Обращение на вы на форумах ,и соцыальных сетях не приемлемо . Так как подразумевает дружеское общение ,и нету разделения по возрасту ... Покажіть нік Гайдара на точку, інакше навіщо його згадуєте, без його участі у розмові, кожен пише за себе, писати за інших невдячна справа 1 Quote Link to post Share on other sites
rudakov 3,683 Posted Sunday at 12:47 PM Share Posted Sunday at 12:47 PM 17 годин тому, слава 1987 сказав: Сьогодні зяглянув в декілька сімей. Чого у карпатки не забереш так це - весняного розвитку. хоча є деякі сім'ї в яких весняний розвиток йде повільніше , але в результаті виходить однаково. Quote Link to post Share on other sites
koste 899 Posted Sunday at 01:50 PM Share Posted Sunday at 01:50 PM 4 часа назад, Ворон сказал: Покажіть нік Гайдара на точку, інакше навіщо його згадуєте, без його участі у розмові, кожен пише за себе, писати за інших невдячна справа Не ну как дети чесное слово . Непрочитанный контент Отметить сайт прочитанным Главная Гайдар Василий Антонович Гайдар Василий Антонович Пользователи Подписаться Личное сообщение Обзор контента ПУБЛИКАЦИЙ 80 ЗАРЕГИСТРИРОВАН 10 ноября, 2007 ПОСЕЩЕНИЕ 30 декабря, 2015 РЕПУТАЦИЯ 4 Активность репутации 3 Подписчика Общая Инофрмация Пасека в Закарпатье Стаж свыше 25 лет Kоличество семей Больше 300 семей Ульи лежаки и многокорпусные Порода пчел карпатская Посетители профил 2 Quote Link to post Share on other sites