Oleksandr K. Posted January 11, 2021 Share Posted January 11, 2021 хтось вже перейшов на нового постачальника? бо в нас лякають, що зробити це складно через саботаж Черкасигаззбуту різниця між тарифами місцевого і того ж таки Нафтогазу вже більше 2 грн. за куб складає є зміст задуматися, бо це обдиралово на рівному місці 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ворон Posted January 11, 2021 Share Posted January 11, 2021 11 хвилин тому, Олександр Коваль сказав: хтось вже перейшов на нового постачальника? бо в нас лякають, що зробити це складно через саботаж Черкасигаззбуту різниця між тарифами місцевого і того ж таки Нафтогазу вже більше 2 грн. за куб складає є зміст задуматися, бо це обдиралово на рівному місці Мої знайомі говорили що перейшли,і перейшли онлайн,тобіш з дому через інет. 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Павло Михайлович Posted January 11, 2021 Share Posted January 11, 2021 Перейшов. На "Нафтогаз". На 2 грн. дешевше. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaXUA123 Posted January 11, 2021 Share Posted January 11, 2021 48 хвилин тому, Павло Михайлович сказав: Перейшов. На "Нафтогаз". На 2 грн. дешевше. І як Вам з новим постачальником? Сам ніяк не наважусь. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uam_63 Posted January 11, 2021 Share Posted January 11, 2021 2 часа назад, Павло Михайлович сказал: Перейшов. На "Нафтогаз". На 2 грн. дешевше. Це в вас будинок квартира ? Процедура переходу як виглядає? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Павло Михайлович Posted January 11, 2021 Share Posted January 11, 2021 8 хвилин тому, uam_63 сказав: Це в вас будинок квартира ? Процедура переходу як виглядає? Квартира. Заходите в інтернет.....там розписано все , як по нотах. 1 годину тому, MaXUA123 сказав: І як Вам з новим постачальником? Тільки в кінці грудня перейшов.... Тільки від бувшого дзвонили. Цікавились, чому я переходжу..... Кажу: "тільки дурак буде платити по 8.22 ,коли можна платити по 6,34.." Тільки наголошували, щоб я не "забув" їм останній рахунок оплатити.. 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ded50 Posted January 11, 2021 Share Posted January 11, 2021 20 минут назад, Павло Михайлович сказал: там розписано все , як по нотах. так розписано що я ніяк не можу ні ввійти ні зареєструватись. Тому як зареєстрований на 104.ua Тепер запит на особовий рахунок на сторінці нафтогазу просить. А де його взяти не сказали. У мене є особовий рахунок на Київоблгаз. Того не сприймає всурйоз. Я вже думав що черговий лохотрон. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Павло Михайлович Posted January 11, 2021 Share Posted January 11, 2021 12 хвилин тому, ded50 сказав: Тепер запит на особовий рахунок на сторінці нафтогазу Там є запит не на особовий рахунок, а ЕІС-код. На 104 уа він має бути.Він починається цифрами 56. Там є 16 цифр, якщо не помиляюсь Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ded50 Posted January 11, 2021 Share Posted January 11, 2021 1 час назад, Павло Михайлович сказал: Там є 16 цифр, якщо не помиляюсь Дякую. Я начеб то допер що отой код, але вже не було натхнення продовжувати. А прийдеться. Тому що апетити зростают. Вже на лютий знов є заяви на підвищення. Суки. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SAN63 Posted January 11, 2021 Share Posted January 11, 2021 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Міхал-69 Posted January 11, 2021 Share Posted January 11, 2021 А як часто можна міняти постачальника? І скільки разів? Чи це десь прописано ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oleksandr K. Posted January 11, 2021 Author Share Posted January 11, 2021 знайшов, зробимо їх разом! зверніть увагу - в старій версії приват24 послуга не доступна, треба переходити на нову 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ironcity Posted January 11, 2021 Share Posted January 11, 2021 Знайомий перейшов. Через приват 24. Одне було питання - будинок на два власника. Але доволі швидко все вийшло. У нас в місті Криворіжгаз - це взагалі Кіпр. Офшор. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oleksandr K. Posted January 12, 2021 Author Share Posted January 12, 2021 16 годин тому, Ironcity сказав: Знайомий перейшов. Через приват 24. Одне було питання - будинок на два власника. Але доволі швидко все вийшло. У нас в місті Криворіжгаз - це взагалі Кіпр. Офшор. через приват24 не виходить, там треба цифровий підпис. В мене, чомусь, на даному етапі видає помилку пробував через телефон, але там в меню послуги відсутня графа із списком постачальників хтось, можливо, підскаже, яким шляхом покроково дану проблему виправити з підписом тим? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ЮМос Posted January 12, 2021 Share Posted January 12, 2021 38 хвилин тому, Олександр Коваль сказав: через приват24 не виходить, там треба цифровий підпис. Так в приват24 якраз і можна оформити цифровий підпис. Я так робив Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F.A.V. Posted January 18, 2021 Share Posted January 18, 2021 Вот ссылка для перехода через приват 24 https://privatbank.ua/ru/postachalniki-komunalnyh-poslug Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F.A.V. Posted January 18, 2021 Share Posted January 18, 2021 Прежде чем переходить по ссылке нужно войти в приват 24 и войти в меню После выбрать строку бизнес В появившемся списке выберите электронная цифровая подпись для физлиц В новом окне заполняем пустые поля и жмём данные верны. В новом окне придумываем пароль подтверждаем и происходит загрузка подписи. 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
F.A.V. Posted January 18, 2021 Share Posted January 18, 2021 Переходим по ссылке жмём подать заявку В появившемся окне выбираем свой адрес. Далее выбираем услугу газоснабжения. И поставщика. Заполняем поля. В этом окне выбираем того кому платим за транспортировку. EIC код берём в личном кабинете на сайте транспортировщика. Подаём заявку. Будет предложено придумать пароль для подписи электронной после чего заявка будет принята. Извините много букв и фото старался чтобы было понятно. 3 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oleksandr K. Posted January 19, 2021 Author Share Posted January 19, 2021 тепер послуга по оформленню переходу з місцевого оператора на Нафтогаз доступна і в Ощадбанку - актуально пенсіонерам. До цього можна було її оформити в банку ПУМБ до речі, свій перехід я зробив через сайт Нафтогазу Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ЮМос Posted January 19, 2021 Share Posted January 19, 2021 Можливо ви поясните чому заключаємо договір не з НАК ,, Нафтогаз України,, а з ТОВ ГК ,,Нафтогаз Ураїни,,? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gardener Posted January 19, 2021 Share Posted January 19, 2021 28 хвилин тому, ЮМос сказав: Можливо ви поясните чому заключаємо договір не з НАК ,, Нафтогаз України,, а з ТОВ ГК ,,Нафтогаз Ураїни,,? тому шо НАК не постачає газу Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oleksandr K. Posted January 19, 2021 Author Share Posted January 19, 2021 4 години тому, ЮМос сказав: Можливо ви поясните чому заключаємо договір не з НАК ,, Нафтогаз України,, а з ТОВ ГК ,,Нафтогаз Ураїни,,? одна з вимог ЄС до України відеосно угоди про асоціацію - розділити Нафтогаз на дві частини, з метою забезпечення доступу на ринок газу України європейських фірм та газпромівських прокладок. Дві фірми, значить в два рази можна збільшити штат всяких радників, наглядачів та інших паразитів Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oleksandr K. Posted February 10, 2021 Author Share Posted February 10, 2021 Сьогодні приходив газовщик переписувати дані лічильника і перевіряти стан обладнання. Прийшла платіжка від Нафтогазу за 11 днів минулого місяця по 6,86 грн/куб Поки наекономив 35 грн. порівняно з місцевим, який виправив тарифи за січень заднім числом до 6,99, видно гаспада відчули запах смаженини Тим часом ціни на автомобільний газ вже 14,88 грн/л, очікувалося на лютий цінове дно, як в минулому році, але шото воно йде воно йде якось не так. Хто там рахує ціну меду - враховуйте цей фактор Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мико Posted February 10, 2021 Share Posted February 10, 2021 5 минут назад, Олександр Коваль сказал: Тим часом ціни на автомобільний газ вже 14,88 грн/л, Вчера закачал полный баллон по 12,50 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oleksandr K. Posted February 10, 2021 Author Share Posted February 10, 2021 1 хвилину тому, Мико сказав: Вчера закачал полный баллон по 12,50 в мене на картці є ще 9 л. по 8,90 і три мішка цукру, з'економлних, завдяки пану @ДобровоЛ, по 560 грн.... до обльоту протягнемо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts