Jump to content

ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ «Товариство матководів-селекціонерів бджіл української степової породи»

Recommended Posts

Задача ''ГО''. 

Продати неперевірений матеріал. 

Отримати з б'юджету України кошти у вигляді дотацій .

Куди там тим буржуям рівнятись до  наших хохлів . 

Але Українці мудрі люди,  брехню чують  за кілометр.

• Like 8

• 1 year later...

ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ

«Товариство матководів - селекціонерів бджіл української степової породи»

з метою розширення роботи по селекції  бджіл української степової породи  в 2022 році  запрошує до співпраці пасічників матководів України .

Необхідні умови для плідної роботи:

1.     Пасічницьке господарство має складати не менше 50  бджоло родин та 40  матко місць , стаж  матковода не менше 5 років.

2.     На  пасіці останні 3 роки утримуються місцеві українські степові  бджоли.

3.     Готовність працювати в команді ГО по створенню власних ліній, вкладати свої кошти виключно в своїх бджіл.

Якщо у вас серйозні наміри,телефонуйте:    050 – 642 – 18  - 50     ___  
  098 -  901 -  94 - 06

• Like 1

Всім доброго дня, буквально вчора переглядав всю цю тему, бо раніше  знайшов тут  корисне і для себе

28.12.2020 в 18:50, tovukrstep17 сказав:

image.png.aa8a71e4e10a2722e36e853086ab07de.png

ТЕРИТОРІЯ УКРАЇНСЬКОЇ СТЕПОВОЇ БДЖОЛИ

більш нігде такої карти не бачив:ah:, за що щиро вдячний автору теми:hi:

2 години тому, tovukrstep17 сказав:

Якщо у вас серйозні наміри,телефонуйте:  ....

Даний ресурс створений для прямого публічного спілкування, є можливість спілкуватись в приват, Ви на превеликий жаль уникали  публічного  спілкування і до цього часу так і не відповіли

30.12.2020 в 23:09, Николай S сказав:

По Вашому сайту такого сказати не можна, навпаки повна протилежність.:IMHO:

Тобто публічність і Ваше ГО речі не сумісні, у Вас свої  правила де всі смиренно слухають владику, і не  мають навіть думки перепитати за власні права

Ну по карпатці зрозуміло, вигадка советських вчених, бо боялись попасти на Соловки

А що скажете про Полісянку, тобто  Поліську лісову чи може її не існує, чи вона не місцева, українська...?????????

ПС. Шановний  @tovukrstep17  на даному ресурсі є свої правила і Ви повинні їх дотримуватись, всі  пропозиції публичні, тобто продавець публічно оголошує свою ціну чи  інші  умови  пропозиції, чекаємо публічних умов для тестерів.....

за рік щось змінилось чи так і будете використовувати цей ресурс  виключно  як дошку оголошень:hmm:

• Like 2

11 часов назад, Николай S сказал:

Всім доброго дня, буквально вчора переглядав всю цю тему, бо раніше  знайшов тут  корисне і для себе

більш нігде такої карти не бачив:ah:, за що щиро вдячний автору теми:hi:

Даний ресурс створений для прямого публічного спілкування, є можливість спілкуватись в приват, Ви на превеликий жаль уникали  публічного  спілкування і до цього часу так і не відповіли

за рік щось змінилось чи так і будете використовувати цей ресурс  виключно  як дошку оголошень:hmm:

Может я могу Вам чем-то помочь. Что Вас интересует про данную спилку?

• Thanks 1

21.01.2022 в 08:57, Александр К. сказав:

Может я могу Вам чем-то помочь. Что Вас интересует про данную спилку?

Мені особисто все зрозуміло, але як кажуть "...в чужий монастир з своїи статутом не лізь...",:umora:

лише одне  хотів уточнити, в них щось змінилось чи все по старому...........те, що весь світ визнає як промислову бджолу в них "спід", мати власну точку зору, що хоч трохи розходиться з "лінією партії"  зась, цим все сказано про даний бізнесклан, який прикривається високими ідеями збереження автохону.....................

Я б навіть нічого не коментував, але в нас свій ресурс і свій статут, тож маю повне моральне право  саме тут писати власну точку зору.....

...і дуже свербить взнати за скільки пасічник має здолати 100-метрівку від вулика до  погреба, щоб не отримати анафілактичного шоку:umora:

• Thanks 1

1 час назад, Николай S сказал:

Мені особисто все зрозуміло, але як кажуть "...в чужий монастир з своїи статутом не лізь...",:umora:

лише одне  хотів уточнити, в них щось змінилось чи все по старому...........те, що весь світ визнає як промислову бджолу в них "спід", мати власну точку зору, що хоч трохи розходиться з "лінією партії"  зась, цим все сказано про даний бізнесклан, який прикривається високими ідеями збереження автохону.....................

Я б навіть нічого не коментував, але в нас свій ресурс і свій статут, тож маю повне моральне право  саме тут писати власну точку зору.....

...і дуже свербить взнати за скільки пасічник має здолати 100-метрівку від вулика до  погреба, щоб не отримати анафілактичного шоку:umora:

Ну про анафилактический шок Вы преувеличиваете у меня УС 50 семей живут во дворе со мной вокруг соседи люди... Ничего так норм.:umora:

Скажу Вам так в дворовой туалет могу себе позволить прийти летом в одних шортах..:umora:

А что касается организации кажется Вы сгущаете краски..:IMHO1:

Просто идет подбор материала и соответственно одно думцев...

Если что я состою в этом обществе.. Если кому-то надо что-то уточнить можно и у меня тоже...

Ну так би відразу і писали, цікавлять результати за минулий рік, як там що до стометрівки, бо я дійсно маю досвід...да такий що краще не писати..... 

• Like 1

1 час назад, Николай S сказал:

Ну так би відразу і писали, цікавлять результати за минулий рік, як там що до стометрівки, бо я дійсно маю досвід...да такий що краще не писати..... 

Не совсем понял стометровка типа сезон? Если вы за сезон так все ок.

И за досвід не понял ну да ладно...

А вообще в этом году познакомился с обществом ездил на облетник.. Цель общества тоже понятна.. Тут каждому свое лично я за УС.

• Thanks 1

4 хвилини тому, Александр К. сказав:

Не совсем понял стометровка типа сезон? Если вы за сезон так все ок.

И за досвід не понял ну да ладно...

А вообще в этом году познакомился с обществом ездил на облетник.. Цель общества тоже понятна.. Тут каждому свое лично я за УС.

2 години тому, Николай S сказав:

Мені особисто все зрозуміло,.............

20 минут назад, Николай S сказал:

...і дуже свербить взнати за скільки пасічник має здолати 100-метрівку від вулика до  погреба,

1 час назад, Александр К. сказал:

Ну про анафилактический шок Вы преувеличиваете у меня УС 50 семей живут во дворе со мной вокруг соседи люди... Ничего так норм.:umora:

Скажу Вам так в дворовой туалет могу себе позволить прийти летом в одних шортах..:umora:

Докладываю стоя.. :umora: Я выхожу из дома (в одних шортах) и медленными шагами шагаю в сторону домика в конце двора в один конец получается около 45 шагов спокойным размеренным шагом... :umora: В  погреб не хожу там в шортах холодно даже летом... :umora: Можно по пути еще постоять почухать пузо и посмотреть как пчелы летают.. :umora:

Ну а если серьезно со злобливостью проблем не имею.

• Haha 2