Конструктор Posted December 31, 2020 Author Share Posted December 31, 2020 1 година тому, valik1986 сказав: проволка чорна? які враження від неї і взагалі девайсу? яка скоба на фото? і який у Вас боковий брусок (товщина) Дріт чорний, тягнеться досить не погано , думав буде гірше. Скоба 12мм боковушка 10мм , з 30 рамок вилізло 2 скоби ті що на фото вони в дереві змінили тоаекторію , таке буває і при збивані . В загалом задоволений , натягувати виходить досить швидко 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Александр К. Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 1 час назад, Конструктор сказал: Скоби тримаються досить міцно , навряд вилізуть . Спасибо с наступающим! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uam_63 Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Прихильникам натягування дроту степлером раджу подивитись передостаннє відео Гращенка , він відмовився від цього методу в звязку з розтягуванням дроту після витопки воску . 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanich Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 8 хвилин тому, uam_63 сказав: Прихильникам натягування дроту степлером раджу подивитись передостаннє відео Гращенка , він відмовився від цього методу в звязку з розтягуванням дроту після витопки воску . Хіба це залежить від методу натягування? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Конструктор Posted December 31, 2020 Author Share Posted December 31, 2020 10 хвилин тому, uam_63 сказав: Прихильникам натягування дроту степлером раджу подивитись передостаннє відео Гращенка , він відмовився від цього методу в звязку з розтягуванням дроту після витопки воску . Зверніть увагу! Він натягував меблевим степлером , ті скоби тримаються зовсім погано в дереві. Я таким методом натягував піврамки, а 300 навіть і не пробував . 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Конструктор Posted December 31, 2020 Author Share Posted December 31, 2020 В загалом скажу що метод робочий , особливо коли потрібно швидко і багато оснастити рамок , в рядах дроту є не велике відхилення , але допустимо , для пів рамки мабуть взагалі буде супер , їх потрібно завжди багато. Спочатку скоби степлер часто зажовува , трошки поробив стало нормально наче як притерся . Також тиск теж довелись підрегулювати , при низькому не забивав як треба, при високому лопала скоба . Ще варто спробувати більш якісні скоби. Якщо рамок в сезон потрібно не багато то і сверлилка + втулки буде точніше. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uam_63 Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 43 минуты назад, Sanich сказал: Хіба це залежить від методу натягування? Незнаю можливо, але в цьому році після перетопки рамок, фото свого агрегату я покозував немає ніякої потреби в перетяжці дроту це мене радує . Гращенко складає враження адекватної людини якій мона довіряти , тож краще вчитись на чужих помилках . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanich Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 4 хвилини тому, uam_63 сказав: Незнаю можливо, але в цьому році після перетопки рамок, фото свого агрегату я покозував немає ніякої потреби в перетяжці дроту це мене радує . Гращенко складає враження адекватної людини якій мона довіряти , тож краще вчитись на чужих помилках . Це залежить від матеріалу рамки та дроту. У мене рамки натянуті звичайним методом - підтягувати їх потрібно практично завжди. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romario Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Теж працюю степлером від Фабро. Швидкість тішить. Із мінусів: буває скоби вириваються інколи тріскаються. Забити її в теж місце вже не просто. Також інколи скоба попадає не по центру бруска і дроти не на одному рівні. Користуюсь пребеною 10мм і буває що з іншої сторони виходить трішки(брусок 10мм). Тому 12мм я б не радив. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Конструктор Posted December 31, 2020 Author Share Posted December 31, 2020 9 хвилин тому, Romario сказав: Теж працюю степлером від Фабро. Швидкість тішить. Із мінусів: буває скоби вириваються інколи тріскаються. Забити її в теж місце вже не просто. Також інколи скоба попадає не по центру бруска і дроти не на одному рівні. Користуюсь пребеною 10мм і буває що з іншої сторони виходить трішки(брусок 10мм). Тому 12мм я б не радив. В мене брусок 10мм , скоби 12мм з 30 рамок лише 2 скоби вийшло. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
larson Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 мені ця музика подобається, провис дроту не сильно цікавить бо я його просто міняю на новий, от і думаю, чи зручно буде повторно завести, а ще якщо боковушку сильно вигина, я її можу перевернути, от повторне пренатягування мене і бентежить, а так цікава штука Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Конструктор Posted December 31, 2020 Author Share Posted December 31, 2020 35 хвилин тому, larson сказав: мені ця музика подобається, провис дроту не сильно цікавить бо я його просто міняю на новий, от і думаю, чи зручно буде повторно завести, а ще якщо боковушку сильно вигина, я її можу перевернути, от повторне пренатягування мене і бентежить, а так цікава штука В більшості скоба забивається так , що дріт можна просилити , але і приблизно 10% забиваться глибше , там дріт буде важко повторно заправити . Що року на сімю оновлюю приблизно 4 гніздові рамки , якщо хоча б раз рамку вдасться підтягнути волною, то це мене повністю влаштує , потім на дрова. Мабуть для піврамки медової, натяжки вистачить на весь срок служби. 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lins Posted March 3, 2021 Share Posted March 3, 2021 Моє переобладнання степлера https://www.youtube.com/watch?v=fjFd3pF5Vk0 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lins Posted March 6, 2021 Share Posted March 6, 2021 Моє переобладнання степлера 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
valik1986 Posted March 6, 2021 Share Posted March 6, 2021 В 03.03.2021 в 23:58, lins сказал: Моє переобладнання степлера ціна комплекту пластику? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Конструктор Posted August 11, 2021 Author Share Posted August 11, 2021 Виліз ще один недолік натяжки рамок степлером . Вірніше вилізли скоби від ваги меду. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мико Posted August 11, 2021 Share Posted August 11, 2021 12 минут назад, Конструктор сказал: Виліз ще один недолік натяжки рамок степлером . Вірніше вилізли скоби від ваги меду. Что и следовало ожидать 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ved Posted August 11, 2021 Share Posted August 11, 2021 14 минут назад, Конструктор сказал: Виліз ще один недолік натяжки рамок степлером . Вірніше вилізли скоби від ваги меду. Это дадановская? У меня на руте все норм. Рамки с медом некоторые поплавились от жары 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ved Posted August 11, 2021 Share Posted August 11, 2021 Около 700 рамок натянул степлером ...быстро но пока получается не идеально ровно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Конструктор Posted August 11, 2021 Author Share Posted August 11, 2021 1 хвилину тому, ved сказав: Это дадановская? У меня на руте все норм. Рамки с медом некоторые поплавились от жары Так дадан. Відсоток таких рамок не великий , з розплодними все Ок. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Абсолютный максuмум Posted August 11, 2021 Share Posted August 11, 2021 Якщо використовувалась м'якотіла недозрівша сосна, то це було цілком прогнозовано. У мене боковухи із осики - все тримається. Казусів поки не помічав. Натянув близько 1000 рамок 300 і 145. Скоба 12 мм Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
victorsapalev Posted January 12, 2022 Share Posted January 12, 2022 Маю таке запитання до тих, хто вже у минулі сезони натягував проволоку степлером. Наскільки зручно використовувати рамку повторно, якщо проволоку треба замінити (порвалася наприклад). Я так розумію, що треба усі скоби витягати плоскогубцями. А далі натягувати знов. Чи зручно це? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Конструктор Posted January 20, 2022 Author Share Posted January 20, 2022 12.01.2022 в 10:18, victorsapalev сказав: Маю таке запитання до тих, хто вже у минулі сезони натягував проволоку степлером. Наскільки зручно використовувати рамку повторно, якщо проволоку треба замінити (порвалася наприклад). Я так розумію, що треба усі скоби витягати плоскогубцями. А далі натягувати знов. Чи зручно це? Ще один недолік: якщо рамки витоплювати методом розпарування то якась частина скоб вилазить , не у всіх рамках але в більшості. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
СЄРЖ Posted December 19, 2022 Share Posted December 19, 2022 два сезони натягував за допомогою степлера, швидкість підкупляє, але ще не топив, от і цікаво що ж його робити, поки є час мабуть буду як зазвичай натягувати, а коли припече серед сезону то користуватимусь степлером. можливо вже хтось перетоплював , як веде себе скоба в рамці? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Конструктор Posted December 20, 2022 Author Share Posted December 20, 2022 9 годин тому, СЄРЖ сказав: два сезони натягував за допомогою степлера, швидкість підкупляє, але ще не топив, от і цікаво що ж його робити, поки є час мабуть буду як зазвичай натягувати, а коли припече серед сезону то користуватимусь степлером. можливо вже хтось перетоплював , як веде себе скоба в рамці? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts