Мико Опубликовано 7 апреля, 2016 Share Опубликовано 7 апреля, 2016 9 минут назад, konoval_am сказал: купив для цього:, ковпачки і закорковувачі А я не можу продати укупорювач двуричажний .для корку за пiв цiни Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
konoval_am Опубликовано 7 апреля, 2016 Share Опубликовано 7 апреля, 2016 3 минуты назад, Мико сказал: А я не можу продати укупорювач двуричажний .для корку за пiв цiни ох знаття б (. Але то така річ що їсти не просить. Ще знайдете йому застосування Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
nibond Опубликовано 7 апреля, 2016 Share Опубликовано 7 апреля, 2016 В 07.04.2016в12:38, konoval_am сказал: я ту медовуху особисто для себе і для рідних позіціоную не як пакетоване вино а як напій вищої якості. Мабуть Ви праві. Низька ціна і клієнтура роблять продукт не престижним. Помічав, дехто соромиться купувати, щоб його не прирівняли до . Але ж і нищу нішу потрібно заповнювати. У мене по пів літра ніхто не бере, мінімум 1,5-2. Один солідний чоловік розкуштував і взяв одразу 100. В 07.04.2016в12:38, konoval_am сказал: заробити 20 грн. * 20 л (це якщо навіть з осадом продавати) = 400 грн? Ні дякую, А Ви помножте 20 * 500 = 10 000 - і вже майже річна мінімальна пенсія, то вроді і нормально. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
----------- Опубликовано 7 апреля, 2016 Share Опубликовано 7 апреля, 2016 27 минуты назад, nibond сказал: Помічав, дехто соромиться купувати, щоб його не прирівняли до . А ви зробіть ціну за літр 100 грн. і відразу відсіються. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
nibond Опубликовано 7 апреля, 2016 Share Опубликовано 7 апреля, 2016 В 07.04.2016в13:24, Хадзуми сказал: А ви зробіть ціну за літр 100 грн. і відразу відсіються. Я це знаю. То якби черга стояла, а так і по 20 немає. Доводиться орієнтуватись на той попит, що є. Те, що пропонує konoval_am, це вже вищий рівень маркетингу і відповідно вищі витрати, як коштів, так і робочого часу. Я ж кажу, в мене своя споживацька ніша, хоч продукт за якістю заслуговує на вищу ціну. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Любомир Опубликовано 7 апреля, 2016 Share Опубликовано 7 апреля, 2016 1 час назад, nibond сказал: Низька ціна і клієнтура роблять продукт не престижним. Помічав, дехто соромиться купувати, щоб його не прирівняли до . Але ж і нищу нішу потрібно заповнювати. У мене по пів літра ніхто не бере, мінімум 1,5-2. Один солідний чоловік розкуштував і взяв одразу 100 Так, клієнтура визначається ціною - це загальноприйнята практика і в горілчаних і винних і в пиві коньяку і т.д. - саме ціною заохочується Покупець, який малою в генделику, а якийсь високою на банкетах. Колись питав у хлопців на коньячному заводі - в чому різниця: три зірочки, п'ять, сім - знизали плечима і кажуть :"Питайте там де етикетки клеють, а ми з однієї бочки ллєм..." То ж і Ви проявіть такий креативний хід та беріть на озброєння, скажете обман? Ні! Відфільтруйте той самий продукт і вже не бормотуха, додайте настоянки і вже інша етикетка, в іншу пляшку і вже інша ціна - комерціалізація ринку. 35 минуты назад, nibond сказал: в мене своя споживацька ніша, хоч продукт за якістю заслуговує на вищу ціну. а вмагазини не пробували здавати, бо знаю самогоном торгують, пальонкою теж, то чому б і цією - вона ж дешевша, але ціну продажну траба ставити не зовсім малу я вважаю 40 - 50 гр 0,5 л. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бджолопотам Опубликовано 7 апреля, 2016 Share Опубликовано 7 апреля, 2016 2 часа назад, Граніт сказал: Это только потому, что они мою не пробовали. Я сам решил в этот год этот попит ограничить. Такая нужна самому, Тем более мед не дорогой по стоимости и бесценный по содержанию. Та я не думаю що тут справа в якості продукту (хто в мене брав - всі задоволені), просто в багатьох людей - "финансы - поют романсы" 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Мико Опубликовано 7 апреля, 2016 Share Опубликовано 7 апреля, 2016 1 час назад, nibond сказал: Я це знаю. То якби черга стояла, а так і по 20 немає. Доводиться орієнтуватись на той попит, що є. Я ж кажу, в мене своя споживацька ніша, хоч продукт за якістю заслуговує на вищу ціну. Обратил внимание, как часто завозят пиво в сельмаг. Нужно опустить цену до пивной и тогда спрос увеличится .Но тут опять проблема магазин отпускает в кредит( до 700 гр лимит .)В получку все отдают, иначе ни хлеба ни вермишели не видать .А ближайший магазин 10 км и там в кредит не дадут .За медовуху отпущенную в кредит денег можно не дождаться 1 час назад, Любомир сказал: а вмагазини не пробували здавати, Так во ж поза законом .Можно i на 500000 гривнiв попасти 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
nibond Опубликовано 7 апреля, 2016 Share Опубликовано 7 апреля, 2016 В 07.04.2016в15:18, Мико сказал: а медовуху отпущенную в кредит денег можно не дождаться Буває. Такі набираються багато, по самі вінця, а потім шукають інше місце. Їх, як правило, вже знають. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Любомир Опубликовано 7 апреля, 2016 Share Опубликовано 7 апреля, 2016 3 часа назад, Мико сказал: Так во ж поза законом .Можно i на 500000 гривнiв попасти ото ж бо й воно, що пальонку можна продавать (контрапакт), а якщо откажешся (тіпа: я - законопослушний і торгую тільки брендовою) то так штрафануть по офіціозу і ще й ліцензії позбудешся... (це за те що пальонку відмовишся продавать). Краєм вуха чув у Гільдії Діда Василя на Крузі, що ніби-то медові напої без ліцензування і акцизу дозволено продавати. Не впевнений що так є, але чув - це відносно на 500000 грн попасти. Може хто це прочитає та прояснить. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Мико Опубликовано 7 апреля, 2016 Share Опубликовано 7 апреля, 2016 2 часа назад, Любомир сказал: . Краєм вуха чув що ніби-то медові напої без ліцензування і акцизу дозволено продавати. Мечты должны сбыться. Только вот дата не известна .Продавать можно только на ярмарках ,типа народный промысел 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бджолопотам Опубликовано 7 апреля, 2016 Share Опубликовано 7 апреля, 2016 20 минуты назад, Мико сказал: Мечты должны сбыться. Только вот дата не известна .Продавать можно только на ярмарках ,типа народный промысел В нас на ринку постійно продають вино в пластикових пляшках - типу закарпатське.... Дуже сумніваюсь що в них є ліцензія... треба буде вияснити як вони при цьому не мають проблем з законом. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Любомир Опубликовано 8 апреля, 2016 Share Опубликовано 8 апреля, 2016 22 часа назад, Бджолопотам сказал: В нас на ринку постійно продають вино в пластикових пляшках - типу закарпатське.... Дуже сумніваюсь що в них є ліцензія... треба буде вияснити як вони при цьому не мають проблем з законом. гасять відкатами, як у нас деякі магазини без ліцензій торгують усим підряд - ХАБАРІ їх величність. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
millennium Опубликовано 11 мая, 2016 Share Опубликовано 11 мая, 2016 Всем привет, хочется попробовать сделать что-то вкусненькое, поделитесь рецептом, СПАСИБО Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Мико Опубликовано 12 мая, 2016 Share Опубликовано 12 мая, 2016 О чём вы думали зимой Сейчас запара Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
sunflower Опубликовано 30 мая, 2016 Share Опубликовано 30 мая, 2016 В 11.05.2016 в 21:27, millennium сказал: Всем привет, хочется попробовать сделать что-то вкусненькое, поделитесь рецептом, СПАСИБО 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Ильич (альп) Опубликовано 3 июля, 2016 Share Опубликовано 3 июля, 2016 В одной из тем встречал рецепт одного из форумчан сладкой настойки из забруса, меда и сампродукта. Не могу сейчас найти. Кто подскажет? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Djumadji Опубликовано 14 июля, 2016 Share Опубликовано 14 июля, 2016 Я очень люблю медовуху, она нереально вкусная. Конечно имею ввиду собственного приготовления) Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Locanus Опубликовано 1 августа, 2016 Share Опубликовано 1 августа, 2016 Робив два сусла. Пробні. На півтора літри газованої води дав 600 грн меду, трохи ізюму і сушини. Через 7 днів рукавичка стухла. Перелив в меншу ємність: цукор 8%, . Темп 25 градусів. Друге - в чотирьох літрах варив 2 кг меду десь дві години. Після охолодження цукор був 20%. додав винні дріжжі. Через сім днів рукавичка майже стухла. Цукор - 5%. Що далі? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 23 августа, 2016 Share Опубликовано 23 августа, 2016 В ?01?.?08?.?2016 в 22:45, Locanus сказал: Робив два сусла. Пробні. На півтора літри газованої води дав 600 грн меду, трохи ізюму і сушини. Через 7 днів рукавичка стухла. Перелив в меншу ємність: цукор 8%, . Темп 25 градусів. Друге - в чотирьох літрах варив 2 кг меду десь дві години. Після охолодження цукор був 20%. додав винні дріжжі. Через сім днів рукавичка майже стухла. Цукор - 5%. Що далі? ... Мийте руки та йдіть до столу! 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Merlin-2 Опубликовано 25 августа, 2016 Share Опубликовано 25 августа, 2016 Cьогодні був у справах в пана Леоніда( ДобровоЛ). Пощастило двічі: і питання вирішили позитивно, і продегустували чудовий напій "Маde in МИКО". Важко підібрати слова і епітети, щоб передати цей чудовий смак. Одним словом - МАЙСТЕР!!! Скидаю капелюха і ставлю найвищу оцінку(за шкільною системою) - 12+ !!! 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 25 августа, 2016 Share Опубликовано 25 августа, 2016 2 часа назад, Merlin-2 сказал: Cьогодні був у справах в пана Леоніда( ДобровоЛ). Пощастило двічі: і питання вирішили позитивно, і продегустували чудовий напій "Маde in МИКО". Важко підібрати слова і епітети, щоб передати цей чудовий смак. Одним словом - МАЙСТЕР!!! Скидаю капелюха і ставлю найвищу оцінку(за шкільною системою) - 12+ !!! О! Дякую, Вікторе за відгук. А я про це ж написав у темі "Альтернативні продукти": "Щойно з двома пасічниками - друзями: Вікторем з Радужного масиву Києва та Сашком, в я кого пасіка в Поліському р-ні Київщини, продегустували першу вашу пляшечку, Романовичу, із жовтою кришечкою. Сказати, що ми поставили 12 по нинішній оцінці знань,- це нічого не сказати. Просто СУПЕРОВО! Дійсно,- Божественний напій! Жалко, що не було молодиць між нами... Тепер стало очевидно і зрозуміло, як Мико уговорює своїх помічниць..." 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Любомир Опубликовано 26 августа, 2016 Share Опубликовано 26 августа, 2016 5 часов назад, ДобровоЛ сказал: Тепер стало очевидно і зрозуміло, як Мико уговорює своїх помічниць..." Схоже, що після медухи вони його вговорюють. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
ДобровоЛ Опубликовано 28 августа, 2016 Share Опубликовано 28 августа, 2016 В ?26?.?08?.?2016 в 07:39, Любомир сказал: Схоже, що після медухи вони його вговорюють. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Locanus Опубликовано 30 августа, 2016 Share Опубликовано 30 августа, 2016 В 23.08.2016 в 22:14, ДобровоЛ сказал: ... Мийте руки та йдіть до столу! Дякую. Може занадто неввічливим виявилось моє запитання. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.