ромео 36,661 Posted March 4 Share Posted March 4 (edited) 24 минуты назад, vitalij05 сказал: Летали сегодня? Літали... Зо два десятки штук... Ох і гуділи!!! Пасіка, шо називається - ревла... Правда тихенько... Edited March 4 by ромео 2 9 Quote Link to post Share on other sites
uam_63 3,540 Posted March 4 Share Posted March 4 Всеж таки будем продовжували зимувати можливо і півтора тижня. 3 Quote Link to post Share on other sites
Олександр Коваль 8,952 Posted March 4 Share Posted March 4 1 година тому, ромео сказав: А в мене таке місиво, шо капєц. Сьогодні було +9. В принципі можна було б оглянути деякі сім'ї. Але на точок зайти неможливо. Трясовина... нічого там немає цікавого, штук 5 продивився - навіть дрібного пятака розплоду не знайшов. І це ті що на сонці стояли. Ще ні одного зацвівшого проліска ніде не бачив 6 Quote Link to post Share on other sites
Женя Циба 22,860 Posted March 4 Share Posted March 4 14 минут назад, Олександр Коваль сказал: нічого там немає цікавого, штук 5 продивився - навіть дрібного пятака розплоду не знайшов. І це ті що на сонці стояли. Ще ні одного зацвівшого проліска ніде не бачив Карніка шпарить повним ходом . 5 Quote Link to post Share on other sites
Sanich 23,644 Posted March 4 Share Posted March 4 Сьогодні на пасіці було лише +7 і вітряно. Вирішив глянути пару сімей швидко і перевірити на корми. Змерз у руки і зрозумів, що це дурне діло - далі не ліз. І, схоже, у мене цього року таки не буде повноцінного обльоту до 10-го березня. договорився, називається... Розплоду, тим не менш - мізер. 4 Quote Link to post Share on other sites
Николай S 16,523 Posted March 4 Share Posted March 4 21 хвилину тому, Женя Циба сказав: Карніка шпарить повним ходом . В мене на всю пасіку є одна карніка, презентували для тестування, сидить тихо признаків розплоду немає 4 Quote Link to post Share on other sites
AVA 10,338 Posted March 4 Share Posted March 4 39 минут назад, Sanich сказал: Сьогодні на пасіці було лише +7 і вітряно. Вирішив глянути пару сімей швидко і перевірити на корми. Змерз у руки і зрозумів, що це дурне діло - далі не ліз. І, схоже, у мене цього року таки не буде повноцінного обльоту до 10-го березня. договорився, називається... Розплоду, тим не менш - мізер. А ясвої все таки добивдо кінця сьогодн , хотя також нелітали особливо +9*с було , стьомно стало з інтернетом, показують всякі ужаси Хотя двом із спрарених відводків явно мій осмотр піде на пользу , в мороз під питаням достать мед В основном розвертав крайн, тепер суді рамки на 180* Тепер сюдя по розплоду і кормам можна мінімум три неділі 2 1 Quote Link to post Share on other sites
Роман Кременчук 10,635 Posted March 5 Share Posted March 5 +2,хмарно,вітер слабкий. 7 Quote Link to post Share on other sites
gardener 32,295 Posted March 5 Share Posted March 5 +3, тихо, всю ніч дощ. то й добре. Земля за зиму промокла десь сантиметрів 30-40, дальше - сухісінько. Вода в криниці піднялась десь на пів метра, може чуть більше. 8 Quote Link to post Share on other sites
Мико 70,825 Posted March 5 Share Posted March 5 22 минуты назад, gardener сказал: +3, тихо, У меня также +3 * Пасмурно .Продолжаем зимовку 4 Quote Link to post Share on other sites
Пётр Ахтырский 15,021 Posted March 5 Share Posted March 5 хмарно + 2 7 Quote Link to post Share on other sites
ромео 36,661 Posted March 5 Share Posted March 5 43 минуты назад, gardener сказал: Земля за зиму промокла десь сантиметрів 30-40, дальше - сухісінько. Як узнали? 3 Quote Link to post Share on other sites
ромео 36,661 Posted March 5 Share Posted March 5 8 часов назад, uam_63 сказал: Всеж таки будем продовжували зимувати можливо і півтора тижня. Бабака - лінчувати!!! 2 1 4 Quote Link to post Share on other sites
wwlo 4,390 Posted March 5 Share Posted March 5 +3 скупого зимово-весняного тепла,туман 7 Quote Link to post Share on other sites
gardener 32,295 Posted March 5 Share Posted March 5 37 хвилин тому, ромео сказав: Як узнали? копав 4 Quote Link to post Share on other sites
Жезус 1,174 Posted March 5 Share Posted March 5 Тихо .небо захмарилось +1 5 Quote Link to post Share on other sites
Rustem 5,609 Posted March 5 Share Posted March 5 26 минут назад, gardener сказал: копав Картошку сажали или выкапывали? 3 5 Quote Link to post Share on other sites
Женя Циба 22,860 Posted March 5 Share Posted March 5 +4 туман,в ночі трохи був дощь. 8 Quote Link to post Share on other sites
ромео 36,661 Posted March 5 Share Posted March 5 2 часа назад, Rustem сказал: Картошку сажали или выкапывали? Глибоковато буде... 4 часа назад, gardener сказал: десь сантиметрів 30-40, 2 2 Quote Link to post Share on other sites
ДобровоЛ 41,199 Posted March 5 Author Share Posted March 5 +3С, хмарно, але сонце іноді пробивається. 8 Quote Link to post Share on other sites
ДобровоЛ 41,199 Posted March 5 Author Share Posted March 5 (edited) 12 годин тому, Sanich сказав: Сьогодні на пасіці було лише +7 і вітряно. Вирішив глянути пару сімей швидко і перевірити на корми. Змерз у руки і зрозумів, що це дурне діло - далі не ліз. І, схоже, у мене цього року таки не буде повноцінного обльоту до 10-го березня. договорився, називається... Розплоду, тим не менш - мізер. Теж саме і у мене. Але вчора до +12С доходило на пасіці. Тож огляд вдався - поправив справи із запасом кормів, почистив дно. Десь в трьох-чотирьох лише був розплід. Але встиг переглянути усю пасіку. Рути на чистому соняху перезимували досить пристойно. А от лежаки на станціонарі набагато гірше. Веснуємо далі. Edited March 5 by ДобровоЛ 5 Quote Link to post Share on other sites
AVA 10,338 Posted March 5 Share Posted March 5 12 часов назад, AVA сказал: А ясвої все таки добивдо кінця сьогодн , хотя також нелітали особливо +9*с було , стьомно стало з інтернетом, показують всякі ужаси Хотя двом із спрарених відводків явно мій осмотр піде на пользу , в мороз під питаням достать мед В основном розвертав крайн, тепер суді рамки на 180* Тепер сюдя по розплоду і кормам можна мінімум три неділі Учора забув дописать , у мене зимовка +1 Найшов сімью , яка незанесина у схему пасіки у зошиті Стоять куча пустих лежаків в одному оказалась сімья , осінню зібрать зібрав і забув , думав пустий вулик Вулик стоїть в холодку і чи нелітав 26.02 , чи я пропустив обліт Так що є замінасімьї з пропавшою маткою а розплоду бачив тільки залишки печаті і яйця . правда я дивився тільки пять сімей , в основном тільки крайні рамки витягував щоб розвернуть на 180* , а там розплоду нема 4 2 Quote Link to post Share on other sites
ДобровоЛ 41,199 Posted March 5 Author Share Posted March 5 А у нас повітря нагрілося вже до +7С. 5 Quote Link to post Share on other sites
ромео 36,661 Posted March 5 Share Posted March 5 14 минут назад, AVA сказал: в основном тільки крайні рамки витягував щоб розвернуть на 180* , Щороку роблю таку процедуру. Але не цьогоріч. Просто влізти між вулики неможливо... 5 Quote Link to post Share on other sites
Олександр Коваль 8,952 Posted March 5 Share Posted March 5 +4,5* 87% похмуро 6 Quote Link to post Share on other sites