Роман Кременчук 10,569 Posted March 4 Share Posted March 4 (edited) 1 година тому, Мико сказав: Самое фатальное за эту неделю , это солнечные дни Для тех кто на воле зимует Солнышко выманит две улочки пчелы Є таке,як не затіняй,а вулик прогрівається і вискакують.Особливо,хто на сонці.Вчора пиряли по воду,пару сімей.Хоча,якщо вітер ще посилиться,то сидітимуть. Edited March 4 by Роман Кременчук * 3 Quote Link to post Share on other sites
uam_63 3,518 Posted March 4 Share Posted March 4 (edited) 18 минут назад, Мико сказал: Самое фатальное за эту неделю , это солнечные дни Для тех кто на воле зимует Солнышко выманит две улочки пчелы Не зовсім на вульці сонце але +2 бджоли сидять навіть не рухаються. Сьогодні правда обіцяють + 12, коло обіда знову піде взяток з підсніжників , сусід буде питити що це в нього за такі плямки дивні на машині. Edited March 4 by uam_63 2 6 Quote Link to post Share on other sites
MaXUA123 2,223 Posted March 4 Share Posted March 4 29 хвилин тому, Мико сказав: Желательно чтобы вечером вынесли , а утром полетели какать Когда это будет не знаю , по прогнозам синоптиков ближе к Тёплому Алексею Цьго року сам не можу второпати коли їх виносити - по записам мунулих років вже пора / по прогнозу погоди ось незрозуміле. 2 Quote Link to post Share on other sites
Ворон 5,168 Posted March 4 Share Posted March 4 3 хвилини тому, MaXUA123 сказав: Цьго року сам не можу второпати коли їх виносити - по записам мунулих років вже пора / по прогнозу погоди ось незрозуміле. Не беру дурного в голову, а тяжкого в руки, буде погода, облетяться, зимую 25 років на вулиці. 10 Quote Link to post Share on other sites
MaXUA123 2,223 Posted March 4 Share Posted March 4 6 хвилин тому, Ворон сказав: Не беру дурного в голову, а тяжкого в руки, буде погода, облетяться, зимую 25 років на вулиці. Нє, поки є можливість, то буду тягати. 5 Quote Link to post Share on other sites
Avgust Vadim Poltava 9,323 Posted March 4 Share Posted March 4 1 час назад, Жезус сказал: Полтава:-2 ясний сонячний ранок Ага. І вітряний. Особливо за містом. Дує з Півдня. Привіт полтавчанам! 5 Quote Link to post Share on other sites
Олександр Коваль 8,868 Posted March 4 Share Posted March 4 +1* зараз 79% зранку сонячно, але з заходу суне захмареність. Води набрав, але дорога до джерела з екстрімом 8 Quote Link to post Share on other sites
Ворон 5,168 Posted March 4 Share Posted March 4 11 хвилин тому, MaXUA123 сказав: Нє, поки є можливість, то буду тягати. В мене пасіка непідйомна, плюс половина на колесах, здоров'я не вічне, вічна музика. 10 Quote Link to post Share on other sites
wwlo 4,356 Posted March 4 Share Posted March 4 на півдні 0,білий мороз,сонячно.В Стамбулі також холодно+1,так,що тепла не чекаємо.По старому стилю ще зима 10 днів. 7 Quote Link to post Share on other sites
Жезус 1,073 Posted March 4 Share Posted March 4 Так в!тер п!днявся на Сонц! +13 4 Quote Link to post Share on other sites
gardener 32,082 Posted March 4 Share Posted March 4 10 годин тому, uam_63 сказав: Сьогодні правда обіцяють + 12, коло обіда знову піде взяток з підсніжників , +12 було вдень в холодочку, літали. Вже зовсім скоро в магазинах нашого міста підсніжниковий мед 3 2 2 Quote Link to post Share on other sites
Олександр Коваль 8,868 Posted March 4 Share Posted March 4 +7* вдень сонячно, маловітряно. На четвертому точку трохи літали і дооблітувалися. Ліщина поки не цвіте 6 Quote Link to post Share on other sites
Женя Циба 22,782 Posted March 4 Share Posted March 4 5 минут назад, Олександр Коваль сказал: +7* вдень сонячно, маловітряно. На четвертому точку трохи літали і дооблітувалися. Ліщина поки не цвіте Сьогодні прогрілося до +14.Хоть і тепло,але бджолам толком і нема за чим літати,шниряють коло тирси. 5 Quote Link to post Share on other sites
Николай S 16,460 Posted March 4 Share Posted March 4 11 годин тому, Мико сказав: Самое фатальное за эту неделю , это солнечные дни Для тех кто на воле зимует Солнышко выманит две улочки пчелы Романович, не надо нагнетать,нужно закрыть верхние летки и спокойно можно лежать на диванчике, отложив все запаси усполкоительного на более длительное время, а вот тем у кого в зимовнике то да сочуствую..... 5 Quote Link to post Share on other sites
Стахановский 945 Posted March 4 Share Posted March 4 5 минут назад, Николай S сказал: Романович, не надо нагнетать,нужно закрыть верхние летки и спокойно можно лежать на диванчике, отложив все запаси усполкоительного на более длительное время, а вот тем у кого в зимовнике то да сочуствую..... Почему сочувствуете?Все уже по методу Гопки пчел трусят между сугробов?Недели две выставлять пока не планирую судя по прогнозу. 2 Quote Link to post Share on other sites
aleksandrfeed 274 Posted March 4 Share Posted March 4 9 минут назад, Николай S сказал: а вот тем у кого в зимовнике то да сочуствую..... Ну не знаю, у меня половина в зимовнике, половина на улице. В зимовнике сидят прекрасно ! Хоть температура пару раз подымалась до 6 градусов . 3 Quote Link to post Share on other sites
Стахановский 945 Posted March 4 Share Posted March 4 1 минуту назад, aleksandrfeed сказал: Ну не знаю, у меня половина в зимовнике, половина на улице. В зимовнике сидят прекрасно ! Хоть температура пару раз подымалась до 6 градусов . Даже +8 сидят тихо в темноте. 2 Quote Link to post Share on other sites
ромео 36,533 Posted March 4 Share Posted March 4 Походу весна закінчилась... починається ... зима 4 3 Quote Link to post Share on other sites
mits 15,071 Posted March 4 Share Posted March 4 7 минут назад, ромео сказал: Походу весна закінчилась... починається ... зима Перемалюют ещё. 3 3 Quote Link to post Share on other sites
Женя Циба 22,782 Posted March 4 Share Posted March 4 8 минут назад, ромео сказал: Походу весна закінчилась... починається ... зима Цікаво чи зима на довго.Я сьогодні лише почав підмор вигрібати,щось робота ні,як не береться,може ще позимуємо . 6 Quote Link to post Share on other sites
ромео 36,533 Posted March 4 Share Posted March 4 5 минут назад, mits сказал: Перемалюют ещё. Нє, я не проти, я навіть ЗА. Рано ще... 3 Quote Link to post Share on other sites
mits 15,071 Posted March 4 Share Posted March 4 1 минуту назад, ромео сказал: Нє, я не проти, я навіть ЗА. Рано ще... А я, уже не хочю зимы. Высохло уже, болота нет. Пчёлы пыльцу носят, птички поют-красота. 9 Quote Link to post Share on other sites
ромео 36,533 Posted March 4 Share Posted March 4 20 минут назад, mits сказал: Высохло уже, болота нет. А в мене таке місиво, шо капєц. Сьогодні було +9. В принципі можна було б оглянути деякі сім'ї. Але на точок зайти неможливо. Трясовина... 4 Quote Link to post Share on other sites
vitalij05 58 Posted March 4 Share Posted March 4 48 минут назад, ромео сказал: А в мене таке місиво, шо капєц. Сьогодні було +9. В принципі можна було б оглянути деякі сім'ї. Але на точок зайти неможливо. Трясовина... Летали сегодня? 2 Quote Link to post Share on other sites
Александр К. 2,886 Posted March 4 Share Posted March 4 1 час назад, ромео сказал: А в мене таке місиво, шо капєц. Сьогодні було +9. В принципі можна було б оглянути деякі сім'ї. Але на точок зайти неможливо. Трясовина... Я позавчера донья менял и с поддона в огород шагнул ушел в глубь на полторы колоши так что влаги пока достаточно..... 28 минут назад, vitalij05 сказал: Летали сегодня? У нас в Харькове да 3 2 Quote Link to post Share on other sites