Перейти к содержанию

Почём нынче мёд / ціна на мед / ціна меду


Рекомендуемые сообщения

21 минуту назад, Ю. Р. А. сказал:

А нам бубен не поможе, поки чекаэм цiну - дримба в "помощ".

 

у сараюшки:umora:

На дримбі цього сезону грають ті що не взяли ранніх медів. Хлопці з сусіднього села невзяли ні ріпака ні акації, банально не вистачало сили сімей.(сезон пропав, тільки й залишилось що грати на дримбі).

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

10 годин тому, artemishe сказав:

Как мне сказал водитель фуры ( фура ушла на Изяслав) 

«все таки вы их дожали»

так что пусть кидаются в меня тапками (желательно тёплыми, зима идет), но 60 это локальная победа и сейчас нужно думать не как получить 70-80 а как в след году сохранить хотя бы 2$

Це победа спідмедогонщиків, які не абияк здивували  всіх,:umora: ждуни зимою та під весну себе ще покажуть:IMHO::veselo:

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

7 минут назад, Николай S сказал:

Це победа спідмедогонщиків, які не абияк здивували  всіх,:umora: ждуни зимою та під весну себе ще покажуть:IMHO::veselo:

Це що перший раз. Сильна перемога в 2018 р. була?

Для знавців ціни меду в Аргентині.

https://inta.gob.ar/documentos/miel-precios-al-productor-–-octubre-de-2021

Детальна статистика по ціні меду в жовтні. Кому цікаво Гугл перекладач в допомогу.

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

4 минуты назад, Wladimir_K сказал:

Це що перший раз. Сильна перемога в 2018 р. була?

Ваші пропозиції?

До речі Ви свій мед вже здали?

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

10 хвилин тому, Wladimir_K сказав:

Це що перший раз. Сильна перемога в 2018 р. була?

Для знавців ціни меду в Аргентині.

https://inta.gob.ar/documentos/miel-precios-al-productor-–-octubre-de-2021

Детальна статистика по ціні меду в жовтні. Кому цікаво Гугл перекладач в допомогу.

Робити повну аналогію 2018р.  та нинішнього не зовсім коректно, хоча б тому, що різні перехідні залишки на початку року, врожай, та і згуртованість "промисловиків" стала більшою,......

 вважаю,  що  є всі шанси не лише утримати ціну а і ще і добряче підняти на більших партіях.

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

2 минуты назад, Николай S сказал:

Робити повну аналогію 2018р.  та нинішнього не зовсім коректно, зо ча б тому, що різні перехідні залишки на початку року, врожай, та і згуртованість "промисловиків" стала більшою,

 вважаю,  що  є всі шанси не лише утримати ціну а і ще і підняти на більших партіях.

Тоді те ж залишків було небагато після ціни 50 осінню 2017 р. і ціни 50-52 зими 2018 р.

Тому історію потрібно пам'ятати і поважати.

І аналогії не роблю, але схожість поведінки багатьох учасників фактично ідентична.

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

1 хвилину тому, Wladimir_K сказав:

Тоді те ж залишків було небагато після ціни 50 осінню 2017 р. і ціни 50-52 зими 2018 р.

Тому історію потрібно пам'ятати і поважати.

То перед носом у заготовачів залишків було мало, в глибинці, врожай 18 року  був заморожений до осені 19р.

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

1 час назад, Стахановский сказал:

Почитал, аж слезы по телу, как европейцев жалко -

Цитата

ЕС -В течение года наиболее выросли цены на  промышленные товары и продукты (на 2,1%), услуги (на 1,7%).

 

Цитата

В Украине за год отпускные цены производителей на продукты питания увеличились на 9-75%.

Например, отпускные цены производителей на подсолнечное масло подскочили на 70%, а на сахар – на 75%.

https://korrespondent.net/business/economics/4394633-v-ukrayne-za-hod-vyrosly-srednye-tseny-na-produkty

Зробили разом(с)

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Только что, Николай S сказал:

То перед носом у заготовачів залишків було мало, в глибинці, врожай 18 року  був заморожений до осені 19р.

По 32 чи 34 грн ?

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Коли в 18 році пішла ціна до 50-52 брали поблище, доки закупка дійшла до глибинки вже скупились і погодка підвела вообщем при всьому бажанні збути в наших краях багато меду лишилось літувати......

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

5 минут назад, Wladimir_K сказал:

Тому історію потрібно пам'ятати і поважати.

Тому здавайтеся швидше а то дочекаєтесь 45 грн., чи ще менше? 

Історію дійсно треба пам'ятати і робити висновки. А поважати треба людей та їх працю.

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

20 минут назад, Konstantin_b сказал:

Ваші пропозиції?

До речі Ви свій мед вже здали?

 

12 минут назад, Wladimir_K сказал:

По 32 чи 34 грн ?

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

1 час назад, Николай S сказал:

Це победа спідмедогонщиків, які не абияк здивували  всіх,:umora: ждуни зимою та під весну себе ще покажуть:IMHO::veselo:

Ну а якшо наступного сезону найвища ціна буде в серпні після відкачки? Шо, не було такого? 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

З історії ніколи не робляться висновки з часом все забувається:hi:

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

1441613926_.thumb.png.f7f052696b994590f644f4475d24217f.png

https://www-honeypricebook-com.translate.goog/home?fbclid=IwAR1NJOFs8vkhCxoSs_RrVRC6ef253BJmLF9V4bu3i6_ouz2ybqM6QMVpjE0&_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=uk&_x_tr_hl=uk&_x_tr_pto=nui

Реально соняхом торгують ми і турки. Але в турків ціна чомусь 3,8$, а в нас3,1.   Чому?

Або поляки перепродують наш мед по ціні 4,1Є.

Значить проблема не в виді меду, чи якості.

Отут потрібно шукати резерв росту. Можливо це спільна робота пасічників і експортерів.
Але ж у експортерів поки інша тактика - взути пасічника і демпінгувати на міжнародному ринку.

  • Подобається 12
  • Дякую 2
  • Сумно 1
Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

22 хвилини тому, nibond сказав:

...........

Отут потрібно шукати резерв росту. Можливо це спільна робота пасічників і експортерів.
Але ж у експортерів поки інша тактика - взути пасічника і демпінгувати на міжнародному ринку.

Сьогодні в пасічників є всі шанси  переломити ситуацію......і  відучити демпінгівати, чи то пак влаштовувати качелі.

  • Подобається 5
  • Ха-Ха 1
  • Сумно 1
Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

4 часа назад, Николай S сказал:

Сьогодні в пасічників є всі шанси  переломити ситуацію......і  відучити демпінгівати, чи то пак влаштовувати качелі.

Какую цену будем ждать?Ваши предложения?

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

6 часов назад, nibond сказал:

1441613926_.thumb.png.f7f052696b994590f644f4475d24217f.png

https://www-honeypricebook-com.translate.goog/home?fbclid=IwAR1NJOFs8vkhCxoSs_RrVRC6ef253BJmLF9V4bu3i6_ouz2ybqM6QMVpjE0&_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=uk&_x_tr_hl=uk&_x_tr_pto=nui

Реально соняхом торгують ми і турки. Але в турків ціна чомусь 3,8$, а в нас3,1.   Чому?

Або поляки перепродують наш мед по ціні 4,1Є.

Значить проблема не в виді меду, чи якості.

Отут потрібно шукати резерв росту. Можливо це спільна робота пасічників і експортерів.
Але ж у експортерів поки інша тактика - взути пасічника і демпінгувати на міжнародному ринку.

А Ви впевнені, що ціна 3.1 відповідає тому, що є насправді?

Досить легко порахувати. Заготовач возив не так давно по 63 на склад експортеру,далі не будемо зловживати, а додамо цифру витрат лише експортера озвучену в 2018 р., якщо не помиляюсь 13 грн. (вважаємо, що в цій цифрі він і заробив) Виходить 76 грн. до цієї цифри додаємо мито 17.3% і виходить 89.15. Вчора дол.. торгували по 26.3.. Виходить 3.39 дол. за кг.

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

9 часов назад, Николай S сказал:

Це победа спідмедогонщиків, які не абияк здивували  всіх,:umora: ждуни зимою та під весну себе ще покажуть:IMHO::veselo:

Я не вірю в ціну навіть по 65, а не те що по 70 і вище. Тому як тільки стало 60 зразу відвіз, тепер лише зі строни спостерігаю, щоб зробити висновки чи був я правий цього разу

  • Подобається 3
  • Ха-Ха 5
  • Сумно 1
Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

6 минут назад, Укроп сказал:

Я не вірю в ціну навіть по 65, а не те що по 70 і вище. Тому як тільки стало 60 зразу відвіз, тепер лише зі строни спостерігаю, щоб зробити висновки чи був я правий цього разу

Ну чому? Зерно закінчилося, зима виявиться холодною і потрібно буде купувати газу багато і при цьому курс євро зросте до не таких страшних навіть рівнів всього до 35 грн. за євро. І тут в ціна 70 вже можлива не кажучи про 65. 65 взагалі менше ніж зараз буде.

Досить реальний сценарій, температурний режим 2021/ 2022 р. зими на невідомий.

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

20 хвилин тому, Wladimir_K сказав:

до цієї цифри додаємо мито 17.3%

Чому Ви додаєте мито? Це мито діє лише для ринку ЄС.:dntknw:

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

6 минут назад, asaltan сказал:

Чому Ви додаєте мито? Це мито діє лише для ринку ЄС.:dntknw:

А у нас інших ринків сильно багато? Скажімо в США ще нічого невідомо і експорт досить ризикований, плюс витратна частина висока. Тому точно не возимо. Є Японія, але в неї поставки досить малі. Зараз мед купується в основному на ринки ЄС.

Та й вивезли мізер меду цього сезону поки десь 9 тис.т. не більше.

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

3 минуты назад, Wladimir_K сказал:

Та й вивезли мізер в цьому сезоні поки десь 9 тис.т. не більше.

Сезон почався з вересня?

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

9 часов назад, Николай S сказал:

Робити повну аналогію 2018р.  та нинішнього не зовсім коректно, хоча б тому, що різні перехідні залишки на початку року, врожай, та і згуртованість "промисловиків" стала більшою,......

 вважаю,  що  є всі шанси не лише утримати ціну а і ще і добряче підняти на більших партіях.

Виходячи з више перечисленого . більше вирисовуєтся анологія осінь -зима 2017 -2018 років .

Там було до 50грн . потім упала , і після нового року , знову до 52-53 грн 

Головне зараз невестися на сдачу при понижинні ціни 

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...