asaltan Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 14 хвилин тому, Wladimir_K сказав: Ще з місяць потрібно нездавати мед. Це нагадує мені байку про циганську корову, яка витерпіла без харчів 6 днів, а на 7-й здохла. Схоже: 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gardener Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 3 хвилини тому, asaltan сказав: Це нагадує мені байку про циганську корову, яка витерпіла без харчів 6 днів, а на 7-й здохла. Не протримаєтеся місяць? 3 1 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Стахановский Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 3 минуты назад, asaltan сказал: Це нагадує мені байку про циганську корову, яка витерпіла без харчів 6 днів, а на 7-й здохла. Кто у Вас с коровой ассоциируется? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ved Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 Сегодня беседовал с заготовителем.....мед плохо здают сказал.....ждут цены. 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ved Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 На днях разговор был с другим.....злой какой-то он был ....на пчеловодов плохое говорил)))) Сделал вывод у него тоже с закупкой туго. 7 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Анатолий Сергеевич Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 В 09.09.2021 в 12:42, Wladimir_K сказал: Через 2.5 місяці 54 може вже бути мало Через 2,5 месяца будет 64... 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wladimir_K Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 24 минуты назад, asaltan сказал: Це нагадує мені байку про циганську корову, яка витерпіла без харчів 6 днів, а на 7-й здохла. Схоже: Цього року не здохне, адже більшість здали дорого перший мед і є запас. 9 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wladimir_K Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 А от які наслідки такого підходу покаже майбутнє. 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Стахановский Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 10 часов назад, Михаил46 сказал: Ключевое слово МАБУТЬ обычно к весне антибиотик волшебным образом из меда испаряется и это происходит из года в год И такое может быть https://cyberleninka.ru/article/n/sohranenie-tetratsiklina-i-oksitetratsiklina-v-mede-posle-nepravilnogo-primeneniya-etih-antibiotikov-v-pchelinyh-semyah/viewer 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wladimir_K Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 А ще пане Анатолію, @asaltan, Вас було б гріх жалітися на цьогорічні умови. Скільки Вам потрібно того меду, знайдіть на 20 т. кошти тільки зразу і по Вашій ціні швидко можна Вам знайти мед. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wladimir_K Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 А дійсно ціна в п'ятницю підросла на 1-2 грн і фактично перейшла 50 грн. у всіх. Більшість пасічників свято вірить, що у жовтні листопаді буде ціна 60-70 і здачі слабкі, тому і експорт думаю що і у вересні, що і в жовтні буде низьким. 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ромео Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 58 минут назад, Wladimir_K сказал: Тому не менше 70 грн. і це ринкова ціна. За літр? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Николай S Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 43 хвилини тому, asaltan сказав: Це нагадує мені байку про циганську корову, яка витерпіла без харчів 6 днів, а на 7-й здохла. Взагалі то в тій байці не корова а кобила і це більш підходить для цигана а сама ситуація мені нагадує зовсім іншу байку про лисицю яка врешті решт сама собі було змушена сказати; "не відпали не дуже і хотілось" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wladimir_K Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 Только что, ромео сказал: За літр? Як це Ви не знаєте сучасного тренду, зараз не менше 70 за кг. Старий був не менше 2 дол. за кг., все таки інфляція, хто забув. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шахматист Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 11 минут назад, Wladimir_K сказал: А дійсно ціна в п'ятницю підросла на 1-2 грн і фактично перейшла 50 грн. у всіх. Більшість пасічників свято вірить, що у жовтні листопаді буде ціна 60-70 і здачі слабкі, тому і експорт думаю що і у вересні, що і в жовтні буде низьким. А как не верить? Если эсмески шлют 48-50, а по факту готовы платить 54 уже сегодня. Я так понимаю, плевали они на все их договорняки и хотят собрать меда больше и быстрее... 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wladimir_K Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 1 минуту назад, Шахматист сказал: А как не верить? Если эсмески шлют 48-50, а по факту готовы платить 54 уже сегодня. Я так понимаю, плевали они на все их договорняки и хотят собрать меда больше и быстрее... Ну поки по 54 лише можуть пообіцяти, а там або ваги, або через 2.5 оплата, або спочатку на склад і аналізи. По 53 можливий варіант з місця при певних умовах, а от 52 вже 100% робочий. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ромео Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 4 минуты назад, Wladimir_K сказал: Як це Ви не знаєте сучасного тренду, зараз не менше 70 за кг. Старий був не менше 2 дол. за кг., все таки інфляція, хто забув. то був жарт з натяком на попереднє відео з магазину 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шахматист Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 1 минуту назад, Wladimir_K сказал: Ну поки по 54 лише можуть пообіцяти, а там або ваги, або через 2.5 оплата. По 53 можливий варіант, а от 52 вже 100 робочий. Спорить не буду, так как цена не интересная. Все перечисленные выше примеры то для ... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uam_63 Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 36 минут назад, Wladimir_K сказал: А дійсно ціна в п'ятницю підросла на 1-2 грн і фактично перейшла 50 грн. у всіх. Більшість пасічників свято вірить, що у жовтні листопаді буде ціна 60-70 і здачі слабкі, тому і експорт думаю що і у вересні, що і в жовтні буде низьким. Так для чого чекати , хто перший того і тапки . Кордон він же не резиновий попробуй потім за короткі терміни вивезти весь мед . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uam_63 Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 29 минут назад, Wladimir_K сказал: Як це Ви не знаєте сучасного тренду, зараз не менше 70 за кг. Старий був не менше 2 дол. за кг., все таки інфляція, хто забув. Щось я дума що коли ціна дотягнеться до 2 , потече медова річечка таким нормальним гірським потоком. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gring Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 23 минуты назад, uam_63 сказал: Так для чого чекати , хто перший того і тапки . Кордон він же не резиновий попробуй потім за короткі терміни вивезти весь мед . Хм. Почему за короткий? И куда спешить? Сезон сдач только начинается. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slava1 Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 1 час назад, ved сказал: Сегодня беседовал с заготовителем.....мед плохо здают сказал.....ждут цены. Та нуу,бреше,все сдают по 45)) 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Серж 82 Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 7 часов назад, Stol сказал: Ще червні в Лумелі - Вінниця говорили ,що соняшниковий мед беде 2$ і це мінімальна ціна коридору який визначили литовці.Думаю що максимальною є2,5$ Так до двох вже недалеко залишилось. Дадуть два то підуть здачі Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ю. Р. А. Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 1 час назад, ved сказал: Сегодня беседовал с заготовителем.....мед плохо здают сказал.....ждут цены. Скажи ему, что он неправильно тренд рынка понимает- мед почти уже весь, все сдали! 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AVA Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 6 минут назад, Gring сказал: Хм. Почему за короткий? И куда спешить? Сезон сдач только начинается. Ту ну непонімаєте , деякі уже як напівмісяця просрочили привичні сдачі І ще казали місяць чи даже два будуть ждать , або даже як я аж до кінця зими і сразу за два роки сдам Я сказав що можливо цей рік в середині осені сдам , пауза і дальше вислів , та правильно до листопада і сдам Вивод, я уже писав зараз поки Тюркін несдасть ніхто несдасть Ну дуже вже муляє різниця у 30грн і 60 грн 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts