Алексей84 149 Posted October 30, 2020 Share Posted October 30, 2020 1 час назад, <Юра> сказал: Нема СМС. Есть смс. 1 Quote Link to post Share on other sites
Wladimir_K 29,852 Posted October 30, 2020 Share Posted October 30, 2020 1 час назад, <Юра> сказал: Нема СМС. Значить погано просили попередній раз. Quote Link to post Share on other sites
Віктор60 1,781 Posted October 30, 2020 Share Posted October 30, 2020 22.10.2020 в 19:22, ЕГОР ВИННИЦА сказав: Неужели хоть кто то поддержит, а то целый день мне ерунду выписывают! Я не знаю как и кто, но Винницкая, Хмельницкая, Житомирская области взяли мёда по обьемам также, кто больше даже! Это те регионы с которыми мы граничим, с Полтавы брат тоже говоил, что год не плохой, как все жалуются, да Херсон , Николаев, Запорожье, Днепр остались без акации и весенних медов! Брехня.Я живу біля м.Хмельницький.В нас в цьому сезоні взяток в кращому випадку 30-40 відсотків минулорічного. Quote Link to post Share on other sites
Сергей Тюркин 25,670 Posted October 30, 2020 Share Posted October 30, 2020 2 часа назад, Віктор60 сказал: Брехня.Я живу біля м.Хмельницький.В нас в цьому сезоні взяток в кращому випадку 30-40 відсотків минулорічного. Проезжал Хмельницк когда там заканчивал цвести подсолнух. с виду он был идеальный. думаю должен был хорошо выделять. до Первомайска состояние было на троечку ну а далее на юга жалко на него было смотреть. Quote Link to post Share on other sites
Sanich 23,607 Posted October 30, 2020 Author Share Posted October 30, 2020 2 години тому, Сергей Тюркин сказав: Проезжал Хмельницк когда там заканчивал цвести подсолнух. с виду он был идеальный. думаю должен был хорошо выделять. до Первомайска состояние было на троечку ну а далее на юга жалко на него было смотреть. На початку серпня у нас, по дорозі на пасіку, цвіло поле соняшнику на вигляд "ідеальний". Але привісів більше ніж пів кіла у мене не було. 5 Quote Link to post Share on other sites
Віктор60 1,781 Posted October 30, 2020 Share Posted October 30, 2020 6 хвилин тому, Сергей Тюркин сказав: Проезжал Хмельницк когда там заканчивал цвести подсолнух. с виду он был идеальный. думаю должен был хорошо выделять. до Первомайска состояние было на троечку ну а далее на юга жалко на него было смотреть. Гібриди не дають доброго взятку. Quote Link to post Share on other sites
Wladimir_K 29,852 Posted October 30, 2020 Share Posted October 30, 2020 28 минут назад, Віктор60 сказал: Гібриди не дають доброго взятку. В Україні більшість посівів соняху це гібриди. На рахунок нектровиділення, то по гібридах є різниця. 5 Quote Link to post Share on other sites
Сергей Тюркин 25,670 Posted October 30, 2020 Share Posted October 30, 2020 когда то попадалась информация что с повышением % масленичности повышается и нектарность подсолнуха. так что селекционеры подсолнуха работают в нужном нам направлении. 1 Quote Link to post Share on other sites
whale 917 Posted October 30, 2020 Share Posted October 30, 2020 2 6 Quote Link to post Share on other sites
<Юра> 2,153 Posted October 30, 2020 Share Posted October 30, 2020 (edited) Судя по доллару и повышению минималки на30% с ценой 40 - нас кинут и кинут прилично как в прошлом году по 25 так в этом по 40. Edited October 30, 2020 by <Юра> 7 Quote Link to post Share on other sites
Nikan 487 Posted October 30, 2020 Share Posted October 30, 2020 4 години тому, Сергей Тюркин сказав: когда то попадалась информация что с повышением % масленичности повышается и нектарность подсолнуха. так что селекционеры подсолнуха работают в нужном нам направлении. Когда-то здесь обсуждали, что наоборот! Quote Link to post Share on other sites
amiko 113 Posted October 31, 2020 Share Posted October 31, 2020 14 часов назад, Сергей Тюркин сказал: Проезжал Хмельницк когда там заканчивал цвести подсолнух. с виду он был идеальный. думаю должен был хорошо выделять. до Первомайска состояние было на троечку ну а далее на юга жалко на него было смотреть. спросите у арендаторов урожаиность подсолнуха и поимете что по меду сопостовимость приблизительно таже тоесть его мало и с такими урожаими его вообще на следующии год садить мало кто будет Quote Link to post Share on other sites
amiko 113 Posted October 31, 2020 Share Posted October 31, 2020 12 часов назад, <Юра> сказал: Судя по доллару и повышению минималки на30% с ценой 40 - нас кинут и кинут прилично как в прошлом году по 25 так в этом по 40. смешно вы рассказываете. кидать то уже не кого тех кого могли уже сдались по 32 1 Quote Link to post Share on other sites
Wladimir_K 29,852 Posted October 31, 2020 Share Posted October 31, 2020 https://www.seeds.org.ua/manevri-balansu-v-ukraїni-nemaye-deficitu-medu/ Новини від наших експортерів. 3 1 Quote Link to post Share on other sites
Сергей Тюркин 25,670 Posted October 31, 2020 Share Posted October 31, 2020 2 часа назад, Wladimir_K сказал: https://www.seeds.org.ua/manevri-balansu-v-ukraїni-nemaye-deficitu-medu/ Новини від наших експортерів. нормальное явление для тех кому и на далее хочется за копейки вывозить из Украины продукцию. видно что прижимает и уже даже не мечтают вывозить весной по дешёвке а мысли хоть сейчас ещё немного урвать по 1.5 бакса. так что ждём новых вбросов от наших экспортёров. 5 2 Quote Link to post Share on other sites
bondarev 721 Posted October 31, 2020 Share Posted October 31, 2020 16 минут назад, Wladimir_K сказал: https://www.seeds.org.ua/manevri-balansu-v-ukraїni-nemaye-deficitu-medu/ Новини від наших експортерів. Хай тішать себе надіями!!! Товарищ три дні назад продав 7 ,5 т меду соняха по 43 грн , два тижні його уламували віддати дешевше, а це дійшли згоди , так що кому потрібен буде мед будуть платити гроші. 11 Quote Link to post Share on other sites
Гурович 4,679 Posted October 31, 2020 Share Posted October 31, 2020 7 минут назад, bondarev сказал: Хай тішать себе надіями!!! Товарищ три дні назад продав 7 ,5 т меду соняха по 43 грн , два тижні його уламували віддати дешевше, а це дійшли згоди , так що кому потрібен буде мед будуть платити гроші. Переходим на нормальные рыночные отношения - мёд не сдаём, а продаём. Пора выходить на биржу и устраивать торги - кто больше заплатил, тот и купил. 11 2 Quote Link to post Share on other sites
artemishe 3,146 Posted October 31, 2020 Share Posted October 31, 2020 2 часа назад, Wladimir_K сказал: https://www.seeds.org.ua/manevri-balansu-v-ukraїni-nemaye-deficitu-medu/ Новини від наших експортерів. Цей товаріщ ще весною вєщав якусь малоприємну інформацію http://agro-yug.com.ua/archives/36132 Спрогнозував падіння попиту, та не спрогнозував повну відсутність травневого меду, в результаті ті крихти що були відривали з руками і ногами 5 Quote Link to post Share on other sites
Wladimir_K 29,852 Posted October 31, 2020 Share Posted October 31, 2020 22 минуты назад, artemishe сказал: Цей товаріщ ще весною вєщав якусь малоприємну інформацію http://agro-yug.com.ua/archives/36132 Спрогнозував падіння попиту, та не спрогнозував повну відсутність травневого меду, в результаті ті крихти що були відривали з руками і ногами Особисто я люблю, такі публікації,бо вони показують настрій в колі експортерів. Зазвичай їх розрахунки відірвані від життя в багатьох, бо немає головного "повного незалежного розуміння ситуації", тому і виходить однобоко. 7 Quote Link to post Share on other sites
Олександр Коваль 8,878 Posted October 31, 2020 Share Posted October 31, 2020 51 хвилину тому, Wladimir_K сказав: Особисто я люблю, такі публікації,бо вони показують... за що насправді платять зарплату так званим "експертам" та "членам правління" Quote Link to post Share on other sites
Сергей Тюркин 25,670 Posted October 31, 2020 Share Posted October 31, 2020 3 часа назад, Wladimir_K сказал: Особисто я люблю, такі публікації,бо вони показують настрій в колі експортерів. .. в самую точку. 3 часа назад, Wladimir_K сказал: Зазвичай їх розрахунки відірвані від життя в багатьох, бо немає головного "повного незалежного розуміння ситуації", тому і виходить однобоко. да понимают они ситуацию. и под ситуацию как раз и сделан вброс. 4 Quote Link to post Share on other sites
whale 917 Posted October 31, 2020 Share Posted October 31, 2020 1 годину тому, Wladimir_K сказав: Особисто я люблю, такі публікації,бо вони показують настрій в колі експортерів. Зазвичай їх розрахунки відірвані від життя в багатьох, бо немає головного "повного незалежного розуміння ситуації", тому і виходить однобоко. у Вас є якась інформація по динаміці споживання меду по роках в світі ( хоча б останні 5 років) ? Quote Link to post Share on other sites
whale 917 Posted October 31, 2020 Share Posted October 31, 2020 колеги, в кого є яка інформація - якої якості ідуть в зиму сім'ї по різних регіонах України ? це також впливає на ціну меду 2020р, частково і 2021р. Quote Link to post Share on other sites
asaltan 4,256 Posted October 31, 2020 Share Posted October 31, 2020 1 година тому, Wladimir_K сказав: Особисто я люблю, такі публікації,бо вони показують настрій в колі експортерів. Зазвичай їх розрахунки відірвані від життя в багатьох, бо немає головного "повного незалежного розуміння ситуації", тому і виходить однобоко. Якщо людина "в процесі", то вона має свою точку зору і вона не може бути незалежною. Незалежну точку зору може мати тільки святий дух (Wladimir_K). Є "ждуни", які впевнені в обов'язковому росту ціни. Є Крічфалушій, який вважає, що попит буде тільки падати. Є експортери і заготовачі, які зараз закупають мед по 43 грн/кг (зі слів bondarev), у них інша думка. Я вважаю, до середини грудня ситуація буде без змін, потім затишшя на 2 місяці, а потім - точка біфуркації, тобто або ненадовго шалений попит з високими цінами, або ніякого попиту. 4 2 Quote Link to post Share on other sites
<Юра> 2,153 Posted October 31, 2020 Share Posted October 31, 2020 4 минуты назад, asaltan сказал: Я вважаю, до середини грудня ситуація буде без змін, потім затишшя на 2 місяці, а потім - точка біфуркації, тобто або ненадовго шалений попит з високими цінами, або ніякого попиту. Ви мед на склад" тримати будете, чи відразу по закупці єкспортуєте? 2 Quote Link to post Share on other sites