whale 917 Posted March 4 Share Posted March 4 3 години тому, Wladimir_K сказав: Яких 70, наступна цифра 3 дол.... з таким настроєм ціни на пакети в 1500 не буде. Quote Link to post Share on other sites
whale 917 Posted March 4 Share Posted March 4 2 години тому, Сергей Тюркин сказав: да я так понял что большинство уже купило и сейчас по сараюшкам их полным ходом клепают.. ну а я выбрал ленивый вариант куплю готовые сбитые и с натянутой проволокой . в суботу должны приехать. хто виробник, контакти можна вприват. Quote Link to post Share on other sites
Мико 70,709 Posted March 4 Share Posted March 4 1 час назад, Ворон сказал: Треба купляти вулики правильні, щоб відразу мед тік в банки, пішов вечером переляв з банок в бочки, і на диван, навіщо навощені рамки, прогрес іде вперед перед пасічником. Не ульи правильные нужны а пчёлы и зачем с банок в бочки Сразу пусть в кошель носят денежку 2 1 1 Quote Link to post Share on other sites
Apes 1,549 Posted March 4 Share Posted March 4 Вінницька фірма зловила фальсифікатора меду. Цікаво, як той мед утилізовують... https://kurkul.com/news/24942-na-vinnichchini-viluchili-mayje-3-tonni-falsifikovanogo-medu Quote Link to post Share on other sites
AVA 10,280 Posted March 4 Share Posted March 4 1 минуту назад, Apes сказал: Вінницька фірма зловила фальсифікатора меду. Цікаво, як той мед утилізовують... https://kurkul.com/news/24942-na-vinnichchini-viluchili-mayje-3-tonni-falsifikovanogo-medu Так само як тисячі тон що купляєтся на пасіка біз по обьявах " куплю мед з антибіотиком " Там головна умова щоб мед був у відрах 5 Quote Link to post Share on other sites
Wladimir_K 29,847 Posted March 4 Share Posted March 4 2 часа назад, whale сказал: з таким настроєм ціни на пакети в 1500 не буде. 2000 зразу. Мої пакети вже на медозборі стоять. 2 Quote Link to post Share on other sites
medhon 3,515 Posted March 4 Share Posted March 4 2 години тому, Wladimir_K сказав: 2000 зразу. Мої пакети вже на медозборі стоять. З підсніжників збирають? 2 Quote Link to post Share on other sites
Александр К. 2,884 Posted March 4 Share Posted March 4 23 минуты назад, medhon сказал: З підсніжників збирають? Просто выгода медом выйдет дороже чем пакетом... А медонос рипак... 1 Quote Link to post Share on other sites
Wladimir_K 29,847 Posted March 4 Share Posted March 4 4 часа назад, Apes сказал: Вінницька фірма зловила фальсифікатора меду. Цікаво, як той мед утилізовують... https://kurkul.com/news/24942-na-vinnichchini-viluchili-mayje-3-tonni-falsifikovanogo-medu Цей мед 100% утилізують, адже за утилізацію та й за збитки експортера заплатять ті хто його фальсифікував. Одна справа антибіотик ще, а інша цілеспрямована і професійна фальсифікація. "Навчання" ж коштує грошей. Quote Link to post Share on other sites
mascot 757 Posted March 4 Share Posted March 4 7 минут назад, Wladimir_K сказал: Цей мед 100% утилізують, адже за утилізацію та й за збитки експортера заплатять ті хто його фальсифікував. Одна справа антибіотик ще, а інша цілеспрямована і професійна фальсифікація. "Навчання" ж коштує грошей. Цікаво було б відео подивитися, як саме ДП «Укрветсанзавод». буде знищувати 3 тони меду.... але ж не зніматимуть :-) Quote Link to post Share on other sites
Сергій-апі 3,455 Posted March 4 Share Posted March 4 (edited) 11 хвилин тому, mascot сказав: Цікаво було б відео подивитися, як саме ДП «Укрветсанзавод». буде знищувати 3 тони меду.... але ж не зніматимуть :-) Щоб знищити три тони меду потрібно 250 кг. дріжджів і дуже велика бочка Edited March 4 by Сергій-апі 2 1 13 Quote Link to post Share on other sites
whale 917 Posted March 4 Share Posted March 4 38 хвилин тому, Wladimir_K сказав: Цей мед 100% утилізують, адже за утилізацію та й за збитки експортера заплатять ті хто його фальсифікував. Одна справа антибіотик ще, а інша цілеспрямована і професійна фальсифікація. "Навчання" ж коштує грошей. За результатами досліджень виявлено ряд невідповідностей по ДСТУ 4497:2005, а саме — перевищення ГМФ (гідрооксиметилфурфурол) та діастазне число. ті два показники змінюються без втручання пасічника, які докази, що то була свідома фальсифікація ? знаю умови співпраці "Мед поділля" з пасічником, щось воно схоже на фейк... 2 Quote Link to post Share on other sites
AVA 10,280 Posted March 4 Share Posted March 4 39 минут назад, Сергій-апі сказал: Щоб знищити три тони меду потрібно 250 кг. дріжджів і дуже велика бочка Так меду уже нема , гомішалки простоюють До Асалтана потрібно обратится ,у нього умови підходять , товар здав через двамісяці отримав оплату , думаю виграєтся Quote Link to post Share on other sites
Wladimir_K 29,847 Posted March 4 Share Posted March 4 1 час назад, whale сказал: За результатами досліджень виявлено ряд невідповідностей по ДСТУ 4497:2005, а саме — перевищення ГМФ (гідрооксиметилфурфурол) та діастазне число. ті два показники змінюються без втручання пасічника, які докази, що то була свідома фальсифікація ? знаю умови співпраці "Мед поділля" з пасічником, щось воно схоже на фейк... В іншому разі про цей мед ніхто нічого і не знав би. Просто повернули пасічнику, як в більшості випадків. Утилізація дороге задоволення і її точно не буде робити експортер за свої гроші, а невідповідності то знайшов експортер у своїй чи одній з лабораторії ЄС. Quote Link to post Share on other sites
whale 917 Posted March 4 Share Posted March 4 можливо комусь буде корисне, з сусіднього форуму. Quote Link to post Share on other sites
Wladimir_K 29,847 Posted March 4 Share Posted March 4 За лютий експортовано 6.4+ тис. т. 1 Quote Link to post Share on other sites
Slava1 1,113 Posted March 4 Share Posted March 4 2 часа назад, whale сказал: можливо комусь буде корисне, з сусіднього форуму. ух ты, в феврале цена для пчеловодов просела,а для экспорта выросла, и если это не чистой воды договорняк, пусть экспортеры кинут в меня камень 3 Quote Link to post Share on other sites
AVA 10,280 Posted March 4 Share Posted March 4 2 часа назад, Wladimir_K сказал: За лютий експортовано 6.4+ тис. т. Ідем на новой рекорд , кажись пока в 2021 виходить по 6 у місяць до сезону 30 опять набіжить 2 Quote Link to post Share on other sites
Wladimir_K 29,847 Posted March 5 Share Posted March 5 6 часов назад, AVA сказал: Ідем на новой рекорд , кажись пока в 2021 виходить по 6 у місяць до сезону 30 опять набіжить Запасів на мою думку максимум на цей і на наступний місяць. Враховуючи то й що на складах. 2 Quote Link to post Share on other sites
Мико 70,709 Posted March 5 Share Posted March 5 50 минут назад, Wladimir_K сказал: Запасів на мою думку максимум на цей і на наступний місяць. Враховуючи то й що на складах. Да кто интересно отчитывался и в какой форме , сколько у кого на складах , и на сколько его хватит 3 Quote Link to post Share on other sites
Мико 70,709 Posted March 5 Share Posted March 5 8 часов назад, Slava1 сказал: ух ты, в феврале цена для пчеловодов просела,а для экспорта выросла, и если это не чистой воды договорняк, пусть экспортеры кинут в меня камень Некогда им камни кидать Заняты приёмкой ,гомогенизацией и отправкой мёда за границу Мокрые спины у грузчиков уже месяц Все дают 52 , вот пчеловоды и ринулись продавать , так как на цена устроила 95 % пчеловодов, у кого остался мёд Quote Link to post Share on other sites
Wladimir_K 29,847 Posted March 5 Share Posted March 5 Только что, Мико сказал: Некогда им камни кидать Заняты приёмкой ,гомогенизацией и отправкой мёда за границу Мокрые спины у грузчиков уже месяц Все дают 52 , вот пчеловоды и ринулись продавать , так как на цена устроила 95 % пчеловодов, у кого остался мёд А Ви вже свій продали? Quote Link to post Share on other sites
Мико 70,709 Posted March 5 Share Posted March 5 9 минут назад, Wladimir_K сказал: А Ви вже свій продали? Так март уже Вот думаю может я погорячился оставив 1000 кг переходных запасов Может и 300 кг хватит Но так я отчётность по переходным запасам порчу 1 Quote Link to post Share on other sites
Wladimir_K 29,847 Posted March 5 Share Posted March 5 4 минуты назад, Мико сказал: Так март уже Вот думаю может я погорячился оставив 1000 кг переходных запасов Может и 300 кг хватит Но так я отчётность по переходным запасам порчу У мене ще 2 т. є, якщо потрібно поділюсь. Quote Link to post Share on other sites
Мико 70,709 Posted March 5 Share Posted March 5 3 минуты назад, Wladimir_K сказал: У мене ще 2 т. є, якщо потрібно поділюсь. Щиро дякую Quote Link to post Share on other sites