Алексей Скалий 10 Posted Wednesday at 04:45 PM Share Posted Wednesday at 04:45 PM 1 Quote Link to post Share on other sites
Сергей Тюркин 25,028 Posted Wednesday at 06:34 PM Share Posted Wednesday at 06:34 PM (edited) 4 часа назад, Алексей Скалий сказал: там ничего нового не скажут. почитают старые талмуды то что мы и так давно знаем.. и поставят себе галочку что работа с пчеловодами района проведена и если вдруг в районе будет потрава то пчеловод сам виноват так как не убрал своих пчёл на время потравы на Марс Edited Wednesday at 06:55 PM by Сергей Тюркин 10 2 Quote Link to post Share on other sites
Еникиой 2,147 Posted Wednesday at 09:16 PM Share Posted Wednesday at 09:16 PM 2 часа назад, Сергей Тюркин сказал: там ничего нового не скажут. почитают старые талмуды то что мы и так давно знаем.. и поставят себе галочку что работа с пчеловодами района проведена и если вдруг в районе будет потрава то пчеловод сам виноват так как не убрал своих пчёл на время потравы на Марс Ничего не скажут и не решат. У нас в 19 году собрали пчеловодов района пару выступлений по 15 минут ни о чём и всё закончилось. Для них главное поставить галочку и отчитаться что работа с пчеловодами проведена. По поводу цены на мёд: примерно месяц назад обзванивал несколько фирм и интересовался ценой на мёд. С одной фирмы на прошлой неделе позвонили, на этой неделе опять перезвонили . Видно что срочно понадобился мёд.Сначала было от 50, теперь от 52 8 Quote Link to post Share on other sites
medhon 3,421 Posted Thursday at 05:54 AM Share Posted Thursday at 05:54 AM (edited) 8 годин тому, Еникиой сказав: По поводу цены на мёд: примерно месяц назад обзванивал несколько фирм и интересовался ценой на мёд. С одной фирмы на прошлой неделе позвонили, на этой неделе опять перезвонили . Видно что срочно понадобился мёд.Сначала было от 50, теперь от 52 Дороги стають потроху проїзними, потроху і росте ціна. Edited Thursday at 05:55 AM by medhon 3 Quote Link to post Share on other sites
Еникиой 2,147 Posted Thursday at 06:12 PM Share Posted Thursday at 06:12 PM 11 часов назад, medhon сказал: Дороги стають потроху проїзними, потроху і росте ціна. Сегодня опять пришла СМС с другой фирмі 50-53 гр. 6 Quote Link to post Share on other sites
igorstep 2,742 Posted Friday at 06:35 PM Share Posted Friday at 06:35 PM В Thu Feb 25 2021 в 20:12, Еникиой сказал: Сегодня опять пришла СМС с другой фирмі 50-53 гр. А мені чомусь смс неприсилають,може номера мого немають, ще би продав зо три тони.. Quote Link to post Share on other sites
Mihail-ves 9,328 Posted Friday at 07:38 PM Share Posted Friday at 07:38 PM Сьогодні навіть прийшла СМСка від Мира Меда, два роки не слали а сьогодні згадали. Правда назву вже змінили і дають 53грн. Трішки побалакали по телефону і я Сказав приходьте з такою ціною в серпні 2021. 1 2 Quote Link to post Share on other sites
Анатолий Сергеевич 1,243 Posted Friday at 07:49 PM Share Posted Friday at 07:49 PM 8 минут назад, Mihail-ves сказал: я Сказав приходьте з такою ціною в серпні 2021. 2 3 Quote Link to post Share on other sites
Slava1 1,097 Posted Friday at 08:15 PM Share Posted Friday at 08:15 PM 36 минут назад, Mihail-ves сказал: Сьогодні навіть прийшла СМСка від Мира Меда, два роки не слали а сьогодні згадали. Правда назву вже змінили і дають 53грн. Трішки побалакали по телефону і я Сказав приходьте з такою ціною в серпні 2021. а как теперь называются? и за какой объем 53? Quote Link to post Share on other sites
Mihail-ves 9,328 Posted Saturday at 04:44 AM Share Posted Saturday at 04:44 AM 8 годин тому, Slava1 сказав: а как теперь называются? и за какой объем 53? Elessar. Як сторгуєтесь, від трьох тон. 2 Quote Link to post Share on other sites
Wladimir_K 29,690 Posted Saturday at 11:31 AM Share Posted Saturday at 11:31 AM 6 часов назад, Mihail-ves сказал: Elessar. Як сторгуєтесь, від трьох тон. Як стільки протримали, то потрібно шукати від 55 грн. 3 Quote Link to post Share on other sites
Mihail-ves 9,328 Posted Saturday at 11:49 AM Share Posted Saturday at 11:49 AM (edited) 17 хвилин тому, Wladimir_K сказав: Як стільки протримали, то потрібно шукати від 55 грн. 55 грн є, прямо від експортера Біоленд. Так що навіть не потрібно довго шукати. В коментарі я описував фірму під колишньою назвою Мир Меда, і вони прості перекупи. Але навіть їх легко можна вговорити на 53грн. Edited Saturday at 11:51 AM by Mihail-ves 2 Quote Link to post Share on other sites
bogdan19 14 Posted Saturday at 03:44 PM Share Posted Saturday at 03:44 PM Порадьте порядного заготовача меду по Полтавській області. Quote Link to post Share on other sites
Wladimir_K 29,690 Posted Saturday at 04:24 PM Share Posted Saturday at 04:24 PM 39 минут назад, bogdan19 сказал: Порадьте порядного заготовача меду по Полтавській області. https://tochok.info/forum/89-каталог-оптовых-покупателей-меда-и-других-продуктов-пчеловодства/ Знаю дана компанія працює по Полтавській обл. Ціна закупки на цю дату не знаю. 1 1 Quote Link to post Share on other sites
Slava1 1,097 Posted Saturday at 05:17 PM Share Posted Saturday at 05:17 PM 52 минуты назад, Wladimir_K сказал: https://tochok.info/forum/89-каталог-оптовых-покупателей-меда-и-других-продуктов-пчеловодства/ Знаю дана компанія працює по Полтавській обл. Ціна закупки на цю дату не знаю. а по херсон. обл? 5 часов назад, Mihail-ves сказал: 55 грн є, прямо від експортера Біоленд. Так що навіть не потрібно довго шукати. В коментарі я описував фірму під колишньою назвою Мир Меда, і вони прості перекупи. Але навіть їх легко можна вговорити на 53грн. а они нормальные или такое? Quote Link to post Share on other sites
Mihail-ves 9,328 Posted Saturday at 05:39 PM Share Posted Saturday at 05:39 PM (edited) 22 хвилини тому, Slava1 сказав: а по херсон. обл? а они нормальные или такое? Якщо Ви за Біоленд, то беруть проби і якщо ціна на момент забору меду може впасти, то можуть тягнути резину і так далі. До мене обіцяли вже три рази приїхати за пробами, але завжди щось мішає. Пробуйте, потім відпишитесь. Мед їм треба і можуть навіть перебити ціну Асканії. Ці що колишні Мир меду (Elessar). Нормальні, беруть проби, фіксують ціну, забирають мед і повертають тару (якщо будете нагадувати). Враження про них були позитивні. Edited Saturday at 05:41 PM by Mihail-ves 1 Quote Link to post Share on other sites
Wladimir_K 29,690 Posted Saturday at 05:39 PM Share Posted Saturday at 05:39 PM 23 минуты назад, Slava1 сказал: а по херсон. обл? а они нормальные или такое? Можна цих спробувати, якщо будете готові надати довідку з сільської ради чи вет. паспорт. Ціна зазвичай одна й з найбільших на ринку. Досить невеликі. Quote Link to post Share on other sites
Wladimir_K 29,690 Posted Saturday at 05:42 PM Share Posted Saturday at 05:42 PM І в принципі регіон Миколаївська сусідній. І на мій погляд більш надійні за Біоленд. 1 1 Quote Link to post Share on other sites
Slava1 1,097 Posted Saturday at 07:31 PM Share Posted Saturday at 07:31 PM 1 час назад, Wladimir_K сказал: Можна цих спробувати, якщо будете готові надати довідку з сільської ради чи вет. паспорт. Ціна зазвичай одна й з найбільших на ринку. Досить невеликі. Дякую Quote Link to post Share on other sites
Дід Вендета 0 Posted yesterday at 01:12 PM Share Posted yesterday at 01:12 PM Шось затихло )) Ціна з понеділка змінюватись не буде, я так розумію. Quote Link to post Share on other sites
Wladimir_K 29,690 Posted yesterday at 01:50 PM Share Posted yesterday at 01:50 PM 38 минут назад, Дід Вендета сказал: Шось затихло )) Ціна з понеділка змінюватись не буде, я так розумію. А що Ви хочете вже зміни ціни. Тільки ж підняли у середу. Quote Link to post Share on other sites
Дід Вендета 0 Posted yesterday at 01:58 PM Share Posted yesterday at 01:58 PM Только что, Wladimir_K сказал: А що Ви хочете вже зміни ціни. Тільки ж підняли у середу. Так то Асканія підняла, а Кропивницький без змін. Мабуть допомагають поки затаритись Асканії Пак. Quote Link to post Share on other sites
Wladimir_K 29,690 Posted yesterday at 02:33 PM Share Posted yesterday at 02:33 PM 33 минуты назад, Дід Вендета сказал: Так то Асканія підняла, а Кропивницький без змін. Мабуть допомагають поки затаритись Асканії Пак. Тут головне Агроістрейд і Бартнік. Quote Link to post Share on other sites
Дід Вендета 0 Posted yesterday at 02:48 PM Share Posted yesterday at 02:48 PM Только что, Wladimir_K сказал: Только что, Wladimir_K сказал: Тут головне Агроістрейд і Бартнік. Так в нас є заготовач від АІТ і в нього також 51 )) Різниця на 3 грн за 1 кг, хіба це не гра в одні ворота )) Quote Link to post Share on other sites