Шульц 1,714 Posted January 1 Share Posted January 1 1 хвилину тому, Стахановский сказав: только пчеловоду от этого не обломились ничего. Неправда, обломилось, цілий долар за кіло давали. 2 2 Quote Link to post Share on other sites
Артем Сергеев 373 Posted January 1 Share Posted January 1 16 минут назад, шаруда сказал: На то она и "вільна торгівля" что бы пошлины убрать. Посмотрим 1 Quote Link to post Share on other sites
asaltan 4,263 Posted January 1 Share Posted January 1 1 годину тому, шаруда сказав: В Ізраїлі стане більше якісних українських продуктів, зокрема українських солодощів, горіхів, соків, хлібобулочних виробів, м'яса птиці, готових продуктів з м'яса птиці, молочних продуктів, рослинних масел, яєць, МЕДУ. На жаль, торгівля медом в Ізраїлі зарегульована, є квоти на імпорт, які розподіляють клерикали, але вже легше. 2 Quote Link to post Share on other sites
gardener 32,622 Posted January 2 Share Posted January 2 2 хвилини тому, amiko сказав: теперь за електричество ежемес больше на 70 гривен платим та шо то є, 70 гривень в місяць. юринда... 2 Quote Link to post Share on other sites
Пчелобаф 170 Posted January 2 Share Posted January 2 (edited) Говорил же что мед до нового года по 50 после нового 60 мало будет. Не верили... Edited January 2 by Вячеслав Онуфриенко 2 Quote Link to post Share on other sites
Wladimir_K 29,951 Posted January 2 Share Posted January 2 У нас тема про ціну меду. 2 Quote Link to post Share on other sites
Пчелобаф 170 Posted January 2 Share Posted January 2 (edited) Все выростит, начиная от электричества и заканчивается хлебом. Edited January 2 by Вячеслав Онуфриенко Quote Link to post Share on other sites
Wladimir_K 29,951 Posted January 2 Share Posted January 2 Только что, Вячеслав Онуфриенко сказал: Все выростит, начиная от електричества и заканчивается хлебом. Продавайте дорожче мед і обов'язково вказуйте ціну. 5 Quote Link to post Share on other sites
amiko 113 Posted January 2 Share Posted January 2 Только что, Wladimir_K сказал: У нас тема про ціну меду. а на себе стоимость меда стоимость електичества не влияет нет , а ну да мы же все при откачке и производстве електричеством не пользуемся Quote Link to post Share on other sites
Пчелобаф 170 Posted January 2 Share Posted January 2 (edited) А почему мое сообщение подчистили про мед? С 1 января 50 уже мало, пускай все знают. Новый год новая цена оренды помещения Edited January 2 by Вячеслав Онуфриенко 1 Quote Link to post Share on other sites
asaltan 4,263 Posted January 2 Share Posted January 2 18 хвилин тому, Wladimir_K сказав: Продавайте дорожче мед і обов'язково вказуйте ціну. Наші пасічники дуже сором'язливі, ціну продажу майже ніхто не вказує. 3 Quote Link to post Share on other sites
Гурович 4,691 Posted January 2 Share Posted January 2 29 минут назад, amiko сказал: а на себе стоимость меда стоимость електичества не влияет нет , а ну да мы же все при откачке и производстве електричеством не пользуемся Ульи и рамки делаем в ручную, станки не включаем. 1 2 Quote Link to post Share on other sites
Wladimir_K 29,951 Posted January 2 Share Posted January 2 31 минуту назад, asaltan сказал: Наші пасічники дуже сором'язливі, ціну продажу майже ніхто не вказує. Особисто я сам не знаю її. Quote Link to post Share on other sites
whale 927 Posted January 2 Share Posted January 2 1 година тому, asaltan сказав: Наші пасічники дуже сором'язливі, ціну продажу майже ніхто не вказує. крайня партія меду сонях відправив 31.30.2020р по 70 3 Quote Link to post Share on other sites
В.Ю.А. 2,595 Posted January 2 Share Posted January 2 21 минуту назад, whale сказал: 31.30.2020р Треба похмилятись 6 Quote Link to post Share on other sites
Мико 71,085 Posted January 2 Share Posted January 2 22 минуты назад, whale сказал: крайня партія меду сонях відправив 31.30.2020р по 70 У меня никаких изменений в цене 29-12-2020 продал по 66 гривен 5 Quote Link to post Share on other sites
whale 927 Posted January 2 Share Posted January 2 4 хвилини тому, В.Ю.А. сказав: Треба похмилятись опечатка , правильно - 31.12. 2020р 1 Quote Link to post Share on other sites
mascot 761 Posted January 2 Share Posted January 2 2 часа назад, whale сказал: крайня партія меду сонях відправів 31.30.2020р по 70 2 часа назад, Мико сказал: У мене ніяких змін в ціні 29-12-2020 продав по 66 гривень У мене остання продажам соняшникового по 120грн за кг. 1 Quote Link to post Share on other sites
amiko 113 Posted January 2 Share Posted January 2 1,**У мене остання продажам соняшникового по 120грн за кг.** 2,**У меня никаких изменений в цене 29-12-2020 продал по 66 гривен** 3,**крайня партія меду сонях відправів 31.30.2020р по 70** Хлопці бачу добре на новии рік погуляли ,по скільки прииняли горілки ,що так пре 1 5 Quote Link to post Share on other sites
whale 927 Posted January 2 Share Posted January 2 1 хвилину тому, amiko сказав: 1,**У мене остання продажам соняшникового по 120грн за кг.** 2,**У меня никаких изменений в цене 29-12-2020 продал по 66 гривен** 3,**крайня партія меду сонях відправів 31.30.2020р по 70** Хлопці бачу добре на новии рік погуляли ,по скільки прииняли горілки ,що так пре приблизно 100грн за літр, це що так багато ? 1 Quote Link to post Share on other sites
amiko 113 Posted January 2 Share Posted January 2 1 минуту назад, whale сказал: приблизно 100грн за літр, це що так багато ? ні ,нормально тільки хто дае таку ціну ніхто не пише Quote Link to post Share on other sites
whale 927 Posted January 2 Share Posted January 2 16 хвилин тому, amiko сказав: ні ,нормально тільки хто дае таку ціну ніхто не пише для чого , щоб Ви запропонували дешевше і т.д. Quote Link to post Share on other sites
medhon 3,536 Posted January 2 Share Posted January 2 27 хвилин тому, whale сказав: приблизно 100грн за літр, це що так багато ? Якщо продати за раз хоча б півтони - космос, бомбезно і взагалі енріал , стояти на базарі, чи за раз 10-20 літрів продати - ну такоє сібє Quote Link to post Share on other sites
Wladimir_K 29,951 Posted January 2 Share Posted January 2 6 минут назад, medhon сказал: Якщо продати за раз хоча б півтони - космос, бомбезно і взагалі енріал , стояти на базарі, чи за раз 10-20 літрів продати - ну такоє сібє А входжу лише в "смак" продажу в роздріб невеликими партіями. І я не хочу "космосу" в ціні, але хочу ціну, яка і мені приємна і покупцеві. 4 Quote Link to post Share on other sites
medhon 3,536 Posted January 2 Share Posted January 2 3 хвилини тому, Wladimir_K сказав: А входжу лише в "смак" продажу в роздріб невеликими партіями. І я не хочу "космосу" в ціні але ціну, яка і мені приємна і покупцеві. "Невеликими" - це якими, в якій тарі? Quote Link to post Share on other sites