Jump to content

Почём нынче мёд / ціна на мед / ціна меду

Recommended Posts

В 22.10.2020 в 14:56, ЕГОР ВИННИЦА сказал:

Мы все компанией, кто выехал на нормальный подсолнух а это порядка 600 семей, никто не сказал что откачал хуже чем в прошлом году

А до подсолнуха сколько меда откачали и сколько сахара на 600 семей скормили? 

• Like 4
  • Haha 1

1 годину тому, Mihail-ves сказав:

:ay:

@ЕГОР ВИННИЦА Ось в мене дилема, що робити із сім'єю яка зараз йде в зиму---- бджоли  на 20 рамках дадановських? 5 та 15 рамок бджоли бачив як зимують, але таку бачу вперше. Бачу що Ви пасічник гарний то порадьте мені як бути. Бо щось відводок робити 25 жовтня не хочу.

а шо там думать,:umora: підсильте  слабіших.......якщо перед тим зможете найти матку то взагалі без сумнівів треба  грабонути...

або можна відставити вулик в сторону на другий край пасіки, льот пчоли ще є тож  підсиляться сім"ї що стояли поруч

• Like 3

8 часов назад, asaltan сказал:

Мені сумно! Хлопці, Ви щонайменше 15 років виробляєте мед, вимог до умов зберігання, стандартів не знаєте. З таким підходом в Європу Ви точно не попадете! Як можна щось виробляти і продавати не знаючи стандартів на цей товар. Адже Товар - це предмети, речовини спеціально виготовлені, зібрані для продажу (цим він відрізняється від надлишків домашнього господарства, грубо кажучи - недоїдків). Отже, пасічник - не бджола і повинен знати стандарти.:hi:

P.S. Строк зберігання меду в герметичній або щільно закритій тарі при температурі до 25 град.Цельсія не більше 2-х років.:hi:

Дякую за роз’яснення. В мене мед більше двох років ще не зберігався (на сьогодні вже взагалі ніякого немає), тай температура в старій глиняній хаті якщо і є за 25 але то ненадовго. Зате я впевнений що у моєму меді немає антибіотика чи чогось іншого. Чого не скажеш про «вашого брата» який пхає у супермаркети антибіотик і інший шмурдяк. 

Нічого особистого, але правду нікуди не дінеш :hi:

• Like 8
  • Thanks 1

1 година тому, Николай S сказав:

а шо там думать,:umora: підсильте  слабіших.......якщо перед тим зможете найти матку то взагалі без сумнівів треба  грабонути...

або можна відставити вулик в сторону на другий край пасіки, льот пчоли ще є тож  підсиляться сім"ї що стояли поруч

Навіщо пізньою осінню сім'ям  такі батли робити ) якщо корм є то хай собі зимують , АЛЕ ВЕНТИЛЯЦІЮ потрібно хорошу робити.  На весну хороший донор буде.  

Питання Егору було , підковир зрозумів.... )))

• Haha 1

1 година тому, Юрец сказав:

А чого мені есемески не шлють, аж обідно?!?!

а Ви в статус профілю свій телефон добавте, продзвоніть по базах експортерів - вони Вас внесуть в список на розсилку

Я був раз добавив і мені сама !!! МЕДОВА БІРЖА (тм), зателефонувала

4 часа назад, Артем Сергеев сказал:

Как то тихо стало, Григорий, может начнете как то так, сонях 44-45, повеселимся уже:umora:

Будет и 44, будет и 45. Всему своё время. Но не уверен, что это порадует.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 1

1 минуту назад, Gring сказал:

Це Ви про курс євро до гривні , чи про мед :hmm:

• Like 2
  • Haha 1

У нас представитель Бартника потихоньку собирает по 36. Как не странно сдают.....печалька. А причина в том, что нет конкуренции заготовителей в нашем районе

• Sad 1

7 минут назад, AVA сказал:

Це Ви про курс євро до гривні , чи про мед :hmm:

Это я про веселье.

• Like 1
  • Haha 1

3 минуты назад, Саня 3454 сказал:

У нас представитель Бартника потихоньку собирает по 36. Как не странно сдают.....печалька. А причина в том, что нет конкуренции заготовителей в нашем районе

У Вас що границі закриті

• Haha 1

34 хвилини тому, Kostya-Костя сказав:

Навіщо....... На весну хороший донор буде.  ...

А мО воспиталка:hmm:

• Like 1

3 часа назад, Gring сказал:

Тех что сдались по 30  точно уже 40 не радует.  а нас так ясно что 45 не то. вот 2 бакса и можно :ole_ole:

• Like 8
  • Haha 2

48 минут назад, Gring сказал:

Так згідний той хто 10т. по 32 зовсім не зрадіє , де стільки валерянки взяти .

• Like 1
  • Haha 1

1 годину тому, Серж 82 сказав:

Дякую за роз’яснення. В мене мед більше двох років ще не зберігався (на сьогодні вже взагалі ніякого немає), тай температура в старій глиняній хаті якщо і є за 25 але то ненадовго. Зате я впевнений що у моєму меді немає антибіотика чи чогось іншого. Чого не скажеш про «вашого брата» який пхає у супермаркети антибіотик і інший шмурдяк. 

Нічого особистого, але правду нікуди не дінеш :hi:

Тут ви на 100% праві. Як подивлюсь яке фуфло продають в супермаркетах і за які гроші, то просто приходжу в шок

• Like 2

2 часа назад, Юрец сказал:

А чого мені есемески не шлють, аж обідно?!?!

Видимо вы самый засекреченный пчеловод Харьковской обл.  :umora: А если серьезно обзвоните человек 5 крупных заготовителей или перероботчиков и начнете получать смски :)

• Like 1

3 години тому, Kostya-Костя сказав:

Навіщо пізньою осінню сім'ям  такі батли робити....

У вас там, (так і не поняв де саме пасіка), може і пізня осінь, а в мене гул стояв як на військовому аєродромі:umora:, таскали пилок.......з свіріпи яка росте по рапсу.....

1 годину тому, Саня 3454 сказав:

малоінформативне повідомлення - напишіть скільки бочок накачали

за одно взнаємо хто кручє карніка чи бакфаст :ay:

Тут часто згадувалось що мед можна зберігати не більше 2 років... тобто мед якому 3 і більше років не приймуть? Чи приймуть за нижчу ціну? І чи залежить ціна від терміну давності меду чи тільки від настрою заготівельника?

4 години тому, Сергей Тюркин сказав:

Тех что сдались по 30  точно уже 40 не радует.  а нас так ясно что 45 не то. вот 2 бакса и можно :ole_ole:

В цьому сезоні на 2$ не варт сподіватись, якщо почнуть приймати по 45, то потечуть медові ріки.

• Like 1
  • Haha 3

24 минуты назад, Nikan сказал:

В цьому сезоні на 2$ не варт сподіватись, якщо почнуть приймати по 45, то потечуть медові ріки.

Звідкіля? Тут кажуть, меду обмаль. Хтось таки бреше?:hmm:

• Haha 3

2 години тому, Gring сказав:

Звідкіля? Тут кажуть, меду обмаль. Хтось таки бреше?

:IMHO:

6 часов назад, Gring сказал:

Звідкіля? Тут кажуть, меду обмаль. Хтось таки бреше?:hmm:

Ну не то что обмаль на пару месяцев Вам работы ещё осталось :IMHO:. но заканчиваются желающие сдавать даром  . Вы конечно можите попытаться качнуть цену вниз и недельку поработать с сомневающимися но  большинство поймёт  эти конвульсии   и будут требовать цену ..    так что готовте денюшку и ещё немного поработаем.

• Like 13
  • Thanks 1
  • Haha 1

6 часов назад, Nikan сказал:

Я б трохи підкориктірував фразу в цьому році ні , бо зараз на руках у експортерів ( аналізи , гомонизація, транзит) хороший куш меду ,

думаю даже більше чим у пасічників залишилось на руках ,

, а от з нового року побачим , прошлий рік за пів року вивезли до нового урожаю 30 000 тон , де їх узяти на 2021р

• Thanks 2

1 час назад, Сергей Тюркин сказал:

Ну не то что обмаль на пару месяцев Вам работы ещё осталось

Вопрос в том кто первый даст 45 у того и склад будет полным а у остальных по пару бочек и 10 ведер и два тазика будет на складе. АУКЦИОН.

• Like 4
  • Haha 1