Jump to content

Почём нынче мёд / ціна на мед / ціна меду


Recommended Posts

8 часов назад, Gring сказал:

В градусах Цельсия, Фаренгейта, Кельвина и ещё много разных. Но к ценам на мед это никак не относится.

Як це не відноситься? Коли приходять брати то парять мозги що торішній мед беруть дешевше бо температура зберігання не та. Вас пасічник запитав, а ви його підправили»метеликів ловити».

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

2 минуты назад, Серж 82 сказал:

Як це не відноситься? Коли приходять брати то парять мозги що торішній мед беруть дешевше бо температура зберігання не та. Вас пасічник запитав, а ви його підправили»метеликів ловити».

Коли продукту багато на ринку можна вводити наві вимоги і нові бажання. Коли наближається світовий дефіцит всі ці речі відходять далеко на другий план.

Тому, як зберігати і де на сьогодні вже не настільки і критично актуально. Тут головне аби воно було в наявності.

  • Like 14
Link to comment
Share on other sites

17 хвилин тому, uam_63 сказав:

В мене в селі всі хати збудовані з каменя піщаника на глині , так як за советікусів цементу було купити нереально в 50 р. товщина стіни 60 см . В літку температура не піднімається вище 22 гр. Це при тому що вікна відкриваються , якщо їх не відкривати і ще закрити думаю вище 20 точно не підніметься .

Тільки проблема я з хати вивезти бочки і що з хати потім буде?

В фягах чи відрах  - проблем нема, а от з бочками проблемка.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

11 часов назад, asaltan сказал:

Було питання про рекорд експорту:

 

ex9-15-20.png

Ціна 2019 року 1.83,  скупляли по 0.9-1.1, у 2015 р, 2,41 а брали 1-1.2 одним словом і не скажеш

  • Like 4
  • Sad 1
Link to comment
Share on other sites

5 минут назад, MaXUA123 сказал:

Тільки проблема я з хати вивезти бочки і що з хати потім буде?

В фягах чи відрах  - проблем нема, а от з бочками проблемка.

Намучившись з витягуванням бочок перейшов назад на відра ,всерівно з бочки ніяких плюсів . Можливо коли перейду межу в 5 т.  прийдеться в бочки.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Луганская обл. 39. За обьем скрипя зубами 40...

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

3 минуты назад, Серега1006 сказал:

Луганская обл. 39. За обьем скрипя зубами 40...

Почались сдачі , , бо якби просто ціну питали , то думаю до ціни 40 скрипя зубами недійшло б

Інтересно чи почали сдавать по 40 :hmm:, чи ждуть смс по 42 

Link to comment
Share on other sites

14 часов назад, Kostya-Костя сказал:

Не Вінницький в нього говір... ) 

Нема в мене більше кума, п... і далі по тексту.:umora:

  • Haha 2
Link to comment
Share on other sites

36 минут назад, uam_63 сказал:

Намучившись з витягуванням бочок перейшов назад на відра ,всерівно з бочки ніяких плюсів . Можливо коли перейду межу в 5 т.  прийдеться в бочки.

Щоб тримати мед в бочках треба мати не тільки відповідний об'єм, а (першочергово) належне приміщення з хорошим входом-виходом і під'їздом.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

15 минут назад, AVA сказал:

чи ждуть смс по 42 

1.5$ - многие начнут сдавать . Большинство кого знаю или сдались или ждут 1,5 но есть кто ждет 2 но их мало. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

1 минуту назад, mixaskm сказал:

1.5$ - многие начнут сдавать . Большинство кого знаю или сдались или ждут 1,5 но есть кто ждет 2 но их мало. 

Так 1.5 це 43 грн потрібно ждать , щоб уже конкретно 1.5 :umora:

У нас кажись усьо :umora:. сдались , я сам тільки щось жду , навєрно слідующого року 

Меду мало було в усих половина обичного з соняху , а весною зовсім 0 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

12 минут назад, AVA сказал:

43

40 у нас сейчас еще есть примерно 2 недели потом уже все, если 3 грн накинут то будут сдачи

Link to comment
Share on other sites

10 часов назад, Gring сказал:

Их несколько, один из них на Ньютона, где гомогенизатор.

Когда то давно там был кондитерский цех 

Колин мёд им очень нравился 

Link to comment
Share on other sites

31 минуту назад, mixaskm сказал:

1.5$ - многие начнут сдавать . Большинство кого знаю или сдались или ждут 1,5 но есть кто ждет 2 но их мало. 

А некоторые валерианку хлыщут вёдрами , узнав что Бондаренко платит 40 

Сашко им скрепя желваками дал 32 месяц назад

а с  20000 кг это хороший бонус  

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

1 годину тому, uam_63 сказав:

В мене в селі всі хати збудовані з каменя піщаника на глині , так як за советікусів цементу було купити нереально в 50 р. товщина стіни 60 см . В літку температура не піднімається вище 22 гр. Це при тому що вікна відкриваються , якщо їх не відкривати і ще закрити думаю вище 20 точно не підніметься .

На жаль, з теперішнім річним температурним режимом такого не буде навіть в хатах з саману і глини. У нас у погребі все життя температура не піднімалася вище + 12 градусів і конденсат збирався під стелею і на стінах такий, шо зачепивши випадково рукою одяг ставав одразу наче з-під крану мокрий. В цьому ж році в кінці літа/на початку осені стабільно було +18(!). На ніч двері доводилося залишати відчиненими щоб холод (+15) хоч трохи зайшов. Стіни стали сухі, наче надворі на сонці. Це вперше таке за всі 40 років його, погребу, існування було.  Так що про дотримання температурних режимів за допомогою самих лише приміщень можна забути. А в штучне охолодження експортерів своїх складів я не вірю - вони лишню гривню людям жмуться заплатити, а тут мінімум три місяці будуть кондіри не вимикати. Це навіть не смішно;)

  • Like 7
Link to comment
Share on other sites

12 часов назад, ЕГОР ВИННИЦА сказал:

Точно сын Ванги, потому что родился я в Житомире, а живу в Виннице:umora:

Може я точніше вгадаю - мабуть із Бердичіва?

  • Like 2
  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

1 годину тому, Серж 82 сказав:

Вас пасічник запитав, а ви його підправили»метеликів ловити».

Мені сумно! Хлопці, Ви щонайменше 15 років виробляєте мед, вимог до умов зберігання, стандартів не знаєте. З таким підходом в Європу Ви точно не попадете! Як можна щось виробляти і продавати не знаючи стандартів на цей товар. Адже Товар - це предмети, речовини спеціально виготовлені, зібрані для продажу (цим він відрізняється від надлишків домашнього господарства, грубо кажучи - недоїдків). Отже, пасічник - не бджола і повинен знати стандарти.:hi:

P.S. Строк зберігання меду в герметичній або щільно закритій тарі при температурі до 25 град.Цельсія не більше 2-х років.:hi:

  • Like 4
  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

16 минут назад, Мико сказал:

А некоторые валерианку хлыщут вёдрами , узнав что Бондаренко платит 40 

Сашко им скрепя желваками дал 32 месяц назад

а с  20000 кг это хороший бонус  

У меня знакомый больше 10тонн отдал по 32. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

9 годин тому, Шахматист сказав:

Битва перекупов с пасечниками...не более.

Перекупы проигрывают в сухую. 

..........

Ждем, пыль с бочек протирать не спешим...:az:

 

Завтра докуплю попкорна, будем далее смотреть как  вся эта байда будет продолжатся

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

2 хвилини тому, asaltan сказав:

Мені сумно! Хлопці, Ви щонайменше 15 років виробляєте мед, вимог до умов зберігання, стандартів не знаєте. З таким підходом в Європу Ви точно не попадете! Як можна щось виробляти і продавати не знаючи стандартів на цей товар. Адже Товар - це предмети, речовини спеціально виготовлені, зібрані для продажу (цим він відрізняється від надлишків домашнього господарства, грубо кажучи - недоїдків). Отже, пасічник - не бджола і повинен знати стандарти.:hi:

P.S. Строк зберігання меду в герметичній або щільно закритій тарі при температурі до 25 град.Цельсія не більше 2-х років.:hi:

Опача! Уже "+25"! :blink:А ви, чи хтось з ваших колег, вже не пам'ятаю, "втирали" тут же, в цій "гілці", що не більше +20. А тепер вже значить можна +25!? :rofl:

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

5 хвилин тому, asaltan сказав:

....:hi:

P.S. Строк зберігання меду в герметичній або щільно закритій тарі при температурі до 25 град.Цельсія не більше 2-х років.:hi:

А якщо в літню жару не більше 15град.

  • Like 1
  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

1 хвилину тому, mixaskm сказав:

У меня знакомый больше 10тонн отдал по 32. 

Якщо не було ніякого форс-мажору, то м-о-л-о-д-е-ц-ь!

ПиСи. Сам зізнався, шо зараз говорить?

  • Sad 1
Link to comment
Share on other sites

36 минут назад, asaltan сказал:

Мені сумно! Хлопці, Ви щонайменше 15 років виробляєте мед, вимог до умов зберігання, стандартів не знаєте. З таким підходом в Європу Ви точно не попадете! Як можна щось виробляти і продавати не знаючи стандартів на цей товар.

Як можна вчити пасічників правильно виробляти мед, не знаючи  технології його виробництва.

З таким підходом ви в Європу не попадете...;)

41 минуту назад, asaltan сказал:

цим він відрізняється від надлишків домашнього господарства, грубо кажучи - недоїдків).

Надлишки це недоїдки?

Шедеврально...:ay:

:umora:

  • Like 6
  • Thanks 1
  • Haha 2
Link to comment
Share on other sites

2 хвилини тому, ромео сказав:

Як можна вчити пасічників правильно виробляти мед, не знаючи  технології його виробництва.

З таким підходом ви в Європу не попадете...;)

Надлишки це недоїдки?

Шедеврально...:ay:

:umora:

Людина просто не розуміє семантики слів, чого взялися!?:huh:

  • Like 1
  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

1 минуту назад, medhon сказал:

Людина просто не розуміє семантики слів, чого взялися!

Короче: из Бердичева!

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...