Серж 82 Posted October 23, 2020 Share Posted October 23, 2020 8 часов назад, Gring сказал: В градусах Цельсия, Фаренгейта, Кельвина и ещё много разных. Но к ценам на мед это никак не относится. Як це не відноситься? Коли приходять брати то парять мозги що торішній мед беруть дешевше бо температура зберігання не та. Вас пасічник запитав, а ви його підправили»метеликів ловити». 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wladimir_K Posted October 23, 2020 Share Posted October 23, 2020 2 минуты назад, Серж 82 сказал: Як це не відноситься? Коли приходять брати то парять мозги що торішній мед беруть дешевше бо температура зберігання не та. Вас пасічник запитав, а ви його підправили»метеликів ловити». Коли продукту багато на ринку можна вводити наві вимоги і нові бажання. Коли наближається світовий дефіцит всі ці речі відходять далеко на другий план. Тому, як зберігати і де на сьогодні вже не настільки і критично актуально. Тут головне аби воно було в наявності. 14 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaXUA123 Posted October 23, 2020 Share Posted October 23, 2020 17 хвилин тому, uam_63 сказав: В мене в селі всі хати збудовані з каменя піщаника на глині , так як за советікусів цементу було купити нереально в 50 р. товщина стіни 60 см . В літку температура не піднімається вище 22 гр. Це при тому що вікна відкриваються , якщо їх не відкривати і ще закрити думаю вище 20 точно не підніметься . Тільки проблема я з хати вивезти бочки і що з хати потім буде? В фягах чи відрах - проблем нема, а от з бочками проблемка. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psergej13 Posted October 23, 2020 Share Posted October 23, 2020 11 часов назад, asaltan сказал: Було питання про рекорд експорту: Ціна 2019 року 1.83, скупляли по 0.9-1.1, у 2015 р, 2,41 а брали 1-1.2 одним словом і не скажеш 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uam_63 Posted October 23, 2020 Share Posted October 23, 2020 5 минут назад, MaXUA123 сказал: Тільки проблема я з хати вивезти бочки і що з хати потім буде? В фягах чи відрах - проблем нема, а от з бочками проблемка. Намучившись з витягуванням бочок перейшов назад на відра ,всерівно з бочки ніяких плюсів . Можливо коли перейду межу в 5 т. прийдеться в бочки. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Серега1006 Posted October 23, 2020 Share Posted October 23, 2020 Луганская обл. 39. За обьем скрипя зубами 40... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AVA Posted October 23, 2020 Share Posted October 23, 2020 3 минуты назад, Серега1006 сказал: Луганская обл. 39. За обьем скрипя зубами 40... Почались сдачі , , бо якби просто ціну питали , то думаю до ціни 40 скрипя зубами недійшло б Інтересно чи почали сдавать по 40 , чи ждуть смс по 42 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Академик Posted October 23, 2020 Share Posted October 23, 2020 14 часов назад, Kostya-Костя сказал: Не Вінницький в нього говір... ) Нема в мене більше кума, п... і далі по тексту. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ромео Posted October 23, 2020 Share Posted October 23, 2020 36 минут назад, uam_63 сказал: Намучившись з витягуванням бочок перейшов назад на відра ,всерівно з бочки ніяких плюсів . Можливо коли перейду межу в 5 т. прийдеться в бочки. Щоб тримати мед в бочках треба мати не тільки відповідний об'єм, а (першочергово) належне приміщення з хорошим входом-виходом і під'їздом. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixaskm Posted October 23, 2020 Share Posted October 23, 2020 15 минут назад, AVA сказал: чи ждуть смс по 42 1.5$ - многие начнут сдавать . Большинство кого знаю или сдались или ждут 1,5 но есть кто ждет 2 но их мало. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AVA Posted October 23, 2020 Share Posted October 23, 2020 1 минуту назад, mixaskm сказал: 1.5$ - многие начнут сдавать . Большинство кого знаю или сдались или ждут 1,5 но есть кто ждет 2 но их мало. Так 1.5 це 43 грн потрібно ждать , щоб уже конкретно 1.5 У нас кажись усьо . сдались , я сам тільки щось жду , навєрно слідующого року Меду мало було в усих половина обичного з соняху , а весною зовсім 0 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixaskm Posted October 23, 2020 Share Posted October 23, 2020 12 минут назад, AVA сказал: 43 40 у нас сейчас еще есть примерно 2 недели потом уже все, если 3 грн накинут то будут сдачи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мико Posted October 23, 2020 Share Posted October 23, 2020 10 часов назад, Gring сказал: Их несколько, один из них на Ньютона, где гомогенизатор. Когда то давно там был кондитерский цех Колин мёд им очень нравился Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мико Posted October 23, 2020 Share Posted October 23, 2020 31 минуту назад, mixaskm сказал: 1.5$ - многие начнут сдавать . Большинство кого знаю или сдались или ждут 1,5 но есть кто ждет 2 но их мало. А некоторые валерианку хлыщут вёдрами , узнав что Бондаренко платит 40 Сашко им скрепя желваками дал 32 месяц назад а с 20000 кг это хороший бонус 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
medhon Posted October 23, 2020 Share Posted October 23, 2020 1 годину тому, uam_63 сказав: В мене в селі всі хати збудовані з каменя піщаника на глині , так як за советікусів цементу було купити нереально в 50 р. товщина стіни 60 см . В літку температура не піднімається вище 22 гр. Це при тому що вікна відкриваються , якщо їх не відкривати і ще закрити думаю вище 20 точно не підніметься . На жаль, з теперішнім річним температурним режимом такого не буде навіть в хатах з саману і глини. У нас у погребі все життя температура не піднімалася вище + 12 градусів і конденсат збирався під стелею і на стінах такий, шо зачепивши випадково рукою одяг ставав одразу наче з-під крану мокрий. В цьому ж році в кінці літа/на початку осені стабільно було +18(!). На ніч двері доводилося залишати відчиненими щоб холод (+15) хоч трохи зайшов. Стіни стали сухі, наче надворі на сонці. Це вперше таке за всі 40 років його, погребу, існування було. Так що про дотримання температурних режимів за допомогою самих лише приміщень можна забути. А в штучне охолодження експортерів своїх складів я не вірю - вони лишню гривню людям жмуться заплатити, а тут мінімум три місяці будуть кондіри не вимикати. Це навіть не смішно 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Академик Posted October 23, 2020 Share Posted October 23, 2020 12 часов назад, ЕГОР ВИННИЦА сказал: Точно сын Ванги, потому что родился я в Житомире, а живу в Виннице Може я точніше вгадаю - мабуть із Бердичіва? 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asaltan Posted October 23, 2020 Share Posted October 23, 2020 1 годину тому, Серж 82 сказав: Вас пасічник запитав, а ви його підправили»метеликів ловити». Мені сумно! Хлопці, Ви щонайменше 15 років виробляєте мед, вимог до умов зберігання, стандартів не знаєте. З таким підходом в Європу Ви точно не попадете! Як можна щось виробляти і продавати не знаючи стандартів на цей товар. Адже Товар - це предмети, речовини спеціально виготовлені, зібрані для продажу (цим він відрізняється від надлишків домашнього господарства, грубо кажучи - недоїдків). Отже, пасічник - не бджола і повинен знати стандарти. P.S. Строк зберігання меду в герметичній або щільно закритій тарі при температурі до 25 град.Цельсія не більше 2-х років. 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixaskm Posted October 23, 2020 Share Posted October 23, 2020 16 минут назад, Мико сказал: А некоторые валерианку хлыщут вёдрами , узнав что Бондаренко платит 40 Сашко им скрепя желваками дал 32 месяц назад а с 20000 кг это хороший бонус У меня знакомый больше 10тонн отдал по 32. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Николай S Posted October 23, 2020 Share Posted October 23, 2020 9 годин тому, Шахматист сказав: Битва перекупов с пасечниками...не более. Перекупы проигрывают в сухую. .......... Ждем, пыль с бочек протирать не спешим... Завтра докуплю попкорна, будем далее смотреть как вся эта байда будет продолжатся 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
medhon Posted October 23, 2020 Share Posted October 23, 2020 2 хвилини тому, asaltan сказав: Мені сумно! Хлопці, Ви щонайменше 15 років виробляєте мед, вимог до умов зберігання, стандартів не знаєте. З таким підходом в Європу Ви точно не попадете! Як можна щось виробляти і продавати не знаючи стандартів на цей товар. Адже Товар - це предмети, речовини спеціально виготовлені, зібрані для продажу (цим він відрізняється від надлишків домашнього господарства, грубо кажучи - недоїдків). Отже, пасічник - не бджола і повинен знати стандарти. P.S. Строк зберігання меду в герметичній або щільно закритій тарі при температурі до 25 град.Цельсія не більше 2-х років. Опача! Уже "+25"! А ви, чи хтось з ваших колег, вже не пам'ятаю, "втирали" тут же, в цій "гілці", що не більше +20. А тепер вже значить можна +25!? 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Николай S Posted October 23, 2020 Share Posted October 23, 2020 5 хвилин тому, asaltan сказав: .... P.S. Строк зберігання меду в герметичній або щільно закритій тарі при температурі до 25 град.Цельсія не більше 2-х років. А якщо в літню жару не більше 15град. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
medhon Posted October 23, 2020 Share Posted October 23, 2020 1 хвилину тому, mixaskm сказав: У меня знакомый больше 10тонн отдал по 32. Якщо не було ніякого форс-мажору, то м-о-л-о-д-е-ц-ь! ПиСи. Сам зізнався, шо зараз говорить? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ромео Posted October 23, 2020 Share Posted October 23, 2020 36 минут назад, asaltan сказал: Мені сумно! Хлопці, Ви щонайменше 15 років виробляєте мед, вимог до умов зберігання, стандартів не знаєте. З таким підходом в Європу Ви точно не попадете! Як можна щось виробляти і продавати не знаючи стандартів на цей товар. Як можна вчити пасічників правильно виробляти мед, не знаючи технології його виробництва. З таким підходом ви в Європу не попадете... 41 минуту назад, asaltan сказал: цим він відрізняється від надлишків домашнього господарства, грубо кажучи - недоїдків). Надлишки це недоїдки? Шедеврально... 6 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
medhon Posted October 23, 2020 Share Posted October 23, 2020 2 хвилини тому, ромео сказав: Як можна вчити пасічників правильно виробляти мед, не знаючи технології його виробництва. З таким підходом ви в Європу не попадете... Надлишки це недоїдки? Шедеврально... Людина просто не розуміє семантики слів, чого взялися!? 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Віктор просто Posted October 23, 2020 Share Posted October 23, 2020 1 минуту назад, medhon сказал: Людина просто не розуміє семантики слів, чого взялися! Короче: из Бердичева! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.