Gring Posted October 22, 2020 Share Posted October 22, 2020 2 минуты назад, Витя сказал: Експортери правильно зберігають мед? Конечно. 2 минуты назад, Slava1 сказал: у меня в этом году друг из 100 семей сделал +-60, а еще один пасеку продал и сказал ну нафиг,и пошел на работу Я пишу про свой регион. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Конструктор Posted October 22, 2020 Share Posted October 22, 2020 1 хвилину тому, Gring сказав: Конечно. Всі? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Витя Posted October 22, 2020 Share Posted October 22, 2020 3 минуты назад, Gring сказал: Годами точно не стоит. Наприклад: рік чи два роки? Хоча б той що продається всередині країни. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
шаруда Posted October 22, 2020 Share Posted October 22, 2020 Продвинутих бджолярів навчать, як перетворити пасіку на постійне джерело доходів 22 Жовтня 2020 о 12:02 Джерело: Куркуль 0 Український проєкт бізнес-розвитку плодоовочівництва UHBDP представляє унікальний бізнес-курс для просунутих пасічників під назвою «Пасіка. Від хобі до бізнесу. Як перетворити пасіку в постійне джерело доходу», який фінансує Уряд Канади. Про це повідомляє UHBDP. Організатори зазначають, що курс допоможе будь-якому бджоляру, що має 100 та більше бджолосімей, зробити бізнес-крок вперед у своїй медовій справі. Бджолярі зможуть виробляти продукт, який має певну цінність для споживача. Бізнес-курс розпочнеться 29 жовтня 2020 р. і триватиме 20 днів. Учасники матимуть можливість порівняти свій медовий світогляд з думкою експертів, побачити, що можете покращити у своєму бізнесі. А також буде можливість ставити питання до спікерів та спілкуватися з ними в закритому чаті. Для участі в проєкті, необхідно зареєструватися за посиланням. 0 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artem71 Posted October 22, 2020 Share Posted October 22, 2020 5 минут назад, Gring сказал: Я пишу про свой регион. Аналогичная ситуация Каждый год в радиусе 3-6 км, стояли 3 большие пасеки, в этом году не выехали По селу уже -150, это два человека. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gring Posted October 22, 2020 Share Posted October 22, 2020 Только что, Конструктор сказал: Всі? Должны все, но я пишу про нас, у других не бываю. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gring Posted October 22, 2020 Share Posted October 22, 2020 3 минуты назад, Витя сказал: Наприклад: рік чи два роки? То сильно долго, большинство с колес уходит. У Сейма спросите, он тут по чужим складам спец 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ЮМос Posted October 22, 2020 Share Posted October 22, 2020 1 хвилину тому, Gring сказав: Должны все, но я пишу про нас, у других не бываю. Ще раз перепитаю: при якій температурі зберігається мед в експортерів протягом року по періодах, в закритих ємностях чи ні? 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seim Posted October 22, 2020 Share Posted October 22, 2020 2 минуты назад, Gring сказал: Лаборатория. Кстати, моё предложение ещё в силе Предложение для меня не интересное. Абсолютно уверен что результат будет пальцем в небо и не будет угадано где какой. Ни малейших сомнений в этом нет. А смысл мне открывать ведра и ковырять мед? Его заберут с большим удовольствием без лишнего компостирования мозгов. Начну разговор про сдачу при 1,8 доллара США за кило. Если не будет такой цены - весь мед будет храниться до 2021 года и будет сдан как урожай 2021 года. Или до 2022. Рано или поздно моя цена нарисуется. 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ЮМос Posted October 22, 2020 Share Posted October 22, 2020 9 хвилин тому, Gring сказав: Конечно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gring Posted October 22, 2020 Share Posted October 22, 2020 1 минуту назад, ЮМос сказал: Ще раз перепитаю: при якій температурі зберігається мед в експортерів протягом року по періодах, в закритих ємностях чи ні? В прохладном складе в закрытых бочках. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artem71 Posted October 22, 2020 Share Posted October 22, 2020 1 минуту назад, Gring сказал: В прохладном складе в закрытых бочках. Это где у вас прохладный склад, если не секрет? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Витя Posted October 22, 2020 Share Posted October 22, 2020 5 минут назад, ЮМос сказал: Ще раз перепитаю: при якій температурі зберігається мед в експортерів протягом року по періодах, в закритих ємностях чи ні? Ось відповідь: до 25 град. до трьох років. 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gring Posted October 22, 2020 Share Posted October 22, 2020 2 минуты назад, Артем Сергеев сказал: Это где у вас прохладный склад, если не секрет? Их несколько, один из них на Ньютона, где гомогенизатор. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
whale Posted October 22, 2020 Share Posted October 22, 2020 24 хвилини тому, Gring сказав: В прохладном складе в закрытых бочках. а прохладность в яких межах (одиницях) вимірюється ? 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gring Posted October 22, 2020 Share Posted October 22, 2020 11 минут назад, whale сказал: а прохладность в яких межах (одиницях) вимірюється ? В градусах Цельсия, Фаренгейта, Кельвина и ещё много разных. Но к ценам на мед это никак не относится. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
whale Posted October 22, 2020 Share Posted October 22, 2020 2 хвилини тому, Gring сказав: В градусах Цельсия, Фаренгейта, Кельвина и ещё много разных. Но к ценам на мед это никак не относится. Цельсія. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
whale Posted October 22, 2020 Share Posted October 22, 2020 11 хвилин тому, Gring сказав: В градусах Цельсия, Фаренгейта, Кельвина и ещё много разных. Но к ценам на мед это никак не относится. частково все, що озвучене в цій темі стосується ціни на мед... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gring Posted October 22, 2020 Share Posted October 22, 2020 2 минуты назад, whale сказал: частково все, що озвучене в цій темі стосується ціни на мед... Я там оч.редко бываю, это не моя сфера. Обычно там не больше 20. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шахматист Posted October 22, 2020 Share Posted October 22, 2020 Битва перекупов с пасечниками...не более. Перекупы проигрывают в сухую. Читаю их басни с удовольствием, так как в неделю 10тыс гр, но капает, по-тихоньку. Начиналось с рапса по 28гр, сказок было... Вчера 40гр за кг предлагали, а страшилок сколько рассказали, что я чуть не расплакался и выборы вспоминали, а так же карантин и обвал доллара после выборов, что мол мед после выборов никому не нужен будет, но на 1,5 бакса так и не доторговались. Ждем, пыль с бочек протирать не спешим... 15 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanich Posted October 22, 2020 Author Share Posted October 22, 2020 32 хвилини тому, Gring сказав: Я там оч.редко бываю, это не моя сфера. Обычно там не больше 20. Якщо склад не має системи кондиціонування або не знаходиться нижче рівня землі(напівпогріб) - досягти влітку такої стабільної темперратури просто неможливо. 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gring Posted October 22, 2020 Share Posted October 22, 2020 3 минуты назад, Sanich сказал: Якщо склад не має системи кондиціонування або не знаходиться нижче рівня землі(напівпогріб) - досягти влітку такої стабільної темперратури просто неможливо. Совершенно верно. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mаксим Posted October 23, 2020 Share Posted October 23, 2020 13 часов назад, ЕГОР ВИННИЦА сказал: Неужели хоть кто то поддержит, а то целый день мне ерунду выписывают! Я не знаю как и кто, но Винницкая, Хмельницкая, Житомирская области взяли мёда В чем поддержать? Помочь трезвонить о суперурожаях? Уже не обязательно, уже знают: 13 часов назад, Gring сказал: Сбор такой же. как и в прошлом году, у некоторых больше 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaXUA123 Posted October 23, 2020 Share Posted October 23, 2020 14 годин тому, ЕГОР ВИННИЦА сказав: и ещё, ни один заготовитель не будет работать за 1-2 грн а ваші скільки платять заготовачу? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uam_63 Posted October 23, 2020 Share Posted October 23, 2020 7 часов назад, Sanich сказал: Якщо склад не має системи кондиціонування або не знаходиться нижче рівня землі(напівпогріб) - досягти влітку такої стабільної темперратури просто неможливо. В мене в селі всі хати збудовані з каменя піщаника на глині , так як за советікусів цементу було купити нереально в 50 р. товщина стіни 60 см . В літку температура не піднімається вище 22 гр. Це при тому що вікна відкриваються , якщо їх не відкривати і ще закрити думаю вище 20 точно не підніметься . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.