Gring Posted December 17, 2023 Share Posted December 17, 2023 16 минут назад, ПчОла сказал: Навіщо????Вам, експортерам, щось доказувать-це що сцять проти вітру. Я тут вже не пишу, бо це форум експортерів. Пуста трата часу. А час розставить всі крапки над "І". Що, адмін, давай мене в "Баню" за "не повагу" А що доводити? Є реальність, а є Ваші забаганки... Середньотонники втомились чекати, і до НГ здаються. Уперті оптимісти чекають на весну. 13 минут назад, Cfif сказал: Ще щось ситуація на ринку може запропонувати?? 44-45, на сьогодні. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gring Posted December 17, 2023 Share Posted December 17, 2023 Цитата ПчОла отреагировал на это Залиште смайликів на весну, знадобляться. Хоча б поржем(с) 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
saton Posted December 17, 2023 Share Posted December 17, 2023 19 минут назад, Gring сказал: Залиште смайликів на весну, знадобляться. Хоча б поржем(с) Вже хто не здався до цих пiр за копiйки.то навряд зараз буде здаватись.Ждем цiни. 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burkun Posted December 17, 2023 Share Posted December 17, 2023 В 17.12.2023 в 22:06, Gring сказал: Середньотонники втомились чекати, і до НГ здаються. Уперті оптимісти чекають на весну Я реаліст і на весну не дуже розраховую. Чекаю наступного сезону продаж. Я граю завжди вдовгу. Мед це депозит в доларах. Стоїть собі, їсти не просить. Рано чи пізно весь піде від 1,8 долара і вище. Дивлячись по динаміці і обставинам. Зараз у заготівельників сезон глухозим'я. Здачі меду будуть сильно розтягнуті по часу і нерівномірні. Умовно можна поділити на три частини. Спідмедогонщики 50%, панікьори 30-35%, і ждуни 15-20%. Зараз не та ціна щоб панікьори зривали кришки з бочок. Це буде при перетині психологічної позначки в 50 грн і вмиканні гойдалок. Тоді буде невелика черга. Ждуни включаться в гру від 60 грн. Коли ці 60 грн (умовно) настануть тоді і продадуть. На те вони і ждуни. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gring Posted December 17, 2023 Share Posted December 17, 2023 3 минуты назад, saton сказал: Вже хто не здався до цих пiр за копiйки.то навряд зараз буде здаватись.Ждем цiни. Ніхто зараз не знає, що буде навесні. 11 минут назад, ПчОла сказал: Значить закупляти мед по такій принизливій ціні у пасічників це нормально? А якщо хтось проти і не згоден продавати і працювати за дарма, то це "вередливий" пасічник у якого його "забаганки"?? Ну як той малий хлопчик, що вередує. Смайликів багато... Поржем...І терпіння і тари в мене багато. Ви навіть не уявляєте скільки терпіння.... Якщо чесно, нам тут у Харкові глибоко пофіг, скільки у вас терпіння. По соняшнику к вам зазвичай не доїжджаємо. 1 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Винодел Posted December 17, 2023 Share Posted December 17, 2023 18 хвилин тому, Burkun сказав: Я реаліст і на весну не дуже розраховую. Чекаю наступного сезону продаж. Я граю завжди вдовгу. Мед це депозит в доларах. Стоїть собі, їсти не просить. Рано чи пізно весь піде від 1,8 долара і вище. Дивлячись по динаміці і обставинам. Зараз у заготівельників сезон глухозим'я. Здачі меду будуть сильно розтягнуті по часу і нерівномірні. Умовно можна поділити на три частини. Спідмедогонщики 50%, панікьори 30-35%, і ждуни 15-20%. Зараз не та ціна щоб панікьори зривали кришки з бочок. Це буде при перетині психологічної позначки в 50 грн і вмиканні гойдалок. Тоді буде невелика черга. Ждуни включаться в гру від 60 грн. Коли ці 60 грн (умовно) настануть тоді і продадуть. На те вони і ждуни. Оце прочитав і пригадались слова Дмитра Олександровича(К.)-"...не слухайте ви тих аналітиків, вони всі завжди помиляються" і таке мае рацію, помиляються, дехто вгадуе. Знаете такого профессора Валерія Соловья(між іншим колишній мешканець УСРС) він так переконливо поховав ВВП що я мало не рушив на поминки з своею пляшкою, стримуе що й доси не оголосили часу відспівування. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gring Posted December 17, 2023 Share Posted December 17, 2023 6 минут назад, ПчОла сказал: Бо так і луснути можна Якщо експортери луснуть, то у вашого песика з'являться перспективи... 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gring Posted December 17, 2023 Share Posted December 17, 2023 7 часов назад, Вадім Полтава сказал: Та поруч. Кілометрів 700 545 км. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
цыганок Posted December 18, 2023 Share Posted December 18, 2023 21 час назад, Gring сказал: Залиште смайликів на весну, знадобляться. Хоча б поржем(с) Чого це ви такі злі? Може через те що мед вам не здають)))? 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asaltan Posted December 18, 2023 Share Posted December 18, 2023 19 хвилин тому, цыганок сказав: Чого це ви такі злі? Може через те що мед вам не здають Машини стоять по місяцю на кордоні. Порожньої тари немає. 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDK Posted December 18, 2023 Share Posted December 18, 2023 3 хвилини тому, asaltan сказав: Машини стоять по місяцю на кордоні. І як вдалося вивезти за листопад більше, чим вересень і жовтень, коли не стояли на кордоні? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asaltan Posted December 18, 2023 Share Posted December 18, 2023 2 хвилини тому, _kos_ сказав: І як вдалося вивезти за листопад більше, чим вересень і жовтень, коли не стояли на кордоні? Тому що пасічники кредитують. А якби фура проходила від Кривого Рогу до оформлення на Чоп/Захонь за 3 дні, то можна було б працювати без відстрочки в оплаті 2 місяці. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
saton Posted December 18, 2023 Share Posted December 18, 2023 16 минут назад, asaltan сказал: Машини стоять по місяцю на кордоні. Порожньої тари немає. можливо,але разом з тим повно обяв що куплю мед 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDK Posted December 18, 2023 Share Posted December 18, 2023 15 хвилин тому, asaltan сказав: Тому що пасічники кредитують. Тому вантажівки більше рейсів зробили, стоячи місяцями на кордоні? Немає зв'язку між збільшенням об'ємів і тим, що оплата через 2 місяці. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
I dream of having honey Posted December 18, 2023 Share Posted December 18, 2023 55 минут назад, _kos_ сказал: Тому вантажівки більше рейсів зробили, стоячи місяцями на кордоні? Немає зв'язку між збільшенням об'ємів і тим, що оплата через 2 місяці. Мабуть знають інші маршрути. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asaltan Posted December 18, 2023 Share Posted December 18, 2023 1 година тому, _kos_ сказав: Тому вантажівки більше рейсів зробили, стоячи місяцями на кордоні? Це були інші ватажівки. Але поки фури стоять, гроші теж не рухаються, крім того, на наступні рейси зростає фрахт. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDK Posted December 18, 2023 Share Posted December 18, 2023 Тільки що, I dream of having honey сказав: Мабуть знають інші маршрути. Це більш правдоподібно. Наприклад Словацький кордон не був заблокований. Тому говорити що стоять місяцями на кордоні, якось не доречно, інакше об'єми за листопад зменшилися б в порівнянні за жовтень. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Вадім Полтава Posted December 18, 2023 Share Posted December 18, 2023 13 минут назад, asaltan сказал: Це були інші ватажівки. Але поки фури стоять А куди більше стоїть фур? На в'їзд чи на виїзд? 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Вадім Полтава Posted December 18, 2023 Share Posted December 18, 2023 В 17.12.2023 в 21:37, Gring сказал: А чи слабо прокоментувати вголос? З огляду на те, що я знаю реальну ситуацію Рано шось пішли 5-ти тонники (це якшо вголос). 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сергей 2014 Posted December 18, 2023 Share Posted December 18, 2023 1 час назад, Вадім Полтава сказал: Рано шось пішли 5-ти тонники (це якшо вголос). Це так хотілося. В нас2-3т сидять мовчки,на скільки знаю,а за5-10т то і мови не має. 4 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AVA Posted December 19, 2023 Share Posted December 19, 2023 9 часов назад, Вадім Полтава сказал: Рано шось пішли 5-ти тонники (це якшо вголос). Це не рано це пізно Є друга волна масової сдачі перед зимою, у нас було до 80% обично, хотя цей рік уже нема Просто дотянули до нового року Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stol Posted December 19, 2023 Share Posted December 19, 2023 2 часа назад, AVA сказал: Це не рано це пізно Є друга волна масової сдачі перед зимою, у нас було до 80% обично, хотя цей рік уже нема Просто дотянули до нового року В цьому роцi Хвилi визначаються цiною,а не календарем 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Вадім Полтава Posted December 19, 2023 Share Posted December 19, 2023 2 часа назад, AVA сказал: Це не рано це пізно Є друга волна масової сдачі перед зимою, у нас було до 80% обично, хотя цей рік уже нема Просто дотянули до нового року Ну ви ще ж держитесь, я так понімаю? 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gring Posted December 19, 2023 Share Posted December 19, 2023 14 часов назад, Сергей 2014 сказал: Це так хотілося. В нас2-3т сидять мовчки,на скільки знаю,а за5-10т то і мови не має. Одеса не Харків. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gring Posted December 19, 2023 Share Posted December 19, 2023 18 часов назад, asaltan сказал: Машини стоять по місяцю на кордоні. Порожньої тари немає. Теж із тарою біда 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts