Jump to content

Почём нынче мёд / ціна на мед / ціна меду


Recommended Posts

1 година тому, Gring сказав:

Наша фірма фасовкою та роздрібом меду не займається.

Брехня, ось тут написано що -

05.12.2023 в 11:50, Gring сказав:

У продажу повно баночок від наших фірм -

 

Link to comment
Share on other sites

15 минут назад, _kos_ сказал:

Брехня, ось тут написано що -

 

"Не бреши ,щоб не пригадувати"

Link to comment
Share on other sites

2 години тому, Gring сказав:

парного молока у маркетах також немає

Дуже гарне порівняння! Думаю, більшість прихильників натурального харчування не зможуть випити кухоль парного молока, бо смак і запах зовсім незвичний - кількість гормонів зашкалює!

Я вже не говорю про такий натурпродукт, як свіжопідсмажені баранячі або бичачі яйця, які обов'язково треба з'їсти і запити півсклякою самогону. І це обов'язково треба зробити, щоб і худоба і каструючий були здорові...:hi:

  • Thanks 1
  • Haha 1
  • Confused 1
Link to comment
Share on other sites

До речі, щодо натурпродукту. Підписан я на ТГ-канал нашого міського району (4600+ читачів). Місцеві новини, що де купити, відремонтувати та інша балаканина. Якось увечері публіка почала обговорювати тему, де купити гарний мед. Популярна думка - хочемо, але не беремо, оскільки довіри ні маркетам, ні ринку немає, взяли б у перевіреного пасічника, то де його у місті шукати...
А брати незрозуміло що - нуйогонафіг.
Романовича, до речі, добрим словом там згадували.
А пасічників у паблику не було. Напевно, на форумах скаржилися на важке життя, бариг та погані продажі.

Так що потенціал є.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

16 хвилин тому, asaltan сказав:

не зможуть випити кухоль парного молока, бо смак і запах зовсім незвичний - кількість гормонів зашкалює!

В кого?

Ви понад 10 ложок меду теж не з'їсте за раз, бо гормони зашкалює?

  • Haha 2
Link to comment
Share on other sites

1 година тому, Stol сказав:

Переробка не покращує харчову якicть меду як продукту.

Якщо мед не процідити при температурі 55град, а потім короткочасно пастеризувати, швидко охолодити до 35 град і герметично фасувати (краще з вакуумізацією, то Ваш мед в умовах супермаркету (до 20 град) швидко кристалізується із розшаруванням або, гірше, забродить, особливо, якщо Ви добавили ягоди, горіхи і т.ін. сміття. 

В цьому випадку Вам повернуть всю партію меду, принаймі рік на полиці вона не витримає.:(

  • Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 2
Link to comment
Share on other sites

3 хвилини тому, Gring сказав:

А пасічників у паблику не було. Напевно, на форумах скаржилися на важке життя, бариг та погані продажі.

На складі вже пусто? Чи перекупам не довіряють?

  • Haha 2
Link to comment
Share on other sites

3 хвилини тому, asaltan сказав:

якщо Ви добавили ягоди, горіхи і т.ін. сміття. 

Ваше пастеризоване сміття десятки років на прилавках простоїть.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

32 минуты назад, asaltan сказал:

Дуже гарне порівняння! Думаю, більшість прихильників натурального харчування не зможуть випити кухоль парного молока, бо смак і запах зовсім незвичний - кількість гормонів зашкалює!

Я вже не говорю про такий натурпродукт, як свіжопідсмажені баранячі або бичачі яйця, які обов'язково треба з1їсти і запити півсклякою самогону. І це обов'язково треба зробити, щоб і худоба і каструючий були здорові...:hi:

Тільки як на духу - Ви всі ці продукти споживали?

  • Like 1
  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

14 хвилин тому, asaltan сказав:

Ваш мед в умовах супермаркету (до 20 град) швидко кристалізується із розшаруванням

А я то думав, чий це мед стоїть в супермаркетах з етикетками в малесеньких баночках розшарований та з кристалами, а то мед від пасічників, а не від переробників.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

16 минут назад, Gring сказал:

До речі, щодо натурпродукту. Підписан я на ТГ-канал нашого міського району (4600+ читачів). Місцеві новини, що де купити, відремонтувати та інша балаканина. Якось увечері публіка почала обговорювати тему, де купити гарний мед. Популярна думка - хочемо, але не беремо, оскільки довіри ні маркетам, ні ринку немає, взяли б у перевіреного пасічника, то де його у місті шукати...
А брати незрозуміло що - нуйогонафіг.
Романовича, до речі, добрим словом там згадували.
А пасічників у паблику не було. Напевно, на форумах скаржилися на важке життя, бариг та погані продажі.

Так що потенціал є.

Ну Ви, звичайно, жодного №тел не оприлюднили, реклами не кинули, так сказати: всій вашій громаді зробили западло. Чи все таки зжалились?

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

8 хвилин тому, Гурович сказав:

Тільки як на духу - Ви всі ці продукти споживали?

Бичачі яйця - ні...:(

Link to comment
Share on other sites

30 минут назад, asaltan сказал:

Якщо мед не процідити при температурі 55град, а потім короткочасно пастеризувати, швидко охолодити до 35 град і герметично фасувати (краще з вакуумізацією, то Ваш мед в умовах супермаркету (до 20 град) швидко кристалізується із розшаруванням або, гірше, забродить, особливо, якщо Ви добавили ягоди, горіхи і т.ін. сміття. 

В цьому випадку Вам повернуть всю партію меду, принаймі рік на полиці вона не витримає.:(

По 3 - 4 роки в коморі стоїть в бутлях поліетиленовою кришкою закритий і не кисне,  і не грає, і не розшаровуєтся. А на полиці сільпо цьогорічний під вакуумізацією розфасований внизу кристал випав, вгорі сиропчик. Мабудь щось із переробкою не те:rofl: , а платити треба, як за хороший - 1 кг в 400 грв стане.

  • Like 2
  • Thanks 3
Link to comment
Share on other sites

22 хвилини тому, asaltan сказав:

якщо Ви добавили ягоди, горіхи і т.ін. сміття. 

Ось тут ваш колега пише -

05.12.2023 в 11:50, Gring сказав:

Маячня. Ви взагалі не в темі.
У продажу повно баночок від наших фірм -

https://www.google.com/search?q=мед+аскания&oq=мед+аскания&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUyCQgAEEUYORiABDIICAEQABgWGB7SAQg3ODU5ajBqN6gCALACAA&sourceid=chrome&ie=UTF-8

Тобто, Ви стверджуєте, що ваші колеги-однодумці додають в мед сміття?

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

1 хвилину тому, _kos_ сказав:

Ви стверджуєте, що ваші колеги-однодумці додають в мед сміття?

Я вважаю, що в мед добавляти нічого не треба.:IMHO:

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

6 минут назад, asaltan сказал:

Бичачі яйця - ні...:(

Схоже уже і не доведеться - вирощування врх в такій же ситуації, як і бджільництво:(

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

17 хвилин тому, _kos_ сказав:

А я то думав, чий це мед стоїть в супермаркетах з етикетками в малесеньких баночках розшарований та з кристалами, а то мед від пасічників, а не від переробників.

Якщо розфасувати чудове різнотрав'я (акацію з  невеликими домішками), то через деякий час на поличці при 20-25 град воно обов'язково розшарується.:(

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

1 хвилину тому, asaltan сказав:
3 хвилини тому, _kos_ сказав:

Ви стверджуєте, що ваші колеги-однодумці додають в мед сміття?

Я вважаю, що в мед добавляти нічого не треба.:IMHO:

Це Ваше право так вважати, але з Ваших слів випливає, що ваші колеги додають в мед ...... ...... та інше сміття.

Link to comment
Share on other sites

28 минут назад, Гурович сказал:

Ну Ви, звичайно, жодного №тел не оприлюднили, реклами не кинули, так сказати: всій вашій громаді зробили западло. Чи все таки зжалились?

Виховані люди чужі телефони не публікують.

Пораду такі дав, де шукати.

Link to comment
Share on other sites

15 хвилин тому, asaltan сказав:

Якщо розфасувати чудове різнотрав'я (акацію з  невеликими домішками), то через деякий час на поличці при 20-25 град воно обов'язково розшарується.:(

В мене в пластикових відрах зберігалась акація з домішками, напевне маслини, а може ще чогось, тому що має жовтуватий відтінок, ще залишилось одне відро, на наступне літо буде вже другий рік і ніякого натяку на розшарування, через рік мед мав дрібно-кремову кристалізацію.

Минулого літа чистої акації не було, через те, що період цвітіння акації було одночасним з ріпаком, отримав ріпаково-акацієвий мед. Буде стояти доки не з'явиться адекватна ціна.

Link to comment
Share on other sites

1 час назад, igorjan сказал:

Яка ціна на мед, Полтавська область?

Дуже дешево. Якщо не горить, почекайте.

Link to comment
Share on other sites

1 годину тому, asaltan сказав:

Якщо мед не процідити при температурі 55град, а потім короткочасно пастеризувати, швидко охолодити до 35 град і герметично фасувати (краще з вакуумізацією, то Ваш мед в умовах супермаркету (до 20 град) швидко кристалізується із розшаруванням або, гірше, забродить, особливо, якщо Ви добавили ягоди, горіхи і т.ін. сміття. 

В цьому випадку Вам повернуть всю партію меду, принаймі рік на полиці вона не витримає.:(

Ви мені вибачте, але...

Ви або зовсім не бували в супермаркетах, або не підходили до поличок із медом. Там баночки вашого продукту через одну стоять саме з такими ознаками...

  • Like 1
  • Thanks 2
Link to comment
Share on other sites

58 минут назад, asaltan сказал:

Якщо розфасувати чудове різнотрав'я (акацію з  невеликими домішками), то через деякий час на поличці при 20-25 град воно обов'язково розшарується.:(

Ви дійсно вважаєте що воно швидко розшарується??? У Вас є пилковий аналіз мого меду який вже з серпня стоїть на прилавках в різних магазинах є один магазин там вони його навіть на ветрині не міняють бо лінь і нічого йому не стається.... Та буде цей мед стояти на ветрині на сонці та при -20 на дворі до серпня....

 Можемо зробити дослід я возьму баночку того меду що ви робили аналіз і поставлю дома на комоді раз на тиждень буду скидать фото в цю тему як варіант....

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

1 годину тому, asaltan сказав:

Я вже не говорю про такий натурпродукт, як свіжопідсмажені баранячі або бичачі яйця, які обов'язково треба з'їсти і запити півсклякою самогону. І це обов'язково треба зробити, щоб і худоба і каструючий були здорові...:hi:

Цей спіч можна розцінювати як аналогію (як з молоком) до відносин пасічник-експортер чи просто спомини навіяло?:hmm:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...