Роман Кременчук 9,813 Posted January 16 Share Posted January 16 1 година тому, Александр К. сказав: За видео боком понял исправлю мед в сотах нормальный не кирпич... "Цеглу" видно одразу,у вас,на вигляд,все норм.Тому,особисто і не питав,про нього.Вивчайте підмор,я би почав 15.01.2021 в 21:10, Александр К. сказав: Там под стенкой еще горка лежит.... ...ось з горки і почав би,мож там і матку знайдете... . 1 1 Quote Link to post Share on other sites
tolik2362 10,911 Posted January 17 Share Posted January 17 Наверное виновата пчела а не пчеловод 5 Quote Link to post Share on other sites
ДобровоЛ 39,321 Posted January 17 Share Posted January 17 (edited) 19 хвилин тому, tolik2362 сказав: Наверное виновата пчела а не пчеловод От я ніяк не можу зрозуміти оцих ...... Для чого показувати , що ти такий ...... ?! (самі вставте слово) Гроші прагне заробляти ? "Поділився чим хотів...ПІДПИСУЙТЕСЯ на мій канал!" - от істина причина оцих відео. А те як він убого виглядає, на це таким блогерам просто наплювати. А якби нормально, із знанням справи, підготував сім'ю до зими цього точно не було б. Під суд пора вже отаких блогерів-убивць бджіл віддавати! Edited January 17 by ДобровоЛ 2 Quote Link to post Share on other sites
ромео 35,186 Posted January 17 Share Posted January 17 23 минуты назад, tolik2362 сказал: Наверное виновата пчела а не пчеловод Мало меду пасічник залишив. Це видно по тій кількості меду у рамці, яка залишилась... Стільки не можна навіть у центральній рамці залишати. Прописна істина... 5 Quote Link to post Share on other sites
Александр К. 2,306 Posted January 17 Share Posted January 17 Вторая часть про туже семью. 22 часа назад, Роман Кременчук сказал: Кинул вторую часть про подмор. В 16.01.2021 в 12:27, Егор Юрьев сказал: Кинул вторую часть про подмор. 5 Quote Link to post Share on other sites
ромео 35,186 Posted January 17 Share Posted January 17 Лайфхак. Як підгодувати канді А це предісторія 3 1 3 Quote Link to post Share on other sites
tolik2362 10,911 Posted January 17 Share Posted January 17 Человек занимается закалкой пчел , 3 1 Quote Link to post Share on other sites
Олександр Коваль 8,062 Posted January 17 Share Posted January 17 38 хвилин тому, tolik2362 сказав: Человек занимается закалкой пчел , супер, і тільки один дизлайк 2 Quote Link to post Share on other sites
Север 5,220 Posted January 17 Share Posted January 17 1 час назад, ромео сказал: Лайфхак. Як підгодувати канді ...покійників. 2 3 Quote Link to post Share on other sites
Роман Кременчук 9,813 Posted January 17 Share Posted January 17 2 години тому, Александр К. сказав: Вторая часть про туже семью. Кинул вторую часть про подмор. Кинул вторую часть про подмор. Ну,залишусь,при своїй думці,що більша частина сипонулась ще до зимівлі.Думаю,що перші грудневі морози(в нас було до -10 вночі,а у Вас?) їх вклали.Далі,менша частина намагалась зимувати клубом...Залишки і поштукатурили рамки наостанок.Матка була,майже,до останього.Крошки мало,бо вже клуб був малий,це видно по останніх 3-х рамках.Рамки перші 4,наче і не тронуті.То б то,бджола,наче і не готовила собі місце. Чим обробляли?Могли сипатися поступово після обробки,хоч Ви їх і бачили,коли заглядали. 3 Quote Link to post Share on other sites
Александр К. 2,306 Posted January 17 Share Posted January 17 19 минут назад, Роман Кременчук сказал: Ну,залишусь,при своїй думці,що більша частина сипонулась ще до зимівлі.Думаю,що перші грудневі морози(в нас було до -10 вночі,а у Вас?) їх вклали.Далі,менша частина намагалась зимувати клубом...Залишки і поштукатурили рамки наостанок.Матка була,майже,до останього.Крошки мало,бо вже клуб був малий,це видно по останніх 3-х рамках.Рамки перші 4,наче і не тронуті.То б то,бджола,наче і не готовила собі місце. Чим обробляли?Могли сипатися поступово після обробки,хоч Ви їх і бачили,коли заглядали. Есть то же ощущение что отошли рано... Обработка последняя бипин пролив лил шприцом большим по 10мл в улочку как положено с одой бутылки всех.... Гипотезы это дело такое ... правды на сто процентов никогда и не узнаем.... Все равно спасибо за участие вам и всем остальным! 4 Quote Link to post Share on other sites
Роман Кременчук 9,813 Posted January 17 Share Posted January 17 1 година тому, Александр К. сказав: Есть то же ощущение что отошли рано... Обработка последняя бипин пролив лил шприцом большим по 10мл в улочку как положено с одой бутылки всех.... Гипотезы это дело такое ... правды на сто процентов никогда и не узнаем.... Все равно спасибо за участие вам и всем остальным! Ну,ще @Егор Юрьеввисловиться,досвіду більше. 2 Quote Link to post Share on other sites
AVA 9,720 Posted January 18 Share Posted January 18 11 часов назад, Александр К. сказал: Вторая часть про туже семью. Кинул вторую часть про подмор. Кинул вторую часть про подмор. Хотів із-за собаки поставить , ну якось , сімья пропала Як писав , як що кліщ і винуватий , то тільки заніс якийсь вірус , а не сам загриз бджолу Була якась причина що вони у клуб незібрались Всповнив ще один випадок , підсилив куплену матку карпатку , глянув матку ненайшов посіву нема , уже осінь була підсадив другий відводок з маткою Глянув перша матка появилась , а з відводка нема , пустив у зиму карпату ( куплена все таки) Так вона , як оказалось засіяла ще до нового року , тоді сніг ішов і я приїжав тільки на виходні Лягла сім*я десь у цей час приблизно , сніг розтаїв а перед вуликом веєром бджола лежить З*їли 6 рамок меду на 90% , а я тоді тільки повномедки в зиму ставив ,90% мінімум на рамкі Так і у Вас щось недало їм у клуб зібратся , бджола без клуба нежелець , при різких похолоданях От і зараз у багатьох осипется крайня вуличка де мало бджоли , завжди так було при різких перепадах, у крайні вуличкахбджоли застивали на рамках Раніше коли було менше вуликів старався забрать крайні рамки , щоб у крайній вуличкі ніколи небуло менше чим 0.5 літра бджоли , тоді виживають 8 Quote Link to post Share on other sites
Александр К. 2,306 Posted January 18 Share Posted January 18 11 минут назад, AVA сказал: Хотів із-за собаки поставить , ну якось , сімья пропала Один из форумчан написал мне что конь у него улей толкнул и пчелы осыпались поэтому в конце и добавил что осыпь навряд ли связана с толчком. 1 Quote Link to post Share on other sites
AVA 9,720 Posted January 18 Share Posted January 18 Только что, Александр К. сказал: Один из форумчан написал мне что конь у него улей толкнул и пчелы осыпались поэтому в конце и добавил что осыпь навряд ли связана с толчком. Та читав я І писав що у мене циркулярка під вуликами стояла і нічого Хотя чуму стояла , пасіку то я виніс дальше на город , а зараз ИОшка там стоїть , віділив у безпечне місце за 3м від циркулярки 2 Quote Link to post Share on other sites
Петрович 49 1,897 Posted January 18 Share Posted January 18 18 часов назад, ромео сказал: Мало меду пасічник залишив. Це видно по тій кількості меду у рамці, яка залишилась... Стільки не можна навіть у центральній рамці залишати. Прописна істина... Плюс до того і бджоли обмаль. Адже споживання меду над головою (того, що доступний взимку) різко залежить від об'єму клуба. Утеплення, всупереч висновку автора, не має суттєвого значення. Прописні істини проходять повз "кіношників". 4 Quote Link to post Share on other sites
Петрович 49 1,897 Posted January 18 Share Posted January 18 18 часов назад, ДобровоЛ сказал: От я ніяк не можу зрозуміти оцих ...... Для чого показувати , що ти такий ...... ?! Я також не можу. Щось ми недогледіли.Воно зайве, без користі, часом шкідливе, а множиться... Ну не доводилось зустрічати на лікарських сайтах ролики про летальні випадки. А тут "розкрутка" на фоні загибелі божої комахи. 18 часов назад, ДобровоЛ сказал: Гроші прагне заробляти ? Не думаю... Нашому герою непосильний шлях Дм. Гордона. Тут щось інше. 1 2 Quote Link to post Share on other sites
ДобровоЛ 39,321 Posted January 18 Share Posted January 18 (edited) 39 хвилин тому, Петрович 49 сказав: Я також не можу. Щось ми недогледіли.Воно зайве, без користі, часом шкідливе, а множиться... Ну не доводилось зустрічати на лікарських сайтах ролики про летальні випадки. А тут "розкрутка" на фоні загибелі божої комахи. Не думаю... Нашому герою непосильний шлях Дм. Гордона. Тут щось інше. Так, з Дмитром особисто був знайомий по роботі у видавництві "Київської правди" якраз у момент його розкруток з отою "знаменитою" бабулею-знахаркою. Пан Дмитро, як би там не було, дуже талановитий журналіст. А це якесь убожество, що й не те що журналістикою, а взагалі - навіть інформаційною публікацією - не варто й назвати. Просто відбирає у людей і час , і ресурси, не даючи взамін анічогісінько корисного. А все тому, що немає там абсолютно ніякого контролю над тими публікаціями, а вони несуть інколи й масу негативу, яку не варто було б й оприлюднювати. Мабуть людина хоче покрасуватися в іннеті,"славу" хоч і досить сумнівну заробити. Edited January 18 by ДобровоЛ 1 Quote Link to post Share on other sites
gardener 30,067 Posted January 18 Share Posted January 18 15 хвилин тому, ДобровоЛ сказав: Просто відбирає у людей і час , і ресурси, так ніби хтось заставляє його дивитися 1 1 Quote Link to post Share on other sites
Олександр Коваль 8,062 Posted January 18 Share Posted January 18 1 година тому, gardener сказав: так ніби хтось заставляє його дивитися є попит - буде і пропозиція слухав і я своїх на точку, де годував цукром - сидять тихо і рівно, в льотках підмору мінімум, снігу також мінімум 3 Quote Link to post Share on other sites
gardener 30,067 Posted January 18 Share Posted January 18 10 хвилин тому, Олександр Коваль сказав: де годував цукром - сидять тихо і рівно, а де не годував? 2 3 Quote Link to post Share on other sites
mits 14,642 Posted January 18 Share Posted January 18 Есть на пасике, 2 семьи безматочные. Так Осенью получилось, что в одной пчёлы матку поздно меняли и ничего из этого не вышло, а в другой я и тоже.... думал эти семьи, до НГ "того", а они нет, зимуют пока успешно, хотя я их со счетов, уже списал был. 2 1 Quote Link to post Share on other sites
Олександр Коваль 8,062 Posted January 18 Share Posted January 18 2 години тому, gardener сказав: а де не годував? туди ще не їздив 2 Quote Link to post Share on other sites
larson 5,382 Posted January 18 Share Posted January 18 17 минут назад, mits сказал: зимуют пока успешно, гнізда ще не обкакали??? Quote Link to post Share on other sites
mits 14,642 Posted January 18 Share Posted January 18 1 час назад, larson сказал: гнізда ще не обкакали??? До морозов, пока всё в норме было. 1 Quote Link to post Share on other sites