ромео 35,265 Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago Только что, Sanich сказал: Зимою яко не темно до пів де"ятої до темно після половини четвертої. "Хрєн редьки не солодший". Я сова, люблю рано подовше спати, а ввечері можу дотемна працювати. Тому я за зимовий час... 1 Quote Link to post Share on other sites
Сергій-апі 3,096 Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago 3 хвилини тому, ромео сказав: Ви згодні, щоб зимою було темно до пів дев'ятого ранку? А яка різниця чи темно до дев'ятого ранку чи темно в 16.00? 2 Quote Link to post Share on other sites
Sanich 23,360 Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago 5 хвилин тому, ромео сказав: Я сова, люблю рано подовше спати, а ввечері можу дотемна працювати. Тому я за зимовий час... тільки проблема в тому, що "дотемна" влітку настане на годину раніше при зимовому часі. А я хочу захід сонця зустріти, коли вже напрацювався на кріслі з чашкою чаю, а не пропустити його, бо язик висолопив, щоб після роботи встигнути щось на пасіці зробити "до темна". Час роботи і навчання ніхто ж не буде змінювати. 2 Quote Link to post Share on other sites
Ворон 4,382 Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago 18 хвилин тому, Sanich сказав: тільки проблема в тому, що "дотемна" влітку настане на годину раніше при зимовому часі. А я хочу захід сонця зустріти, коли вже напрацювався на кріслі з чашкою чаю, а не пропустити його, бо язик висолопив, щоб після роботи встигнути щось на пасіці зробити "до темна". Час роботи і навчання ніхто ж не буде змінювати. А мені без різниці, світає просинаюсь, темніє, пора люлю, нікуди не спішу, як і усі пенсіонери. 1 1 Quote Link to post Share on other sites
Sanich 23,360 Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago Тільки що, Ворон сказав: А мені без різниці, світає просинаюсь, темніє, пора люлю, нікуди не спішу, як і усі пенсіонери. Зрозуміло, що пенсіонерам немає великої різниці. Але є ще ті, хто ходять на роботу і наповнюють пенсійний фонд. Вони теж хочуть влітку після роботи мати досить світлого часу доби. 7 Quote Link to post Share on other sites
Ворон 4,382 Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago Тільки що, Sanich сказав: Зрозуміло, що пенсіонерам немає великої різниці. Але є ще ті, хто ходять на роботу і наповнюють пенсійний фонд. Вони теж хочуть влітку після роботи мати досить світлого часу доби. Ми іне проти, нам добре завжди, що стосується часу. 1 Quote Link to post Share on other sites
ромео 35,265 Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago 24 минуты назад, Sanich сказал: тільки проблема в тому, що "дотемна" влітку настане на годину раніше при зимовому часі. Так я ще й розумна сова... 1 Quote Link to post Share on other sites
gardener 30,150 Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago 31 хвилину тому, ромео сказав: Так я ще й розумна сова... тобто любите не тільки довше спати, а й раніше лягти? 1 Quote Link to post Share on other sites
Sanich 23,360 Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago 58 хвилин тому, ромео сказав: Так я ще й розумна сова... Хто ж заперечує? До речі, хто вам заважає спати довго? Годинник? 2 Quote Link to post Share on other sites
ромео 35,265 Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago 46 минут назад, Sanich сказал: Хто ж заперечує? До речі, хто вам заважає спати довго? Годинник? Робота і "чувство долга" 4 Quote Link to post Share on other sites
whale 797 Posted 47 minutes ago Share Posted 47 minutes ago 1 2 Quote Link to post Share on other sites
Мико 69,343 Posted 19 minutes ago Share Posted 19 minutes ago Решение принято Quote Link to post Share on other sites