Олексiй Бджола Posted March 3, 2020 Share Posted March 3, 2020 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Анатолий Крутий Posted March 3, 2020 Share Posted March 3, 2020 Чекайте риженькі. Дядько Степан до вас уже пішов в гості і скоро у вас буде з гостинцями ... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gardener Posted March 4, 2020 Share Posted March 4, 2020 7 годин тому, Олексiй Бджола сказав: Ви теж їх бачите? 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rudakov Posted March 4, 2020 Author Share Posted March 4, 2020 11 часов назад, Олексiй Бджола сказал: Ага, и название разное. Только эффект одинаковый --------- Єфект різний бо рецептура різна Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rudakov Posted March 4, 2020 Author Share Posted March 4, 2020 3 часа назад, gardener сказал: Ви теж їх бачите? А казали що вже не вживаєте, а досі їх бачете ? Значить накопичується в крові все-таки алкоголь. Тепер ясно як достигнути самого надійного результату зберігання спирту - потрібто зберігати в собі. Все-таки @Даринка була права. 10 часов назад, Анатолий Крутий сказал: уже пішов в гості і скоро у вас буде з гостинцями ... А можна з цього місця детальніше: гостинці літрові чи пів-літрові ? і головне хто за все платить 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gardener Posted March 4, 2020 Share Posted March 4, 2020 8 годин тому, rudakov сказав: А казали що вже не вживаєте, коли? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rudakov Posted March 4, 2020 Author Share Posted March 4, 2020 В 22.02.2020 в 13:19, gardener сказал: я шістьма стаканами не п'ю 2 часа назад, gardener сказал: коли? 2 часа назад, gardener сказал: коли? 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gardener Posted March 5, 2020 Share Posted March 5, 2020 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rudakov Posted March 7, 2020 Author Share Posted March 7, 2020 1 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gardener Posted March 7, 2020 Share Posted March 7, 2020 9 годин тому, rudakov сказав: З наступаючим! 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Любомир Posted March 7, 2020 Share Posted March 7, 2020 43 хвилини тому, gardener сказав: З наступаючим! і з прийдешнім! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Владимир Иванович Posted March 7, 2020 Share Posted March 7, 2020 2 часа назад, gardener сказал: З наступаючим! А в Слов"янському календарі 8-9 березня день Лади і Лелі . І до речі майже всі церковні свята накладені на Старослов"янські . Кому цікаво можете пошукати . 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samitnyj Posted March 7, 2020 Share Posted March 7, 2020 40 хвилин тому, Владимир Иванович сказав: А в Слов"янському календарі 8-9 березня день Лади і Лелі . І до речі майже всі церковні свята накладені на Старослов"янські . Кому цікаво можете пошукати . 8 березня церковне св'ято? Чи то так, до слова? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gardener Posted March 7, 2020 Share Posted March 7, 2020 4 хвилини тому, samitnyj сказав: , до слова? 47 хвилин тому, Владимир Иванович сказав: до речі Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Владимир Иванович Posted March 7, 2020 Share Posted March 7, 2020 28 минут назад, samitnyj сказал: 8 березня церковне св'ято? Чи то так, до слова? 29 минут назад, samitnyj сказал: А в Слов"янському календарі 8-9 березня день Лади і Лелі А де в цьому реченні Ви побачили щось пов"язане з церквою , а далі стоїть крапка . Уважніше. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rudakov Posted March 7, 2020 Author Share Posted March 7, 2020 7 минут назад, Владимир Иванович сказал: А де в цьому реченні Ви побачили щось пов"язане з церквою , а далі стоїть крапка . Уважніше. Про оті керамічні будівлі із псевдо золотими кришами треба писати в іншому розділі форуму, як не крути прихожани мого монастиря вірять в : 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Владимир Иванович Posted March 7, 2020 Share Posted March 7, 2020 26 минут назад, rudakov сказал: прихожани мого монастиря вірять в Ця віра мені не цікава 28 минут назад, rudakov сказал: керамічні будівлі із псевдо золотими кришами Ця теж. 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Любомир Posted March 8, 2020 Share Posted March 8, 2020 9 годин тому, Владимир Иванович сказав: Ця віра мені не цікава Чи не краще сказати "Я живу тверезим". 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rudakov Posted March 8, 2020 Author Share Posted March 8, 2020 9 часов назад, Владимир Иванович сказал: Ця віра мені не цікава Ця теж. Тоді запрошуємо в РУН-віра Привітаємо з днем знищення котиків і ранніх квіточок. Зі святом жінки: 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gardener Posted March 8, 2020 Share Posted March 8, 2020 7 годин тому, Любомир сказав: "Я живу тверезим". Хіба то життя? 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Любомир Posted March 8, 2020 Share Posted March 8, 2020 48 хвилин тому, gardener сказав: Хіба то життя? Ой, а Ви чули...Спирт склеює еритроцити? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gardener Posted March 8, 2020 Share Posted March 8, 2020 5 хвилин тому, Любомир сказав: Ой, а Ви чули...Спирт склеює еритроцити? То ж добре. Попробуйте зламати одну березову гілочку, а потім віник 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Любомир Posted March 8, 2020 Share Posted March 8, 2020 2 години тому, gardener сказав: То ж добре. Попробуйте зламати одну березову гілочку, а потім віник Ви мені в зуби березові гілочки вставляєте... не гиржіть, бо видно, що кутні відсутні... якщо еритроцити зклеєні то то вже не кров, а каша і мозкова мережа проріджується і печінка спалюється... а вам лєтать охота... добро мені тут робите? дякую. Я краще неанонімно буду тверезо жити. Нє, ну а вам налию, хочте безголової, а хочте вина з головою чи медівки без ніг. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gardener Posted March 8, 2020 Share Posted March 8, 2020 13 хвилин тому, Любомир сказав: Я краще неанонімно буду тверезо жити. То Ви, мабуть, не в ту тему зайшли Ой. Оце - , забираю. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Любомир Posted March 9, 2020 Share Posted March 9, 2020 - Чи бувають алкоголіки анонімні? - Ні, алкоголіки неанонімні.Тему вдало названо. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts