PNS Posted February 18, 2020 Share Posted February 18, 2020 Только что, Мико сказал: Про конгрес треба писати а не про баб Так " доконгресувались" уже...Пока всі рвуть волосся на п'ятій точці, я, ( вважаю, як самий хитрий ) кардинально збільшую пасіку, звісно механізовану... Але всерівно помічниці 90 60 90 будуть потрібні, а вищєназвані нехай залишаються невдахам... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мико Posted February 18, 2020 Share Posted February 18, 2020 16 минут назад, PNS сказал: Так " доконгресувались" уже...Пока всі рвуть волосся на п'ятій точці, я, ( вважаю, як самий хитрий ) кардинально збільшую пасіку, звісно механізовану... Але всерівно помічниці 90 60 90 будуть потрібні, а вищєназвані нехай залишаються невдахам... 52 гривна за кг хорошо ,но и по 42 можно производить А на большой механизированной , да ещё с помощницами можно и по 32 гривна работать В моём семейном бюджете заложено 20 гривен кг . Всегда в передовиках с перевыполнением бюджета был Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nibond Posted February 18, 2020 Author Share Posted February 18, 2020 40 хвилин тому, ДобровоЛ сказав: то з цієї затії буде дуже гарний ПШИК Пане Леоніде, питання не в них, вони вже щось роблять. Власне, вони нікому нічого не винні. Кожен так само може витрачати свій час, кошти і здоров'я. Питання в тому, що ми всі інші будемо робити, щоб запобігти ухваленню цього законопроекту. Ваші пропозиції і дії. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanich Posted February 18, 2020 Share Posted February 18, 2020 42 хвилини тому, nibond сказав: Питання в тому, що ми всі інші будемо робити, щоб запобігти ухваленню цього законопроекту. Ваші пропозиції і дії. Вийти на акцію протесту. Іншого шляху немає. Ніхто за нас по кабінетах ніяких проблем не порішає - тільки вдавати вміють велику турботу про пасічників, прикриваючись статусами голів різних ГО та дивлячись де урвати можна. Влада боїться лише вулицю. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nibond Posted February 18, 2020 Author Share Posted February 18, 2020 10 хвилин тому, Sanich сказав: Вийти на акцію протесту. Іншого шляху немає. Ніхто за нас по кабінетах ніяких проблем не порішає - тільки вдавати вміють велику турботу про пасічників, прикриваючись статусами голів різних ГО та дивлячись де урвати можна. Влада боїться лише вулицю. На скільки мені відомо, саме ці люди і організовували всі акції протесту пасічників в Києві. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanich Posted February 18, 2020 Share Posted February 18, 2020 11 хвилину тому, nibond сказав: На скільки мені відомо, саме ці люди і організовували всі акції протесту пасічників в Києві. Так це дуже погано, коли аферисти стоять на чолі громадських рухів. Бо вони з однієї сторони запал збивають, а з іншої свої питання вирішують та піднімають свою статусність за рахунок простих громадян. Ще раз - номенкулатурщики ніколи нічого доброго не зроблять. Перевірено десятиліттями. 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nibond Posted February 18, 2020 Author Share Posted February 18, 2020 4 хвилини тому, Sanich сказав: Ще раз - номенкулатурщики ніколи нічого доброго не зроблять. Але і пасічник не буде цим займатись, хіба епізотично, хаотично і несистемно. А потрібно створювати саме систему, система завжди ефективніша, а система не існує без номенклатури. Проблема не в номенклатурі, а в тому яка система, або її відсутності. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanich Posted February 19, 2020 Share Posted February 19, 2020 8 годин тому, nibond сказав: Але і пасічник не буде цим займатись, хіба епізотично, хаотично і несистемно. А потрібно створювати саме систему, система завжди ефективніша, а система не існує без номенклатури. Проблема не в номенклатурі, а в тому яка система, або її відсутності. Якщо пасічник не буде цим займатися, то шахраї та чиновники будуть займатися пасічником. Результат очевидний. Номенкулатурщики можуть дійсно стати в пригоді, але не як голови організацій. Запам"ятайте - вони десятками років вчилися відшукувати персональний інтерес за чужий рахунок, прикриваючись фейковими ідеями та цінностями. (вчора вірили в комунізм та готові були служити партії до "останньої краплі крові"(бажано - не своєї), а сьогодні вже в церкві лоби б"ють один поперед одного). Тому - не самообманюйтесь. 6 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted February 19, 2020 Share Posted February 19, 2020 А щодо конкретного питання - про фото я сказав , а тепер і про оце - "Національний Конгрес Українських бджолярів" Так безграмотно написати назву "конгресу" міг хіба що другокласник! Бо вже, якщо не помиляюсь , у третьому класі навчають правопис власних назв. Навіть у назві зуміли принизити людину - БДЖОЛЯРА! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted February 19, 2020 Share Posted February 19, 2020 Хай ті "боси " хоч глянуть у Правопис - крім Національний , там все повинно писатися з малої букви! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted February 19, 2020 Share Posted February 19, 2020 1 година тому, Sanich сказав: Якщо пасічник не буде цим займатися, то шахраї та чиновники будуть займатися пасічником. Результат очевидний. Номенкулатурщики можуть дійсно стати в пригоді, але не як голови організацій. Запам"ятайте - вони десятками років вчилися відшукувати персональний інтерес за чужий рахунок, прикриваючись фейковими ідеями та цінностями. (вчора вірили в комунізм та готові були служити партії до "останньої краплі крові"(бажано - не своєї), а сьогодні вже в церкві лоби б"ють один поперед одного). Тому - не самообманюйтесь. Золоті слова! Це признак людей не впевнених у собі, але хитрих і падлючих. Тим не менш вони з конкретним недостатком розуму та явних признаків нехватки освіти та виховання. І це їх і відокремлює від решти. Та це не зупиняє цих осіб у прагненні до влади, як такої. Згадайте хоча б відомого діяча "рівізійної групи " , мого землячка з смт. Рокитного, що у нас тут прославився нападом на надання Броніславовичу звання "Заслужений пасічник ". 12 години тому, PNS сказав: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted February 19, 2020 Share Posted February 19, 2020 12 години тому, PNS сказав: Так " доконгресувались" уже...Пока всі рвуть волосся на п'ятій точці, я, ( вважаю, як самий хитрий ) кардинально збільшую пасіку, звісно механізовану... Але всерівно помічниці 90 60 90 будуть потрібні, а вищєназвані нехай залишаються невдахам... Ну, а що ж робити з 60-90-60 ? Це ж практично - безробітні... А їх значно більше у нас... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanich Posted February 19, 2020 Share Posted February 19, 2020 30 хвилин тому, ДобровоЛ сказав: Ну, а що ж робити з 60-90-60 ? Це ж практично - безробітні... А їх значно більше у нас... Не флудіть. Бо підете паритися. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nibond Posted February 19, 2020 Author Share Posted February 19, 2020 9 годин тому, ДобровоЛ сказав: Це признак людей не впевнених у собі, але хитрих і падлючих. Пане Леоніде, Ви не не уникайте відповіді на запитання - що Ви конкретно збираєтесь робити, щоб не допустити ухвалення законопроекту №2548. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted February 19, 2020 Share Posted February 19, 2020 12 хвилини тому, nibond сказав: Пане Леоніде, Ви не не уникайте відповіді на запитання - що Ви конкретно збираєтесь робити, щоб не допустити ухвалення законопроекту №2548. А нічого. Та й смайлики скінчилися. Я колись мав ранг державного службовця на рівні заступника глави облдержадміністрації. Отоді я щось мав робити й, повірте, робив за що був змушений повернутися на свою колишню роботу, хоч і з підвищеною посадою. А зараз я на пенсії і спостерігаю трохи збоку, як мою пенсію в п"ять раз зменшили в & еквіваленті. Отож ви, молодші, робіть так, як то потрібно.Молодим у нас - дорога. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nibond Posted February 19, 2020 Author Share Posted February 19, 2020 1 хвилину тому, ДобровоЛ сказав: А нічого. Як нічого. Хіба Вам все байдуже? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nibond Posted February 19, 2020 Author Share Posted February 19, 2020 21 година тому, PNS сказав: кардинально збільшую пасіку, звісно механізовану.. Невже більше 1 000 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted February 19, 2020 Share Posted February 19, 2020 2 хвилини тому, nibond сказав: Як нічого. Хіба Вам все байдуже? А від нас хіба щось залежить? Ви подивіться хто ж нами керує? Краще помовчу, бо обіцяв Санічу, а то ж як святе. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nibond Posted February 19, 2020 Author Share Posted February 19, 2020 11 хвилину тому, ДобровоЛ сказав: А від нас хіба щось залежить? Залежить, залежить. Потрібно тільки "зделаем их разом". 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted February 19, 2020 Share Posted February 19, 2020 31 хвилину тому, nibond сказав: Як нічого. Хіба Вам все байдуже? Ви про це? - "Комітет на засіданні 18 червня 2013 р. розглянув проект Закону про внесення змін до Сімейного кодексу України (щодо невідворотності обов’язку утримувати дитину особами, які позбавлені батьківських прав) (реєстр. № 2548 від 15.03.2013 р.), поданий народним депутатом України О.Зарубінським. Законопроектом пропонується внести зміни до Сімейного кодексу України, зокрема, зобов’язати суд приймати рішення про стягнення аліментів одночасно з процедурою позбавлення батьківських прав " Вами названо саме цей номер № 2548 . То мені це чітко по барабану! Я в гречки не стрибав і своїх дітей виховав і дав їм освіту. А дасть Бог , допоможу й внукам. А решта мене мало турбує, бо на те з мене подоходний налог 40 (сорок!) років регулярно прибирали. Ото з тих хапуг, визначеної нині вже чітко національності, і питайте куди вони ті кошти поділи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nibond Posted February 19, 2020 Author Share Posted February 19, 2020 51 хвилину тому, ДобровоЛ сказав: Комітет на засіданні 18 червня 2013 р. розглянув проект Закону про внесення змін до Сімейного кодексу України.............. реєстр. № 2548 від 15.03.2013 р Не вводьте форумчан в оману, тільки не того Оману, що Оман, а просто не кажіть неправдиву інформацію. Ви назвали законопроект ще ВР VII скликання, а нині вже ІХ, тобто, він вже давно не дійсний, бо законопроекти, які не розглянуті протягом каденції до наступної не переходять, обнуляються. Мова йде про законопроект №2548 від 6.12.2019 р, проти прийняття якого виступили громадські організації Національного Конгресу українських бджолярів. https://www.facebook.com/Пасічники-України-проти-пестицидів-1931148816996477/?epa=SEARCH_BOX https://growford.org.ua/publications/analiz-rizikiv-u-zakonoproekti-no-2548-vid-06122019-2 До речі, в плані ВР цей законопроект поставлений до розгляду на 1-6 березня. Часу обмаль, а пасічники навіть не знають про його існування. Кого винити будемо. Підприємці сьогодні вже під стінами ВР відстоюють свої права, а ми переймаємось поки що тільки кульками та пальто. Зараз небайдужі бджолярі і пасічницькі організації виходять на своїх депутатів і комітети ВР з вимогою відхилити цей законопроект. Для аргументації використовують аналітичний аналіз цього законопроекту https://growford.org.ua/publications/analiz-rizikiv-u-zakonoproekti-no-2548-vid-06122019-2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted February 19, 2020 Share Posted February 19, 2020 6 хвилин тому, nibond сказав: Не вводьте форумчан в оману, тільки не того Оману, що Оман, а просто не кажіть неправдиву інформацію. Ви назвали законопроект ще ВР VII скликання, а нині вже ІХ, тобто, він вже давно не дійсний, бо законопроекти, які не розглянуті протягом каденції до наступної не переходять, обнуляються. Мова йде про законопроект №2548 від 6.12.2019 р, проти прийняття якого виступили громадські організації Національного Конгресу українських бджолярів. Я включив пошук - а мені це й видало. Бо на кожному законопроекті мають бути ще й інші помітки. Словом, то не моє. Я своє вже відвоював і одержав "по заслугах" по самі оті, що кури несуть , вибачайте. Причину написав вище, тому не повторюватимусь щодо нашого державотворення... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nibond Posted February 19, 2020 Author Share Posted February 19, 2020 6 хвилин тому, ДобровоЛ сказав: Я своє вже відвоював і одержав "по заслугах" Ова, мені здавалось, що для Вас не було щасливішого часу, як тоді. Ви що, боїтесь звернутись до свого депутата, так би мовити, до слуги народу. Слузі наказувати потрібно, до того ж, кожен з нас Президент. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted February 19, 2020 Share Posted February 19, 2020 57 хвилин тому, nibond сказав: Ова, мені здавалось, що для Вас не було щасливішого часу, як тоді. Ви що, боїтесь звернутись до свого депутата, так би мовити, до слуги народу. Слузі наказувати потрібно, до того ж, кожен з нас Президент. Немає у мене вже смайликів, а жаль... Праві ви, - то був найщасливіший час, допоки не побачив першу свою внучку. Допоки самі чогось не доб'єтеся, ніхто вам так нічого й не піднесе. Дай Боже, щоб я був неправий! А я один раз був обдурений партійно і , дякую, більше вже ні в одну організацію не вступав і не вступлю. І з своїми чорнобильськими болячками вже й не хочу навіть бачити отих "слуг" відомого кольору й походження, знаючи на що вони здатні. Отож, вибачайте, вам і карти в руки.Але на останок хочу написати правильно назву "конгресу", вважайте це моїм посильним вкладом: Національний конгрес українських бджолярів . Так грамотно має писатися ця організація, якою цінною вона не була б. Це щоб до його членів хоч серйозно відносилися. І повірте, щиро бажаю вам успіхів пробити мур непорозумінь нашої влади! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nibond Posted February 19, 2020 Author Share Posted February 19, 2020 14 хвилини тому, ДобровоЛ сказав: Але на останок хочу написати правильно назву "конгресу", вважайте це моїм посильним вкладом: Дякую, надіюсь це точно допоможе пасічникам домогтися своїх вимог. 2 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts