Jump to content

Національний Конгрес Українських бджолярів

Recommended Posts

7 лютого 2020 року повноважні представники двох всеукраїнських спілок та понад десяти обласних і районних спілок пасічників в місті Біла Церква створили Платформу під назвою Національний Конгрес Українських Бджолярів.
   Двері широко відкриті для всіх, кому болять біди бджолярства!
   Богдан Лимар - голова ВГС "Пасічники України проти пестицидів"

5e4adb5225b56_.thumb.jpg.b742ccda493afe9580250776d35338cb.jpg

Національний Конгрес українських бджолярів створено в Україні  за ініціативи 9 громадських об’єднань бджолярів України
Це Платформа дружніх бджільницьких громадських організацій, що прийняли  спільне рішення про співпрацю у питаннях :
-    створення комплексного законодавства у галузі бджільництва щодо захисту бджіл від отруєння пестицидами, підтримки і захисту роботи бджоляра, захисту національного ринку продукції бджільництва;
-    вироблення спільних механізмів комунікацій та співпраці з виконавчою та законодавчою владою України щодо розвитку українського бджільництва;
-    організації спільної  роботи щодо реалізації завдання - створення Державної інспекції з бджільництва України як центрального органу виконавчої влади, діяльність якого спрямовується і координується Кабінетом Міністрів України, входить до системи органів виконавчої влади і забезпечує реалізацію державної політики у бджільницькій галузі агропромислового комплексу України;
-    реалізації спільних дорадчих, просвітницьких, науково-практичних, дослідницьких, інформаційних заходів  на користь бджолярів.
Національний Конгрес українських бджолярів запрошує дружні організації до єднання зусиль для відродження українського бджільництва саме з  турботою про бджолу і бджоляра.

На сьогодні маємо наступний список організацій

ГРОМАДСЬКА СПІЛКА "КИЇВСЬКА ОБЛАСНА СПІЛКА ПАСІЧНИКІВ" (ГС "КОСП")  ЄДРПОУ: 40578071

ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ "БІЛОЦЕРКІВСЬКЕ РАЙОННЕ ТОВАРИСТВО БДЖОЛЯРІВ" (ГО "БРТБ") ЄДРПОУ: 23568275

ГО "СПІЛКА ПАСІЧНИКІВ МІСТА РІВНОГО І РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ"  ЄДРПОУ: 40341870

ГО "ПАСІЧНИК ВОЛИНІ" ЄДРПОУ: 43411458

ЗАПОРІЗЬКЕ ОБЛАСНЕ БЛАГОДІЙНЕ ТОВАРИСТВО БДЖОЛЯРІВ ЄДРПОУ: 20507497

ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ ОБЛАСНА СПІЛКА ДНІПРОВСЬКИЙ ПАСІЧНИК  ЄДРПОУ: 33475756

ГО "ВСЕУКРАЇНСЬКЕ БРАТСТВО БДЖОЛЯРІВ УКРАЇНИ" ЄДРПОУ: 39477256

ГО "БДЖОЛЯРІ ПРИЛУЧЧИНИ" ЄДРПОУ: 38776503

ВСЕУКРАЇНСЬКА ГРОМАДСЬКА СПІЛКА "ПАСІЧНИКИ УКРАЇНИ ПРОТИ ПЕСТИЦИДІВ" КГО 1497236

Будь ласка, додайте на телефон додаток WhatsApp, ми додамо вас до загальної групи Національний Конгрес Українських Бджолярів (НКУБ)
Сторінка в facebook: https://www.facebook.com/Пасічники-України-проти-пестицидів-1931148816996477/

Лимар Богдан Федорович, тел: 097 480 9229,  096 685 9740

• Like 2

9 минут назад, nibond сказал:

(НКУБ)

Новий КУБ Замiсть ББУ 

А як же СПУ i Стретович ?

Сколько в гривнах взнос ?

• Like 1
  • Haha 1

2 хвилини тому, Мико сказав:

Новий КУБ Замiсть ББУ 

Сколько в гривнах взнос ?

Думаю для Вас це питання суто риторичне.

А може хватитить ліжка совати, а краще контингент поміняти?

• Like 2

4 хвилини тому, Ю.М. сказав:

А може хватитить ліжка совати, а краще контингент поміняти?

Якщо Ви можете поміняти, поміняйте, Я тільки за.
А тому підтримую всіх, хто бодай щось робить, чи хоч говорить про проблеми бджолярів.

От хто зараз взявся піднімати громадськість проти прийняття закону №2548 ? Ото ж то, виявляється вони єдині.

18 хвилин тому, Мико сказав:

30 хвилин тому, nibond сказав:

Це Платформа дружніх бджільницьких громадських організацій,

СПУ,  мабуть, не з дружніх:IMHO:

7 хвилин тому, gardener сказав:

СПУ,  мабуть, не з дружніх:IMHO:

Можливо Ви пропустили, але фактично цю платформу створили спілки, які після останнього з'їзду СПУ вийшли з неї.

Якщо і ці не влаштовують нашого пасічника, то  тоді напрошується запитання як в анекдоті про перебірливих жіночок "а якого х......  вам ще треба".

Якщо пасічники будуть тільки споглядати, то погані будуть всі. Я не впевнений, що навіть лежачи на дивані набереться 25 тис  проголосувати за петицію.

• Thanks 1

4 хвилини тому, nibond сказав:

Можливо Ви пропустили, але фактично цю платформу створили спілки, які після останнього з'їзду СПУ вийшли з неї.

я майже це і мав на  увазі

• Like 1

1 час назад, nibond сказал:

Думаю для Вас це питання суто риторичне.

Не не рiторiчне 

1 час назад, nibond сказал:

Якщо і ці не влаштовують нашого пасічника, то  тоді напрошується запитання як в анекдоті про перебірливих жіночок "а якого х......  вам ще треба".

Я навiть на своему каналi в ютубi викладав вiдео з участю Кiiвськоi i Бiлоцеркiвськоi спiлки 

• Like 1

2 часа назад, nibond сказал:

От хто зараз взявся піднімати громадськість проти прийняття закону №2548 ? Ото ж то, виявляється вони єдині.

Я б з Вами навіть погодився, якби не фігура в центрі...

• Like 2

17 хвилин тому, Ю.М. сказав:

Я не був на зборах і знаю про деталі не більше від Вас, але, думаю, "розкольникам" потрібні союзники, які обізнані в політичній кухні вищих ешелонів влади і вони добре знають хто є хто. Не думаю, що вона там буде першою скрипкою.

На скільки я зрозумів, Платформа не є офіційною ГО і не має якихось структур, це засіб об'єднання і координації зусиль розрізнених і незалежних ГО.

37 хвилин тому, Ю.М. сказав:

Відразу не звернув увагу. Згоден - це не про інтереси пасічників. Ця особа там, де пахнуть гроші. :)  З цього рою не буде нічого. На жаль, немає лідера серед даних організацій - інакше вони не допустили б там присутності одіозних організацій та персон. 

• Like 3
  • Thanks 1

це щось з опери: переливати з пустого в порожнє!?:umora: 

• Like 1

3 часа назад, nibond сказал:

7 лютого 2020 року повноважні представники двох всеукраїнських спілок та понад десяти обласних і районних спілок пасічників в місті Біла Церква створили Платформу під назвою Національний Конгрес Українських Бджолярів.

Національний Конгрес українських бджолярів створено в Україні  за ініціативи 9 громадських об’єднань бджолярів України
Лимар Богдан Федорович, тел: 097 480 9229,  096 685 9740

Уже зарегbстрирована?

1 час назад, Мико сказал:

Не не рiторiчне 

Я навiть на своему каналi в ютубi викладав вiдео з участю Кiiвськоi i Бiлоцеркiвськоi спiлки 

А где можно ознакомиться с Вашим и др. каналами в ютуб,  хорошо бы ссылки участникам форума предоставить,

так новые участники смогут лучше ознакомиться.

7 часов назад, brodyaga сказал:

А где можно ознакомиться с Вашим и др. каналами в ютуб,  хорошо бы ссылки участникам форума предоставить,

так новые участники смогут лучше ознакомиться.

Давать ссылки на ресурсы ютуба запрещено правилами 

19 часов назад, nibond сказал:

Я не був на зборах і знаю про деталі не більше від Вас, але, думаю, "розкольникам" потрібні союзники, які обізнані в політичній кухні вищих ешелонів влади

Борони Боже від таких союзників...:IMHO:

• Like 2
  • Haha 1

12 години тому, Мико сказав:

Давать ссылки на ресурсы ютуба запрещено правилами 

Якщо це ресурси не комерційного характеру, а стосуються тематики форуму, то дозволено.

Цитата

2. Забороняється також реклама інтернет-проектів (за винятком бджільницьких в відведених для цього темах).

4 минуты назад, nibond сказал:

Якщо це ресурси не комерційного характеру, а стосуються тематики форуму, то дозволено.

Раньше стояла ссылка на мой ютубканал , где я с голым торсом шарюсь у себя по пасеке 

Администрацией был предупреждён и ссылку рекомендовали убрать 

• Haha 1
  • Sad 1

2 хвилини тому, Мико сказав:

где я с голым торсом шарюсь

з ким :umora:

• Haha 1

17 минут назад, nibond сказал:
21 минуту назад, Мико сказал:

где я с голым торсом шарюсь

з ким

З помічницею 60 90 60, якій 21 рік :az: ( помічників виганяю, набираю у штат помічниць :umora:) Микола Іванович, це було тоді, коли відомий полтавський стриптизер Андрюха, на замовлення не менш відомого полтавського п'яниці Івана , забацав кліп, та назвав його" Гімном голозадих пасічників України". Шкода звичайно, але " маємо те, що маємо" . :)

• Like 1
  • Confused 1

34 минуты назад, PNS сказал:

З помічницею 60 90 60, якій 21 рік 

Тiльки параметри у неi 90-60-90 тодi були  :umora:

• Like 1
  • Haha 3

6 хвилин тому, Мико сказав:

Тiльки параметри у неi 90-60-90 тодi були  :umora:

А я уявив на хвильку 21-річну даму з параметрами 60-90-60!:rofl:

Только что, ДобровоЛ сказал:

А я уявив на хвильку 21-річну даму з параметрами 60-90-60!:rofl:

Про конгрес треба писати а не про баб 

• Haha 4

В 17.02.2020 в 19:29, nibond сказав:

Якщо вони так працювати будуть, як це нерізке фото зробили з тими пальто позаду  на стіні та клунками спереду  (а це вже є беззаперечна ознака їх роботи!) , то з цієї затії буде дуже гарний ПШИК !:IMHO:

8 хвилин тому, Мико сказав:

Про конгрес треба писати а не про баб 

Написав! :umora::wave:

• Like 2