nibond Posted February 17, 2020 Share Posted February 17, 2020 7 лютого 2020 року повноважні представники двох всеукраїнських спілок та понад десяти обласних і районних спілок пасічників в місті Біла Церква створили Платформу під назвою Національний Конгрес Українських Бджолярів. Двері широко відкриті для всіх, кому болять біди бджолярства! Богдан Лимар - голова ВГС "Пасічники України проти пестицидів" Національний Конгрес українських бджолярів створено в Україні за ініціативи 9 громадських об’єднань бджолярів України Це Платформа дружніх бджільницьких громадських організацій, що прийняли спільне рішення про співпрацю у питаннях : - створення комплексного законодавства у галузі бджільництва щодо захисту бджіл від отруєння пестицидами, підтримки і захисту роботи бджоляра, захисту національного ринку продукції бджільництва; - вироблення спільних механізмів комунікацій та співпраці з виконавчою та законодавчою владою України щодо розвитку українського бджільництва; - організації спільної роботи щодо реалізації завдання - створення Державної інспекції з бджільництва України як центрального органу виконавчої влади, діяльність якого спрямовується і координується Кабінетом Міністрів України, входить до системи органів виконавчої влади і забезпечує реалізацію державної політики у бджільницькій галузі агропромислового комплексу України; - реалізації спільних дорадчих, просвітницьких, науково-практичних, дослідницьких, інформаційних заходів на користь бджолярів. Національний Конгрес українських бджолярів запрошує дружні організації до єднання зусиль для відродження українського бджільництва саме з турботою про бджолу і бджоляра. На сьогодні маємо наступний список організацій ГРОМАДСЬКА СПІЛКА "КИЇВСЬКА ОБЛАСНА СПІЛКА ПАСІЧНИКІВ" (ГС "КОСП") ЄДРПОУ: 40578071 ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ "БІЛОЦЕРКІВСЬКЕ РАЙОННЕ ТОВАРИСТВО БДЖОЛЯРІВ" (ГО "БРТБ") ЄДРПОУ: 23568275 ГО "СПІЛКА ПАСІЧНИКІВ МІСТА РІВНОГО І РІВНЕНСЬКОГО РАЙОНУ" ЄДРПОУ: 40341870 ГО "ПАСІЧНИК ВОЛИНІ" ЄДРПОУ: 43411458 ЗАПОРІЗЬКЕ ОБЛАСНЕ БЛАГОДІЙНЕ ТОВАРИСТВО БДЖОЛЯРІВ ЄДРПОУ: 20507497 ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ ОБЛАСНА СПІЛКА ДНІПРОВСЬКИЙ ПАСІЧНИК ЄДРПОУ: 33475756 ГО "ВСЕУКРАЇНСЬКЕ БРАТСТВО БДЖОЛЯРІВ УКРАЇНИ" ЄДРПОУ: 39477256 ГО "БДЖОЛЯРІ ПРИЛУЧЧИНИ" ЄДРПОУ: 38776503 ВСЕУКРАЇНСЬКА ГРОМАДСЬКА СПІЛКА "ПАСІЧНИКИ УКРАЇНИ ПРОТИ ПЕСТИЦИДІВ" КГО 1497236 Будь ласка, додайте на телефон додаток WhatsApp, ми додамо вас до загальної групи Національний Конгрес Українських Бджолярів (НКУБ) Сторінка в facebook: https://www.facebook.com/Пасічники-України-проти-пестицидів-1931148816996477/ Лимар Богдан Федорович, тел: 097 480 9229, 096 685 9740 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мико Posted February 17, 2020 Share Posted February 17, 2020 9 минут назад, nibond сказал: (НКУБ) Новий КУБ Замiсть ББУ А як же СПУ i Стретович ? Сколько в гривнах взнос ? 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nibond Posted February 17, 2020 Author Share Posted February 17, 2020 2 хвилини тому, Мико сказав: Новий КУБ Замiсть ББУ А як же СПУ i Стретович ? Сколько в гривнах взнос ? Думаю для Вас це питання суто риторичне. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ю.М. Posted February 17, 2020 Share Posted February 17, 2020 А може хватитить ліжка совати, а краще контингент поміняти? 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nibond Posted February 17, 2020 Author Share Posted February 17, 2020 4 хвилини тому, Ю.М. сказав: А може хватитить ліжка совати, а краще контингент поміняти? Якщо Ви можете поміняти, поміняйте, Я тільки за. А тому підтримую всіх, хто бодай щось робить, чи хоч говорить про проблеми бджолярів. От хто зараз взявся піднімати громадськість проти прийняття закону №2548 ? Ото ж то, виявляється вони єдині. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gardener Posted February 17, 2020 Share Posted February 17, 2020 18 хвилин тому, Мико сказав: А як же СПУ i Стретович ? 30 хвилин тому, nibond сказав: Це Платформа дружніх бджільницьких громадських організацій, СПУ, мабуть, не з дружніх Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nibond Posted February 17, 2020 Author Share Posted February 17, 2020 7 хвилин тому, gardener сказав: СПУ, мабуть, не з дружніх Можливо Ви пропустили, але фактично цю платформу створили спілки, які після останнього з'їзду СПУ вийшли з неї. Якщо і ці не влаштовують нашого пасічника, то тоді напрошується запитання як в анекдоті про перебірливих жіночок "а якого х...... вам ще треба". Якщо пасічники будуть тільки споглядати, то погані будуть всі. Я не впевнений, що навіть лежачи на дивані набереться 25 тис проголосувати за петицію. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gardener Posted February 17, 2020 Share Posted February 17, 2020 4 хвилини тому, nibond сказав: Можливо Ви пропустили, але фактично цю платформу створили спілки, які після останнього з'їзду СПУ вийшли з неї. я майже це і мав на увазі 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мико Posted February 17, 2020 Share Posted February 17, 2020 1 час назад, nibond сказал: Думаю для Вас це питання суто риторичне. Не не рiторiчне 1 час назад, nibond сказал: Можливо Ви пропустили, але фактично цю платформу створили спілки, які після останнього з'їзду СПУ вийшли з неї. Якщо і ці не влаштовують нашого пасічника, то тоді напрошується запитання як в анекдоті про перебірливих жіночок "а якого х...... вам ще треба". Я навiть на своему каналi в ютубi викладав вiдео з участю Кiiвськоi i Бiлоцеркiвськоi спiлки 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ю.М. Posted February 17, 2020 Share Posted February 17, 2020 2 часа назад, nibond сказал: От хто зараз взявся піднімати громадськість проти прийняття закону №2548 ? Ото ж то, виявляється вони єдині. Я б з Вами навіть погодився, якби не фігура в центрі... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nibond Posted February 17, 2020 Author Share Posted February 17, 2020 17 хвилин тому, Ю.М. сказав: Я б з Вами навіть погодився, якби не фігура в центрі... Я не був на зборах і знаю про деталі не більше від Вас, але, думаю, "розкольникам" потрібні союзники, які обізнані в політичній кухні вищих ешелонів влади і вони добре знають хто є хто. Не думаю, що вона там буде першою скрипкою. На скільки я зрозумів, Платформа не є офіційною ГО і не має якихось структур, це засіб об'єднання і координації зусиль розрізнених і незалежних ГО. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanich Posted February 17, 2020 Share Posted February 17, 2020 37 хвилин тому, Ю.М. сказав: Я б з Вами навіть погодився, якби не фігура в центрі... Відразу не звернув увагу. Згоден - це не про інтереси пасічників. Ця особа там, де пахнуть гроші. З цього рою не буде нічого. На жаль, немає лідера серед даних організацій - інакше вони не допустили б там присутності одіозних організацій та персон. 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мішаня Ukrainian Beekeeper Posted February 17, 2020 Share Posted February 17, 2020 це щось з опери: переливати з пустого в порожнє!? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brodyaga Posted February 17, 2020 Share Posted February 17, 2020 3 часа назад, nibond сказал: 7 лютого 2020 року повноважні представники двох всеукраїнських спілок та понад десяти обласних і районних спілок пасічників в місті Біла Церква створили Платформу під назвою Національний Конгрес Українських Бджолярів. Двері широко відкриті для всіх, кому болять біди бджолярства! Богдан Лимар - голова ВГС "Пасічники України проти пестицидів" Національний Конгрес українських бджолярів створено в Україні за ініціативи 9 громадських об’єднань бджолярів УкраїниЛимар Богдан Федорович, тел: 097 480 9229, 096 685 9740 Уже зарегbстрирована? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brodyaga Posted February 17, 2020 Share Posted February 17, 2020 1 час назад, Мико сказал: Не не рiторiчне Я навiть на своему каналi в ютубi викладав вiдео з участю Кiiвськоi i Бiлоцеркiвськоi спiлки А где можно ознакомиться с Вашим и др. каналами в ютуб, хорошо бы ссылки участникам форума предоставить, так новые участники смогут лучше ознакомиться. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мико Posted February 18, 2020 Share Posted February 18, 2020 7 часов назад, brodyaga сказал: А где можно ознакомиться с Вашим и др. каналами в ютуб, хорошо бы ссылки участникам форума предоставить, так новые участники смогут лучше ознакомиться. Давать ссылки на ресурсы ютуба запрещено правилами Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ю.М. Posted February 18, 2020 Share Posted February 18, 2020 19 часов назад, nibond сказал: Я не був на зборах і знаю про деталі не більше від Вас, але, думаю, "розкольникам" потрібні союзники, які обізнані в політичній кухні вищих ешелонів влади Борони Боже від таких союзників... 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nibond Posted February 18, 2020 Author Share Posted February 18, 2020 12 години тому, Мико сказав: Давать ссылки на ресурсы ютуба запрещено правилами Якщо це ресурси не комерційного характеру, а стосуються тематики форуму, то дозволено. Цитата 2. Забороняється також реклама інтернет-проектів (за винятком бджільницьких в відведених для цього темах). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мико Posted February 18, 2020 Share Posted February 18, 2020 4 минуты назад, nibond сказал: Якщо це ресурси не комерційного характеру, а стосуються тематики форуму, то дозволено. Раньше стояла ссылка на мой ютубканал , где я с голым торсом шарюсь у себя по пасеке Администрацией был предупреждён и ссылку рекомендовали убрать 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nibond Posted February 18, 2020 Author Share Posted February 18, 2020 2 хвилини тому, Мико сказав: где я с голым торсом шарюсь з ким 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PNS Posted February 18, 2020 Share Posted February 18, 2020 17 минут назад, nibond сказал: 21 минуту назад, Мико сказал: где я с голым торсом шарюсь з ким З помічницею 60 90 60, якій 21 рік ( помічників виганяю, набираю у штат помічниць ) Микола Іванович, це було тоді, коли відомий полтавський стриптизер Андрюха, на замовлення не менш відомого полтавського п'яниці Івана , забацав кліп, та назвав його" Гімном голозадих пасічників України". Шкода звичайно, але " маємо те, що маємо" . 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мико Posted February 18, 2020 Share Posted February 18, 2020 34 минуты назад, PNS сказал: З помічницею 60 90 60, якій 21 рік Тiльки параметри у неi 90-60-90 тодi були 1 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted February 18, 2020 Share Posted February 18, 2020 6 хвилин тому, Мико сказав: Тiльки параметри у неi 90-60-90 тодi були А я уявив на хвильку 21-річну даму з параметрами 60-90-60! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мико Posted February 18, 2020 Share Posted February 18, 2020 Только что, ДобровоЛ сказал: А я уявив на хвильку 21-річну даму з параметрами 60-90-60! Про конгрес треба писати а не про баб 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted February 18, 2020 Share Posted February 18, 2020 В 17.02.2020 в 19:29, nibond сказав: 7 лютого 2020 року повноважні представники двох всеукраїнських спілок та понад десяти обласних і районних спілок пасічників в місті Біла Церква створили Платформу під назвою Національний Конгрес Українських Бджолярів. Двері широко відкриті для всіх, кому болять біди бджолярства! Богдан Лимар - голова ВГС "Пасічники України проти пестицидів" Національний Конгрес українських бджолярів створено в Україні за ініціативи 9 громадських об’єднань бджолярів України Якщо вони так працювати будуть, як це нерізке фото зробили з тими пальто позаду на стіні та клунками спереду (а це вже є беззаперечна ознака їх роботи!) , то з цієї затії буде дуже гарний ПШИК ! 8 хвилин тому, Мико сказав: Про конгрес треба писати а не про баб Написав! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts