Cfif Posted January 28, 2020 Share Posted January 28, 2020 10 часов назад, ДобровоЛ сказал: Прикупив я насіння його трохи і теж у Києві на Охтирській 6-Б. Це Ваш магазин?? чого ви його в каждому своєму пості рекламуєте??? С початку . ну думаю сподобався чоловікові, всяке буває.... потім стало вже смішно. а теперь дратує вже ваша торгова точка....!! 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted January 28, 2020 Share Posted January 28, 2020 Розповіді особливо про нові мелоноси найчастіше закінчуються запитаннями , а де це можна придбати і що це коштуватиме, а також відгуками про постачальників. От і вирішив створити тут таку потрібну тему і потроху її заповнювати відгуками. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted January 28, 2020 Share Posted January 28, 2020 Довго я пару років тому шукав однорічний буркун. І ось зустрів накінець об"яву, дякуючи @davolodya . Обов"язково замовлю - він цвіте пізніше дворічних. http://tochok.info/topic/14408-продаж-насіння-білого-однорічного-буркуна/ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luka Posted February 2, 2020 Share Posted February 2, 2020 В 28.01.2020 в 17:30, ДобровоЛ сказав: Довго я пару років тому шукав однорічний буркун. І ось зустрів накінець об"яву, дякуючи @davolodya . Обов"язково замовлю - він цвіте пізніше дворічних. Ищу ами зубную. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted March 29, 2020 Share Posted March 29, 2020 02.02.2020 в 22:11, luka сказав: Ищу ами зубную. Вона є в столиці на Охтирський 6Б. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwlo Posted March 29, 2020 Share Posted March 29, 2020 брал семена в пчелосаде в 2019 году,ничего не взошло 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts