Скіталець Posted June 25, 2010 Share Posted June 25, 2010 Дуже прошу вислати хоча декілька насінин цього чудового дерева. Багато про нього читав, а от насіння ніде знайти не можу.... Десь читав оголошення про продаж саджанців - але там деруть в три шкури (не для мого бюджету). Скажу чесно що бартер для мене не доступний - в мене не має ніякого насіння.... Тому будь-ласка, якщо хто може вислати декілька насінин звяжіться в зі мною в приват, або дайте відповідь тут .... Буду дуже вдячний 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sij Posted July 2, 2010 Share Posted July 2, 2010 Оце маленька Еводія, через кілька років зацвіте Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Скіталець Posted October 10, 2010 Share Posted October 10, 2010 Дякую Вам Mashika Нарешті отримав від Вас бандероль з насінням. Дуже прошу поділитися інформацією як хто висівав, терміни схожості і інші рекомендації.... Дякую наперед Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Паланочка Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 А мені Бортник прислав насіння за що йому велике спасибі отаке виросло ... на той рік піде надвір . правда схожість в мене вийшло не дуже то теж цікаво про терміни схожості і інші рекомендації. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
glider Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 Мені, нажаль, не надіслали, хоча адресу в ПС запросили Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бортник Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 Мені, нажаль, не надіслали, хоча адресу в ПС запросили Вислав усім, кому обіцяв. Зараз вже не маю насіння. То треба дякувати Машиці - він презентував насіння минулого року на зібранні у діда Василя. Отож і я поділився з кількома точківцями. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
glider Posted October 12, 2010 Share Posted October 12, 2010 Сьгодні одержав відповідь в ПС. Усіх дякую, особливо Mashika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sij Posted November 14, 2010 Share Posted November 14, 2010 Розсадив свою дворічну Еводію в більш просторішу грядку, ще рік хай росте в городі 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
glider Posted February 10, 2011 Share Posted February 10, 2011 Одержав бандероль з насінням від Mashika, за що його щиро дякую! Підкажіть, знатоки, в які строки і як краще висаджувати насіння для сходів, як доглядати, коли висаджувати у відкритий грунт? Жаль портити насіння, хотілось би докладну інформацію. Дякую! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sij Posted February 12, 2011 Share Posted February 12, 2011 Я садив у ящиках, в грунті, в стаканчиках, в різних грунтах, але зійшли всі добре, головне вчасно прополювати не давати бур‘ну рости. Садити краще коли уже потепліє, насіння скоріше проростає. В перший рік потрібний постійний догляд, прополювати, поливати, зрихлювати землю. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
glider Posted February 13, 2011 Share Posted February 13, 2011 sij,, дякую! А насіння сильно звглибляли при посадці? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gucul Posted February 13, 2011 Share Posted February 13, 2011 Цікаве деревце.А в Україні саджанці еводії десь можна придбати? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sij Posted February 13, 2011 Share Posted February 13, 2011 А насіння сильно звглибляли при посадці? ← Я садив 1-1.5 см А в Україні саджанці еводії десь можна придбати? ← Хіба що в ботанічному саду в Києві, а насіння в Машіки Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skif Posted February 14, 2011 Share Posted February 14, 2011 Чи є можливість вислати хоч невелику кількість насіння еводії? Поділюся насінням ехінацеї, лофанта анісового, огіркової трави, ваточника сирійського. Адресу в особисте повідомлення. зустрів у вашому повідомленні цікаві трави, але на ваточник потрапив на статтю http://gazeta.ua/index.php?id=348051 , де є така цитата: "Нектар ваточника для бджіл не шкідливий. Але коли людині з’їсти ложку меду, то вона почуствує себе погано" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
glider Posted February 20, 2011 Share Posted February 20, 2011 Ще одне питання відносно euodia. Через який приблизно термін насіння сходить після посадки в грунт? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Иосифович Posted February 25, 2011 Share Posted February 25, 2011 Вопрос спецам по выращиванию ЕВОДИИ --боится ли подпочвенную влагу, и надпочвенную? У меня рядом не высокий остров /2 -3га/, процентов на 50 зарос ивой, можно было бы попытаться залесить еводией, но он иногда подтопляется паводками. Если реально --- помогите семенами, советами, а труд я возьму на себя. Отпишитесь. Спасибо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Скіталець Posted March 8, 2011 Share Posted March 8, 2011 Якщо в кого буде можливість сфотографувати всходи Еводії, або маленькі рослини і викласти їх тут - буду дуже вдячний.... А то в мене насходило щось і я ніяк не можу визначити що з них Єводія Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuznec Posted March 8, 2011 Share Posted March 8, 2011 у ково на даный момент есть семена? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Паланочка Posted March 8, 2011 Share Posted March 8, 2011 Якщо в кого буде можливість сфотографувати всходи Еводії, або маленькі рослини і викласти їх тут - буду дуже вдячний.... opr06K93.gif А то в мене насходило щось і я ніяк не можу визначити що з них Єводія sad.gif ? А ви передивіться тему тут є фото, і маленькі і великі Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Скіталець Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 Якщо в кого буде можливість сфотографувати всходи Еводії, або маленькі рослини і викласти їх тут - буду дуже вдячний.... opr06K93.gif А то в мене насходило щось і я ніяк не можу визначити що з них Єводія sad.gif ? А ви передивіться тему тут є фото, і маленькі і великі Всі фото які є в Інтернеті (яких навіть тут на форумі не має) я вже передивився... тому і написав Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuznec Posted March 16, 2011 Share Posted March 16, 2011 Подскажите где можно купить семена этого растения? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Скіталець Posted March 30, 2011 Share Posted March 30, 2011 Подскажите где можно купить семена этого растения? Знайшов точку продажі насіння - за 60 грам - 41 долар - передоплатою (ціна насіння разом з пересилкою з Росії) Як на мене, да дорогувато виходить, але дві третини ціни получається за пересилку... Якщо комусь цікаво, то можу опублікувати е-мейл Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuznec Posted April 5, 2011 Share Posted April 5, 2011 Подскажите где можно купить семена этого растения? Знайшов точку продажі насіння - за 60 грам - 41 долар - передоплатою (ціна насіння разом з пересилкою з Росії) Як на мене, да дорогувато виходить, але дві третини ціни получається за пересилку... Якщо комусь цікаво, то можу опублікувати е-мейл Да дороговато.И не хочется связыватся с незнакомцами по предоплате.Кинут. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHURIKfCH Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 Спасибо Masika за семена эводии,но ни у меня ни у друзей,с которыми поделился они не взошли,может быть их нужно стратифицировать? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHURIKfCH Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 п/с Кое-какая полезная информация нашлась здесь http://translate.google.com.ua/translate?h...%26prmd%3Dimvns Это сразу с гугловским переводчиком. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts