Roman92 1 Posted January 24, 2020 Share Posted January 24, 2020 Почав виготовляти мед із шоколадом - на смак справді як Нутелла! Дуже смачно! Але, що мене тішить найбільше - натуральне та без цукру, як мені подобається. Кого зацікавить, загугліть сайт Свій мед, там в останній статті розказав про те, як роблю мед із шоколадом https://sviymed.com/novosty/41-pchelovodstvo/378-nutella-po-ukrainski-pasechnik-izobrel-naturalnyj-analog-populyarnoj-pasty Але не знаю, чи можна тут залишати посилання. 1 Quote Link to post Share on other sites
uam_63 3,520 Posted January 26, 2020 Share Posted January 26, 2020 Почав виготовляти мед із шоколадом - на смак справді як Нутелла! Дуже смачно! Але, що мене тішить найбільше - натуральне та без цукру, як мені подобається. Кого зацікавить, загугліть сайт Свій мед, там в останній статті розказав про те, як роблю мед із шоколадом https://sviymed.com/novosty/41-pchelovodstvo/378-nutella-po-ukrainski-pasechnik-izobrel-naturalnyj-analog-populyarnoj-pasty Але не знаю, чи можна тут залишати посилання.За винахід 5 балів.Але питання в іншому це ви рекламуєте продукцію чи хочете поділитись як виготовити в домашніх умовах?Надіслано від мого SM-A520F, використовуючи Tapatalk 2 Quote Link to post Share on other sites
Николай S 16,471 Posted March 10, 2020 Share Posted March 10, 2020 26.01.2020 в 09:32, uam_63 сказав: За винахід 5 балів. Але питання в іншому це ви рекламуєте продукцію чи хочете поділитись як виготовити в домашніх умовах? Надіслано від мого SM-A520F, використовуючи Tapatalk Я б не спішив відразу давати всі 5 балів, хоча 4 можна ставити лише за те, що людина вроді ділиться інформацією, з другого боку, крем-мед, це один продукт а мед-суфле зовсім інше, зацікавлених слід звернути на це увагу. Quote Link to post Share on other sites
Gigabyte 114 Posted January 31 Share Posted January 31 26.01.2020 в 09:32, uam_63 сказав: За винахід 5 балів. Але питання в іншому це ви рекламуєте продукцію чи хочете поділитись як виготовити в домашніх умовах? Хотят поделится способом покупки "Приобрести шокомед можно напрямую с нашей пасеки" ))) Quote Link to post Share on other sites
Рудаков Юрий 2,040 Posted March 29 Share Posted March 29 Мед какао ...собранный с плантаций какао Quote Link to post Share on other sites
ромео 36,546 Posted Wednesday at 05:55 PM Share Posted Wednesday at 05:55 PM Quote Link to post Share on other sites