Петрович 49 1,975 Posted January 19 Share Posted January 19 4 часа назад, blek-269 сказал: Если нормальный тернет то не надо не каких приставок всё есть смотри не хочу В Харькове - то нормальный. На пасеке (граница с Луганской обл.) иное дело... Но я не об этом. Тронул Вас, т.к. хотелось узнать квалифицированный взгляд на техническую сторону изделия. На мой взгляд, там две полоски фольги и от Японии это далековато . Quote Link to post Share on other sites
blek-269 7,289 Posted January 19 Share Posted January 19 20 минут назад, Петрович 49 сказал: В Харькове - то нормальный. На пасеке (граница с Луганской обл.) иное дело... Но я не об этом. Тронул Вас, т.к. хотелось узнать квалифицированный взгляд на техническую сторону изделия. На мой взгляд, там две полоски фольги и от Японии это далековато . Я не знал даже про это чудо антенну . Ну тут немного по шуршал по паутине и узнал что это лохотрон вот этому доказательства https://www.youtube.com/watch?v=JrPKEiGG9Sc . Я бы посмотрел у местных какие стоят антенны .У меня тут проблема что точёк стоит в овраге и сигнал не доходит . Может с Ново-Айдара будет или Луганск , не знаю .Антенну делал Харченка , а что получится не знаю. 1 1 Quote Link to post Share on other sites
Петрович 49 1,975 Posted January 20 Share Posted January 20 Спасибо! Приятно в "паутине" находить единомышленников. Удачи! 1 Quote Link to post Share on other sites
larson 5,384 Posted January 21 Share Posted January 21 В 19.01.2021 в 21:03, blek-269 сказал: Антенну делал Харченка , а что получится не знаю. я також зробив цю антену , не працює,зона сильно не впевненого прийому, і так було у всі часи, тільки польки ситуацію спасали, згадав що на горищі валяється радянська Гамма , спробував її , без усілка майже не працювала, але працювала, а хорченко взагалі ніяких признаків, поставив усілок від польки прям на горищі ( кабель перерізав і втулив туди), все працює, може аби замінив після цього гаму на харченко то і вона запрацювала , але проблема вирішина, вже не хочу експерементувати. 1 Quote Link to post Share on other sites
blek-269 7,289 Posted January 21 Share Posted January 21 2 часа назад, larson сказал: я також зробив цю антену , не працює,зона сильно не впевненого прийому, і так було у всі часи, тільки польки ситуацію спасали, згадав що на горищі валяється радянська Гамма , спробував її , без усілка майже не працювала, але працювала, а хорченко взагалі ніяких признаків, поставив усілок від польки прям на горищі ( кабель перерізав і втулив туди), все працює, може аби замінив після цього гаму на харченко то і вона запрацювала , але проблема вирішина, вже не хочу експерементувати. Хорошо по экспериментируем с платой ,надо попробовать сигнал поймать , у меня сзади ромбов стоит экран от польки . Сейчас нет времени рамки надо чистить да холодно , а вот когда при едим на точёк тогда и время вечером будет 1 Quote Link to post Share on other sites
Ivan S 1,315 Posted January 21 Share Posted January 21 3 часа назад, larson сказал: я також зробив цю антену , не працює,зона сильно не впевненого прийому, і так було у всі часи, тільки польки ситуацію спасали, згадав що на горищі валяється радянська Гамма , спробував її , без усілка майже не працювала, але працювала, а хорченко взагалі ніяких признаків, поставив усілок від польки прям на горищі ( кабель перерізав і втулив туди), все працює, може аби замінив після цього гаму на харченко то і вона запрацювала , але проблема вирішина, вже не хочу експерементувати. Правильний біквадрат Харченка має підсилення 4дб, з рефлектором 7дб. У правильних польок(4 метелика) близько 10дб. Різниця 3дб це в 2 рази... Плюс ще підсилювач витягує, і компенсує втрати по кабелю. Із дальнобійних найкращі хвильовий каналал, там і більше 20дб можна зробити, правда антенна для дцм хвиль буде дуже довга, ще й сильно вузькодіапазонна. І без спецвимірювань на коліні таку не зібрати. Логарифмічна буде широкодіапазонна, але максимальне підсилення здається в них до 12дб, на практиці 8-10дб. Потрійний квадрат теж нормальні, особливо якщо зібрати стек із 4 шт. Зустрічав ще інфо про об"ємну ромбовидну, забивав колись її схему в емуляторі показала підсилення здається 16дб, більше підходить для верхнього діапазону дцм 800мгц і вище. Ще є схема оригінальної правильної польки(насправді це антени канадійки, у поляків вже репліки) з 6 метеликами, та теж має 15-16дб в діапазоні від 470 до 790мгц. 2 1 Quote Link to post Share on other sites
Ivan S 1,315 Posted January 21 Share Posted January 21 1 час назад, blek-269 сказал: Хорошо по экспериментируем с платой ,надо попробовать сигнал поймать , у меня сзади ромбов стоит экран от польки . Сейчас нет времени рамки надо чистить да холодно , а вот когда при едим на точёк тогда и время вечером будет На яку частоту робили? Екран на біквадрат краще суцільний, або з ячейкою максимум 1/10 довжини хвилі. Quote Link to post Share on other sites
gardener 32,102 Posted January 21 Share Posted January 21 2 години тому, Ivan S сказав: Правильний біквадрат Харченка мій малий (ну який малий) колись міряв. паяв - нічого не показувало, а зкрутив з люмінію на коліні, приблизно - то показувала нормально. 1 Quote Link to post Share on other sites
Ivan S 1,315 Posted January 21 Share Posted January 21 33 минуты назад, gardener сказал: мій малий (ну який малий) колись міряв. паяв - нічого не показувало, а зкрутив з люмінію на коліні, приблизно - то показувала нормально. Пам"ятаю, в дитинстві колись так вдало обпутав вікно і люстру в хаті дротами, підключеними до касетника з приймачем, що радіо ловилось тільки заграничне)) Але спать у кімнаті було неможливо, голова боліла. 1 Quote Link to post Share on other sites
nibond 6,968 Posted January 21 Share Posted January 21 02.01.2021 в 17:43, aleksandrfeed сказав: Надоело где попало смотреть футбольные матчи , в этом году подключил платную подписку на олл ТВ за 100 грн в месяц . Удобно ! проплачиваю только те месяцы когда футбол ! не реклама )))) может кто тоже страдает... Весь спорт, в тому числі і футбол, всі світові і континентальні турніри, всі європейські ліги. Все безкоштовно. http://livetv380.me/allupcomingsports/1/ На Mozilla Firefox бажано встановити додаток Ace Script, тоді якість і стійкість трансляції чудові. 1 Quote Link to post Share on other sites
bosik2017 658 Posted Monday at 12:58 PM Share Posted Monday at 12:58 PM 02.01.2021 в 17:43, aleksandrfeed сказав: Надоело где попало смотреть футбольные матчи , в этом году подключил платную подписку на олл ТВ за 100 грн в месяц . Удобно ! проплачиваю только те месяцы когда футбол ! не реклама )))) может кто тоже страдает... За наявності нормального интернету провайдерів телебачення є багато. Особисто дивлюсь Sweet tv (260 каналов + Футбол 1,2 HD) з нехитрим замутом 25,00 грн в місяць. Кидаю людині кожен місяць на шоколадку і маю 260 каналів з активованим футболом 1,2,3 HD. (кому цікаво можете черкнути в ПП) А то блін подуріли з тими оплатами за телеканали, нормально так беруть по дві сотні в місяць. 1 Quote Link to post Share on other sites