Jump to content

Телебачення

ромео
 Share

Recommended Posts

9 минут назад, Николай S сказал:

Ну іііі... вже отримав, встановив, скільки все обішлося????7

нічого ще не отримав... вихідні... замовляв у п'ятницю після обіду...

тюнер - 312грн, антена - 125грн... 

встановлю трохи згодом, треба ще нового кабелю купити...

• Like 2

5 хвилин тому, ромео сказав:

Ваш телик вже в літах...

так що нових функцій не має

Ось можете подивитись

http://mobilend.com.ua/lcdtv/toshiba/toshiba-39p2300.html

Поддержка телевизионных стандартов Toshiba 39P2300
PAL да
SECAM да
NTSC да
DVB-T нет
DVB-T MPEG4 нет
DVB-T2 нет
DVB-C нет
DVB-C MPEG4 нет
DVB-S нет
DVB-S2 нет

Дякую, вже понятно, тому нові запитання яку саме модель тюнера брав, в чому їх різниця, на відео торохтить швидко не врубаюсь.:umora:

• Like 1
  • Haha 1

7 минут назад, Николай S сказал:

Дякую, вже понятно, тому нові запитання яку саме модель тюнера брав, в чому їх різниця, на відео торохтить швидко не врубаюсь.:umora:

ну і скільки виложив

антену ось тут за 125 (вже 150) 

https://lgantenna.prom.ua/p672991139-2083-eurosky-003.html

тюнер T2BOX-302iD

чому його? Бо він єдиний із дешевих, який має 512 МБ оперативки. У інших як правило по 64МБ... Крім того пульт має функцію навчання. Тобто ним можна управляти як тюнером так і телевізором...

Брав за 312 грн. Але на тому сайті вже підняли до 322грн. 

Зате можу порадити іншу точку - там знижка - 292 грн...

https://t2tv.com.ua/p783091292-t2box-302id.html?gclid=Cj0KCQiAmZDxBRDIARIsABnkbYTiD2dfWEwkeS9tUj2mt6V5KrrtF9ANBc5JsspaUDmy_ucH5B3wCzIaAp3QEALw_wcB

• Like 1

6 хвилин тому, ромео сказав:

тюнер T2BOX-302iD

чому його? Бо він єдиний із дешевих, який має 512 МБ оперативки. У інших як правило по 64МБ... Крім того пульт має функцію навчання. Тобто ним можна управляти як тюнером так і телевізором...

Зате можу порадити іншу точку - там знижка - 292 грн...

https://t2tv.com.ua/p783091292-t2box-302id.html?gclid=Cj0KCQiAmZDxBRDIARIsABnkbYTiD2dfWEwkeS9tUj2mt6V5KrrtF9ANBc5JsspaUDmy_ucH5B3wCzIaAp3QEALw_wcB

дякую.....я по відео так зрозумів що до цього тюнера можна підключити другий телик?

17 минут назад, Николай S сказал:

яку саме модель тюнера брав, в чому їх різниця

на відео два тюнера однієї серії. Різниці в характеристиках нема. Той, дорожчий, має металевий корпус, у дешевшого - пластик

• Confused 1

1 хвилину тому, ромео сказав:

на відео два тюнера однієї серії. Різниці в характеристиках нема. Той, дорожчий, має металевий корпус, у дешевшого - пластик

у тебе буде корпус пластик чи метал

у тебе буде корпус пластик чи метал

дешевший, пластик...

до речі, другий має ціну біля 500 грн

• Like 1

дякую.....я по відео так зрозумів що до цього тюнера можна підключити другий телик?

так

• Like 1

1 час назад, ромео сказал:

Поддержка телевизионных стандартов Toshiba 39P2300

Але ж в Миколиної моделі в кінці литера "D". А вона означає, якщо не помиляюсь, наявність додаткових "прибамбасів". Варто спочатку перевірити - потім купувати Т2.:IMHO: На будь-яку ДМВ антену. Наприклад, Чернігів передає Т2 по 22,34,35 і 61частотних каналах (по 8 телеканалів на кожній несучій) в радіусі 60 км.:ole_ole:

• Like 3

В 17.01.2020 в 21:39, ромео сказал:

під час пошуків, мяко кажучи, офігел від нашого бізнесу...

Уявіть на великих торгових площадках ціна такої антенки 250-280 грн... Дорого. Став шукати глибше.

Звичайнісінким дециметровим антенам присвоїне почесне звання "цифрова" або "для Т2". Комерційний трюк!!!:ay:Аби люди не діставали з під стріх старі (і більш потужні) "Орбіти", Гами", "Обзори" і т. д.

• Like 3

1 година тому, Петрович 49 сказав:

Але ж в Миколиної моделі в кінці литера "D". А вона означає, якщо не помиляюсь, наявність додаткових "прибамбасів". Варто спочатку перевірити - потім купувати Т2.:IMHO: На будь-яку ДМВ антену. Наприклад, Чернігів передає Т2 по 22,34,35 і 61частотних каналах (по 8 телеканалів на кожній несучій) в радіусі 60 км.:ole_ole:

Дякую,... 

Ключове 60км, в мене близько 120км, хоча треба перевіряти по напрямку "Білополє",    "Холми"

• Like 1

2 години тому, Петрович 49 сказав:

Звичайнісінким дециметровим антенам присвоїне почесне звання "цифрова" або "для Т2". Комерційний трюк!!!:ay:Аби люди не діставали з під стріх старі (і більш потужні) "Орбіти", Гами", "Обзори" і т. д.

Мабуть краще з під стріхи не діставати:umora:,  а то не нароком витягнете не антену а те що ще Ваш дід приховав:hunter:

• Like 1
  • Haha 4

2 години тому, Николай S сказав:

Мабуть краще з під стріхи не діставати:umora:,  а то не нароком витягнете не антену а те що ще Ваш дід приховав:hunter:

Те що дід з татом заховали залишилось в Сновидові на долині біля водяного млину (колись сам там хотів окопи розкопати та пошукати, але на городі виорювали кожного року стільки що не знали куди дівати:hunter:). А тут в Миколаївській області хіба насіння коноплі залишилось під стріхою, одна перевага - його змащувати не треба.;)

• Like 2
  • Haha 2

на рахунок антен до т2, не обовязково їх купувати, багато у кого залишились польські, от туди на антену платку поміняли, якщо вже дуже стара,  а в самому тюнеру увімкнули живлення антени. І все працює на ура.

• Like 5

13 часов назад, Николай S сказал:

прогуглил пишут количество независимых тюнеров -1 тоесть надо понимать только аналоговое?:hmm:???7

таки есть аналоговое , всё остальное мишура ( лапша)что бы покупали . Можно подключить ХДМИ шнур , там как пишут есть  и в комп если имеется такое и смотри на большом экране .

• Like 1

9 часов назад, Николай S сказал:

Ключове 60км, в мене близько 120км, хоча треба перевіряти по напрямку "Білополє",    "Холми"

Холми: 22,49,54,61-й канали, радіус 65 км. Білополе, якщо з Сумської обл., далекувато буде... Можливо щось нове...

PS:  Про дідівські схованки.

- Ой, куме, спека стоїть! Мабуть вся городина вигорить..

- Хай ліпше городина вигорить, ніж зброя ржавітиме.

• Like 3

1 година тому, ромео сказав:

карта покриття т2

https://www.agsat.com.ua/t2map/

хоч телевізора не маю, але подивився для цікавості. Сигнал поганий в мене по цій карті.

В 19.01.2020 в 23:53, ромео сказав:

тюнер T2BOX-302iD

...

Замовив і я собі ........

• Like 1

9 часов назад, Николай S сказал:

Замовив і я собі ........

Забрав сьогодні...

Мамарідна, яке воно манюньке...:blink:

В 20.01.2020 в 20:33, gardener сказал:

Сигнал поганий в мене по цій карті.

знайти вам другу карту?;)

• Like 1
  • Haha 1

27 хвилин тому, ромео сказав:

Забрав сьогодні...

Мамарідна, яке воно манюньке...:blink:

в мене карта взагалі не відкрилась .......точніше відкрило головну і не працює далі...

• Like 1

36 хвилин тому, ромео сказав:

Нє...дякую, я

В 20.01.2020 в 20:33, gardener сказав:

телевізора не маю

• Like 1

11 минут назад, Николай S сказал:

в мене карта взагалі не відкрилась .......точніше відкрило головну і не працює далі...

Наводите на карту мишку, затискаєте ліву кнопку, перетягуєте в потрібну місцевість. Щоб змінити масштаб (для зручності і точності вказування свого місцезнаходження - крутите коліщатком миші із натиснутою ОДНОЧАСНО кнопкою Ctrl). Клацнувши по своєму місцезнаходженню на карті, система покаже вам найближчі вишки і запропонує найоптимальніший варіант. А також проведе прямі, щоб показати приблизно куди направляти антену. Обравши в меню прапорець "Показати зону покриття телевежі" можна побачити якість покриття...

• Like 1

1 година тому, ромео сказав:

Наводите на карту мишку, затискаєте ліву кнопку, перетягуєте в потрібну місцевість. Щоб змінити масштаб (для зручності і точності вказування свого місцезнаходження - крутите коліщатком миші із натиснутою ОДНОЧАСНО кнопкою Ctrl). Клацнувши по своєму місцезнаходженню на карті, система покаже вам найближчі вишки і запропонує найоптимальніший варіант. А також проведе прямі, щоб показати приблизно куди направляти антену. Обравши в меню прапорець "Показати зону покриття телевежі" можна побачити якість покриття...

Дякую, принцип роботи зрозумілий,:umora:  точно так як і в  земляна кадастрова, користуюсь давно але тут мовчить глучить. випливає окно "збій".....:dntknw:

• Like 2

а шо за єрунда? Вже 28, а телевізію не вимкнули:hmm:

• Haha 2