Jump to content

Телебачення

ромео
 Share

Recommended Posts

В мене в LG наявне смарт-ТВ. Дивлюсь усі канали з інтернету.

'

• Like 1

13 минут назад, ЮМос сказал:

В мене в LG наявне смарт-ТВ. Дивлюсь усі канали з інтернету.

То добре, що телевізор нової моделі. В мене один телик (новіший) має вбудований тюнер, а 7річний потребує додаткового обладнання...

• Like 1

19 часов назад, ромео сказал:

Народ, стоїть питання придбання Т2 ресівера... В магазинах пропонують модель World Vision T65M за 400 грн (в інтернеті 250грн)  та  LORTON T2-19 HD за 450грн (в мережі 300грн). Зажерлись...

Яку модельку (чи ці чи інші) хто може порадити.:hmm:

Вимоги традиційні: ціна-якість (головне - хороша картинка, можливість дивитись зрідка з інтернету)

Не совсем понятно  Т-2 и интернет :dntknw: По подробней

• Like 1

5 минут назад, blek-269 сказал:

Не совсем понятно  Т-2 и интернет :dntknw: По подробней

знайдіть опис будь якого ресівера в інтернет-магазинах, почитайте...

Вони дозволяють приймати Т2 і перегляд деяких інтернет ресурсів (наприклад Ютуб) при умові під'єднання WiFi антени...

• Like 1

1 минуту назад, ромео сказал:

знайдіть опис будь якого ресівера в інтернет-магазинах, почитайте...

Вони дозволяють приймати Т2 і перегляд деяких інтернет ресурсів (наприклад Ютуб) при умові під'єднання WiFi антени...

Стоп , это называется приставка смарт , а Т-2 это Т-2 .

Я себе делал телевизор где майн плата ( верней прошивка слетела ) , так я ставил майн плату  где почти всё есть кроме смарт . Хотя была и такая да вот слабенький адрюша  там .

А если брать приставку то брать надо как минимум оперативку на 4 гига и чем выше тем лучше и цена возрастает .

Я не знаю что там может быть в средине за те деньги что Вы пишете , разве что только Т-2 и всё за интернет молчу .

37 минут назад, blek-269 сказал:

не знаю что там может быть в средине за те деньги что Вы пишете , разве что только Т-2 и всё за интернет молчу .

Не знаю, не пробував

• Like 1

Я не смотрел ролик , я и так знаю как включить , а вот характеристика Вашего девайса

Характеристики World Vision T65M Тип ресивера: Эфирный Производитель: World Vision Разработчик: н.д. Процессор: Ali3821p ОЗУ, МБ: 64 Флеш-память, МБ: 4 Операционная система: Проприетарная Поддержка звука AC3: Нет Картоприемник: Нет Common Interface: Нет Количество тюнеров: 1 Стандарт DVB: DVB-T , DVB-T2 Сменные DVB тюнера: Нет Стандарт сжатия: MPEG2 , MPEG4 Loop выход: Есть Дисплей: Нет Кнопки управления: Нет Wi-Fi поддержка: USB Wi-Fi адаптер 3G: Нет Ethernet: Нет Жесткий диск: Нет USB: 1 USB-Hub поддержка: Нет eSATA: Нет Timeshift: Есть Запись (PVR): USB Медиаплеер: Минимальный + MKV Воспроизведение: USB HDMI: Есть RCA composite: Есть YPbPr component: Нет SCART: Нет RF-Out: Нет S/PDIF: Нет RS-232: Нет PIP («картинка в картинке»): Нет Установка плагинов/аддонов: Нет YouTube: Есть InternetTV (IPTV, WebTV и др.): Есть Охлаждение ресивера: Пассивное Блок питания: Внешний 5V/1.2A Пульт Д/У: Стандартный Цвет: Черный Размер корпуса: Мини Чипсет USB Wi-Fi адаптера: RT5370 , MT7601 agsat

Вот там я выделил . Там есть только Т-2 и думаю сигнал будет принимать близ лежащий , километров за 20 может уже и не принимать или только что сильные сигналы . Тогда надо будет антенну делать ( Харченко) .

Есть InternetTV а вот это мне кажется пиар ход , а верней будет точней кабельное телевидение , это ближе к телу .

Смарт приставки стартуют с 900 гривасов , даже на али под 900 . Я себе хотел сначала поставить майн плату , а потом подумал куплю я шнурок HDMI тыкну в ком и в телик и смотри что хочу , дёшиво и сердито

• Like 2
  • Thanks 1

26 минут назад, blek-269 сказал:

Тогда надо будет антенну делать

:umora:

В 11/29/2019 в 19:28, shersand сказал:

в современном мире телевизор стал средством глобальной манипуляции общественным мнением и похож скорее на оружие массового поражения.

Зомбиящик

В 11/15/2019 в 21:18, ромео сказал:

Перейти на прием цифрового эфирного телевидения Т2.

Ходят слухи, что Т2 скоро не будет, будто им лицензию не продлили на 2020 год.

• Like 1

3 минуты назад, ромео сказал:

когда кто то купит :wave: за эти деньги :umora:

• Like 1

А з "тарілки", що вже нічого нормально й не подивишся?:ah:

Мене ограбили на дачі - забрали весь інструмент, що 20 років збирав,  і приставкою  телевізійною теж не погребували. Порадьте, що зараз є цікавого дешевого під "тарілку"? :(:ah:

• Confused 1

6 хвилин тому, ДобровоЛ сказав:

Мене ограбили на дачі - забрали весь інструмент, що 20 років збирав,  і приставкою  телевізійною теж не погребували. Порадьте, що зараз є цікавого дешевого під "тарілку"? :(:ah:

там будуть інші регіональних ТВ.  Думаю що не треба спішити, оскільки результати вже будуть відомі за 10 днів.

http://myronivka.com.ua/spravka/sat.php

• Like 2
  • Thanks 1

10 минут назад, ДобровоЛ сказал:

Ресивер китайский гривасов 600  , а каналы пропадут всего 24 штуки всё остальное так и будет показывать . Если с тернета скачать бис ключи то можно и платные смотреть . Только надо знать как вставить эти ключи . Так что  не так страшен чёрт как его рисуют .

• Like 2
  • Thanks 1

• Like 1

17 минут назад, Seos сказал:

Всё это будет когда есть хороший тернет , а если его нет ?  Что будет . :hmm:

Как по мне так это Т2 самый простой и дешёвый способ  даже если денег мало , а хочется смотреть . Так же прост в установки . Я смотрю тут товарищ пугает стоимостью антенны , да с двух кусков кабеля телевизионного и будет показывать , по  крайней мере у меня показывает . Правда у меня и вышка как говорится под боком , а вот что я раньше упоминал антенну Харченка так это будет очень к стати у кого плохой приём , кому надо в гугле есть и простая в изделии .

Просто судя с таблице что выше выставлена  там скорость потока большая чем принимает тюнер , я думаю через некоторое время китайцы исправят этот пробел , а бис ключи вставить это уже дело техники пальцев или  прошить через комп :)

1 година тому, blek-269 сказав:

Я смотрю тут товарищ пугает стоимостью антенны , да с двух кусков кабеля телевизионного и будет показывать , по  крайней мере у меня показывает .

В мене в будинку 4 телевізори, на кожен своя антена, найкраще працює логопедична. Не давно придбав новий монітор з HDMІ роз'ємом і теж іноді використовую його як телевізор. Так для нього виготовив самопальну антену, кільце з мідної тормозної трубки довжиною 64см + підсилювач від "польки" (довжина трубки в різних регіонах буде різна в залежності від частот телевежі). Відстань до вежі 50 км, прийом з Черкас, бо від Канівської вишки мене відгороджує гора. Антена закріплена скотчем на склопакеті в кімнаті. Не скажу, що варіант ідеальний, але працює.

Закінчив пошук антени і тюнера. Тюнерок беру ось такий

і отаку антенку...

image.jpeg.eea110d9d23fda607348c9c95d44b699.jpeg

В 14.01.2020 в 18:03, blek-269 сказал:

Я смотрю тут товарищ пугает стоимостью антенны

а як тут не злякатися?

під час пошуків, мяко кажучи, офігел від нашого бізнесу...

Уявіть на великих торгових площадках ціна такої антенки 250-280 грн... Дорого. Став шукати глибше. Ось, бачу 180... 150 грн... Рию далі...  140, ... 135грн  ... далі ...  125 грн!!!:blink: Ну, думаю, не може бути! Замовляю... Менеджер (і власник в одній особі)  "вистрілив", коли я запитав про низьку ціну і перепитав про стан антени... За його словами щодня по 6-7 антен відсилає і всім треба пояснювати, що антена нова... А далі сказав, що треба піднімати ціну на сайті, бо це у всіх викликає підозру у неякісності товару... Каже, що заробляє близько долара на антені... Я порахував, що він купив їх оптом по 90- 100 грн. А їх же також якась оптова фірма перепродала. Тобто  реальна ціна антени 80грн!!!  А продають по 250!!!  ВТРИЧІ!!!   Я в шоці від глибини наших глибин!

п.с. Ціна вже 150... після мене...

• Like 1
  • Thanks 1

5 хвилин тому, ромео сказав:

Закінчив пошук антени і тюнера.

А я навіть нешукав, і не буду,. ще коли працювало аналогове ТБ, то зомбі-ящик інколи , дуже рідко вмикав, зараз від нього відмовився повністю, шкода часу.

• Like 2

1 минуту назад, davolodya сказал:

А я навіть нешукав, і не буду,. ще коли працювало аналогове ТБ, то зомбі-ящик інколи , дуже рідко вмикав, зараз від нього відмовився повністю, шкода часу.

Ну то діло смаку... Я також весь зас за компютером. Але я ж не одинак... Та і в хаті має шось бебати... Не викидати ж його (телека)

4 хвилини тому, ромео сказав:

Ну то діло смаку... Я також весь зас за компютером. Але я ж не одинак... Та і в хаті має шось бебати... Не викидати ж його (телека)

Мені простіше, в квартирі кабельне, а в селі, на пасіці, я переважно сам, а як хто приїздить, телевізор мало цікавить

Перенесли кодування до кінця місяця https://tsn.ua/ukrayina/grupa-1-1-media-informuye-pro-perenesennya-dati-koduvannya-suputnikovogo-signalu-telekanaliv-na-28-sichnya-2020-1475400.html а потім ще пару раз, тай рік мине. :-)

• Like 1

39 хвилин тому, ромео сказав:

Уявіть на великих торгових площадках ціна такої антенки 250-280 грн... Дорого. Став шукати глибше.

Аналогічно, став шукати і о чудо. На гаражі лежало дві Львівських дециметрових ( одна з платою -хвильова петля без підсилювача) і одна польська з платою підсилювачем (але він не робочий), і ще одну знайшов на горищі під стріхою - схожа на теперішні під мобільні оператори. Вирішив вкоротити дециметрову і підключити до телевізора. Викинув антену за вікно і включив сканування, і отримав 16 цифрових канала з міста Миколаїв (80км). Мені дочка каже що в Миколаєві їх 32, тому розвернув на Вознесенськ (25км) і отримав 100% якість сигналу і всі 32 канали. Якість зображення просто вражає, супутники такої не дають!

Тому в кого є телевізори з Т2 тюнером підключайте саме просту антену і в перед. В цифрі "снігу" не може бути, тільки супер зображення. І до речі на Т2 всі (чи майже всі канали що транслюються з супутника. Тарілку вже зняв і викинув на горище.

• Like 1
  • Haha 2

2 минуты назад, Mihail-ves сказал:

Тарілку вже зняв і викинув на горище.

правильно...

щоб одного чудового дня через 20 років ... залізти туди  і ...

3 минуты назад, Mihail-ves сказал:

і о чудо

2 минуты назад, Mihail-ves сказал:

і ще одну знайшов на горищі під стріхою

• Haha 7

11 година тому, ромео сказав:

правильно...

Треба думати на перед:umora: Кажуть Маск хоче покрити всю планету безкоштовним супутниковим інтернетом, ось тому і не потрібно поки що зовсім викидувати тарілки, нехай полежать і дочекаються отої інтернетовської ЛАФИ.:umora: