miro Posted October 6, 2019 Share Posted October 6, 2019 Продам матки карніка Пернера та Пешетца за 1грн. покупцям які в цьому році придбали в мене бджолопакети або матки, матки 2019року 20 липня, 5шт.. Пропозиція дійсна до 10.10.2019 року. Завершення сезону 2019р. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Яцков Андрій Posted October 6, 2019 Share Posted October 6, 2019 Я б взяв би, та як їх підсадити???. На дворі +3. Холодіна... бджоли вже збилися в клуб. Попробуй там знайди стару матку Link to comment Share on other sites More sharing options...
Миха Posted October 6, 2019 Share Posted October 6, 2019 22 хвилини тому, Яцков Андрій сказав: Я б взяв би, та як їх підсадити???. На дворі +3. Холодіна... бджоли вже збилися в клуб. Попробуй там знайди стару матку Андрій, та Ви беріть, а там домовимось))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lefty Posted October 6, 2019 Share Posted October 6, 2019 1 година тому, Яцков Андрій сказав: Я б взяв би, та як їх підсадити???. На дворі +3. Холодіна... бджоли вже збилися в клуб. Попробуй там знайди стару матку ще день два тепла буде по любому от і можна буде відшукати стару, ну і як варіант просто в клуб пустити молоду а там по весні уже буде видно яка залишеться Link to comment Share on other sites More sharing options...
Русик Posted October 6, 2019 Share Posted October 6, 2019 8 часов назад, miro сказал: Продам матки карніка Пернера та Пешетца за 1грн. покупцям які в цьому році придбали в мене бджолопакети або матки, матки 2019року 20 липня, 5шт.. Пропозиція дійсна до 10.10.2019 року. Завершення сезону 2019р. Матки продаєте тільки своїм покупцям? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Винодел Posted October 6, 2019 Share Posted October 6, 2019 Вітаю пана "Міро" з вдалим маркетинговим ходом. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro Posted October 6, 2019 Author Share Posted October 6, 2019 6 хвилин тому, Винодел сказав: Вітаю пана "Міро" з вдалим маркетинговим ходом. Це в даний момент подарок, бухта вікінгів 30% знижка на все, згадайте все перше аніж комусь вісити ярлики Link to comment Share on other sites More sharing options...
Винодел Posted October 6, 2019 Share Posted October 6, 2019 Тоді так. Вітаю всіх отримавших маток з подарунком. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro Posted October 6, 2019 Author Share Posted October 6, 2019 1 година тому, Русик сказав: Матки продаєте тільки своїм покупцям? адресу нової почти в приват давайте Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro Posted October 6, 2019 Author Share Posted October 6, 2019 5штнема. наступний перегляд нуків в суботу 12.10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Русик Posted October 6, 2019 Share Posted October 6, 2019 2 часа назад, miro сказал: 5штнема. наступний перегляд нуків в суботу 12.10. Це даже краще.У нас з суботи потепління обіцяють. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VВиталий Posted October 7, 2019 Share Posted October 7, 2019 А не своїм купцям, в яку ціну? Одну взяв би. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro Posted October 7, 2019 Author Share Posted October 7, 2019 4 години тому, VВиталий сказав: А не своїм купцям, в яку ціну? Одну взяв би. адресу НП в приват, не своїм купцям на жаль теж за 1грн., без торгу, сподіватись можна лише на суботу. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro Posted October 7, 2019 Author Share Posted October 7, 2019 Все, повністью все. АКЦІЯ! завершена, всім дякую за участь , всім форумчанам бажаю вдалого сезону 2020р. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chajka2005 Posted October 7, 2019 Share Posted October 7, 2019 В 06.10.2019 в 11:56, miro сказал: Продам матки карніка Пернера та Пешетца за 1грн. покупцям які в цьому році придбали в мене бджолопакети або матки, матки 2019року 20 липня, 5шт.. Пропозиція дійсна до 10.10.2019 року. Завершення сезону 2019р. Круто! Лайк! Link to comment Share on other sites More sharing options...
стасооныч Posted October 7, 2019 Share Posted October 7, 2019 знову мабуть пізно всрася! Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro Posted October 8, 2019 Author Share Posted October 8, 2019 12 години тому, стасооныч сказав: знову мабуть пізно всрася! ще не субота, всяко може бути Link to comment Share on other sites More sharing options...
8oron1 Posted October 8, 2019 Share Posted October 8, 2019 Тоже не отказался бы от акции , а то в одной семье пропала матка . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Пасечник1984 Posted October 8, 2019 Share Posted October 8, 2019 Пане Михайло,вы в этой теме напишите,если какая-то маточка еще будет ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro Posted October 8, 2019 Author Share Posted October 8, 2019 2 години тому, Пасечник1984 сказав: Пане Михайло,вы в этой теме напишите,если какая-то маточка еще будет ? обовязково, якби я знав ,що на такий пізний час є спрос то я б залишив більше, но нічого ми помилку цю виправимо в майбутній акції, правда 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro Posted October 8, 2019 Author Share Posted October 8, 2019 кому вислав, той отримав в приваті номера накладної, прохання не тримайте їх довго на почті бо холодно, в кліточки засунув десь по 20шт бджоли, особливо в Гайдара клітку йде, як в нуклеус бджоли Link to comment Share on other sites More sharing options...
Critic Posted October 8, 2019 Share Posted October 8, 2019 С таким маркетинговым ходом, с удовольствием попробовал бы карнику...))) На пасеке бакфаст и кордован...Если что то останется, с удовольствием приму предложение.... Взамен могу выслать пару десятков листов на крышу улья (620*540*0,3), такой себе бартер. Заранее спасибо. С уважением, Андрей. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro Posted October 8, 2019 Author Share Posted October 8, 2019 34 хвилини тому, Critic сказав: С таким маркетинговым ходом, с удовольствием попробовал бы карнику...))) На пасеке бакфаст и кордован...Если что то останется, с удовольствием приму предложение.... Взамен могу выслать пару десятков листов на крышу улья (620*540*0,3), такой себе бартер. Заранее спасибо. С уважением, Андрей. та це Ви мене легко підштовхнули до створення теми міняю маток на нужний вещь. щодо бджматок я б зрадістью но вже все практично розібрано, за ідею дякую Link to comment Share on other sites More sharing options...
Critic Posted October 8, 2019 Share Posted October 8, 2019 5 часов назад, miro сказал: та це Ви мене легко підштовхнули до створення теми міняю маток на нужний вещь. щодо бджматок я б зрадістью но вже все практично розібрано, за ідею дякую Если что, готов на обмен...)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
shah Posted October 9, 2019 Share Posted October 9, 2019 Щиро дякуююююю!!! Матку отримав! Жива і активна!!! Дай Бог Вам здоров'я і вдалих сезонів!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.