Stol Posted October 16, 2019 Author Share Posted October 16, 2019 Всі,хто замовляв до 10 серпня і не отримав зможуть отримати до кінця жовтня.Прошу вибачити за неуважність. Всім зателефоную Якщо будуть залишатись рулони продам в кінці жовтня тим ,хто записався пізніше 10 серпня. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihail-ves Posted October 16, 2019 Share Posted October 16, 2019 Чекаю, телефони під аватаркою. Link to comment Share on other sites More sharing options...
F.A.V. Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 Пленка хорошая но в зиму не пойдёт на сетчатом дне. Она не изолирует верх гнезда тёплый воздух выходит из под плёнки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Два капитана Posted October 22, 2019 Share Posted October 22, 2019 В 20.10.2019 в 19:15, F.A.V. сказал: Пленка хорошая но в зиму не пойдёт на сетчатом дне. Она не изолирует верх гнезда тёплый воздух выходит из под плёнки. Ви її тільки поклали? Бджоли повинні прополюсовати Link to comment Share on other sites More sharing options...
seim Posted November 3, 2019 Share Posted November 3, 2019 Добрый день. На товар еще можно рассчитывать? Или уже не будет? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stol Posted November 3, 2019 Author Share Posted November 3, 2019 3 часа назад, seim сказал: Добрый день. На товар еще можно рассчитывать? Или уже не будет? Буде Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yaroslav Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 Плівка доволі груба! На безфальцеві та нуклеуси плівка годиться. Якщо на фальцеві, має бути точний різ по внутрішніх стінках вулика. Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.S.M. Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 3 часа назад, Yaroslav сказал: Плівка доволі груба! На безфальцеві та нуклеуси плівка годиться. Якщо на фальцеві, має бути точний різ по внутрішніх стінках вулика. Або по фальцю. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yaroslav Posted November 4, 2019 Share Posted November 4, 2019 8 часов назад, K.S.M. сказал: Або по фальцю. Все вірно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Серж 82 Posted November 5, 2019 Share Posted November 5, 2019 В 03.11.2019 в 12:25, Stol сказал: Буде То Ви записуєте, чи як? Link to comment Share on other sites More sharing options...
avg Posted December 6, 2019 Share Posted December 6, 2019 И тишина Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stol Posted December 7, 2019 Author Share Posted December 7, 2019 В 05.11.2019 в 19:48, Серж 82 сказал: То Ви записуєте, чи як? 16 часов назад, avg сказал: И тишина В 03.11.2019 в 08:40, seim сказал: Добрый день. На товар еще можно рассчитывать? Или уже не будет? Хто ще бажає купити плівку напишіть телефони, адреси та кількість в приват . У вівторок вишлю. Ціна не змінилась 275грн за 25м Link to comment Share on other sites More sharing options...
Серж 82 Posted December 7, 2019 Share Posted December 7, 2019 9 часов назад, Stol сказал: Хто ще бажає купити плівку напишіть телефони, адреси та кількість в приват . У вівторок вишлю. Ціна не змінилась 275грн за 25м Відписав у приват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Винодел Posted December 8, 2019 Share Posted December 8, 2019 Я не отримав ще з" першої хвилі".Заказ зробив в приват в другій декаді серпня, може загубивсь в нетрях "павутини!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stol Posted December 12, 2019 Author Share Posted December 12, 2019 В 08.12.2019 в 18:29, Винодел сказал: Я не отримав ще з" першої хвилі".Заказ зробив в приват в другій декаді серпня, може загубивсь в нетрях "павутини!? Це означає ,що до Вас я тоді не дозвонився. Вчора Вам і всім,хто замовляв плівку я її відправив. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Серж 82 Posted December 13, 2019 Share Posted December 13, 2019 В 12.12.2019 в 06:47, Stol сказал: Вчора Вам і всім,хто замовляв плівку я її відправив. Дзвонили всім, чи як. Бо я теж замовляв у приватні. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stol Posted December 13, 2019 Author Share Posted December 13, 2019 3 минуты назад, Серж 82 сказал: Дзвонили всім, чи як. Бо я теж замовляв у приватні. Вам відправив у середу Link to comment Share on other sites More sharing options...
Серж 82 Posted December 13, 2019 Share Posted December 13, 2019 1 минуту назад, Stol сказал: Вам відправив у середу Дякую. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ам@тор Posted December 13, 2019 Share Posted December 13, 2019 Отримав плівку дякую, досить еластичнау порівнянні із листовим ПВХ який я використовую Link to comment Share on other sites More sharing options...
Алекс пчеловод Posted December 13, 2019 Share Posted December 13, 2019 Я також отримав плівку, дякую Link to comment Share on other sites More sharing options...
Серж 82 Posted December 14, 2019 Share Posted December 14, 2019 В 13.12.2019 в 16:24, Ам@тор сказал: Отримав плівку дякую, досить еластичнау порівнянні із листовим ПВХ який я використовую Моя теж вже на НП лежить, в понеділок заберу. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Винодел Posted December 20, 2019 Share Posted December 20, 2019 Вчора забрав. Фінансові подробіці: пересилка і паковка 120гр. за переказ грошей 30гр.Розмір ширини рулона 56см. для моїх(49-50см.) крп. підходить з напуском, або смужку відрізати. Вчора накроїв 36шт. розміром"заподліцо"(42х50см.)Можна булоб з напуском по довжині і ширині та справа смаку-не полюбляю(це більш справа єстетики ніж техніки) вигляду "нижніх спідниць" з під даху. Може тут функція парасольки і вода при безвітряному дощі не стікатиме по стінкам вул. і він довше не сгніе? Матеріал ,якби автор не назвав ПХВ(ПОЛИВІНІЛХЛОРІД) я б назвав ПЕТ(політеленфталат).Поки кроїв придумав куди мені можна спробувати його застосувати, розмір дозволяе покрити ним дахи, невідомо скільки протримаеться і як витрамае стягування скрепом і другий вул. зверху, дослід допоможе. Примхи "Укрпошти". Пересилка 19 кг з Сум коштувала 75гр. а 9кг. з Херсонської 185гр.Був здивован, бо пакування поштою не робилось, де закон ціноутворення послуги? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мико Posted December 20, 2019 Share Posted December 20, 2019 22 минуты назад, Винодел сказал: я б назвав ПЕТ(політеленфталат) Такий же материал як и на пляшках Link to comment Share on other sites More sharing options...
beloval Posted December 20, 2019 Share Posted December 20, 2019 1 час назад, Мико сказал: Такий же материал як и на пляшках Точно. Дуже схожий. Мабуть, так воно і є. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stol Posted December 21, 2019 Author Share Posted December 21, 2019 22 часа назад, Винодел сказал: .Поки кроїв придумав куди мені можна спробувати його застосувати, розмір дозволяе покрити ним дахи, невідомо скільки протримаеться і як витрамае стягування скрепом і другий вул. зверху, дослід допоможе. Можу Вам і всім бажаючим запропонувати точно таку плівку але товщиною 0,55мм. Ціна 380грн за 25 м Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.