Jump to content

Кто работал с этой вощиной

Recommended Posts

Кто работал с этой вощиной? А если работали--охарактеризуйте, пожалуйста.

Вощина.jpg

2 минуты назад, Иосифович сказал:

Кто работал с этой вощиной? А если работали--охарактеризуйте, пожалуйста.

Вощина.jpg

Вощина з мого району,відгуки не очень.Я також брав декілька раз,більше не беру.

• Like 4

Спасибо Женя! Бывал я там, и вот столкнулся с вощиной. Свое мнение я уже имею, хочу людей послушать.

6 минут назад, Женя Циба сказал:

також брав декілька раз,більше не беру.

чому? які мінуси?

• Like 1

Только что, ромео сказал:

чому? які мінуси?

Якась вона за тонка,коли постоїть навощина рамка довго,вощина стає біла,бджоли таку вощину починають гризти,або зовсім не тянуть. Користуюсь одеською вощиною по якості також не показник,але краще від Хоньківської.  

• Like 3
  • Thanks 1

9 минут назад, ромео сказал:

чому? які мінуси?

І ще один мінус,кожний листок потрібно підрізати. 

• Like 2

26 хвилин тому, Иосифович сказав:

Спасибо Женя! Бывал я там, и вот столкнулся с вощиной. Свое мнение я уже имею, хочу людей послушать.

Ну так давайте свое мнение. :IMHO1:

• Like 1

А что? Больше комментариев не будет?
Не хотят пчелы тянуть вощину. Даже на подкормке ситой. А в этом году посадил рой на вощину--- не тянут. Почему? Не знаю. Вот коллег спрашиваю -- их мнение.

• Like 1

7 часов назад, Иосифович сказал:

А что? Больше комментариев не будет?
Не хотят пчелы тянуть вощину. Даже на подкормке ситой. А в этом году посадил рой на вощину--- не тянут. Почему? Не знаю. Вот коллег спрашиваю -- их мнение.

Я користуюсь постійно. Ніяких проблем не маю. Тягнуть нормально. По ширині трохи треба обрізати

• Like 2

1 час назад, ромео сказал:

Я користуюсь постійно. Ніяких проблем не маю. Тягнуть нормально. По ширині трохи треба обрізати

Какой номер вальцев? Вощина на 300?

• Like 1

29 минут назад, Иосифович сказал:

Какой номер вальцев? Вощина на 300?

300;

номером не цікавився, треба подивитись.

• Like 2

Гляньте, а 1ще краще сфотайте. Дякую.

• Like 1

22 часа назад, Женя Циба сказал:

Якась вона за тонка,коли постоїть навощина рамка довго,вощина стає біла,бджоли таку вощину починають гризти,або зовсім не тянуть. Користуюсь одеською вощиною по якості також не показник,але краще від Хоньківської.  

Женя Вы, что пользуетесь нашей вощ?:at::( Бросайте это грязное дело. Советую "Киев-Пчелпром" г. Боярка, небо и земля, по сравнению с нашей. "прополюсная" (ихняя)тоже не плохая.

• Like 2

13 часов назад, Иосифович сказал:

Гляньте, а 1ще краще сфотайте. Дякую.

Вибачте, що з запізненням, ось фотки. Маю три різних партії. Відбудовують нормально. Погризів нема. Хіба що в місцях де проволка проіржавіла. Не пливе. 

5cf2d025aa15d_1.JPG.82390a01dfaf0dafc6adbbcbdc0ed756.JPG5cf2d0253071d_2.JPG.db192e4acbfc7f5ab964c43553f5a623.JPG5cf2d02613cdd_.JPG.c701e8fc0c1de6a8dd8b10fc0f770ca6.JPG

• Like 3

39 минут назад, mits сказал:

Женя Вы, что пользуетесь нашей вощ?:at::( Бросайте это грязное дело. Советую "Киев-Пчелпром" г. Боярка, небо и земля, по сравнению с нашей. "прополюсная" (ихняя)тоже не плохая.

У нас тут вибор не великий.

• Like 1
  • Sad 1

У нас тут вибор не великий.
У нас взагалі продають лише 1 вид вощини - пачка без розпізнавальних знаків, кажуть, що Одеська.
На вигляд - помаранчево-жовта. Пахне медом. Бджоли будують більш-менш... На 4- з 5.
  • Like 1

10 часов назад, Вадим Попов сказал:

У нас взагалі продають лише 1 вид вощини - пачка без розпізнавальних знаків, кажуть, що Одеська.
На вигляд - помаранчево-жовта. Пахне медом. Бджоли будують більш-менш... На 4- з 5.

Таке і у нас.

• Like 1

17 минут назад, Вадим Попов сказал:

теж саме, але є абрівіатура на вощині, вроді 5ти значне число, точно не пам*ятаю, тягнуть нормально, але я натягую рамки пневмостеплером і у деяких місцях вощина просто провисає(

• 2 weeks later...
В 01.06.2019 в 22:45, Вадим Попов сказал:

І я одеську використовую, але мабуть буду переходити на власне виробництво- брат собі вже сам штампує.

• Like 3

3 минуты назад, Серж 82 сказал:

І я одеську використовую, але мабуть буду переходити на власне виробництво- брат собі вже сам штампує.

Ось брат штампує 145 ту

Чомусь фото не вставляє. Короче виставляв в темі вощина

Приїхав до батьків, а в них в селі відкрився магазин для бджільництва. Купив пачку вощини боярської, максимум. Не треба буде шукати "десь там".
  • Like 3

Відносно Хоньковецької вощини,якість бажає бути кращою мяко кажучи...в порівнянні з Дубовиком небо і земля за ті самі гроші( не реклама). Київбджолопром також краща.

• Like 1

І мені таку підсунули. Іншої у відомому магазині не було. Вже другий раз. Перша пачка пішла, будують, але по 300й рамці трохи пливе. Ще лишилося біля 2 кг із другої пачки. Пускаю на 145 рамку

24 хвилини тому, chajka2005 сказав:

І мені таку підсунули. Іншої у відомому магазині не було. Вже другий раз. Перша пачка пішла, будують, але по 300й рамці трохи пливе. Ще лишилося біля 2 кг із другої пачки. Пускаю на 145 рамку

Пливе - це ще квіточки, ягідки будуть якщо повномедні світлі стільники  гнізді почнуть обриватись.... мав гіркий досвід свого часу - що правда виробник, як стверджували в магазині з одеської обл.

• Like 2
  • Confused 1