Viktor1964 Posted May 22, 2019 Share Posted May 22, 2019 добрый день .хочу сделать семю медовик на акацыю. семя с маточником подойдет или должна быть матка . подскажыте.с ув очень меда хочется. Link to comment Share on other sites More sharing options...
davolodya Posted May 22, 2019 Share Posted May 22, 2019 3 хвилини тому, Viktor1964 сказав: добрый день .хочу сделать семю медовик на акацыю. семя с маточником подойдет или должна быть матка . подскажыте.с ув очень меда хочется. Залежить від породи бджіл, є такі, що без матки категорично працювати небудуть. Врахуйте ще той факт, що акація як дівка, може недати, тоді з Вашого медовика може вийти дуже потужний рій комусь на втіху Link to comment Share on other sites More sharing options...
AVA Posted May 23, 2019 Share Posted May 23, 2019 7 часов назад, Viktor1964 сказал: добрый день .хочу сделать семю медовик на акацыю. семя с маточником подойдет или должна быть матка . подскажыте.с ув очень меда хочется. Думаю пізно уже робить медовик путьом зсипання бджіл Краще коли реально піде взяток з акації , якщо вулики стоять рядом , віднести в сторону один із вуликів Тоді в один вулик соберется вся льотна бджола Повен вулик бджоли ще не означає багато меду , потрібна льотна бджола певного возросту акація можеть виділять тільки кілька днів Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viktor1964 Posted May 23, 2019 Author Share Posted May 23, 2019 благодарю за информацыю.с ув. а с дивками намного проще чем с акацыей. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.