uam_63 Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 Якщо її стиснути - втрачається повітряний прошарок між волокнами вати, а повітря якраз і є термоізолятор.Це правда але її теплопровідність не збільшиться критично це в районі сотих цим можна знехтувати.Єдине це час потрачений на робту якщо він безкоштовний то можна.Надіслано від мого SM-A520F, використовуючи Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
uam_63 Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 Незаморочуйтеся з мінватою, це лишнє. Робив заставні по-швидкому -- на звичайну рамку степлером пристріляв фольговану підложку під ламінат, цього вистачає, але з часом прогризають дири. Щоб не гризли, дав під низ двп, служать вже кілька років без проблем.Не хочу робити рекламу але жовтий екструдований ппс це супер бджоли не гризуть взагалі .Надіслано від мого SM-A520F, використовуючи Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
siverit Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 3 часа назад, uam_63 сказал: Не хочу робити рекламу але жовтий екструдований ппс це супер бджоли не гризуть взагалі . Надіслано від мого SM-A520F, використовуючи Tapatalk А если обматать скотчем то не грызут даже обычный белый пенопласт :) - скотч темболее удобен что к деревянной планочке както прикрепить пенопласт или ЭППС всёравно нужно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uam_63 Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 19 минут назад, siverit сказал: А если обматать скотчем то не грызут даже обычный белый пенопласт - скотч темболее удобен что к деревянной планочке както прикрепить пенопласт или ЭППС всёравно нужно. Відношу себе до секти ,,Лінивих пасічників ,, і повірте що обмотати скотчем весь пінопласт обо прикрутити шурупом ЄППС різний час буде затрачено. А потім під час експлуатації ви будете часто не злим тихим словом згадувати скотч. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Микита Ничипорук Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 3 часа назад, uam_63 сказал: Не хочу робити рекламу але жовтий екструдований ппс це супер бджоли не гризуть взагалі . Сомневаюсь я однако. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uam_63 Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 1 минуту назад, Микита Ничипорук сказал: Сомневаюсь я однако. Канал Ярослав Муха заставні можете пересвідчитись . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Микита Ничипорук Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 2 минуты назад, uam_63 сказал: 5 минут назад, Микита Ничипорук сказал: Сомневаюсь я однако. Канал Ярослав Муха заставні можете пересвідчитись . Я Вам верю, может у меня неправильные пчелы. Некоторые мои уникумы грызут даже ДВП. Link to comment Share on other sites More sharing options...
siverit Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 16 минут назад, uam_63 сказал: Відношу себе до секти ,,Лінивих пасічників ,, і повірте що обмотати скотчем весь пінопласт обо прикрутити шурупом ЄППС різний час буде затрачено. А потім під час експлуатації ви будете часто не злим тихим словом згадувати скотч. ЭППС шурупом - да пожалуйста и носитесь с такой заставной как с хрустальной вазой. Может я и преувеличиваю на счёт хрустальной вазы, но обмотать заставную займёт не больше минуты, так что наверное ну очень очень ленивый пасечник чтоб совсем не ценить надёжность Link to comment Share on other sites More sharing options...
uam_63 Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 ЭППС шурупом - да пожалуйста и носитесь с такой заставной как с хрустальной вазой. Может я и преувеличиваю на счёт хрустальной вазы, но обмотать заставную займёт не больше минуты, так что наверное ну очень очень ленивый пасечник чтоб совсем не ценить надёжностьВсе пізнається в порівнянні.Забув додати що при скручуванні ЄППС з рейкою підмащую ПВА і все моноліт.А на рахунок пінопласту примотаного скотчем тільки бджоли знайдуть маленьку шпарину перетворять заставну на порох. Надіслано від мого SM-A520F, використовуючи Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.