Volodymir Posted March 13, 2019 Share Posted March 13, 2019 Продам 30 бджолопакетів на рамці Дадан, з1 по 15 травня. Комплектація на вибір покупця 3+1 або 4 і 1 рамка струс. Матки 80% 2018р, решта2017р. Матки виховую з лічинок кращих сімей в сім'ях які теж мають кращі показники на медозбір та не злобливі. Продажа в тару та в присутності покупця, тобто самовивіз. Пасіка знаходиться в Сокирянскому районі Чернівецької обл. Це на границі Вінницької та Хмельницької областей. Ціна 1200 грн. Тел.0678768295 Якщо треба більше можу організувати продаж ще 90 пакетів на аналогічних умовах у пасічників зі спілки нашого району. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volodymir Posted April 10, 2019 Author Share Posted April 10, 2019 Моя пасіка на третій рік майже з нуля, всі нові вулики зроблені власноруч. Перші десять типу "паливоди" взагалі роблені тільки паркетною, тоді ще циркуляри не було. Ті що побільше і нагадують лежаки, зроблені для виводу маток, щось типу вулик 10 рамок+ нуклеус на 3 рамки і зверху ще магазин іде. Цей сезон буду більше працювати над якістю виведення маток, такі плани. За пакети скажу, що ціну можу знизити на 1100грн. за свої 30 шт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volodymir Posted April 10, 2019 Author Share Posted April 10, 2019 На жаль решта фото заважили більше максимума, треба зменшати... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volodymir Posted April 11, 2019 Author Share Posted April 11, 2019 Все можливо з інтернетом:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volodymir Posted May 7, 2019 Author Share Posted May 7, 2019 Бджолопакети продані. Оголошення не актуальне, тему можна видаляти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.