Jump to content

Прополіс

Dan
 Share

Recommended Posts

26 хвилин тому, yochik71 сказав:

настоянка спиртова для інгаляції в бані.

в кухлик з горячою водою наливаємо прополісну настоянку (кришечка від пляшечки 100 млл)  і льемо на камінці. а якщо горяча вода від запарених віників!!!! то вобще краса!!! перервірено особисто!!! рекомендую.:az::ay:

Треба спробувати. :ay:

• 7 years later...

Колега на роботі має проблему з ногами - п'яткова шпора

Десь надибала відео по лікуванню - дід робив із запрополісованого холситка щось типу устілки і ходив з тим, приклеєним до ступні, пару тижнів. Каже, помогло)

Слабо уявляю, як з таким девайсом можна проходити хоча б тиждень, але це переказ з її слів. Радилась сьогодні з цього приводу зі мною 

В інеті ніби є рецепти по лікуванню, але там просто шматок прополісу кладуть під пов'язку на хворе місце 

Може, тут є люди, які так лікувалися, і чи допомогло? 

19 хвилин тому, Даринка сказав:

Колега на роботі має проблему з ногами - п'яткова шпора

Десь надибала відео по лікуванню - дід робив із запрополісованого холситка щось типу устілки і ходив з тим, приклеєним до ступні, пару тижнів. Каже, помогло)

Слабо уявляю, як з таким девайсом можна проходити хоча б тиждень, але це переказ з її слів. Радилась сьогодні з цього приводу зі мною 

В інеті ніби є рецепти по лікуванню, але там просто шматок прополісу кладуть під пов'язку на хворе місце 

Може, тут є люди, які так лікувалися, і чи допомогло? 

Родич колись теж мав таку болячку, це типу дірка в п'яті, от він туди закладав прополіс заклеював пластиром, каже що допомогло.

• Like 1
  • Thanks 1

2 години тому, Даринка сказав:

п'яткова шпора

1 годину тому, Конструктор сказав:

це типу дірка в п'яті,

Навпаки - це нарост

4 хвилини тому, ромео сказав:

Навпаки - це нарост

Він на самій кістці. Цей нарост

А на шкірі п'яти може утворюватися типу рана (дірка)

Не суть

Ця тьотка вже задовбалась то лікувати. Викинула купу грошей на подологів, якусь там ударно-хвильову терапію, робить зарядку. А щось не сильно допомагає

От вишукує різні методи. Знайшла те відео і зачепилася. Прополісу я їй недавно підігнала . Тепер думає, чи варто його на це діло переводить 

• Like 1

8 годин тому, Даринка сказав:

Ця тьотка вже задовбалась то лікувати. Викинула купу грошей на подологів, якусь там ударно-хвильову терапію, робить зарядку. А щось не сильно допомагає

От вишукує різні методи. Знайшла те відео і зачепилася. Прополісу я їй недавно підігнала . Тепер думає, чи варто його на це діло переводить 

То родич теж не один рік мучився, чим тільки не мастив. Після прополісу каже не стало. Вже і роки пройшли часто бере прополіс на настойку, за ті шпори навіть не згадує, забув що це таке.

Думаю варто спробувати, може якраз і вийде.:IMHO: Якщо не робити, точно не не вийде.

• Like 1
  • 100% 2

• 4 months later...

Доброго дня? Хочу запитати, як приймати настоянку спиртову прополісу 10% внутрішньо для лікування? В інеті пишуть різне від 10-15 крапель до десертної ложки на пів стакана води. Інші кажуть приймати по 1 чайній ложці. В чайній ложці 5 мл, а 1 мл спиртового розчину містить 40 крапель.
Дякую за відповідь.

Назнаю чи правильно чи ні, без жодного наукового підходу але я роблю так: кулак прополісу на літру самогону (первак 70 градусів), приймаю по столовій ложці з осені до весни.

• Like 2

3 години тому, Сергій-апі сказав:

приймаю по столовій ложці з осені до весни.

Три рази в день?

34 хвилини тому, gardener сказав:

Три рази в день?

Щось про це не подумав, тільки раз. Моє упущення.

• 100% 1

4 години тому, Сергій-апі сказав:

Щось про це не подумав, тільки раз. Моє упущення.

Якщо надумаєте, то прополісу можна і не добавляти

• Haha 1