Sanich Posted March 29, 2017 Share Posted March 29, 2017 26 хвилин тому, yochik71 сказав: настоянка спиртова для інгаляції в бані. в кухлик з горячою водою наливаємо прополісну настоянку (кришечка від пляшечки 100 млл) і льемо на камінці. а якщо горяча вода від запарених віників!!!! то вобще краса!!! перервірено особисто!!! рекомендую. Треба спробувати. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Даринка Posted March 27, 2025 Share Posted March 27, 2025 Колега на роботі має проблему з ногами - п'яткова шпора Десь надибала відео по лікуванню - дід робив із запрополісованого холситка щось типу устілки і ходив з тим, приклеєним до ступні, пару тижнів. Каже, помогло) Слабо уявляю, як з таким девайсом можна проходити хоча б тиждень, але це переказ з її слів. Радилась сьогодні з цього приводу зі мною В інеті ніби є рецепти по лікуванню, але там просто шматок прополісу кладуть під пов'язку на хворе місце Може, тут є люди, які так лікувалися, і чи допомогло? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Конструктор Posted March 27, 2025 Share Posted March 27, 2025 19 хвилин тому, Даринка сказав: Колега на роботі має проблему з ногами - п'яткова шпора Десь надибала відео по лікуванню - дід робив із запрополісованого холситка щось типу устілки і ходив з тим, приклеєним до ступні, пару тижнів. Каже, помогло) Слабо уявляю, як з таким девайсом можна проходити хоча б тиждень, але це переказ з її слів. Радилась сьогодні з цього приводу зі мною В інеті ніби є рецепти по лікуванню, але там просто шматок прополісу кладуть під пов'язку на хворе місце Може, тут є люди, які так лікувалися, і чи допомогло? Родич колись теж мав таку болячку, це типу дірка в п'яті, от він туди закладав прополіс заклеював пластиром, каже що допомогло. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ромео Posted March 27, 2025 Share Posted March 27, 2025 2 години тому, Даринка сказав: п'яткова шпора 1 годину тому, Конструктор сказав: це типу дірка в п'яті, Навпаки - це нарост Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Даринка Posted March 27, 2025 Share Posted March 27, 2025 4 хвилини тому, ромео сказав: Навпаки - це нарост Він на самій кістці. Цей нарост А на шкірі п'яти може утворюватися типу рана (дірка) Не суть Ця тьотка вже задовбалась то лікувати. Викинула купу грошей на подологів, якусь там ударно-хвильову терапію, робить зарядку. А щось не сильно допомагає От вишукує різні методи. Знайшла те відео і зачепилася. Прополісу я їй недавно підігнала . Тепер думає, чи варто його на це діло переводить 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Конструктор Posted March 28, 2025 Share Posted March 28, 2025 8 годин тому, Даринка сказав: Ця тьотка вже задовбалась то лікувати. Викинула купу грошей на подологів, якусь там ударно-хвильову терапію, робить зарядку. А щось не сильно допомагає От вишукує різні методи. Знайшла те відео і зачепилася. Прополісу я їй недавно підігнала . Тепер думає, чи варто його на це діло переводить То родич теж не один рік мучився, чим тільки не мастив. Після прополісу каже не стало. Вже і роки пройшли часто бере прополіс на настойку, за ті шпори навіть не згадує, забув що це таке. Думаю варто спробувати, може якраз і вийде. Якщо не робити, точно не не вийде. 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Солнец Posted August 4, 2025 Share Posted August 4, 2025 Доброго дня? Хочу запитати, як приймати настоянку спиртову прополісу 10% внутрішньо для лікування? В інеті пишуть різне від 10-15 крапель до десертної ложки на пів стакана води. Інші кажуть приймати по 1 чайній ложці. В чайній ложці 5 мл, а 1 мл спиртового розчину містить 40 крапель. Дякую за відповідь. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сергій-апі Posted August 4, 2025 Share Posted August 4, 2025 Назнаю чи правильно чи ні, без жодного наукового підходу але я роблю так: кулак прополісу на літру самогону (первак 70 градусів), приймаю по столовій ложці з осені до весни. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gardener Posted August 4, 2025 Share Posted August 4, 2025 3 години тому, Сергій-апі сказав: приймаю по столовій ложці з осені до весни. Три рази в день? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сергій-апі Posted August 4, 2025 Share Posted August 4, 2025 34 хвилини тому, gardener сказав: Три рази в день? Щось про це не подумав, тільки раз. Моє упущення. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gardener Posted August 4, 2025 Share Posted August 4, 2025 4 години тому, Сергій-апі сказав: Щось про це не подумав, тільки раз. Моє упущення. Якщо надумаєте, то прополісу можна і не добавляти 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts