Мико 70,711 Posted Tuesday at 11:45 AM Share Posted Tuesday at 11:45 AM (edited) 4 часа назад, Ворон сказал: Незнаю, 6 ківтня на дворі, в мене стоять з 20 лютого. Так я только 26 марта выставил и пришлось срочно уехать , раньше 8 не попаду на пасеку Пусть пчёлы живут , как раньше 35 лет жили , без заставных Edited Tuesday at 04:34 PM by Мико 1 Quote Link to post Share on other sites
Укроп 12,244 Posted Tuesday at 03:40 PM Share Posted Tuesday at 03:40 PM 3 часа назад, Мико сказал: Так я только 26 апреля выставил Напевно закралася помилка? Думаю слід читати 26 березня виставив 2 Quote Link to post Share on other sites
Мико 70,711 Posted Tuesday at 04:33 PM Share Posted Tuesday at 04:33 PM 51 минуту назад, Укроп сказал: Напевно закралася помилка? Думаю слід читати 26 березня виставив Звiсно помилка , бо 26 квiтня ще не було а я вже винiс 1 1 Quote Link to post Share on other sites
mary@sko 1,161 Posted Tuesday at 05:19 PM Share Posted Tuesday at 05:19 PM 14.02.2021 в 11:09, Wladimir_K сказав: Тому я почекаю результатів випробувань. А стимулювати мені бджіл не потрібно, бо весною і так достатньо пилку. Вже є результати. Бджоли не споживають тих пиріжків. Гроші на вітер. Як поклав так і лежать зверху рамок) 1 Quote Link to post Share on other sites
Lefty 1,207 Posted Tuesday at 05:54 PM Share Posted Tuesday at 05:54 PM 24 хвилини тому, mary@sko сказав: Вже є результати. Бджоли не споживають тих пиріжків. Гроші на вітер. Як поклав так і лежать зверху рамок) Якщо можна, опишіть більш детально, що та як, приміром в чому і по скільки давали, як давно, який вигляд зараз мають роздані пиріжки (чи не засохли), якої сили сім'ї, чи обстежують усі рамки ітд. Quote Link to post Share on other sites
uam_63 3,519 Posted Tuesday at 05:58 PM Share Posted Tuesday at 05:58 PM 37 минут назад, mary@sko сказал: Вже є результати. Бджоли не споживають тих пиріжків. Гроші на вітер. Як поклав так і лежать зверху рамок) В сімях є достатня кількість меду от їм тих пиріжків не потрібно, а на кількість розплоду воно не вплине поки пилок не піде. 1 Quote Link to post Share on other sites
mary@sko 1,161 Posted Tuesday at 08:52 PM Share Posted Tuesday at 08:52 PM 2 години тому, Lefty сказав: Якщо можна, опишіть більш детально, що та як, приміром в чому і по скільки давали, як давно, який вигляд зараз мають роздані пиріжки (чи не засохли), якої сили сім'ї, чи обстежують усі рамки ітд. Роздано по 200-300 грам. З моменту роздачі пройшло 20 днів. Сім'ї піджаті 4-6 рамок. Пиріжки свою свіжість не втратили. Аналогічна ситуація. Quote Link to post Share on other sites
Lefty 1,207 Posted Tuesday at 08:58 PM Share Posted Tuesday at 08:58 PM 1 хвилину тому, mary@sko сказав: Роздано по 200-300 грам. З моменту роздачі пройшло 20 днів. Сім'ї піджаті 4-6 рамок. Пиріжки свою свіжість не втратили. ....навіть не знаю що і думати. Quote Link to post Share on other sites
Мико 70,711 Posted Wednesday at 05:33 AM Share Posted Wednesday at 05:33 AM 8 часов назад, Lefty сказал: ....навіть не знаю що і думати. А що думати , бджоли не Iдять але пасIчники купують , копIйчина капае виробнику 2 1 Quote Link to post Share on other sites
Vedd 4 Posted Thursday at 05:22 AM Share Posted Thursday at 05:22 AM (edited) Не едят пасту потому что мало углеводной составляющей Иными словами когда в пасте мало меда,сиропа пчелы очень неохотно ее берут.Вот и вся причина. Из своего опыта......использую белковую пасту 7-й сезон..... Edited Thursday at 05:22 AM by Vedd 1 Quote Link to post Share on other sites
Lefty 1,207 Posted yesterday at 05:50 PM Share Posted yesterday at 05:50 PM (edited) 08.04.2021 в 08:22, Vedd сказав: Не едят пасту потому что мало углеводной составляющей Иными словами когда в пасте мало меда,сиропа пчелы очень неохотно ее берут.Вот и вся причина. Из своего опыта......использую белковую пасту 7-й сезон..... Якщо Борода-1 справді використовує соєвий ізолят (так заявляє Майстречук у своєму ролику), пивні дріжджі, а вміст протеїну в готових пиріжках 18% , то частка цукрової пудри і сиропу доволі істотна..., але це так думки в голос, а загалом в ваших словах є логіка. ЗІ: з чого Ваша паста складається, коли починаєте давати, який темп споживання і який результат? (ліпше в відповідній темі дайте відповідь) Edited yesterday at 05:54 PM by Lefty Quote Link to post Share on other sites
Борода-1 1,567 Posted 23 hours ago Author Share Posted 23 hours ago 2 години тому, Lefty сказав: Якщо Борода-1 справді використовує соєвий ізолят (так заявляє Майстречук у своєму ролику), пивні дріжджі, а вміст протеїну в готових пиріжках 18% , то частка цукрової пудри і сиропу доволі істотна..., але це так думки в голос, а загалом в ваших словах є логіка. ЗІ: з чого Ваша паста складається, коли починаєте давати, який темп споживання і який результат? (ліпше в відповідній темі дайте відповідь) Вже дописав під відео Майстерчука.повторюсь. І я не бачу сенсу їм брати.Як ,би я хотів ,щоб вони забрали вмить ,зробив бе міст 1 % перетравного протеїну .І це прирівнювалось би пасті канді з вмістом 5% ПИЛКУ. В МОЇХ пиріжках вміст перетравного протеїну….увага 18 %, тобто у ВІСІМНАДЦЯТЬ РАЗ БІЛЬШЕ, ….бджоли зїдаючи 55 грам МОЇХ ПИРІЖКІВ ПОЛУЧАЮТЬ ТАКУ Ж САМУ КІЛЬКІСТЬ ПЕРЕТРАВНОГО ПРОТЕЇНУ, СКІЛЬКИ ПОЛУЧАЮТЬ ПРИ ЗЇДАНІ 1 КГ канді з 5% МІСТОМ ПИЛКУ КАНДІ-ПАСТИ! Дійсно природній пилок ніхто і ніщо не замінить.Моя підкормка ,це ДІЄТИЧНа підкормка ,яка за своїми параметрами напоминає ,але не замінює Пилок! Накопичення пилку та нектару - двох основних джерел поживних речовин у сім’ї медоносних бджіл - регулюється на основі потреб. У той час як нектар збирається в надлишку через те, що потрібен величезний запас меду, пилок управляється приблизно на рівні, який становить резерв лише на кілька днів. Лише кілька днів дощу спричиняють майже повну втрату запасів пилку, тоді як запаси меду знижуються лише на кілька відсотків. Основну задачу моєї дієтичної підкормки(18% перетравного протеїну ) це не дати сімї просісти в період зміни погоди та недостатнього надходження (або незбалансованого) протеїнового корму. Щоб бджоли не займались КАНІБАЛІЗМОМ. Звертаюсь до пасічників які вміють логічно і критично мислити. НЕ спішити з висновками.Потрібна погода і час ,щоб зрозуміти! В цій всій ситуації найбільше повезло моїм місцевим пасічникам, знайоми та друзям ,оскільки їхні бджолосімії перші відчівають свого роду новації. Ще раз ,це зовсім новий рівеь підкормки бджіл: 1)Без антипоживних речовин(як у соєвому борошні) 2)Без токсичних трисахарів(типу стахіози,рафінози-як у соєвому борошні) 3)Збалансованого по амінокислотному профілю 4)Правильним вмістом вітаміннів та ліпідів 5)З додаванням природніх ефірних олій Quote Link to post Share on other sites
Борода-1 1,567 Posted 23 hours ago Author Share Posted 23 hours ago (edited) Для прикладу фото з Луганської області.Бджоли трощать пасту з пилком де вміст пилку 2,5 % .Перетравного протеїну аж цілих ...0,5 %!Це 5 грам (5000 мг) в 1 кг пасти.Цієї кількості перетравного протеїну вистачить щоб виростити додатково ....аж 200 личинок бджіл.Тобто бджоли з'їдять 1 кг пасти канді з вмістом 2,5 % пилку і всього вийде 200 додатково бджіл! Тоді логічне питання скільки потрібно з'їсти кілограм такої пасти щоб виростити додатково 3000 бджіл? Edited 23 hours ago by Борода-1 Quote Link to post Share on other sites
AVA 10,282 Posted 23 hours ago Share Posted 23 hours ago (edited) 30 минут назад, Борода-1 сказал: Вже дописав під відео Майстерчука.повторюсь. І я не бачу сенсу їм брати.Як ,би я хотів ,щоб вони забрали вмить ,зробив бе міст 1 % перетравного протеїну .І це прирівнювалось би пасті канді з вмістом 5% ПИЛКУ. В МОЇХ пиріжках вміст перетравного протеїну….увага 18 %, тобто у ВІСІМНАДЦЯТЬ РАЗ БІЛЬШЕ, ….бджоли зїдаючи 55 грам МОЇХ ПИРІЖКІВ ПОЛУЧАЮТЬ ТАКУ Ж САМУ КІЛЬКІСТЬ ПЕРЕТРАВНОГО ПРОТЕЇНУ, СКІЛЬКИ ПОЛУЧАЮТЬ ПРИ ЗЇДАНІ 1 КГ канді з 5% МІСТОМ ПИЛКУ КАНДІ-ПАСТИ! Дійсно природній пилок ніхто і ніщо не замінить.Моя підкормка ,це ДІЄТИЧНа підкормка ,яка за своїми параметрами напоминає ,але не замінює Пилок! Накопичення пилку та нектару - двох основних джерел поживних речовин у сім’ї медоносних бджіл - регулюється на основі потреб. У той час як нектар збирається в надлишку через те, що потрібен величезний запас меду, пилок управляється приблизно на рівні, який становить резерв лише на кілька днів. Лише кілька днів дощу спричиняють майже повну втрату запасів пилку, тоді як запаси меду знижуються лише на кілька відсотків. Основну задачу моєї дієтичної підкормки(18% перетравного протеїну ) це не дати сімї просісти в період зміни погоди та недостатнього надходження (або незбалансованого) протеїнового корму. Щоб бджоли не займались КАНІБАЛІЗМОМ. Звертаюсь до пасічників які вміють логічно і критично мислити. НЕ спішити з висновками.Потрібна погода і час ,щоб зрозуміти! В цій всій ситуації найбільше повезло моїм місцевим пасічникам, знайоми та друзям ,оскільки їхні бджолосімії перші відчівають свого роду новації. Ще раз ,це зовсім новий рівеь підкормки бджіл: 1)Без антипоживних речовин(як у соєвому борошні) 2)Без токсичних трисахарів(типу стахіози,рафінози-як у соєвому борошні) 3)Збалансованого по амінокислотному профілю 4)Правильним вмістом вітаміннів та ліпідів 5)З додаванням природніх ефірних олій Простими словами Ваша паста неявляєтся стимулятором старту засіву , всі ожидали як раз цього а просто підтрмка і страховка від білкового недоїдання , а для старту без пилку нікуда , хотя перга являєтся стартом Edited 23 hours ago by AVA Quote Link to post Share on other sites
doctor 31 Posted 13 hours ago Share Posted 13 hours ago В 06.04.2021 в 20:54, Lefty сказал: Якщо можна, опишіть більш детально, що та як, приміром в чому і по скільки давали, як давно, який вигляд зараз мають роздані пиріжки (чи не засохли), якої сили сім'ї, чи обстежують усі рамки ітд. Бджоли пасту не їдять,скоріше "смакують" ,але по тому як вони її споживають можна прогнозувати кільсть розплоду Только что, doctor сказал: Бджоли пасту не їдять,скоріше "смакують" ,але по тому як вони її споживають можна прогнозувати кільсть розплоду Quote Link to post Share on other sites
doctor 31 Posted 13 hours ago Share Posted 13 hours ago В 06.04.2021 в 20:54, Lefty сказал: Якщо можна, опишіть більш детально, що та як, приміром в чому і по скільки давали, як давно, який вигляд зараз мають роздані пиріжки (чи не засохли), якої сили сім'ї, чи обстежують усі рамки ітд. Їдять не дуже швидко.,скоріше пасту смакують (потихеньку )Але по тому,як підїдають пасту можна оцінювати кількість розплоду (фото зроблені 01.04.21) потім похолодало. подивлюсь стогодні знову) Quote Link to post Share on other sites
Lefty 1,207 Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago 18 годин тому, Борода-1 сказав: Вже дописав під відео Майстерчука.повторюсь. І я не бачу сенсу їм брати.Як ,би я хотів ,щоб вони забрали вмить ,зробив бе міст 1 % перетравного протеїну .І це прирівнювалось би пасті канді з вмістом 5% ПИЛКУ. В МОЇХ пиріжках вміст перетравного протеїну….увага 18 %, тобто у ВІСІМНАДЦЯТЬ РАЗ БІЛЬШЕ, ….бджоли зїдаючи 55 грам МОЇХ ПИРІЖКІВ ПОЛУЧАЮТЬ ТАКУ Ж САМУ КІЛЬКІСТЬ ПЕРЕТРАВНОГО ПРОТЕЇНУ, СКІЛЬКИ ПОЛУЧАЮТЬ ПРИ ЗЇДАНІ 1 КГ канді з 5% МІСТОМ ПИЛКУ КАНДІ-ПАСТИ! Дійсно природній пилок ніхто і ніщо не замінить.Моя підкормка ,це ДІЄТИЧНа підкормка ,яка за своїми параметрами напоминає ,але не замінює Пилок! Накопичення пилку та нектару - двох основних джерел поживних речовин у сім’ї медоносних бджіл - регулюється на основі потреб. У той час як нектар збирається в надлишку через те, що потрібен величезний запас меду, пилок управляється приблизно на рівні, який становить резерв лише на кілька днів. Лише кілька днів дощу спричиняють майже повну втрату запасів пилку, тоді як запаси меду знижуються лише на кілька відсотків. Основну задачу моєї дієтичної підкормки(18% перетравного протеїну ) це не дати сімї просісти в період зміни погоди та недостатнього надходження (або незбалансованого) протеїнового корму. Щоб бджоли не займались КАНІБАЛІЗМОМ. Звертаюсь до пасічників які вміють логічно і критично мислити. НЕ спішити з висновками.Потрібна погода і час ,щоб зрозуміти! В цій всій ситуації найбільше повезло моїм місцевим пасічникам, знайоми та друзям ,оскільки їхні бджолосімії перші відчівають свого роду новації. Ще раз ,це зовсім новий рівеь підкормки бджіл: 1)Без антипоживних речовин(як у соєвому борошні) 2)Без токсичних трисахарів(типу стахіози,рафінози-як у соєвому борошні) 3)Збалансованого по амінокислотному профілю 4)Правильним вмістом вітаміннів та ліпідів 5)З додаванням природніх ефірних олій Якщо не комерційна таємниця: який відсоток пивних дріджів в ваших пиріжках (чи співвідношення ізолят- дрізджі)? 2 Quote Link to post Share on other sites