igk6 215 Posted January 11 Share Posted January 11 8 часов назад, Борода-1 сказал: Так ближнім часом буду виробляти високобілкову підкормку для бджіл Куплю зразу!! 1 Quote Link to post Share on other sites
igk6 215 Posted January 11 Share Posted January 11 8 часов назад, Борода-1 сказал: +екстракти трав Які трави? Якщо не секрет. Quote Link to post Share on other sites
Борода-1 1,547 Posted January 11 Author Share Posted January 11 2 години тому, igk6 сказав: Які трави? Якщо не секрет. 1 Quote Link to post Share on other sites
пасічник 288 Posted January 15 Share Posted January 15 Ось відео про білкову підкормку в Канаді . 1 1 Quote Link to post Share on other sites
Борода-1 1,547 Posted January 15 Author Share Posted January 15 54 хвилини тому, пасічник сказав: Ось відео про білкову підкормку в Канаді . В тому то і ПРИКОЛ-Я ЗНАЮ ЦЕЙ СЕКРЕТНИЙ ІНГРАДІЄНТ!!!! Та й соєве борошно + пивні дріжджжі :це не оптимальний рецепт.Я знаю і розумію ще глибше. 1 Quote Link to post Share on other sites
Борода-1 1,547 Posted January 15 Author Share Posted January 15 7 хвилин тому, Борода-1 сказав: В тому то і ПРИКОЛ-Я ЗНАЮ ЦЕЙ СЕКРЕТНИЙ ІНГРАДІЄНТ!!!! Та й соєве борошно + пивні дріжджжі :це не оптимальний рецепт.Я знаю і розумію ще глибше. А ще мені подобаються коменти до цього відео...... Quote Link to post Share on other sites
В.Ю.А. 2,587 Posted January 16 Share Posted January 16 13 часов назад, Борода-1 сказал: В тому то і ПРИКОЛ-Я ЗНАЮ ЦЕЙ СЕКРЕТНИЙ ІНГРАДІЄНТ!!!! Та й соєве борошно + пивні дріжджжі :це не оптимальний рецепт.Я знаю і розумію ще глибше. Так буде в цьому сезоні високобілкова підкормка Вашого виробництва? Чекаємо з нетерпінням. Quote Link to post Share on other sites
Любомир 5,131 Posted January 17 Share Posted January 17 (edited) 15.01.2021 в 22:09, Борода-1 сказав: В тому то і ПРИКОЛ-Я ЗНАЮ ЦЕЙ СЕКРЕТНИЙ ІНГРАДІЄНТ!!!! Та й соєве борошно + пивні дріжджжі :це не оптимальний рецепт.Я знаю і розумію ще глибше. Чи можна замовити кг з 20 із секретним інгредієнтом? Edited January 17 by Любомир 1 1 Quote Link to post Share on other sites
АТВ 1,859 Posted January 26 Share Posted January 26 В 11.01.2021 в 12:09, Борода-1 сказал: Так ближнім часом буду виробляти високобілкову підкормку для бджіл з вмістом не менше 18% сирого протеїну ,збалансованого по сновним амінокислотам,вітамінам та мікроелементах. Анонс і розповідь незабаром,чекайте......! Приблизно ось таке! когда уже будет информация по данному дивайсу. Так же интересует цена и сроки Quote Link to post Share on other sites
Борода-1 1,547 Posted January 26 Author Share Posted January 26 41 хвилину тому, АТВ сказав: когда уже будет информация по данному дивайсу. Так же интересует цена и сроки Поки,що збираю компоненти,сигнальні партії з початку лютого.Три фасовки 400 г,1 кг,10 кг.Буде і збалансована в протеїнова підкормку вигляді борошна з вмістом сирого протеїну 60 відсотків.Ціну складу коли вже відпрацюю технологію.Ближнім часом розкажу, навіщо це я все роблю! 3 1 Quote Link to post Share on other sites
АТВ 1,859 Posted January 26 Share Posted January 26 ждем с нетерпением 1 Quote Link to post Share on other sites
Гурович 4,504 Posted January 26 Share Posted January 26 3 часа назад, Борода-1 сказал: Буде і збалансована в протеїнова підкормку вигляді борошна з вмістом сирого протеїну 60 відсотків.Ціну складу коли вже відпрацюю технологію.Ближнім часом розкажу, навіщо це я все роблю! ЭТО на 1 марта должно быть уже у пасечника на складе, а Вы ещё технологию не откатали 2 Quote Link to post Share on other sites
Русик 124 Posted January 26 Share Posted January 26 1 час назад, Гурович сказал: ЭТО на 1 марта должно быть уже у пасечника на складе, а Вы ещё технологию не откатали Можно даже и пораньше. Quote Link to post Share on other sites
Борода-1 1,547 Posted January 27 Author Share Posted January 27 13 годин тому, Гурович сказав: ЭТО на 1 марта должно быть уже у пасечника на складе, а Вы ещё технологию не откатали Ще,доповню.Багатьом не сподобається ціна ! Більшість будуть і подальшому підгодовувати сурогатом так званого "соєвого борошна,термічно обробленого та обезжиреного".Або ще борошном кукурудзи!!! Або ,я завжди хотів спитати: Канді з пилком це білкова підкормка? 1 Quote Link to post Share on other sites
Стахановский 908 Posted January 27 Share Posted January 27 51 минуту назад, Борода-1 сказал: Ще,доповню.Багатьом не сподобається ціна ! Більшість будуть і подальшому підгодовувати сурогатом так званого "соєвого борошна,термічно обробленого та обезжиреного".Або ще борошном кукурудзи!!! Або ,я завжди хотів спитати: Канді з пилком це білкова підкормка? По моему с пыльцой в Канди можно занести в семью чужие болячки. Quote Link to post Share on other sites
Гурович 4,504 Posted January 27 Share Posted January 27 24 минуты назад, Стахановский сказал: По моему с пыльцой в Канди можно занести в семью чужие болячки. Если пыльца чужая, то такая возможность существует. А если пыльца ваша и болячек на пасеке нет, то о чём речь? Если канди покупное, то пыльца должна быть каким то образом обеззаражена. Но решает каждый сам для себя. Quote Link to post Share on other sites
Борода-1 1,547 Posted January 27 Author Share Posted January 27 30 хвилин тому, Стахановский сказав: По моему с пыльцой в Канди можно занести в семью чужие болячки. Це зворотня сторона медалі.Питання стоїть в іншій площині.Навіщо,добавлЯють пилок в канді ,якщо навіть добавити 5% обніжки,вміст сирого протеїну в 1 кг пасти буде менше 1 %!!!??? Принагідно зазначу ,що в 1 кг пилку 20-25 % сирого протеїну! Quote Link to post Share on other sites
АТВ 1,859 Posted January 27 Share Posted January 27 11 часов назад, Борода-1 сказал: Ще,доповню.Багатьом не сподобається ціна ! Більшість будуть і подальшому підгодовувати сурогатом так званого "соєвого борошна,термічно обробленого та обезжиреного".Або ще борошном кукурудзи!!! Або ,я завжди хотів спитати: Канді з пилком це білкова підкормка? А какая цена? Я пропустил 1 Quote Link to post Share on other sites
Стахановский 908 Posted January 27 Share Posted January 27 13 часов назад, Борода-1 сказал: Ще,доповню.Багатьом не сподобається ціна ! Більшість будуть і подальшому підгодовувати сурогатом так званого "соєвого борошна,термічно обробленого та обезжиреного".Або ще борошном кукурудзи!!! Або ,я завжди хотів спитати: Канді з пилком це білкова підкормка? 12 часов назад, Борода-1 сказал: Це зворотня сторона медалі.Питання стоїть в іншій площині.Навіщо,добавлЯють пилок в канді ,якщо навіть добавити 5% обніжки,вміст сирого протеїну в 1 кг пасти буде менше 1 %!!!??? Принагідно зазначу ,що в 1 кг пилку 20-25 % сирого протеїну! Вы спросили за пыльцу,я сказал о возможных последствиях.Не слышал чтобы пыльцу обезза раживали. Quote Link to post Share on other sites
vesnik 14 Posted January 27 Share Posted January 27 Полевые испытания протеиновой подкормки проводились ? Какой результат? Quote Link to post Share on other sites
Борода-1 1,547 Posted January 27 Author Share Posted January 27 25 хвилин тому, vesnik сказав: Полевые испытания протеиновой подкормки проводились ? Какой результат? Буду виготовляти "протеїнові пиріжки" на продаж перший сезон. Минулий рік виготовляв для свої потреб та знайомих. Зазначу ,що маю досвід, як фахівець у ветеринарній медицині та мав нагоду співпрацювати з добрими учителями галузі зоотехнії зокрема в годівлі тварин. Вже 12 років виготовляю свою пасту для підгодівлі бджіл. Між іншим пилок обеззаражується гамма промінням! Чому я ще відпрацьовую технологію "пиріжків"?Та в все просто-одна справ виготовляти для своїх потреб інша на продаж. Продукт повинний мати зручний товарний вигляд та де-який час зберігатись без втрати властивостей. Ну й вже так пішло невеличка характеристика "протеїнових пиріжків" АПІ-ПРО 1.Вміст перетравного протеїну -не менше 18% 2.Сирої золи -не більше 6% 3.Збалансованих по основним незамінним кислотам 4.Буде містити в собі не менше 0,5% жирів 4,Збалансованим по вітамінам та мінералам. 2 Quote Link to post Share on other sites
В.Ю.А. 2,587 Posted January 28 Share Posted January 28 7 часов назад, Борода-1 сказал: Буду виготовляти "протеїнові пиріжки" на продаж перший сезон. Минулий рік виготовляв для свої потреб та знайомих. Зазначу ,що маю досвід, як фахівець у ветеринарній медицині та мав нагоду співпрацювати з добрими учителями галузі зоотехнії зокрема в годівлі тварин. Вже 12 років виготовляю свою пасту для підгодівлі бджіл. Між іншим пилок обеззаражується гамма промінням! Чому я ще відпрацьовую технологію "пиріжків"?Та в все просто-одна справ виготовляти для своїх потреб інша на продаж. Продукт повинний мати зручний товарний вигляд та де-який час зберігатись без втрати властивостей. Ну й вже так пішло невеличка характеристика "протеїнових пиріжків" АПІ-ПРО 1.Вміст перетравного протеїну -не менше 18% 2.Сирої золи -не більше 6% 3.Збалансованих по основним незамінним кислотам 4.Буде містити в собі не менше 0,5% жирів 4,Збалансованим по вітамінам та мінералам. Яка ціна? 1 Quote Link to post Share on other sites
АТВ 1,859 Posted January 28 Share Posted January 28 цену и сроки Quote Link to post Share on other sites
paseznik2013 1,066 Posted January 31 Share Posted January 31 В 27.01.2021 в 09:02, Борода-1 сказал: Ще,доповню.Багатьом не сподобається ціна ! Більшість будуть і подальшому підгодовувати сурогатом так званого "соєвого борошна,термічно обробленого та обезжиреного".Або ще борошном кукурудзи!!! Або ,я завжди хотів спитати: Канді з пилком це білкова підкормка? Ну прям все дураки и в том числе и американцы ,а Вы прям самый умный,ну прям больше ни кто не делает только и Вы. Кому надо тот сам себе сделает. 1 1 1 Quote Link to post Share on other sites
Ворон 4,466 Posted January 31 Share Posted January 31 35 хвилин тому, paseznik2013 сказав: Ну прям все дураки и в том числе и американцы ,а Вы прям самый умный,ну прям больше ни кто не делает только и Вы. Кому надо тот сам себе сделает. А хто вам забороняє щось робити і давати своїм бджолам,все написане,як на ринку,цікавить,питаєм,купляєм,ні проходим повз,мовчки,навіщо відразу грубіянити? 5 Quote Link to post Share on other sites