Taras NTG 1,899 Posted February 4 Share Posted February 4 5 часов назад, <Юра> сказал: А в мене на кочівлі в 2020 поруч пасічник стояв з Херсона, казав що у вас Бакфас брав? Питав чи я знаю такого Тарас NTG я йому відповів на форумі і в ютюбі бачив таке імя. можливо, до 2017 був і бакфаст в мене, зараз тільки карніка Quote Link to post Share on other sites
<Юра> 2,153 Posted February 4 Share Posted February 4 8 минут назад, Taras NTG сказал: можливо, до 2017 був і бакфаст в мене, зараз тільки карніка А поподробнее! Чого на карніці зупинилися? PS. Придивляюсь до пром пород? 1 Quote Link to post Share on other sites
Taras NTG 1,899 Posted February 5 Share Posted February 5 14 часов назад, <Юра> сказал: А поподробнее! Чого на карніці зупинилися? PS. Придивляюсь до пром пород? Стабільніша, легше знайти достойний матеріал, по меду в мене на стаціонарі вона обганяла баків 3 Quote Link to post Share on other sites
<Юра> 2,153 Posted February 5 Share Posted February 5 3 часа назад, Taras NTG сказал: по меду в мене на стаціонарі вона обганяла баків Екземпляри окремі обганяли окремих баків, чи на круг обігнала карніка баків по меду? Quote Link to post Share on other sites
Taras NTG 1,899 Posted February 5 Share Posted February 5 9 часов назад, <Юра> сказал: Екземпляри окремі обганяли окремих баків, чи на круг обігнала карніка баків по меду? На круг Quote Link to post Share on other sites
<Юра> 2,153 Posted February 6 Share Posted February 6 1 час назад, Taras NTG сказал: На круг На скільки % більше? Quote Link to post Share on other sites
Taras NTG 1,899 Posted February 6 Share Posted February 6 8 часов назад, <Юра> сказал: На скільки % більше? 20-30% 3 Quote Link to post Share on other sites
asot 722 Posted February 7 Share Posted February 7 (edited) В 05.02.2021 в 15:14, <Юра> сказал: Екземпляри окремі обганяли окремих баків, чи на круг обігнала карніка баків по меду? Спитайте у AVA !! Він медовик і тримае карніку і бакфаст на одному точку ! Дасть більш реальну і обективнішу оцінку по медозборі в його умовах ! Edited February 7 by asot 1 Quote Link to post Share on other sites
davolodya 17,339 Posted February 7 Share Posted February 7 44 хвилини тому, asot сказав: Спитайте у AVA !! Він медовик і тримае карніку і бакфаст на одному точку ! Дасть більш реальну і обективнішу оцінку по медозборі в його умовах ! У різній місцевості результати будуть різні, бо відрізняється не лише клімат, але і медозбори... Десь є переважно ранні взятки, а десь крім соняха нічого не сіють... 1 Quote Link to post Share on other sites
asot 722 Posted February 7 Share Posted February 7 (edited) З його слів е майже все(медозбори) - думаю буде цікаво почути декількох людей з своїми умовами Edited February 7 by asot 1 Quote Link to post Share on other sites
<Юра> 2,153 Posted February 7 Share Posted February 7 В 17.12.2020 в 21:47, Сергей Тюркин сказал: Снова не дождёмся от Укропа видео. А так хотелось увидеть какая она та карника. Хотелось бы от вас услышать карника рулит или нет ведь у вас много видео о разных породах? Quote Link to post Share on other sites
Серж 82 19,287 Posted February 7 Share Posted February 7 3 часа назад, asot сказал: З його слів е майже все(медозбори) - думаю буде цікаво почути декількох людей з своїми умовами Якщо не помиляюсь то він казав що в нього є проблема з ранніми пилконосами і баки чекають на масовий пилок. А карніка умудряється ще до того вирощувати розплід. І на акацію в нього баки не встигають (потрібен лишній тиждень розвитку, якого в нього немає). @AVA, поправте якщо помиляюсь. Quote Link to post Share on other sites
Гурович 4,684 Posted February 7 Share Posted February 7 1 час назад, <Юра> сказал: Хотелось бы от вас услышать карника рулит или нет ведь у вас много видео о разных породах? Не хотелось бы Вас разочаровать, но у Сергея рулит итальянка и бакфаст. 1 Quote Link to post Share on other sites
Мико 70,946 Posted February 7 Share Posted February 7 В 17.12.2020 в 21:47, Сергей Тюркин сказал: Снова не дождёмся от Укропа видео. А так хотелось увидеть какая она та карника. Суперова I прогнозована 3 Quote Link to post Share on other sites
Мико 70,946 Posted February 7 Share Posted February 7 В 04.02.2021 в 19:25, Серж 82 сказал: Глянув що твориться у карніки. У Штрьомера . У леклера пернеру тройзек кірхайн пешец Порода пчел:карпатка+ місцева Перечисленные видно к Мiсцевим относяться 2 Quote Link to post Share on other sites
asot 722 Posted February 7 Share Posted February 7 В 04.02.2021 в 19:25, Серж 82 сказал: кірхайн економно споживають корми, пешец були дуже активні Чий пешец! Кірхайн дочки як показали себе? Quote Link to post Share on other sites
Серж 82 19,287 Posted February 7 Share Posted February 7 23 минуты назад, asot сказал: Чий пешец! Кірхайн дочки як показали себе? По меду - провально, як і всі решта. (З Дністра чи асфальту ще ніхто не навчився носити). 1 Quote Link to post Share on other sites
Укроп 12,250 Posted February 7 Share Posted February 7 47 минут назад, Мико сказал: Суперова I прогнозована Якби була не суперова,то шукав би щось ліпше. А коли зупинився на карнікі, то зрозуміло і коневі, що для мене вона найкраща. Мені до одного місця хто там що думає про карніку. Я свою бджолу знайшов, і мене все влаштовує. Якщо почую що є десь хороший матеріал, то мене не зупинить від його купівлі ні ціна, ні інші перешкоди. Так що якщо Ви хотіли мене підколоти, то у Вас нічого не вийшло. Мені геть байдуже 3 2 Quote Link to post Share on other sites
asot 722 Posted February 7 Share Posted February 7 47 минут назад, Серж 82 сказал: По меду - провально, як і всі решта Не вивозив нікуди ? Quote Link to post Share on other sites
Мико 70,946 Posted February 8 Share Posted February 8 10 часов назад, Укроп сказал: Якби була не суперова,то шукав би щось ліпше. Так що якщо Ви хотіли мене підколоти, Щиро радий за вас , що ви вже знайшли Я ще в пошуку Хочу спробувати американський кардован та не можу нiде купити , А пiдколювати вас навiть в думках не було 1 2 Quote Link to post Share on other sites
Мико 70,946 Posted February 8 Share Posted February 8 10 часов назад, Серж 82 сказал: По меду - провально, як і всі решта. 10 часов назад, Серж 82 сказал: 10 часов назад, asot сказал: Чий пешец! Кірхайн дочки як показали себе? По меду - провально, як і всі решта. Мени також не сподобались , навiть мама за 100 еврикiв нiяка виявилась , у порiвняннi с тими , що на пасiцi сьомий рiк тримаю 2 Quote Link to post Share on other sites
asot 722 Posted February 8 Share Posted February 8 12 часов назад, Серж 82 сказал: По меду - провально, Можна більш детальніше ,чого провал і ск вийшло на зимувалу приблизно хоч ,думаю були ж сімї на які придивлявся ,що вони покажуть!! Quote Link to post Share on other sites
Николай S 16,649 Posted February 8 Share Posted February 8 2 години тому, Мико сказав: Мени також не сподобались , навiть мама за 100 еврикiв нiяка виявилась , у порiвняннi с тими , що на пасiцi сьомий рiк тримаю Таж сама невезуха, вже теж років 5 не можу знайти хоч трохи кращого ніж вже є на пасіці 2 1 Quote Link to post Share on other sites
Север 5,448 Posted February 8 Share Posted February 8 3 часа назад, Мико сказал: Хочу спробувати американський кардован та не можу нiде купити , В Тюркіна Сергія поспрашайте. Quote Link to post Share on other sites
Пахомич 2,533 Posted February 8 Share Posted February 8 5 часов назад, Мико сказал: Мени також не сподобались , навiть мама за 100 еврикiв нiяка виявилась , у порiвняннi с тими , що на пасiцi сьомий рiк тримаю Проміряйте трутнів від дочок матки за 100 і відразу буде видно шо то за країнка. Quote Link to post Share on other sites