Wladimir_K Posted January 16, 2019 Share Posted January 16, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wladimir_K Posted January 17, 2019 Author Share Posted January 17, 2019 Розділив на частини і покращив якість. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wladimir_K Posted January 17, 2019 Author Share Posted January 17, 2019 Є повна статитика за 3 останні роки і можна відслідкувати, які експортери розвивають свій бізнес і нарощують обсяги, а які їх почали різко зменшувати. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Пчеломучитель_ua Posted January 17, 2019 Share Posted January 17, 2019 Чет мне кажется что у Бартника много дочерних. И думаю если немного разобраться то рейтинг изменится Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaBos Posted January 17, 2019 Share Posted January 17, 2019 21 минуту назад, Wladimir_K сказал: Є повна статитика за 3 останні роки і можна відслідкувати, які експортери розвивають свій бізнес і нарощують обсяги, а які їх почали різко зменшувати. За 2016 есть и за 2018 посмотрел, а за 2017 киньте по возможности. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wladimir_K Posted January 17, 2019 Author Share Posted January 17, 2019 2 часа назад, Пчеломучитель_ua сказал: Чет мне кажется что у Бартника много дочерних. И думаю если немного разобраться то рейтинг изменится У Бартніка 2 компанії (Юкрейніан Бі і Бартнік), і сумарно найбільший об'єм експорту, але різниця з першим місцем списку найменша за всі роки. Падіння якщо не помиляюсь 30% в порівнянні з 2017 р., в Асканія Пак падіння близько 10%, у Гери навпаки зростання, так само і як в Органік Трейд для мене значне, є зростання і Лумелі. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Пчеломучитель_ua Posted January 17, 2019 Share Posted January 17, 2019 6 часов назад, Wladimir_K сказал: У Бартніка 2 компанії (Юкрейніан Бі і Бартнік), і сумарно найбільший об'єм експорту, але різниця з першим місцем списку найменша за всі роки. Падіння якщо не помиляюсь 30% в порівнянні з 2017 р., в Асканія Пак падіння близько 10%, у Гери навпаки зростання, так само і як в Органік Трейд для мене значне, є зростання і Лумелі. Я думаю что есть еще Link to comment Share on other sites More sharing options...
i.s.beekeeper Posted December 25, 2019 Share Posted December 25, 2019 fvmhoney.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.