davolodya Posted March 20, 2019 Share Posted March 20, 2019 5 хвилин тому, Нико150376 сказав: Подтверждаю: Пернер на варроа заставили купить кожаные перчатки. Що ж це у Вас за карніка така? Маю від Віталія і Пернер, і ВТ, і їхні кроси, нема у моїх злобливості від слова ЗОВСІМ. ЩО ІОшки, що ефки від них лагідні, працюю без диму і без рукавиць Link to comment Share on other sites More sharing options...
AVA Posted March 20, 2019 Share Posted March 20, 2019 35 минут назад, Нико150376 сказал: Подтверждаю: Пернер на варроа заставили купить кожаные перчатки. Пернер на варроа Шутте , 2017 август У мене є три дебіла злі стали осіню і цей год весною Літом нормально І ИО трохи злі весною і осіню Зато матка шикарна Стояла рядом з італійкой 117 , так вона на вид в два рази більша італійки , італійку от Кузмича поміняли свої рідні бджоли через півтора місяця По меду Ф1 виведині в кінці мая ще нормально , а пізніше заливаются на соняху , значить для акації буде бомба Замітив чим дуще заливаєтся сімья на соняху , тим краще для акації Link to comment Share on other sites More sharing options...
chajka2005 Posted March 20, 2019 Share Posted March 20, 2019 В 10.01.2019 в 21:39, Ліпатов Віталій сказал: просто вона не перезимує скоріш за все. Віталію, дуже вже цікавить доля Пешеця. Мама жива? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ліпатов Віталій Posted March 21, 2019 Author Share Posted March 21, 2019 12 години тому, chajka2005 сказав: Віталію, дуже вже цікавить доля Пешеця. Мама жива? З зимівлі вийшла, а там будемо бачить. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ліпатов Віталій Posted April 1, 2019 Author Share Posted April 1, 2019 Є дві ф1 минулого року. Варроа. Кому потрібно дзвоніть. 270 грн за матку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ліпатов Віталій Posted April 1, 2019 Author Share Posted April 1, 2019 Залишилась одна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ліпатов Віталій Posted April 1, 2019 Author Share Posted April 1, 2019 Матки продані. Дякую. Link to comment Share on other sites More sharing options...
igori Posted April 18, 2019 Share Posted April 18, 2019 Добрый день Виталий. Сегодня звонил вам сообщить мою печаль, по поводу прошлогодний матки Пернер 8мкл. Проверенная. Пропала она. Снял видео, попробую выкладывать. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ліпатов Віталій Posted April 19, 2019 Author Share Posted April 19, 2019 11 година тому, igori сказав: Добрый день Виталий. Сегодня звонил вам сообщить мою печаль, по поводу прошлогодний матки Пернер 8мкл. Проверенная. Пропала она. Снял видео, попробую выкладывать. Доброго дня. Співчуваю стосовно пропажі матки. Нажаль, я не можу дати гарантій на те, що матка буде жива рік, два, три... Я даю гарантію на яйцекладку матки на рік ( тобто якщо матка струтилася то я її обміняю під час сезону в найкоротший по можливості термін) для цього мені потрібно надіслати трутовку поштою. Для вас я запронував можливі варіанти кроків назустріч в телефонній розмові. Дякую за розуміння. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ліпатов Віталій Posted April 23, 2019 Author Share Posted April 23, 2019 Нові нуклеуси для маток вже підготовлені. Якщо вдруг комусь треба то ще є нуки на продаж. 1100 грн. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paha Posted April 25, 2019 Share Posted April 25, 2019 Виталий, на этот год на Ф1 еще можно записаться? Спасибо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ліпатов Віталій Posted April 25, 2019 Author Share Posted April 25, 2019 1 година тому, Paha сказав: Виталий, на этот год на Ф1 еще можно записаться? Спасибо Дзвоніть Олексію, він веде запис на ф1. Так, ще можна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ліпатов Віталій Posted May 3, 2019 Author Share Posted May 3, 2019 Інформація по склєнару, хто замовляв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihail-ves Posted May 4, 2019 Share Posted May 4, 2019 7 годин тому, Ліпатов Віталій сказав: Інформація по склєнару, хто замовляв. №78 не зовсім карніка по кубітальному індексу і навіть не УС. видно помісь СГК (більше) та карніки. цікаво отримати крила для ширшого аналізу морфометрії такої сімї!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ліпатов Віталій Posted May 4, 2019 Author Share Posted May 4, 2019 11 година тому, Mihail-ves сказав: №78 не зовсім карніка по кубітальному індексу і навіть не УС. видно помісь СГК (більше) та карніки. цікаво отримати крила для ширшого аналізу морфометрії такої сімї!!! Це морфометрія трутня. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ander Posted May 4, 2019 Share Posted May 4, 2019 13 часов назад, Mihail-ves сказал: №78 не зовсім карніка по кубітальному індексу і навіть не УС. видно помісь СГК (більше) та карніки. цікаво отримати крила для ширшого аналізу морфометрії такої сімї!!! Флюгель-індекс на відміну від Морфо-Хl дозволяє міряти трутня. Висновок: 2.1 Кі трутня карніка, хоча і з двома зубчиками. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihail-ves Posted May 4, 2019 Share Posted May 4, 2019 3 години тому, Ліпатов Віталій сказав: Це морфометрія трутня. Щось таке мені і приходило на думку. Тоді все просто чудово. Ось маркер трутня карніки-карпатки і він майже такий як у Вас. 1 година тому, Ander сказав: Флюгель-індекс на відміну від Морфо-Хl дозволяє міряти трутня. Висновок: 2.1 Кі трутня карніка, хоча і з двома зубчиками Міряти трутня можна і в МорфоХЛ і графіки будуть гарними, просто в ній тоді треба орієнтуватись по графікам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ліпатов Віталій Posted May 6, 2019 Author Share Posted May 6, 2019 Є вільна зимували матка ШО варроатолерантна. Мама - варроа від Тіслєра de-17-2-66-2016 папа варроа від Грінькова ua-1-4-125-2016. Матка піде тому, хто запропонує найвищу ціну до 23.00, 7.05.2019 Крок в ціні 50 грн. Пропозиції пишіть сюди в тему. Відправлю 8.05 зранку. Дякую. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chajka2005 Posted May 6, 2019 Share Posted May 6, 2019 Почну торги - 300 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tristwch Posted May 6, 2019 Share Posted May 6, 2019 Извиняюсь что не совсем в тему, но почему варроатолерантная это хорошо? Или толерантность в этом словосочетании отличается от стандартного значения этого слова? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Яцков Андрій Posted May 6, 2019 Share Posted May 6, 2019 350 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ліпатов Віталій Posted May 6, 2019 Author Share Posted May 6, 2019 2 години тому, Tristwch сказав: Извиняюсь что не совсем в тему, но почему варроатолерантная это хорошо? Или толерантность в этом словосочетании отличается от стандартного значения этого слова? Шановний, ніхто не каже що варроатолерантна це 'хорошо', просто це окрема лінія, яку селекціонували як стійку до варроа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Укроп Posted May 6, 2019 Share Posted May 6, 2019 3 минуты назад, Ліпатов Віталій сказал: Шановний, ніхто не каже що варроатолерантна це 'хорошо', просто це окрема лінія, яку селекціонували як стійку до варроа. Ну тут можна довго і нудно спорить, на рахунок вароатолерантності. Для мене то лише реклама, щоб люди купували краще, із ажіотажем. Я маю не менше 10 материнок з Європи, так званих вароатолеранц. Але вони пошкоджуються кліщем точно так само як і інші лінії. Тому я навіть на те слово вароатолеранц, не звертаю уваги. Все то є не правда, не вірю я в те,і все. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мико Posted May 6, 2019 Share Posted May 6, 2019 3 часа назад, Ліпатов Віталій сказал: Крок в ціні 50 грн. С какой суммы начинать шагать ? 1 час назад, Яцков Андрій сказал: 350 400 2 минуты назад, Мико сказал: 400 450 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tristwch Posted May 6, 2019 Share Posted May 6, 2019 41 минуту назад, Ліпатов Віталій сказал: Шановний, ніхто не каже що варроатолерантна це 'хорошо', просто це окрема лінія, яку селекціонували як стійку до варроа. И все же не пойму, в названии одно( толерантность это терпимость без выявления чем либо недовольства) а в описании другое, стойкость что не равно терпимости и подразумевает борьбу с клещем если я правильно помню описание путем выкидывания пораженного клещем расплода и чистки друг дружку от онного Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.