Віталій.В Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 В 27.04.2019 в 08:30, Крук сказал: Заводиться зошит із списком клієнтів З кожним роком рівень життя населення все гірший в результаті чого мед переходить ( чі вже перейшов ) в продукт розкоші майже як червона ікра , чим культуру вживання меду майже знищено, а діти які виростають без меду та починають щось заробляти пиво баночне купують регулярно а мед... а для чого він я краще цукерок рошен куплю. Нариклад в моїй окрузі проживає більшість населення які хліб купляють далеко не з останіх копійок але тільки одна людина приходить по мед інші тільки питають ну як врожай... на воротях продам мед написано, хто не знає то мої вулики добре видно у вікна рейсовго автобуса та всим проїзжим авто , на зупинках об'яви продам мед висять, до кожного клієнта який прийшов по мед... посмішка, чисті руки, і нічого що баночка надщербина я свою дам ціленьку, кожному клієнту ( якщо не має грошей я обов'язково дам на список ) і ціна в минулому році соняха була 250грн, а по мед як ходили 10 чоловік так і ходять , також збираю пилок та для проби роздав по троху по селу близько 2кг в різні краї щоб чутка пішла, а клієнтів 0, хто пилок зїв, хто забув та викинув, а деяки їли б але 200 грн за кіло дорого, пилкоуловлювачі та перед вуликів перед початком збирання вимив гарячою водою ( сусіди всі на вгородах а я мию вулики та пилковловлювачі в воді яка парує , воду міняю через 2-ва три вулика ) Вже зібрав більше 4-х кілограм пилку та обдзвонив постіних клієнтів які місяц назад ставали в чергу за пилком, але поки тиша . Всим клієнтам які хочуть подивитись в яких умовах сушиця пилок чі зберігаєця мед завжди покажу. Тепер навіть і не знаю куди б іще клієнтів поцілувати... 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Крук Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 16 хвилин тому, Віталій.В сказав: З кожним роком рівень життя населення все гірший в результаті чого мед переходить ( чи вже перейшов ) в продукт розкоші майже як червона ікра. Я вожу продавати мед до Києва. Соняшниковий і ріпаковий меди на останньому місці популярності. На першому липовий і свіжий акацієвий. Городяни мають більший достаток а в селі продавати мед це все одно що возити лід ескімосам. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Віталій.В Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 4 минуты назад, Крук сказал: Я вожу продавати мед до Києва. Соняшниковий і ріпаковий меди на останньому місці популярності. На першому липовий і свіжий акацієвий. Городяни мають більший достаток а в селі продавати мед це все одно що возити лід ескімосам. В Київ ми всі не помістимось, але ж все рівно з Вами згоден, особливо в селі продавати мед це все одно що возити лід ескімосам. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PNS Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 3 минуты назад, Віталій.В сказал: В Київ ми всі не помістимось Ну і скільки потрібно місця, щоб припаркувати легкову Теслу ? 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ромео Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 1 час назад, Віталій.В сказал: З кожним роком рівень життя населення все гірший в результаті чого мед переходить ( чі вже перейшов ) в продукт розкоші майже як червона ікра , чим культуру вживання меду майже знищено, а діти які виростають без меду та починають щось заробляти пиво баночне купують регулярно а мед... а для чого він я краще цукерок рошен куплю. Нариклад в моїй окрузі проживає більшість населення які хліб купляють далеко не з останіх копійок але тільки одна людина приходить по мед інші тільки питають ну як врожай... на воротях продам мед написано, хто не знає то мої вулики добре видно у вікна рейсовго автобуса та всим проїзжим авто , на зупинках об'яви продам мед висять, до кожного клієнта який прийшов по мед... посмішка, чисті руки, і нічого що баночка надщербина я свою дам ціленьку, кожному клієнту ( якщо не має грошей я обов'язково дам на список ) і ціна в минулому році соняха була 250грн, а по мед як ходили 10 чоловік так і ходять , також збираю пилок та для проби роздав по троху по селу близько 2кг в різні краї щоб чутка пішла, а клієнтів 0, хто пилок зїв, хто забув та викинув, а деяки їли б але 200 грн за кіло дорого, пилкоуловлювачі та перед вуликів перед початком збирання вимив гарячою водою ( сусіди всі на вгородах а я мию вулики та пилковловлювачі в воді яка парує , воду міняю через 2-ва три вулика ) Вже зібрав більше 4-х кілограм пилку та обдзвонив постіних клієнтів які місяц назад ставали в чергу за пилком, але поки тиша . Всим клієнтам які хочуть подивитись в яких умовах сушиця пилок чі зберігаєця мед завжди покажу. Тепер навіть і не знаю куди б іще клієнтів поцілувати... Всі ці потуги дармові. Поставте себе на місце "клієнта". Якби Ви не тримали б бджіл, скільки банок Ви купували б? Ми дивуємось "несвідомості" оточуючих тільки тому, що маємо надлишок продукту, який хочеться реалізувати. Дивуємось тому, що такий корисний продукт програє цукеркам. А дамо відповідь собі чесно: Якби нам запропонували купити для щоденного вжитку цукерки чи мед, ЩО ми купили б? Відповідаю за себе. Я б купив цукерки... Ну, не їм я щодня мед... А от цукерочку-дві - то інша справа... А все тому, що асортимент... 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Віталій.В Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 1 час назад, ромео сказал: Всі ці потуги дармові. Поставте себе на місце "клієнта". Якби Ви не тримали б бджіл, скільки банок Ви купували б? Ми дивуємось "несвідомості" оточуючих тільки тому, що маємо надлишок продукту, який хочеться реалізувати. Дивуємось тому, що такий корисний продукт програє цукеркам. А дамо відповідь собі чесно: Якби нам запропонували купити для щоденного вжитку цукерки чи мед, ЩО ми купили б? Відповідаю за себе. Я б купив цукерки... Ну, не їм я щодня мед... А от цукерочку-дві - то інша справа... А все тому, що асортимент... Та хто його зна... від мене через хату живе бувший бджоляр, при розвалі союза мав до сотні сімей а врожаї з його слів в ті часи були від травня до серпня як садили і гречку і трави на зерно, і від травня до зими під двором постійно майже з ранку до вечера стояв один - два чоловіка, можливо що в ті часи добротних цукерок не було. Моя покійна мама кожного року купувала по декілька бутильків меду на чому я і виріс, а вже коли сам став батьком і ставати бджолярем в мене і думки не було, то що року купував 5 - 7 бутильків меду хоча і цукерки були постійно. Я всеж таки схиляюсь до того що, на потенційних покупців впливає більш рівень життя ніж цукерки 6 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ved Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 Всё-таки для себя не выяснил....нужно регистрироваться оператором рынка? Многие зарегистрировались? Кто то слышал о проверках и штрафах незарегистрированым продавцам пчелопродукции? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wladimir_K Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 17 минут назад, ved сказал: Всё-таки для себя не выяснил....нужно регистрироваться оператором рынка? Многие зарегистрировались? Кто то слышал о проверках и штрафах незарегистрированым продавцам пчелопродукции? Планується дотація на бджолосім'ю для тих пасічників, які є у держреєстрі. У моєму районі більшість пасічників є зареєстровані, в інших районах фактично немає зареєстрованих. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ved Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 Я так понял регистрация это только написать заявление в Держпродслужбу? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wladimir_K Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 1 минуту назад, ved сказал: Я так понял регистрация это только написать заявление в Держпродслужбу? При наявності ветпаспорта так. До речі є можливість віддаленої реєстрації, якщо підписувати електронним ключем. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ved Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 Помещение в котором мед качаем,храним,фасуем проверяют? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ironcity Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 1 година тому, Wladimir_K сказав: При наявності ветпаспорта так. До речі є можливість віддаленої реєстрації, якщо підписувати електронним ключем. Але далеко не у всіх населених пунктах така можливість є в електронній формі. Я живу у 8 за чисельністю населення місті України і такої можливості немає( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uam_63 Posted February 6, 2020 Share Posted February 6, 2020 Помещение в котором мед качаем,храним,фасуем проверяют?Ніхто нічого не провіряє зява від вас вам видали папірець і все.Надіслано від мого SM-A520F, використовуючи Tapatalk 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leopold Posted February 7, 2020 Author Share Posted February 7, 2020 21 час назад, uam_63 сказал: Ніхто нічого не провіряє зява від вас вам видали папірець і все. Це "поки що..." і доти доки десь не засвітисться в ланцюжкові постачання, а потім про "перевірки" ніхто попереджати не буде, просто прйдуть невідомі подивляться і "або.... або...." може навіть дійти до судових розгдядів і звинуваченнь у шахрайстві з кримінальним переслідуванням. так що "на авось" краще не робити. Але це тільки моя думка. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ved Posted February 7, 2020 Share Posted February 7, 2020 1 час назад, Leopold сказал: Leopold Вы зарегистрировали? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leopold Posted February 10, 2020 Author Share Posted February 10, 2020 В 07.02.2020 в 20:05, ved сказал: Вы зарегистрировали? Ні! На мої два вулики ще цим перейматись, іншої дурні в цій державі вистачає з Лжигіталізаторами у владі. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Деменський Posted February 22, 2020 Share Posted February 22, 2020 Вітаю шановне панство! Підкажіть. Які документи треба з собою взяти для реєстрації? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ved Posted February 22, 2020 Share Posted February 22, 2020 46 минут назад, Деменський сказал: реєстрації Чего? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Деменський Posted February 22, 2020 Share Posted February 22, 2020 Перепрошую, не вказав-потужностей. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SASHA.OK Posted February 23, 2020 Share Posted February 23, 2020 11 година тому, Деменський сказав: Вітаю шановне панство! Підкажіть. Які документи треба з собою взяти для реєстрації? 10 годин тому, Деменський сказав: Перепрошую, не вказав-потужностей. Паспорт та індитифікаційний код. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Медвідь Posted February 23, 2020 Share Posted February 23, 2020 В 28.04.2019 в 13:48, Віталій.В сказал: З кожним роком рівень життя населення все гірший в результаті чого мед переходить ( чі вже перейшов ) в продукт розкоші майже як червона ікра , чим культуру вживання меду майже знищено, а діти які виростають без меду та починають щось заробляти пиво баночне купують регулярно а мед... а для чого він я краще цукерок рошен куплю. Нариклад в моїй окрузі проживає більшість населення які хліб купляють далеко не з останіх копійок але тільки одна людина приходить по мед інші тільки питають ну як врожай... на воротях продам мед написано, хто не знає то мої вулики добре видно у вікна рейсовго автобуса та всим проїзжим авто , на зупинках об'яви продам мед висять, до кожного клієнта який прийшов по мед... посмішка, чисті руки, і нічого що баночка надщербина я свою дам ціленьку, кожному клієнту ( якщо не має грошей я обов'язково дам на список ) і ціна в минулому році соняха була 250грн, а по мед як ходили 10 чоловік так і ходять , також збираю пилок та для проби роздав по троху по селу близько 2кг в різні краї щоб чутка пішла, а клієнтів 0, хто пилок зїв, хто забув та викинув, а деяки їли б але 200 грн за кіло дорого, пилкоуловлювачі та перед вуликів перед початком збирання вимив гарячою водою ( сусіди всі на вгородах а я мию вулики та пилковловлювачі в воді яка парує , воду міняю через 2-ва три вулика ) Вже зібрав більше 4-х кілограм пилку та обдзвонив постіних клієнтів які місяц назад ставали в чергу за пилком, але поки тиша . Всим клієнтам які хочуть подивитись в яких умовах сушиця пилок чі зберігаєця мед завжди покажу. Тепер навіть і не знаю куди б іще клієнтів поцілувати... Попробуйте виїжджати в найближчий областний центр на базар і тим хто буде купувати мед в кульок з банкою меду обов*язково кладіть свою візитку. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
medhon Posted February 23, 2020 Share Posted February 23, 2020 В 28.04.2019 в 15:24, ромео сказав: Всі ці потуги дармові. Поставте себе на місце "клієнта". Якби Ви не тримали б бджіл, скільки банок Ви купували б? Ми дивуємось "несвідомості" оточуючих тільки тому, що маємо надлишок продукту, який хочеться реалізувати. Дивуємось тому, що такий корисний продукт програє цукеркам. А дамо відповідь собі чесно: Якби нам запропонували купити для щоденного вжитку цукерки чи мед, ЩО ми купили б? Відповідаю за себе. Я б купив цукерки... Ну, не їм я щодня мед... А от цукерочку-дві - то інша справа... А все тому, що асортимент... Відповідаю з себе - купив би меду, цукерок їм кілька разів на рік, мед - скільки разів п'ю чай, а це в середньому шість разів на день, стільки й кидаю туди мед. А не беруть не через бідність, цукерки ж є за що купляти, а через, як би це м'якіше висловитися, недалекоглядність і необізнаність загальної маси населення. Нові Санжари вони по всій Україні, а не тільки в Нових санжарах 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Медвідь Posted February 23, 2020 Share Posted February 23, 2020 В 28.04.2019 в 15:24, ромео сказал: Всі ці потуги дармові. Поставте себе на місце "клієнта". Якби Ви не тримали б бджіл, скільки банок Ви купували б? Ми дивуємось "несвідомості" оточуючих тільки тому, що маємо надлишок продукту, який хочеться реалізувати. Дивуємось тому, що такий корисний продукт програє цукеркам. А дамо відповідь собі чесно: Якби нам запропонували купити для щоденного вжитку цукерки чи мед, ЩО ми купили б? Відповідаю за себе. Я б купив цукерки... Ну, не їм я щодня мед... А от цукерочку-дві - то інша справа... А все тому, що асортимент... Складно не погодитись, але все ж тут є дві категорії людей: 1) людина знає про користь меду, але просто більше любить смак шоколаду, тому меду багато не купує, таких людей багато; 2) люди, що знають про користь меду і продуктів бджільництва, стараються закуповувати літом/осінню мед на весь рік (часто різних сортів, щоб не проїдався) і як правило, окрім меду цікавляться пилком/пергою, прополісом і т.д. Свого часу до другої категорії відносився і я сам - купляв на рік мінімум 4-5 трьохлітрових банок меду (акація, гречка, липа, сонях), плюс ще часто брав трохи пилку/перги, прополісу, інколи купував настоянки. Мед купував у знайомих пасічників, інколи на базарі, в супермакетах ніколи меду не купляв. А потім вирішив, що було б непогано і самому завести бджіл, тим паче що мій дід завжди тримав бджоли, але, нажаль, помер ще до мого народження. Я люблю шоколад також, особливо брют (гіркий 80% какао) з міцною кавою, але меду всеж їм більше, бо я люблю його смак, особливо липець і гречаний. А чистий гречаний мед (темний) з підсмаженими лісовими чи грецькими горіхами, то взагалі "шедевр", ніякий шоколад не зрівняється) Щоправда чистого гречаного меду зараз знайти проблема, бо гречки у нас зараз майже не сіють, а якщо і посіють трохи, то вона не виділяє майже нічого, видно старі сорти вже не сіють. 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oleksandr K. Posted February 28, 2020 Share Posted February 28, 2020 Шавновні колеги! закиньте сюди пряме посилання на список, де можна тих операторів подивитися, бо я тільки ФОПів, магазини і колгоспи знаходжу Володимир вже викладав її десь, але я знайти не можу Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Брониславович Posted February 28, 2020 Share Posted February 28, 2020 1 час назад, Олександр Коваль сказал: Шавновні колеги! закиньте сюди пряме посилання на список, де можна тих операторів подивитися, бо я тільки ФОПів, магазини і колгоспи знаходжу Володимир вже викладав її десь, але я знайти не можу Вот ссылка на список реестров по областям https://docs.google.com/spreadsheets/d/12KVNWWrjliYSg5tDV0jskGNdcM7rjOd_YCeHLJX0dfM/edit#gid=0 , нужно выбрать свою область, поиск в списках "Ctrl - F" 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts