larson Posted November 15, 2018 Share Posted November 15, 2018 23 минуты назад, Anatoliy50 сказал: світлини з кочівки на сонях. висота вулика повинна бути 1 метр 18 сантиметрів без кришки і дна, а на світлинах що ми бачим, максимум 0,5 метра 28 минут назад, Anatoliy50 сказал: О, то у Вас є український корпусний вулик? в мене багато чого є, давно живу Link to comment Share on other sites More sharing options...
Олег Мельник Posted November 15, 2018 Share Posted November 15, 2018 33 хвилини тому, Anatoliy50 сказав: у мене рішення є, я його і запропонував, та сподіваюся, що будуть ще варіанти і вони вже поступили. І тут звичайно всі форумчани мають більше досвіду ніж я, та я швидко навчаюся) світлини з кочівки на сонях. Але ж це зовсім інші вулики. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Олег F Posted November 15, 2018 Share Posted November 15, 2018 купляйте без стільникові пакети і засипте їх у ваші вулики. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary@sko Posted November 15, 2018 Share Posted November 15, 2018 1 година тому, Егор Юрьев сказав: Уже становится неинтересно. Год стажа,минимум 50 семей.Что-то не вяжется.Гуру и никак иначе. На фото я не увидел объемы на 400 семей. Чтоб со стажем в один сезон принять решение 400 надо...не знаю что надо иметь. Сделать самому 400 ульев...ну не знаю. Чтоб кто-то сделал под ключ...и не знать какие задачи будут и как их решать. Что-то не вяжется.....как по мне. Може знову акула? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary@sko Posted November 15, 2018 Share Posted November 15, 2018 49 хвилин тому, Anatoliy50 сказав: у мене рішення є, я його і запропонував, та сподіваюся, що будуть ще варіанти і вони вже поступили. І тут звичайно всі форумчани мають більше досвіду ніж я, та я швидко навчаюся) світлини з кочівки на сонях. О, то у Вас є український корпусний вулик? А в планах у вас до скількох вуликів збільшити пасіку? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Николай S Posted November 15, 2018 Share Posted November 15, 2018 12 минут назад, mary@sko сказал: Може знову акула? Было бы не плохо зима всё таки на носу Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anatoliy50 Posted November 15, 2018 Author Share Posted November 15, 2018 25 хвилин тому, Олег Мельник сказав: Але ж це зовсім інші вулики. так, я переходжу на український корпусний, тому і не має суші( 15 хвилин тому, mary@sko сказав: Може знову акула? а хто такий акула?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anatoliy50 Posted November 15, 2018 Author Share Posted November 15, 2018 11 хвилину тому, mary@sko сказав: А в планах у вас до скількох вуликів збільшити пасіку? сподіваюся, що до кінця сезону буде 800 і більше бджолопакетів не купуватиму) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Николай S Posted November 15, 2018 Share Posted November 15, 2018 32 минуты назад, Олег F сказал: купляйте без стільникові пакети і засипте їх у ваші вулики. Як варіант, частину заселяти роями, весною можна спробувати дати оголошення в місцевій газеті типа "куплю рої" 11 минут назад, Anatoliy50 сказал: сподіваюся, що до кінця сезону буде 800 і більше бджолопакетів не купуватиму) Пасіка назву матиме? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anatoliy50 Posted November 15, 2018 Author Share Posted November 15, 2018 38 хвилин тому, larson сказав: висота вулика повинна бути 1 метр 18 сантиметрів без кришки і дна, а на світлинах що ми бачим, максимум 0,5 метра в мене багато чого є, давно живу висота корпусу 222мм 2 хвилини тому, Николай S сказав: Пасіка назву матиме? Мабуть, дочка думає) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Николай S Posted November 15, 2018 Share Posted November 15, 2018 4 часа назад, Anatoliy50 сказал: .... до середини червня повністю переселити сім'ї на свої рамки і розвинути до трьох корпусів, щоб виїхати на сонях. Який загальній об"єм кожного вулика планується? Питання задано не даремно, 8 рамочник на півукраїнського корпусу, в переводі це 4 рамки дадана в одному півкорпусі висотою 222мм. Ураховуючи що планується 800 сімей а це не 8, є потреба мати об"єм вулика мінімум до 40 рам дадана(10шт Ваших корпусів) для того щоб сонях качати 1 раз, бо 2рази з такою кількістю Ви не встигнете, рахуємо загальну висоту вулика , з підставкою та дном, дашком буде більше 2, 5 метра. .........високувато...... Гуру прошу мене поправити, якщо помилився........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anatoliy50 Posted November 15, 2018 Author Share Posted November 15, 2018 1 година тому, Николай S сказав: Який загальній об"єм кожного вулика планується? Питання задано не даремно, 8 рамочник на півукраїнського корпусу, в переводі це 4 рамки дадана в одному півкорпусі висотою 222мм. Ураховуючи що планується 800 сімей а це не 8, є потреба мати об"єм вулика мінімум до 40 рам дадана(10шт Ваших корпусів) для того щоб сонях качати 1 раз, бо 2рази з такою кількістю Ви не встигнете, рахуємо загальну висоту вулика , з підставкою та дном, дашком буде більше 2, 5 метра. .........високувато...... Гуру прошу мене поправити, якщо помилився........ у гнізді 9 рамок у магазині 8(на макс. ширину вулички 15мм). Якщо дасть бог і буде хороший взяток, то качатиму двічі, для цього замовив у БіСтар автоматичну мобільну лінію по відкачці меду. Link to comment Share on other sites More sharing options...
larson Posted November 16, 2018 Share Posted November 16, 2018 8 часов назад, Anatoliy50 сказал: для цього замовив у БіСтар автоматичну мобільну лінію по відкачці меду. ну все, я в ауті Link to comment Share on other sites More sharing options...
Пасечник1984 Posted November 16, 2018 Share Posted November 16, 2018 30 минут назад, larson сказал: ну все, я в ауті Это Троль,не более...Это же очевидно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
davolodya Posted November 16, 2018 Share Posted November 16, 2018 8 годин тому, Anatoliy50 сказав: для цього замовив у БіСтар автоматичну мобільну лінію по відкачці меду. І що, Бістар погодився під Вашу рамку робити лінію? Мало віриться, що хтось буде робити лінію в одиничному екземплярі Link to comment Share on other sites More sharing options...
gardener Posted November 16, 2018 Share Posted November 16, 2018 39 хвилин тому, larson сказав: ну все, я в ауті Зима велика...буде весело. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Николай S Posted November 16, 2018 Share Posted November 16, 2018 15 минут назад, gardener сказал: Зима велика...буде весело. Тут без назви пасіки ну не як не обійтись, ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anatoliy50 Posted November 16, 2018 Author Share Posted November 16, 2018 21 хвилину тому, davolodya сказав: І що, Бістар погодився під Вашу рамку робити лінію? Мало віриться, що хтось буде робити лінію в одиничному екземплярі Мало того, це буде перша в Україні автоматична лінія власного виробництва) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Иван Иваныч Posted November 16, 2018 Share Posted November 16, 2018 9 часов назад, Anatoliy50 сказал: у гнізді 9 рамок у магазині 8(на макс. ширину вулички 15мм). Якщо дасть бог і буде хороший взяток, то качатиму двічі, для цього замовив у БіСтар автоматичну мобільну лінію по відкачці меду. Да что ж так быстро прокололись Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anatoliy50 Posted November 16, 2018 Author Share Posted November 16, 2018 1 хвилину тому, Иван Иваныч сказав: Да что ж так быстро прокололись це про що? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Николай S Posted November 16, 2018 Share Posted November 16, 2018 8 часов назад, Anatoliy50 сказал: у гнізді 9 рамок у магазині 8(на макс. ширину вулички 15мм). Якщо дасть бог і буде хороший взяток, то качатиму двічі, для цього замовив у БіСтар автоматичну мобільну лінію по відкачці меду. А детальніше, яка потужність лінії? ціна ? Штати для здешевлення продукції взагалі качають один раз за сезон, а тут сонях двічі, при доброму взятку з таким вуликом всю пасіку треба відкачувати за пару днів....... 4 минуты назад, Anatoliy50 сказал: Мало того, це буде перша в Україні автоматична лінія власного виробництва) Як мінімум друга, перша вже є.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Николай S Posted November 16, 2018 Share Posted November 16, 2018 6 минут назад, Иван Иваныч сказал: Да что ж так быстро прокололись Да тут проколів хоть греблю гати, при любому розкладі, хоч троль, хоч реально людина з баблом пришла в бджільництво Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anatoliy50 Posted November 16, 2018 Author Share Posted November 16, 2018 5 хвилин тому, Николай S сказав: А детальніше, яка потужність лінії? ціна ? Штати для здешевлення продукції взагалі качають один раз за сезон, а тут сонях двічі, при доброму взятку з таким вуликом всю пасіку треба відкачувати за пару днів....... потужність на 88 рамок. ціна, це до БіСтар) Я їм даватиму її на виставки, так що можна буде побачити в роботі. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anatoliy50 Posted November 16, 2018 Author Share Posted November 16, 2018 2 хвилини тому, Николай S сказав: Да тут проколів хоть греблю гати, при любому розкладі, хоч троль, хоч реально людина з баблом пришла в бджільництво я цей рік працював над тим, щоб проколів не було, та зрозуміло, що так не буває( тому завжди раджуся з досвідченими пасічниками. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Иван Иваныч Posted November 16, 2018 Share Posted November 16, 2018 Только что, Николай S сказал: Да тут проколів хоть греблю гати, при любому розкладі, хоч троль, хоч реально людина з баблом пришла в бджільництво Ну там то с начала все ясно было.Ну как продавцы пакетов повелись это что-то. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.