Jump to content

Пакети з пасіки miro

Recommended Posts

Продам 60 бджолопакетів   на 300 рамку. 3+1 +1струс

Ціна: за чотири рамковий пакет 1400 грн.без тари,    1530 грн.з тарою.

НОВА ЦІНА 1300грн. з тарою та доставкою:)

Порода: карніка (70%), карпатка(30%)

Терміни: 06.05. - 10.05.2019 року.  

Умова продажу: Набір пакетів в присутності покупця. Тара, доставка згідно домовленості, вет. документи в наявності. 10% завдаток, можлива продажа малими партіями.

Регіон: Прикарпаття.

УВАГА!!!

Зміни станом на 05.03.2019року

залишилось 45 пакетів  на терміни: 6-10 травня ціна на ці числа 1300грн. з тарою, на 300 рамку. 3+1 +1струс. Порода: карніка (70%), карпатка(30%)

Умова продажу:  та сама.

тел.0971910619 Михайло

УВАГА!!!

доставка пакетів на 06 травня за ціною 1300грн в м.Київ, грузовим автомобілем до пр. Перемоги.

може бракне два пакети ,то готовий довезти.,з дозволу Міро...

В 10.11.2018 в 22:54, igorstep сказал:

може бракне два пакети ,то готовий довезти.,з дозволу Міро...

А що решту вже продали?

8 часов назад, Серж 82 сказал:

А що решту вже продали?

Не в обіду автору теми, я так написав , тому що, десь два тижні назад дзвоне до мене якийсь дядько  з тих краів де живе Міро і дуже наполегливо хотів купити два пакети,але зараз і вже. /хоче поміняти маток/.Я йому відмовив-нехай чекає весни, а там буде видно що і як.

Купляв в автора теми в минулому році пакети,дуже задоволений,наповнення пакета і розплід дуже добрий.Дуже дякую.

25 минут назад, shpak сказал:

Купляв в автора теми в минулому році пакети,дуже задоволений,наповнення пакета і розплід дуже добрий.Дуже дякую.

а я брав маток,коли місцевий "гуру"підвів,якість на висоті.І головне людина слова.:ay:

12 часов назад, igorstep сказал:

десь два тижні назад дзвоне до мене якийсь дядько  з тих краів де живе Міро і дуже наполегливо хотів купити два пакети,але зараз і вже. /хоче поміняти маток/.Я йому відмовив-нехай чекає весни, а там буде видно що і як.

Вот и прекрасно, услужите miro бакфастом для карніка -карпатка в той месности :).

28 хвилин тому, Komissar60 сказав:

Вот и прекрасно, услужите miro бакфастом для карніка -карпатка в той месности :).

У городі бузина, а в Києві дядько... 

Для чого ви це приліпили?

1 час назад, Komissar60 сказал:

:IMHO::blink::at::ah:

9 часов назад, dust сказал:

У городі бузина, а в Києві дядько... 

Для чого ви це приліпили?

Так пакеты если поедут в месность к miro, то логично что трут бакфаста будет летать , какраз для смешивания с карника - карпатка, логично ведь. Вот это да и есть ".бузина ".

Та ви справжній диверсант !

А що з диверсантами роблять ?

26 минут назад, dust сказал:

Та ви справжній диверсант !

В нас більшість на форумі деверсанти :IMHO:;)

пакети стараюсь формувати на віддачу, тобто щоб людина отримала сподіване, правило стандарту 3+1, це радше страховка, а от дати більше за правило , це основа для співпраці, бджола на матках від провідних матководів, на разі розголосу не підлягає, а і основне купівля партії 50 пакетів, лопата для вигрібання меду йде безоплатно, лопата згідно ГОСТу:)

34 хвилини тому, miro сказав:

лопата згідно ГОСТу:)

а молоток?

3 години тому, gardener сказав:

а молоток?

нема потреби, все сіро:)

стараюсь з @Yaroslav тримати одну марку, тобто один гатунок, тому в попередніх роках наші пакети просто обговорюють , як від одного продавця, бо дотримання вимог однакове, а покупці задоволені результатом.

П.С. правда я вважаю ,що мої бджоли дальше літають ніж його.....:umora:

А це вже цікавіше - поділіться , як вдається тримати  один гатунок.

Бо диверсанти так і шастають :umora:

Відносно запитів, щодо відправки пакетів нічним експресом, чи іншим відправником, повідомляю наперед, пересилки здійснювати не буду,  оскільки таке я б міг зробити за присутності покупця, щоб той переконався в дотримані умов формування пакету, та загального стану в цілому. Тож якщо буде покупець на місці я можу йому помогти у відправці, а саме надати свій грузовий транспорт (газель, чи інший ) до місця де знаходиться перевізник. Тому якщо покупець прибуде до мене ЖД, чи легковиком, він прийме участь у формуванні пакетів і відправці, а так відправка повністью покладається на покупця і притензій немає бути.Ось так я погоджусь:)

5 часов назад, miro сказал:

Відносно запитів, щодо відправки пакетів нічним експресом, чи іншим відправником, повідомляю наперед, пересилки здійснювати не буду,  оскільки таке я б міг зробити за присутності покупця, щоб той переконався в дотримані умов формування пакету, та загального стану в цілому. Тож якщо буде покупець на місці я можу йому помогти у відправці, а саме надати свій грузовий транспорт (газель, чи інший ) до місця де знаходиться перевізник. Тому якщо покупець прибуде до мене ЖД, чи легковиком, він прийме участь у формуванні пакетів і відправці, а так відправка повністью покладається на покупця і притензій немає бути.Ось так я погоджусь:)

Все правильно, хай бачить, що купляє. Щоб потім не було претензій. :ay:

23 часа назад, miro сказал:

П.С. правда я вважаю ,що мої бджоли дальше літають ніж його.....:umora:

П.С. я вот своїм мусів льотки більші сверлити, бо з відрами, з медом  ледве  влізали...:umora:

Відносно бджоломаток які пропонуються в бджолопакетах:

• Карніка (вивід від ІО )  F1           Пернер х Пернер        25 шт.         матковод    Богдан Болюбаш

Пехакер х Пернер     10шт.          матковод     Богдан Болюбаш   

Пернер х Пернер        5шт.            матковод      Огоновський Ярослав ( ІО від Богдана Болюбаш)   

• Карпатка       F1                               лінія       Галичанка   15шт.          матковод      Богдан Болюбаш

лінія     Вучкова           5шт.            матковод       Ігор Викович  ( ІО від Плиски Михайло )

В 12.11.2018 в 21:19, Komissar60 сказав:

ненадо, в нас на форумі є матковод який вже раз "услужив":umora:, більше послуг ненадо:)

вчора вечером телефонував колега і питав чому я не вказав скільки меду я беру на тих добротних матках, то скажу лише одне я стою на пакетах, але в цьому році спробував піти на кочівлю на хвості, і з 16 хвостів на круг взяв 530кг =33кг(лише сонях:ah:), якщо хочуть можуть сказати ті хто бере пакети. Бджоли це любов і життя, а пакети це праця для результату, продажа це бізнес в якому враховано всі надії клієнта, це прагнення до кращих сподівань.

• 2 weeks later...
В 16.11.2018 в 17:04, miro сказав:

якщо хочуть можуть сказати ті хто бере пакети

Я брав. Я хочу сказати. Хочу сказати багато, та не маю можливості багато набирати. Отже буду казати в декількох постах. Прошу вибачення в шановного товариства за це.

Я початківець. Це був мій перший сезон. По осені замовив у m?ro 20 пакетів карніки з умовою що тара буде його. За ціну домовилиь вирішити весною і якщо вона буде не захмарна, то візьму 30 пакетів. 

Далі буде. 

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...