attello Posted November 4, 2018 Share Posted November 4, 2018 Продам 100 бджолопакетів на рутівську рамку, 4+1. 2019р, орієнтовно 5-15 травня. Бджола бакфаст і італійка. Маточки 2018р. Самовивіз. Ваша тара, відбір пакетів разом. В квітні покупець приїжджає і оцінює стан сімей з яких будуть відбиратися пакети. Оставляє завдаток в розмірі 10%. Ціна бджолопакету 50 у.е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Агропродукты Posted November 6, 2018 Share Posted November 6, 2018 В этом году брал у этого человека пакеты.Мне все понравилось,пакеты хорошие давал трусить пчел и выбирать рамки какие нам приглянулись.5 рамок крытого разплода было почти во всех семьях.Так что советую.Но каждый решает для себя Link to comment Share on other sites More sharing options...
дон57 Posted November 7, 2018 Share Posted November 7, 2018 По порядочному.Жаль далеко ехать. Link to comment Share on other sites More sharing options...
attello Posted November 7, 2018 Author Share Posted November 7, 2018 19 часов назад, Агропродукты сказал: В этом году брал у этого человека пакеты.Мне все понравилось,пакеты хорошие давал трусить пчел и выбирать рамки какие нам приглянулись.5 рамок крытого разплода было почти во всех семьях.Так что советую.Но каждый решает для себя Дякую за фідбек. Мені теж було приємно з Вами працювати. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted December 16, 2018 Share Posted December 16, 2018 В 07.11.2018 в 20:32, attello сказав: Дякую за фідбек. Мені теж було приємно з Вами працювати. У вас такі словечки, що я вже й не розумію. Гарна пропозиція й недалеко, але як на мене - таки дорогувато . Рут по об"єму - все ж не Дадан. Link to comment Share on other sites More sharing options...
АнатолийМ Posted December 16, 2018 Share Posted December 16, 2018 8 хвилин тому, ДобровоЛ сказав: У вас такі словечки, що я вже й не розумію. Гарна пропозиція, але як на мене - дорогувато все ж. Рут по об"єму - все ж не Дадан. Но человек комплектует пакет из пяти рамок расплода и струшивает пчелу дополнительно - это супер цена качество. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маслюк Posted December 22, 2018 Share Posted December 22, 2018 В 16.12.2018 в 23:21, ДобровоЛ сказал: У вас такі словечки, що я вже й не розумію. Гарна пропозиція й недалеко, але як на мене - таки дорогувато . Рут по об"єму - все ж не Дадан. Леонид Александрович,там 4+1,а это больше по расплоду,чем дадан 3 рамки(правда меньше по меду) .Хотя по меду-это не существенно.Для перевозки в любом случае хватит. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гурович Posted December 22, 2018 Share Posted December 22, 2018 1 час назад, Маслюк сказал: Леонид Александрович,там 4+1,а это больше по расплоду,чем дадан 3 рамки(правда меньше по меду) .Хотя по меду-это не существенно.Для перевозки в любом случае хватит. 3 рамы на 300 равно 4 рамы на 230. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yaroslav Posted December 23, 2018 Share Posted December 23, 2018 16 часов назад, Маслюк сказал: Леонид Александрович,там 4+1,а это больше по расплоду,чем дадан 3 рамки(правда меньше по меду) .Хотя по меду-это не существенно.Для перевозки в любом случае хватит. 14 часов назад, Гурович сказал: 3 рамы на 300 равно 4 рамы на 230. А якщо купляють 4 рамки дадана з розплодом +1 струс: це за два тиждня повний 8 рамковий бджоли Link to comment Share on other sites More sharing options...
Джаз Posted December 23, 2018 Share Posted December 23, 2018 21 минуту назад, Yaroslav сказал: А якщо купляють 4 рамки дадана з розплодом +1 струс: це за два тиждня повний 8 рамковий бджоли Это на бумаге, а на практике далеко не каждый отводок так быстро стартонет. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гурович Posted December 23, 2018 Share Posted December 23, 2018 4 часа назад, Джаз сказал: Это на бумаге, а на практике далеко не каждый отводок так быстро стартонет. Старт будет зависеть от количества печатного расплода в пакете, качества матки, наличия взятка или подкормки и наличия запаса суши. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yaroslav Posted December 23, 2018 Share Posted December 23, 2018 5 часов назад, Джаз сказал: Это на бумаге, а на практике далеко не каждый отводок так быстро стартонет. Чорири рамки , які обсиджують бджоли+4рамки закритого розплоду. Чому не має бути 8 рамок бджіл?! Це не тільки на папері відбувається, якщо підгудовувати, або в природі є взяток-це закономірність. Дехто умудряється ще мед з акації качати купивши пакети! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Яцков Андрій Posted December 23, 2018 Share Posted December 23, 2018 Минулого року я купив пакети карніки 25 квітня так на 15 травня 8 рамок бджоли було маже у всіх Link to comment Share on other sites More sharing options...
Джаз Posted December 23, 2018 Share Posted December 23, 2018 4 часа назад, Yaroslav сказал: Чорири рамки , які обсиджують бджоли+4рамки закритого розплоду. Чому не має бути 8 рамок бджіл?! Це не тільки на папері відбувається, якщо підгудовувати, або в природі є взяток-це закономірність. Дехто умудряється ще мед з акації качати купивши пакети! Да-да, стандартная фраза пакетчиков Link to comment Share on other sites More sharing options...
Король Орест Posted December 24, 2018 Share Posted December 24, 2018 7 часов назад, Джаз сказал: Да-да, стандартная фраза пакетчиков Я на 80% "пакетчик" - Ви,я так розумію "медовик" - але,той хто із пакета бере товарний мед аж на слідуючий сезон (зустрічалися такі дописи у попередніх розділах). Бджіл купляли 100р тому.... і будуть купувати і наступного. Що до пакет - мед із акації, своїх двох відправив і мав третього купця із Запоріжжя,по пакети брав у мене перший раз - у них акація вже почала цвісти - два дня набирали,дорога назад,висадка, - через місяць дзвонить,"як ми лоханулись - пакети висадили у десятирамочні корпусні - взяли по 8кг, - на кілька останніх поставили надставки -14кг". Цього року брав 120шт, на цей замовив 500. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Джаз Posted December 24, 2018 Share Posted December 24, 2018 1 час назад, Король Орест сказал: Я на 80% "пакетчик" - Ви,я так розумію "медовик" - але,той хто із пакета бере товарний мед аж на слідуючий сезон (зустрічалися такі дописи у попередніх розділах). Бджіл купляли 100р тому.... і будуть купувати і наступного. Що до пакет - мед із акації, своїх двох відправив і мав третього купця із Запоріжжя,по пакети брав у мене перший раз - у них акація вже почала цвісти - два дня набирали,дорога назад,висадка, - через місяць дзвонить,"як ми лоханулись - пакети висадили у десятирамочні корпусні - взяли по 8кг, - на кілька останніх поставили надставки -14кг". Цього року брав 120шт, на цей замовив 500 Емае, пакеты принесли полторы рамки акации, вот это результат. По факту толку ноль, но звучит то как громко. В этом году у нас акация цвела больше 2 недель, семьи принесли 1-2 магазина. Чувствуете разницу? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Король Орест Posted December 24, 2018 Share Posted December 24, 2018 28 минут назад, Джаз сказал: Чувствуете разницу? Колего, мені від даної ситуації не легше і не важче,я написав те,що розповів мені Ваш земляк, і я чомусь йому вірю. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blek-269 Posted December 24, 2018 Share Posted December 24, 2018 2 часа назад, Король Орест сказал: Колего, мені від даної ситуації не легше і не важче,я написав те,що розповів мені Ваш земляк, і я чомусь йому вірю. А если на оборот рассказал ? Что было бы ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Джаз Posted December 24, 2018 Share Posted December 24, 2018 5 минут назад, blek-269 сказал: А если на оборот рассказал ? Что было бы ? Чомусь би не повірив Link to comment Share on other sites More sharing options...
NVN Posted December 24, 2018 Share Posted December 24, 2018 3 минуты назад, Джаз сказал: 9 минут назад, blek-269 сказал: А если на оборот рассказал ? Что было бы ? Чомусь би не повірив Есть такие люди которым можно верить в любой ситуации, если не равнять по себе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blek-269 Posted December 24, 2018 Share Posted December 24, 2018 4 часа назад, NVN сказал: Есть такие люди которым можно верить в любой ситуации, если не равнять по себе. Ну конечно , только не там где продают ( продажа товара ) Что то не встречал на торговле что кто то плохо говорил о своём товаре в лучшем случаи промолчит . лучше промолчать , чем себя хвалить . А тут сплошь и рядом . Как говориться , если себя не похвалишь , то не кто не похвалит Без обид Link to comment Share on other sites More sharing options...
Король Орест Posted December 24, 2018 Share Posted December 24, 2018 25 минут назад, blek-269 сказал: . Как говориться , если себя не похвалишь , то не кто не похвалит Без обид Без образ , мене це ніяк не "зачіпає". Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted December 24, 2018 Share Posted December 24, 2018 21 година тому, Яцков Андрій сказав: Минулого року я купив пакети карніки 25 квітня так на 15 травня 8 рамок бджоли було маже у всіх А у кого і де? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted December 24, 2018 Share Posted December 24, 2018 В 16.12.2018 в 23:31, АнатолийМ сказав: Но человек комплектует пакет из пяти рамок расплода и струшивает пчелу дополнительно - это супер цена качество. Правильно, при купівлі пакетів все потрібно прощупувати своїми руками та очима. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Конструктор Posted December 24, 2018 Share Posted December 24, 2018 11 часов назад, Король Орест сказал: через місяць дзвонить,"як ми лоханулись - пакети висадили у десятирамочні корпусні - взяли по 8кг, - на кілька останніх поставили надставки -14кг". Цього року брав 120шт, на цей замовив 500. Нічого собі , мабуть не кожна сімя стільки принесла як ваші пакети , можливо вони ще коли були у вас частину акації зібрали? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.