VВиталий Posted June 20, 2019 Share Posted June 20, 2019 Пане Теплов, маточку В319 отримав,дякую.Доїхала нормально, але опалітка з неї злетіла.Так що клейте міцніше. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yuriu Posted June 20, 2019 Share Posted June 20, 2019 3 часа назад, VВиталий сказал: клейте міцніше. +1 також злетіла після підсадки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Олег Мельник Posted June 21, 2019 Share Posted June 21, 2019 Маточок отримав, дякую! Дуже оперативно, гарно запаковано. І матки і бджілки бадьорі, жваві і не заляпані (канді хорошої консистенції). Номерні опалітки, паспорти - все на рівні! Ще раз дякую! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwlo Posted June 21, 2019 Share Posted June 21, 2019 в мене на матці опалітка тримається.Одержав 13.06.5 днів тримав на розплоді і молодій бджолі в ізоляторі(спеціально купив),потім добу під колпачком ,вчора випустив з під колпачка.Сьогодні буду дивитись. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VВиталий Posted June 22, 2019 Share Posted June 22, 2019 Два дні в дома матка не витримала,здохла.Мало того,що опалітка відпала,а на другий день и матка загнулась до вечора..Твакого ще не було.Матки з Ровенщини, три дні чекали підсадки, і прийняли без проблем. 400гр. коту під хвіст.Більше від пана Теплова, ні одної матки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwlo Posted June 23, 2019 Share Posted June 23, 2019 в мене іо від Юри просиділа 5 днів в рамочному ізоляторі на виходячому розплоді.потому 1 день під круглим колпачком на 5 день випустив -прийняли.400 грн не пропали-жду засіву.Із 2 фефок одну не прийняли по моїй вині-пропустив пару яєць засіву - потягнули маточник.Можливо трохи повторяюсь. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Безработный 20лет Posted June 23, 2019 Share Posted June 23, 2019 11 година тому, VВиталий сказав: Два дні в дома матка не витримала,здохла. а що вона у вас дома робила ДВА дні ? напевне з сімею знайомилась Link to comment Share on other sites More sharing options...
grytsyuk-andriy Posted June 23, 2019 Share Posted June 23, 2019 Я 319 не успел забрать в прошлую субботу, пролежала на НП до вторника. Итого неделя в дороге. Потом в клеточке в отводке 3 дня. Сейчас выпустил, приняли, жду засева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сергей Викторович Posted June 23, 2019 Share Posted June 23, 2019 17 часов назад, VВиталий сказал: Два дні в дома матка не витримала,здохла.Мало того,що опалітка відпала,а на другий день и матка загнулась до вечора..Твакого ще не було.Матки з Ровенщини, три дні чекали підсадки, і прийняли без проблем. 400гр. коту під хвіст.Більше від пана Теплова, ні одної матки. А позвонить Юрию не можно ? у меня матка пришла с раскрылицей и сдохла до вечера, мне выслали замену, матки непроверенные ,осеменение искуственное, не все выживают есть процент отхода, отсюда и цена , но гарантия присутствует Link to comment Share on other sites More sharing options...
VВиталий Posted June 23, 2019 Share Posted June 23, 2019 Ваш сарказм,Безработный ,не уместен.В отличии от Вас,я хоть и на пенсии но продолжаю работать.Матки ждали два дня,потому что пасека находится за 40км.И я понимаю так,если матку получил живой,то претензий никаких не выставляю. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шульц Posted June 23, 2019 Share Posted June 23, 2019 В 20.06.2019 в 22:06, VВиталий сказав: Так що клейте міцніше. У клею від Лисонь, що йде в комплекті з опалітками є суттєва перевага - на нього ЗОВСІМ не реагують бджоли, але от клеїть він на трієчку Link to comment Share on other sites More sharing options...
Безработный 20лет Posted June 24, 2019 Share Posted June 24, 2019 18 годин тому, VВиталий сказав: Ваш сарказм,Безработный ,не уместен.В отличии от Вас,я хоть и на пенсии но продолжаю работать.Матки ждали два дня,потому что пасека находится за 40км.И я понимаю так,если матку получил живой,то претензий никаких не выставляю. ДО речі у мене юбілей не працюю уже 25 років і не буду я лодирь страшний , я маткі отримую за 30 км і іноді можна сказати дію на випередження чикаю під поштою машину, і через годину на пасіку . поважаю працю матковода бо сам такий, щоб виростити осіменити і тд не один круг мотанеш по пасіці спробуйте і я думаю ви матку з пошти повезете на пасіку одразу з повагою Безработный Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekvektor Posted June 26, 2019 Share Posted June 26, 2019 В319 непроверенную можно заказать? и на какую дату? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slogger Posted June 30, 2019 Share Posted June 30, 2019 В 01.11.2018 в 11:34, teplov сказал: Гарантії є. Якщо матка трутівка чи не сіє 25 днів, в цих випадках я міняю. Перевірені міняю теж. Щоб записатись пишіти в приват, а краще позвонити. Всем доброго времени суток,всех с праздником Дня молодежи!! Сделаю мини отчёт о маточках .Сразу хочу сказать огромное спасибо за организацию доставки (позвонили заранее и спросили куда и когда будет удобно мне их прислать !). Получил маток 15 июня ,решил делать подсадку маток на 2 рамках с расплодом на выходе.Так как я пасечник выходного дня оставил маточек на неделю(и переживал за них)).через неделю при осмотре всё было нормально, видно что маточек начинают откармливать. На этой неделе приехал и увидел засев,матки ,а их 2 зачервили с разницей наверное в 1 день.Сейчас ждём печатки и выхода пчелы! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ігор 81 Posted June 30, 2019 Share Posted June 30, 2019 На яку дату йде запис на неперевірені матки? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwlo Posted June 30, 2019 Share Posted June 30, 2019 моя в 316 непровірена одержав 13.06 .прийняли кормлять але ще не сіє.жду до 25 днівІз 2 ефок одну грохнули.а одна сіє як з кулемета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
teplov Posted July 2, 2019 Author Share Posted July 2, 2019 В 30.06.2019 в 18:08, Ігор 81 сказал: На яку дату йде запис на неперевірені матки? Вже не приймаю замовлень на неперевірених, перевірені записую, на кінець Липня, та не обіцяю виконання замовлення. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Артем7 Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 Отримав своiх двi маточки не перевiренi ШО 16 числа, а засiяли 28 обидвi в один день. Дякую. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ігор 81 Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 36 хвилин тому, teplov сказав: Вже не приймаю замовлень на неперевірених, перевірені записую, на кінець Липня, та не обіцяю виконання замовлення. Дякую Link to comment Share on other sites More sharing options...
Плис Владимир Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 Доброго дня. Маток ИО бакфаст получил, деньги на вашу карточку перевел. Заказывал мой родственник Сергей Кутенко, получил и оплатил Плис Владимир. С огромным уважением! Спасибо! Link to comment Share on other sites More sharing options...
teplov Posted July 3, 2019 Author Share Posted July 3, 2019 Хлопці, чесне слово, я вже втомився пояснювати що неперевірені матки для профі, перевірені для всіх підходять. На справді виходить все навпаки. Неперевірені матки злітають, іх б'ють бджоли, корочше їх потрібно підсиляти як старих неплідок. Якщо ви не розумієте різниці, не замовляйте неперевірених будь-ласка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
teplov Posted July 4, 2019 Author Share Posted July 4, 2019 Є 20 F-1 ціна 250 гр. Link to comment Share on other sites More sharing options...
андрон Posted July 5, 2019 Share Posted July 5, 2019 Дочекались і ми, наші неперевірені В112 і В319 отримали 25.06го, сьогодні обидві засіяли.Петровичу . Link to comment Share on other sites More sharing options...
beloval Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Мои две непроверенные B80, осеменённые 10.06 были подсажены 14.06. Первая засеяла 24.06 (10 дней), а вторая 5.07 (21 день). Всё отлично. Юрий спасибо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sion Posted July 9, 2019 Share Posted July 9, 2019 В 04.06.2019 в 21:30, teplov сказав: Пояснюю коли, та в яких випадках я міняю маток. Перших дві неділі міняю якщо не сподобався вигляд її, до кінця сезону замінюю чи повертаю кошти за повернуту матку по всіх інших питанях: трутовка, не сіє, строкатий розплід, хвороба матки. Не міняю, коли не подобається колір виведених від неї маток, а також делитантам котрі роблять притензії через рік. Все чітко і ясно. Тільки питання: а через півроку проходить? Можна не відповідати! Насправді навіть цікаво читати коли є різні відгуки чи претензії. Як на мене проблема висосана з пальця. У мене є ще гірша ІО (В19 наК100) ( я теж за це переживаю) але до маток ф1 поки претензій не маю. Хотів би щоб бджоли тягали фунти англійські, але радий і гривням. Дуже залежить від кормової бази. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.