ДобровоЛ Posted October 7, 2018 Share Posted October 7, 2018 50 хвилин тому, РУТ-61 сказав: Мабудь тому що : 1) Не анонсували по АЙСІТІВІ. 2) Цей захід організував та проводив Овдієнко Ю. Тоді - все зрозуміло. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted October 7, 2018 Share Posted October 7, 2018 6 хвилин тому, miro сказав: Є бажання тему перетворити у флуд? Вибачайте. Промовчу.Не сприймайте так все у штики. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Лавр Posted October 7, 2018 Share Posted October 7, 2018 2 години тому, ДобровоЛ сказав: Тоді - все зрозуміло. То напевно більш достойних не знайшлося.Дрібниці якісь,десятки тисяч загублених сімей. Та й не вчасно,зараз головне мед зібрать і відправить. 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Лавр Posted October 7, 2018 Share Posted October 7, 2018 1 година тому, Лавр сказав: То напевно більш достойних не знайшлося.Дрібниці якісь,десятки тисяч загублених сімей. Та й не вчасно,зараз головне мед зібрать і відправить. !!!?Джазе, не думав що з цим виникнуть складнощі. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mukola-s Posted October 7, 2018 Author Share Posted October 7, 2018 В 06.10.2018 в 21:36, ДобровоЛ сказав: А чому про цю акцію я, наприклад, дізнаюсь оце тільки зараз?! Отож до організаторів: Вчіться інформувати людей, шановні, якщо хочете хоть чогось добитися у цьому житті - Хто володіє інформацією, той володіє і світом! Тупа відмазка тоже відмазка. Скажіть прямо що пішли на поводу і просто піджали ...х... інформація була подана і активно обговорювалась. Достатньо було загляну в календар тут на форумі . 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mukola-s Posted October 7, 2018 Author Share Posted October 7, 2018 В 06.10.2018 в 21:45, Ысч сказав: Мне в этом году мелкий фермер пасеку травонул. По мелочи травонул. Обработал свой "клаптик земли" в 2га от клопа-черепашки в ветренную погоду. Ветром отраву снесло на луг. Итог - летная пчела посыпалась, имнунитет семей снизился и полезли гнильцы... Мелкие потравы не менее страшны - их результат не так заметен по падежу летной пчелы но через десяток дней потрава вылазит болячками расплода. Так шо разницы нет - мелкие фермеры или крупные. Мелкие шкодят не меньше, а может и больше, и как правило, у них участки близко к селу. Я також постраждав від дрібних фермерів непомітно збили льотну бджолу спасло оперативне скорочення гнізд і то що в гніздах було достатньо кормів деяким довелось додати кормові рамки з острахом чекаю 2019р мене зі всіх боків обклали ріпаками . Готуюсь провести консультації в фітосанітарній службі району. Всі ми повинні розуміти найважде буде тому хто постраждає першим тож при першому дзвінку потрібно бути готовим до всього . 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted October 8, 2018 Share Posted October 8, 2018 18 годин тому, mukola-s сказав: Тупа відмазка тоже відмазка. Скажіть прямо що пішли на поводу і просто піджали ...х... інформація була подана і активно обговорювалась. Достатньо було загляну в календар тут на форумі . Я ж чесно повідомив, що до мене інфо про цю подію не дійшло, хоча до цих пір вважав себе трохи поінформованим, але був завжди поза полтиканством. І , мабуть, не лише до одного мене... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Николай Ахтырка Posted October 9, 2018 Share Posted October 9, 2018 В 07.10.2018 в 09:32, miro сказал: вірно, саме те "через" ми і повинні турбувати та доносити ,які необхідні закони і тд. Сказане мною "зневірився" і є тим, що влада яка через органи державної влади і тд., не завжди створює законодавчу базу такою, яка б мала відповідати вимогам суспільства. та як бачіш як та влада просить, а не вимагає, то стає дуже сумно. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yrko Posted October 9, 2018 Share Posted October 9, 2018 5 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mukola-s Posted October 9, 2018 Author Share Posted October 9, 2018 1 година тому, Демків Юра сказав: закономірність страху 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Николай Ахтырка Posted October 10, 2018 Share Posted October 10, 2018 12 часов назад, Демків Юра сказал: Ну якщо так то СПУ разом зі стретовичом треба посилати в дупу. 5 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сергей Тюркин Posted October 10, 2018 Share Posted October 10, 2018 6 часов назад, Николай Ахтырка сказал: Ну якщо так то СПУ разом зі стретовичом треба посилати в дупу. Чтоб кого то куда то послать для начала нужно как минимум выслушать обе стороны. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mukola-s Posted October 10, 2018 Author Share Posted October 10, 2018 11 година тому, Николай Ахтырка сказав: Ну якщо так то СПУ разом зі стретовичом треба посилати в дупу. Думаю спілка повинна існувати і потрібно її удосконалювати і це повинні робити ми пасічники які створювали і є її членами. Розвалити найлекше а потім що знову починати зпочатку то ні є готова структура і потрібно визначити пріоритети і людей які зможуть ці пріоритети втілювати в життя . Сьогодні спілка є однією з найпотужніши пасічних організацій створених пасічниками для пасічників і це потрібно поважати незважаючи на позицію певних членів люди приходять і відходять а структура залишиться . 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Николай Ахтырка Posted October 10, 2018 Share Posted October 10, 2018 37 минут назад, mukola-s сказал: Думаю спілка повинна існувати і потрібно її удосконалювати і це повинні робити ми пасічники які створювали і є її членами. Розвалити найлекше а потім що знову починати зпочатку то ні є готова структура і потрібно визначити пріоритети і людей які зможуть ці пріоритети втілювати в життя . Сьогодні спілка є однією з найпотужніши пасічних організацій створених пасічниками для пасічників і це потрібно поважати незважаючи на позицію певних членів люди приходять і відходять а структура залишиться . Поясню чому так, я зараз бачу як наш місцевий орган знищує деякі структури в мойому місті, і бачу як вони чують громаду. ви гадаєте що стретовичу є справа до простих смертних бджолярів? Тим паче деским я спілкувався і бачів як верхівка СПУ поводилася іх хекспортерами які на них ором кричали. Спробуйте змістити стретовича і його посіпак, так вас заклюють як мамонта. Так що спілок можна створити хочь тисячу, але тільки деякі будуть дієві. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ысч Posted October 10, 2018 Share Posted October 10, 2018 1 час назад, mukola-s сказал: Сьогодні спілка є однією з найпотужніши пасічних організацій створених пасічниками для пасічників Це хто так вирішив? Керівництво спілки? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ысч Posted October 10, 2018 Share Posted October 10, 2018 44 минуты назад, Николай Ахтырка сказал: деским я спілкувався і бачів як верхівка СПУ поводилася іх хекспортерами які на них ором кричали. Довелось спілкуватися з деякими членами СПУ , дай Бог мені помилятися, але чомусь в мене склалось враження що якимось чином їх тримають на гачку. 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro Posted October 14, 2018 Share Posted October 14, 2018 В 10.10.2018 в 20:23, mukola-s сказав: Думаю спілка повинна існувати і потрібно її удосконалювати і це повинні робити ми пасічники які створювали і є її членами. Розвалити найлекше а потім що знову починати зпочатку то ні є готова структура і потрібно визначити пріоритети і людей які зможуть ці пріоритети втілювати в життя . Сьогодні спілка є однією з найпотужніши пасічних організацій створених пасічниками для пасічників і це потрібно поважати незважаючи на позицію певних членів люди приходять і відходять а структура залишиться . Микола розсуди сам, не вся спілка твоєї області вийшла під кабмін, а лише ти, якщо певні речі залежать від керівника спілки, а в даному випадку говоримо про СПУ в особі Стретовича, то що завадило вийти іншим членам спілки СПУ твоєї області, так як це зробив ти, твій особистий вчинок є правильним, але за тобою більше сотні можливо з тисяча членів спілки, які виконують настанову у структурі, і вони її бездоганно виконали, вони не вийшли на мітинг.Тож структура яка є бездіяльна та керована людьми меркантильним інтересом, вона непотрібна бо породжує собі подібних, така установа, а точніше громада створює образ для успадкування організацій і будови їх роботи яка має бути орієнтована у всьому на них, по суті це домінуюча структура яка використовує все для вузького кола прикриваючись масою, людей навіть з добрими намірами, але в силу "начальство все за мене рішає" є бездіяльна.Тож лише та громадська організація яка будується на спільному інтересі, яка здатна відстоювати права кожного пасічника який є членом її структури здатна і має право на існуванння.Я нехочу бути спільником структури яка обирає свого очільника не демократичним шляхом, а лише вузьким колом яке і є її проблемою бездіяльності, заангажованості та в цілому змови.Лише та спілка,громада здатні до результатів де прозорість обирання та демократичних механізмів закладена в її статуті та діяльності. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ысч Posted October 14, 2018 Share Posted October 14, 2018 5 часов назад, miro сказал: лише та громадська організація яка будується на спільному інтересі, яка здатна відстоювати права кожного пасічника який є членом її структури здатна і має право на існуванння. Таке можливо лише за однієї умови - якщо організація будується ЗНИЗУ-ВГОРУ а не навпаки. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts